FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lista neagra (ProSport)!

«12»
danimarcu20.12.2007 19:45

LISTA mea NEAGRA:

1.Vatca

2.Badoi(nu este agreat de nimeni)

3.Lovin(fricos)

4.Petre Marin(batran)

5.Surdu

6.Goian(s-a saturat de noi)

7.Dica(merita sa plece,sa vedem daca-l si ia cineva...)

8.Badea(in afara cate unui gol norocos,nu cred ca isi va mai reveni vreodata la valoarea dinainte)

NU sunt de acord sa plece:

1.Iacob(inca mai cred in el)

2.Nicolita(slefuit bine,ar putea face fata cu brio ca rezerva care intra pe final)

3.O.Petre(ca inchizator il vad destul de bun)

4.Cristocea(tehnic,poate face meciuri mari)

5.Radoi(sper sa aduca linistea in vestiar)

De restul jucatorilor nu mai pomenesc,e clar ca doresc sa ramana in lot...

blood_2_hot20.12.2007 22:33

Lista mea neagra:

oameni care ar trebui sa dispara de la Steaua, pentru ca echipei sa-i mearga bine:

1.Gigi Becali

2.Gigi Becali

3.Gigi Becali si toata familia lui de rude-nepoti-prieteni-interlopi

4.Argaseala si Adi Ilie pentru incompetenta. Adi Ilie ar merita si un premiu pentru cel mai absurd manager din lume. De curand a declarat ca sezonul de toamna al Stelei a fost bun si putea sa fie si mai bine.

5. Ov. Petre - cel mai penibil si mai periculos jucator; el nu e cel mai slab jucator; are niste calitati, insa nu este clar de Steaua si periculos este ca toata lumea are impresia ca joaca bine!!!

6. Lovin- in echipa cu Ov. Petre alcatuiesc unul din cele mai slabe tandemuri la mijlocul terenului din ISTORIA CLUBULUI.

7. P.Marin si V. Iacob - cu o anumita varsta si fara nici o motivatie , ar trebui sa-si gaseasca niste echipe de Liga 2 prin campionatele din centrul Europei; gen Belgia, Olanda

8. Surdu - no comment

9. Cristocea - penibil; penibil; cel mai penibil - vezi comentariul de la Ov. Petre

10. Neaga - mai penibil chiar decat Cristocea

11.Croitoru,Vatca,Cernea,Badoi - nu au valoare de Steaua

12. i-as imprumuta in plus pe Zaharia, V. Badea si poate pustii Bicfalvi si Ochirosii la alte echipe pana vor incepe sa joace fotbal. Pentru mine V.Badea e o mare dezamagire. Stiam ca e un jucator modest, dar nici in halul in care a jucat sezonul asta....

In plus ar fi logic sa plece si Zapata, Dica, Goian - prea buni pentru Steaua.

in consecinta - ar ramane

Emeghara,Golanski,Baciu,Rada,Ghionea,Radoi,Nesu,Nicolita,Plesan

si ar mai trebui adusi:

3 portari, 1 fundas, 6 mijlocasi si 4 atacanti pentru un lot de 23 de jucatori

steaua rosie21.12.2007 15:08
Lista mea neagra:

oameni care ar trebui sa dispara de la Steaua, pentru ca echipei sa-i mearga bine:

1.Gigi Becali

2.Gigi Becali

3.Gigi Becali si toata familia lui de rude-nepoti-prieteni-interlopi

4.Argaseala si Adi Ilie pentru incompetenta. Adi Ilie ar merita si un premiu pentru cel mai absurd manager din lume. De curand a declarat ca sezonul de toamna al Stelei a fost bun si putea sa fie si mai bine.

5. Ov. Petre - cel mai penibil si mai periculos jucator; el nu e cel mai slab jucator; are niste calitati, insa nu este clar de Steaua si periculos este ca toata lumea are impresia ca joaca bine!!!

6. Lovin- in echipa cu Ov. Petre alcatuiesc unul din cele mai slabe tandemuri la mijlocul terenului din ISTORIA CLUBULUI.

7. P.Marin si V. Iacob - cu o anumita varsta si fara nici o motivatie , ar trebui sa-si gaseasca niste echipe de Liga 2 prin campionatele din centrul Europei; gen Belgia, Olanda

8. Surdu - no comment

9. Cristocea - penibil; penibil; cel mai penibil - vezi comentariul de la Ov. Petre

10. Neaga - mai penibil chiar decat Cristocea

11.Croitoru,Vatca,Cernea,Badoi - nu au valoare de Steaua

12. i-as imprumuta in plus pe Zaharia, V. Badea si poate pustii Bicfalvi si Ochirosii la alte echipe pana vor incepe sa joace fotbal. Pentru mine V.Badea e o mare dezamagire. Stiam ca e un jucator modest, dar nici in halul in care a jucat sezonul asta....

