FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lista neagra (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro19.12.2007 23:52

Neaga, Badoi, Zaharia, Cristocea, Croitoru si Iacob vor pleca sigur din Ghencea.

Opt jucatori au speriat Vestul, dupa parerea lui Gigi Becali, si, desi nu au fost anuntati oficial, sunt pusi pe lista de transferuri!

Din cei opt, sase au fost nominalizati ieri într-o conferinta de presa si pot începe sa-si caute echipe. Acestia sunt Neaga, Zaharia, Badoi, Cristocea, Croitoru si Iacob.

"Nu îl dau afara pe Neaga, dar el face parte din cei opt care au speriat Vestul! O sa plece, dar unde pleaca, când si cum, o sa vedem. Zaharia s-a înteles cu Porumboiu, iar pentru Badoi ne-am înteles cu Timisoara. Ceilalti, sa-si caute echipe", a dezvaluit latifundiarul din Pipera.

Cine sunt ceilalti doi? Vâtca si Petre Marin, care îsi cauta echipe, de portarul stelist interesându-se deja câteva formatii din strainatate, printre care si cipriotii de la Anorthosis Famagusta.

Un lucru interesant este acela ca Gigi Becali a procedat exact la fel cu fostul antrenor, Gica Hagi, pe care l-a desfiintat în mass-media pentru a-l determina sa plece.

Astfel, la întâlnirea pe care a avut-o cu jucatorii la un restaurant din centrul Bucurestiului, duminica seara, dupa meciul cu Farul, acesta nu a nominalizat pe nimeni, iar oficialii si stafful tehnic le-au spus celor opt ca sunt asteptati pe 8 ianuarie la reunirea lotului.

Wally20.12.2007 00:39

Cred ca Neaga, Zaharia si Cristocea ar trebui pastrati in lot. Restul merita intr-adevar sa plece...

john_8620.12.2007 00:46

cel putin Cristocea nu ar trebui alungat de catre "il ciobandante". e unul dintre cei mai tehnici jucatori de la Steaua, plus ca nu a avut sansa sa joace din cauza accidentarilor. ar merita sa i se acorde o sansa, cel putin pana la vara.

revivo20.12.2007 06:54

Da' al de Nicolita, Lovin, Ov. Petre....astia cand pleaca fratilor, ca nu-i mai suport???

Oricum, conteaza mai mult cine o sa vina....si aici nu sunt prea optimist.

Kustic20.12.2007 07:07

nu prea cred ca ii vinde pe toti trebuie sa pastreze macar unu dintre Croitoru Cristocea sau Neaga pentru ca toti joaca pe acelasi post ar ramane postul liber, sau poate cumpara un jucator dar lasa un jucator pe post, nu prea cred....

cred ca zaharia ar trebui sa mai ramana si sa plece Iacob, si la fel ar trebui sa plece Cristocea si sa raman Croitoru. Cristocea se vede ca s-a stins nu mai e ce era. poate ii trebuie o schimbare

sper sa vad macar un jucator de macar 3 milioane cum promite becalidiotu si nu pe stangu-n dreptu Thereau.

a si sper ca la anul sa il vad mai mult pe bicfalvi in teren poate mai castiga experienta, ca prea gresea in teren. dar pustiul are potential.

nemilosul20.12.2007 07:18

ai uitat de surdu,nesu...mai e si finu picioare de portelan care isi ia salariu aiurea de la club

Cristocea,zaharia si Neaga nu erau de dat avem noi alte uscaturi

bodanelu20.12.2007 08:26
Da' al de Nicolita, Lovin, Ov. Petre....astia cand pleaca fratilor, ca nu-i mai suport???

mai usor cu baiatul asta... a jucat prost, l-am injurat, huiduit, dar acum e un om de baza in echipa care-si face treaba foarte bine.

iulia_hd20.12.2007 10:53

Regretul meu cel mai mare e ca nu pleaca Becali.In fine.Va doresc tuturor "Sarbatori Fericite" si un an nou cat mai bun.

