Daca tii neaparat,te pot contrazice eu. :lol:
Daca tii neaparat,te pot contrazice eu. :lol:
Parerea mea este ca, desi avem motive sa fim suparati ca echipa nu mai joaca la fel de spectaculos ca in tur, ar trebui sa avem totusi calmul necesar pentru a nu acuza aiurea in stanga si in dreapta. Si in nici un caz pe Zenga !
Sa fim seriosi, Steaua nu mai are lotul din tur.. I-a pierdut pe Neaga si Oprita (adica tot atacul nostru) si l-a castigat in schimb doar pe Nicolita, care mai are de muncit, desi promite. In afara de asta, echipa a obosit foarte tare, poate si pentru ca suntem romani si nu suntem obisnuiti sa jucam un numar atat de mare de meciuri intr-un sezon.
Suntem in situatia in care suntem mai degraba din motive obiective. Zenga are oricum o vina foarte mica, iar Becali poate fi invinuit ca l-a vandut pe Neaga si ca a inceput sa-si dea cu parerea despre fotbal in modul cel mai contraproductiv posibil, adica vorbindu-i de rau pe unii jucatori ! Dincolo insa de prostia lui, Steaua are un lot limitat valoric, lipsesc cateva piese de baza, echipa a obosit, iar adversarii trag cu dintii de un 0-0. Nu mi-a venit sa cred ce urale au fost azi la Iasi la sfarsitul meciului. Cei din provincie se supara cand le amintim "originea", dar poate ar trebui sa priveasca in curtea lor si sa observe ca si-au dezvoltat o mentalitate foarte "provinciala", adica "marginala". Iti dai seama : am scos 0-0 cu Steaua acasa !?! Ce bafta pe noi... :evil:
Io zic ca-i GATA!!!! Ar fii cazu sa termine cu evolutia asta proasta si sa joace fotbal si cred ca asa o sa se si intample...ia sa vedeti la urmatoru meci, duminica, cu Otelu...o sa castige usor daca-i aduce Zenga cu picioarele pe pamant pentru ca pot mai mult d-atat si am vazut toti asta...iar daca nu e grav de tot cu titlu ca etapa asta Dinamo si rapid au meciuri in care nu se incurca de obicei....
Unde este Neaga?
eu as putea sa intreb unde au fost foile cu # 25 la meciul cu valencia ?
nu vreau sa spun ca neaga ar fi fost un Hagi si ar fi castigat de unul singur, ci ca intamplarea de atunci a fost inca un exemplu ca nu suntem uniti, ca nu stim sa actionam atunci cand e nevoie.
(da, noi suporterii.)
Meciul de la Iasi, ca si prestatia de ansamblu din aceasta primavara a Stelei, le-as caracteriza asa:
Un munte de NEPUTINTA intr-un ocean de UMILINTA.
Mai da voi chiar credeati ca o sa veniti la Iasi sa bateti??? :lol: :lol: :lol: .Acum nu zic puteati sa sperati ca si noi speram sa ramanem multi ani in A, dar cand vad ca unii se vedeau castigatori dinainte se vede ca nu prea ne cunosc.Ei nu stiu ca buturuga mica rastoarna carul mare?Cat despre cei din Iasi care au sustinut Steaua la stadion si pe forumul asta RUSINEEEE!!!.Mai voi chiar nu ganditi, dupa ce ca avem o echipa mica,de care tre sa fim alaturi voi ce faceti huliti impotriva ei.Da am si eu o intrebare:daca se duce Poli in B (asta peste vreo 50 de ani
)cand o sa mai vina Steaua in Copou?
Eu unul va felicit din suflet. Ati jucat bine. Nici cu noi nu ati jucat deloc rau. Si acum imi aduc aminte de scorul 3-2 din tur in care Niculescu a marcat in prelungiri. Ne-ati tinut in sa... Bravo!
Mai da voi chiar credeati ca o sa veniti la Iasi sa bateti??? :lol: :lol: :lol: .Acum nu zic puteati sa sperati ca si noi speram sa ramanem multi ani in A, dar cand vad ca unii se vedeau castigatori dinainte se vede ca nu prea ne cunosc.Ei nu stiu ca buturuga mica rastoarna carul mare?Cat despre cei din Iasi care au sustinut Steaua la stadion si pe forumul asta RUSINEEEE!!!.Mai voi chiar nu ganditi, dupa ce ca avem o echipa mica,de care tre sa fim alaturi voi ce faceti huliti impotriva ei.Da am si eu o intrebare:daca se duce Poli in B (asta peste vreo 50 de ani)cand o sa mai vina Steaua in Copou?
Peste vreo 50 de ani, cand o mai promova :twisted:
Oricum tre sa recunosti ca ar fi rusinos pentru o echipa mare asa ca Steaua sa ia bataie de la o nou promovata, asa cum s-a intamplat acum :lol:
Mai mult decât rusinos,e enervant ca o echipa socotita mica sa-ti încurce socotelile.
In tur Steaua s-a jucat cu ocaziile,iar Poli cu putin noroc,a reusit sa infirme ceea ce era clar pentru toata lumea.Ca va pierde.
In retur Poli nu a mai fost cea din tur,în sensul ca a devenit mai puternica,prin organizare,determinare,vointa.La polul celalalt s-a situat Steaua,care cu fiecare etapa care trece devine tot mai evident umbra celei care a fost în prima parte a campionatului.
Astfel încât rezultatul de egalitate mi se pare cât se poate de normal.
Au fost cazuri în campionate puternice,când o noua promovata a câstigat titlul.Apoi a facut o figura frumoasa în CCE.Asa am citit prin ziare,despre o anume Ippswich Town.
Mai da voi chiar credeati ca o sa veniti la Iasi sa bateti??? :lol: :lol: :lol: .Acum nu zic puteati sa sperati ca si noi speram sa ramanem multi ani in A, dar cand vad ca unii se vedeau castigatori dinainte se vede ca nu prea ne cunosc.Ei nu stiu ca buturuga mica rastoarna carul mare?Cat despre cei din Iasi care au sustinut Steaua la stadion si pe forumul asta RUSINEEEE!!!.Mai voi chiar nu ganditi, dupa ce ca avem o echipa mica,de care tre sa fim alaturi voi ce faceti huliti impotriva ei.Da am si eu o intrebare:daca se duce Poli in B (asta peste vreo 50 de ani)cand o sa mai vina Steaua in Copou?
Stati ca inca nu au retrogradat. Eu unul nici nu as vrea, mai ales ca au un antrenor pentru care am simpatie.