In plus ar fi logic sa plece si Zapata, Dica, Goian - prea buni pentru Steaua.

in consecinta - ar ramane

Emeghara,Golanski,Baciu,Rada,Ghionea,Radoi,Nesu,Nicolita,Plesan

si ar mai trebui adusi:

3 portari, 1 fundas, 6 mijlocasi si 4 atacanti pentru un lot de 23 de jucatori

si un patron.........

danimarcu21.12.2007 17:31
LISTA mea NEAGRA:

1.Vatca

2.Badoi(nu este agreat de nimeni)

3.Lovin(fricos)

4.Petre Marin(batran)

5.Surdu

6.Goian(s-a saturat de noi)

7.Dica(merita sa plece,sa vedem daca-l si ia cineva...)

8.Badea(in afara cate unui gol norocos,nu cred ca isi va mai reveni vreodata la valoarea dinainte)

Nu stiu cum de l-am uitat pe puturosul si prefacutul de Croitoru,care inafara de a cadea la orice contact si de a cersi lovituri libere,nu e bun de nimic!...

De Jiji nu mai pomenesc,pe el l-as dori ca BEREA: rece,cu spume la gura...

stelutawillis21.12.2007 17:53

Eu, nu inteleg un singur lucru...

Nu este corect ca cei care au au facut ceva pentru. Steaua sa plece inteleg cei care nu au jucat bine sa plece dar cei care joaca nu inteleg sensul de a pleca.

Eu, il apreciez pe Gigi Becali dar m-a suparat cand a spus de Neaga ca a fost un prost ca l-a luat pe Neaga...

Orice pana la favoritii mei Neaga si Dica.

Nici nu ma gandesc sa pleca Neaga si Dica de la Steaua

Steaua cu cine mai ramane...

forzza Steaua

steaua_gloria21.12.2007 19:26
Da' al de Nicolita, cand pleaca fratilor, ca nu-i mai suport???

O sa vina timpul cand o sa-i pupi picioarle lui Banel.

anr9421.12.2007 19:45

Dupa mine ar arata ca asa !

1. Vatca

2. Surdu

3. Iacob

4. Lovin

5. Petre

6. Cernea

laurentiu196922.12.2007 10:51

Vreti sa miscam in teren?

Echipa standard:

Zapata - Emeghara, Goian, Rada, Nesu - Golanski, Radoi, Plesan, Elton - Badea, Iacob

Rezerve: Cernea, Ghionea (pana isi revine la potential), Baciu, Petre Marin ( e muncitor, devotat si experimentat), Ov Petre, Bicfalvi, Zaharia...?

Trebuie sa incepem rotatia pe posturi in functie de adversar.

Nu sunt necesari: Vatca (superficial), Neaga (neadaptat), Cristocea si Croitoru (nu i-am inteles niciodata pe astia ce joaca! ), Dica (are nevoie de o schimbare de aer in lumea buna), Lovin (de ce oare s-a facut fotbalist????).

Cred in continuare ca Badea si Iacob sunt eficienti daca au mingi utile de la mijlocasi, iar Zaharia are cea mai buna lovitura de cap din Liga 1.

In felul asta se va reveni la Steaua anilor '80: "trei pe meci"

SzabiStelistu23.12.2007 21:07
Vreti sa miscam in teren?

Echipa standard:

Zapata - Emeghara, Goian, Rada, Nesu - Golanski, Radoi, Plesan, Elton - Badea, Iacob

Rezerve: Cernea, Ghionea (pana isi revine la potential), Baciu, Petre Marin ( e muncitor, devotat si experimentat), Ov Petre, Bicfalvi, Zaharia...?

Trebuie sa incepem rotatia pe posturi in functie de adversar.

Nu sunt necesari: Vatca (superficial), Neaga (neadaptat), Cristocea si Croitoru (nu i-am inteles niciodata pe astia ce joaca! ), Dica (are nevoie de o schimbare de aer in lumea buna), Lovin (de ce oare s-a facut fotbalist????).

Cred in continuare ca Badea si Iacob sunt eficienti daca au mingi utile de la mijlocasi, iar Zaharia are cea mai buna lovitura de cap din Liga 1.

In felul asta se va reveni la Steaua anilor '80: "trei pe meci"

Perfect de acord cu tine!!!Asa ar trebui sa arate lotul Stelei!!!ar mai fi bine si Dica si Goian dar ei pleaca in aceasta iarna!!!Forzza Steaua

«12»