Khalid20.12.2007 11:15

Cristocea trebuie scos de pe "Lista neagra". Daca se va pregati bine in iarna va fi un plus pe parcursul returului.

MoRRano20.12.2007 11:36

Dar fecaliotu cand se va trece si el pe lista neagra incultu draq ce e, Neaga si Zaharia ar merita sa mai stea la Steaua macar pana in la sfarsitul returului, ce avem de atac trebuie sa-i dam pe toti sa ramanem iar in qr gol. Prostul si incultul, ingalat de fecaliot vinde toti jucatorii ofensivi si din cate vad nu prea se aud vesti bune cu cei care ii vrem, toti cam se codesc sa vina si iar o sa stam intr-un singur atacant si o sa ne miram de ce dam asa putine goluri. Thereau se codeste, Camus a zis nu, Zicu la fel, inca vreo 2-3 jucatori straini i-au refuzat sa vedem ce rahat mai fac si in campania asta de achzitii ca viitorul suna prost pana acum, oricum sper totusi sa ma insel. fularsteaua2

Sunnyblack20.12.2007 12:48
mai usor cu baiatul asta... a jucat prost, l-am injurat, huiduit, dar acum e un om de baza in echipa care-si face treaba foarte bine.

ce spui mah? om de baza!!!

de unde pana unde???

mai visezi mult?

primul pe lista neagra traba sa fie "Jiji"

pana nu pleaca iel nici un jucator de valoare nu va veni la Steaua.

bodanelu20.12.2007 13:03

@Sunnyblack go to the traker section si downloadeaza meciurile Stelei de cand era huiduit Ov. Petre. si apoi urmareste-le si o sa vezi ca el a crescut in joc meci de meci. E un inchizator, isi face treaba foarte bine. ca nu are langa el o gheata fina care sa si paseze, asta e alta problema. El isi face datorie pentru care e pus in teren. Recupereaza, si apoi ar urma o pasa spre un jucator de creatie. CUm noi nu avem, e obligat sa paseze lateral sau inapoi.

Corect, lista neagra tre sa-l contina in primul rand pe jijel

Sunnyblack20.12.2007 14:31
@Sunnyblack go to the traker section si downloadeaza meciurile Stelei de cand era huiduit Ov. Petre. si apoi urmareste-le si o sa vezi ca el a crescut in joc meci de meci. E un inchizator, isi face treaba foarte bine. ca nu are langa el o gheata fina care sa si paseze, asta e alta problema. El isi face datorie pentru care e pus in teren. Recupereaza, si apoi ar urma o pasa spre un jucator de creatie. CUm noi nu avem, e obligat sa paseze lateral sau inapoi.

poate ai dreptate si vad eu lucrurile gresite.

pe ov Petre l-am huiduit de cand o venit la Steaua.

incerc sa fiu objektiv dar jocul lui nu mi se pare intodiauna foarte reusit chear din contra.

oricum nu am vrut sa te atac, sigur nu putem vedea toti lucrurile la fel.

in afara de lucru cu "jijel" :-)).

sarbatori fericite

si la toti STELISTI multa sanatate si un an nou mult mai bun.

:steagcruce:

jurca john daniel20.12.2007 14:33

Lista neagra ar trebui sa arate cam asa:1.Gigi Becali

2.Romeo Surdu

3.Cosmin Vatca

4.Victoras Iacob

5.Mirel Radoi

6.Valentin Badoi

7.Cornel Cernea

8.Valentin Badea

fularsteau2

Khalid20.12.2007 14:52

Radoi si Badea pe "Lista neagra"?! Nu prea cred.

kosm1n20.12.2007 15:56

................................Hamutovski......................................

Ogararu..............Goian...............Ghionea.....................Marin

Nicolita.............Paraschiv.............Radoi.....................Bostina

.........................Dica................Iacob.............................

asta era o echipa!

Din actuala echipa as zice ca doar Zapata a fost constant un jucator demn de Steaua! Restul lotului mediocru dupa cum au fost si rezultatele!

st19raul20.12.2007 16:03

Badea nu ar trebui da Radoi da! Radoi e deja terminat ca jucator ultimi 3 ani a stat doar prin italia! Oricat de mult il iubim trebuie sa vedem cate meciuri a jucat de 3 ani incoace sicate meciuri bune a facut din cele jucate..multe pase gresite(vezi meciu cu Dinamo), intrari "atletice"(ca sa nu zic criminale)

offtopic: zovul zvonurilor!!! armenteros la schimb cu zapata=)))))

nemilosul20.12.2007 16:15

incerc sa vad ceva bun la "jucatorul" asta si tot nu gasesc

daca toti va luati dupa "statistica gspista" in care cocosatu era cel mai bun mijlocas defensiv din tara inseamna ca sunteti naivi rau

el in primu rand paseaza la adversar,macar de ar recupera si ar pasa la un alt coechipier

ov Petre si-a aratat din plin "valoarea" la toate echipele unde a fost ,fiind aruncat ca o carpa--numai noi il luam de super jucatori pentru o deposedare si un sut pe langa poarta in meciul cu arsenal

dupa mine cam asa ara arata lista :

1 surdu

2 Radoi

3 Iacob

4 Nicolita

5 Petre

6 Lovin

7 badoi

JDERUL20.12.2007 16:43

A venit pauza competitionala si impartim un nesperat loc trei la numai 8 puncte de lider,iar seful de card ,,se da iar in stamba"! El trebuia sa se rezume in a declara: ,,-Vom face o analiza a turului de campionat impreuna cu staful tehnic si,in functie de necesitati se va hotari cine va pleca si cine va ramane. De asemeni vrem sa intarim lotul cu cativa jucatori de valoare pentru a creea un lot puternic si omogen."--Asa mi se parea corect sa sune declaratia unui patron dar......

Cand ai un singur neuron si...si acela behaie.....

c.ronaldo1720.12.2007 16:55

@nemilosul

Ce statistica tot gasiti voi prin gsp referitor la O.Petre?

CaTaLiNsm StElIsTu20.12.2007 17:47

Lista neagra ar trebui sa inceapa cu Jiji si Argaseala pe primele locuri cu nivel ridicat de"eject din Ghencea".Da acuma serios,cine mai crede ceva din ce se spune la nivel de staff tehnic,nici macar Laca nu mai are atata credibilitate dupa episodul"Urziceni"din cupa:(...

Totusi sper intr-o ameliorare a lucrurilor......

1uLy4Nn20.12.2007 18:19

am vorbit astazi cu Rica in Ghencea..l-am intrebat daca pleaca in iarna asta de la Steaua, a inceput sa rada si m-a intrebat eu ce vreau? sa plece sau sa ramana. i-am spus sa ramana si a zis ca nu stie :| :steag_steaua_ro:

Raul198820.12.2007 18:57

dupa parerea mea Neaga,Cristocea si Zaharia nu trebuie dati afara

bodanelu20.12.2007 19:40

@nemilosul nu m-am luat dupa statistica din gsp. chiar imi place sa privesc meciul tactic. uneori ma intorc acasa de la stadion si ma uit de 2-3 ori la un meci sa vad tactica echipei.

vorbind de Ov. Petre, iti dau doar un exemplu asemnator lui, care nu stie sa paseze: Gatuso de la Milan.

@ronie a fost mai demult un articolo al lu` Vochin sau al colegului lui de se ocupa te statistica legat de Ov. Petre. are cele mai multe mingi recuperate pe meci.

yo_marius20.12.2007 19:43
am vorbit astazi cu Rica in Ghencea..l-am intrebat daca pleaca in iarna asta de la Steaua, a inceput sa rada si m-a intrebat eu ce vreau? sa plece sau sa ramana. i-am spus sa ramana si a zis ca nu stie :|

marmota aia o mai inveli ciocolata??

«12»