FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - F.C.Steaua

«12»
Virgil02.05.2005 08:15

Trebuie sa întelegem cu totii ca Zenga vrea cu orice pret câstigarea titlului de campioana pentru Steaua.

Astfel încât finalurile mai putin reusite cu care ne-a obisnuit în ultima vreme Steaua,sunt scuzabile.

Mergem mereu la victorie.

Conteaza mai putin cum o obtinem,atâta timp cât lotul pe care-l avem e subtire.Lucru pe care-l recunoaste si Zenga.

Meciul de la Iasi e musai sa fie câstigat.

Si cred ca vom câstiga.

Intâlnim echipa aflata pe locul 12,la 2 locuri si 7 puncte de locurile retrogradante.O echipa care va spera sa obtina macar un punct.

Slabe sperante pentru ea,atâta timp cât întâlneste liderul campionatului,echipa cu prima sansa în cursa pentru câstigarea campionatului.

Steaua 23 15 5 3 41 - 15 50p

Poli Iasi 23 7 6 10 22 - 35 27p

Situatia celor doua echipe în clasament spune clar care va fi învingatoarea.Insuccesul din tur nefiind altceva decât o întâmplare nefericita pentru culorile noastre.

Steaua va fi mai buna.Steaua va câstiga.

Poli - Steaua 2 solist.

Veti vedea.

FORZA

sorin_77702.05.2005 11:14

trebuie sa ne luam revansa si astfel sa aratam ca ce s-a intamplat in tur a fost un accident greu de imaginat.

misha02.05.2005 15:00

sunt sigura ca Steaua va castiga :wink:

Virgil02.05.2005 15:09

Ai o presimitire sau te bazezi pe ceva ?

misha02.05.2005 15:14

ma bazez pe faptul ca Steaua joaca mai bine

& am si o presimtire :wink:

Motanu D02.05.2005 19:42

Vom castiga... Voi fi pe stadion sa sarbatoresc alte 3 puncte castigate de Steaua... Imi pare rau pentru iesenii mei, dar nu au nici o sansa... mai ales ca rbitreaza Salomir :twisted:

Oricum , intreg stadionul va tine cu Steaua...

sorin_77703.05.2005 06:46

Salomir nu e totusi Serea :lol:

Dar mai da Dica gol? oare mai da?

Virgil03.05.2005 06:50
Vom castiga... Voi fi pe stadion sa ...oricum , intreg stadionul va tine cu Steaua...

Chiar asa ? Tot stadionul ? Si vor striga pentru Steaua ?Din câte stiu,Poli are aranjamente cu Dinamo...

Hai ma,nu cred.Sau mai bine zis nu-mi vine sa cred.

DANIELSTEA03.05.2005 07:33
Vom castiga... Voi fi pe stadion sa sarbatoresc alte 3 puncte castigate de Steaua... Imi pare rau pentru iesenii mei, dar nu au nici o sansa... mai ales ca rbitreaza Salomir  :twisted:  

Oricum , intreg stadionul va tine cu Steaua...

sal motanule,esti din Iasi?din ce cartier?si eu sunt din Iasi si miercuri VOI FI IN GALERIA Stelei!CARE VENITI DIN Bucuresti,STITI CAM PE LA CE ORA AJUNGETI?ASTEPT UN RASPUNS PLS.

FORZA Steaua

Virgil03.05.2005 07:45

Dar mai da Dica gol? oare mai da?

Dica e obligat de cele trei reguli sa dea gol. :lol:

Asa ca nu-ti face probleme,meciul e ca si câstigat.Steaua merge la Iasi pentru a îndeplini o simpla formalitate.Doar pentru a fi prezenta si aplaudata de suporterii sai locali,precum Motanu si Daniel. :D

Nu-i asa baieti ?

mikenisme03.05.2005 09:36

eu zic ca Steaua va avea meci greu la Iasi pt ca Poli joaca mult mai bine ca alte echipe din subsolul clasamentului. Cred ca stiti ca pana la numirea lui Ionut Popa ca antrenor, Poli Iasi nu a avut nici o victorie.Si de asta se afla Poli Iasi pe locul care il ocupa.Oricum...trebuie sa recunosc ca sunt stelist :lol: dar nu pot sa nu tin si cu echipa din orasul meu.La meciul din Ghencea cand a castigat Poli nu stiam ce sa fac..sa plang sau sa rad..nici acum nush cum o sa fie.. :?:

Motanu D03.05.2005 10:23
Chiar asa ? Tot stadionul ? Si vor striga pentru Steaua ?Din câte stiu,Poli are aranjamente cu Dinamo...

Hai ma,nu cred.Sau mai bine zis nu-mi vine sa cred.

Conducerea are aranjamente cu Dinamo, nu publicul

E normal ca la acest meci cei mai multimsa sustina Iasiul.

In Iasi lumea se imparte in 70% stelisti, 15%rapidisti si restul sustin Dinamo si alte echipa. E de inteles ca la acest meci nu vor putea fi cu totii suporterii Stelei. Dar daca Steaua castiga cu siguranta publicul ii va aplauda.

Cat despre aranjamnetle cu Dinamo tin sa precizez ca si in urma cu 3-4 ani, pe vremea cand Poli juca in "C", lumea striga celebrele scandari la adresa lui Dinamo...

Iar la meciurile cu Craiova si Otelul, ca sa fac referinta doar la ultimele jucate de Poli acasa, erau destui suporeri cu tricouri/fulare ale Stelei, inclusiv in galeria Iasiului...

fanatica03.05.2005 10:29

sunt sigura ca vom castiga,dar daca vom continua sa jucam asa,la risc,putem pierde!nu trebuie sa marcam un gol si apoi sa ne aparam ca nebunii!trebuie sa incepem sa atacam mai mult si trebuie sa se evite greselile,trebuie mai multa concentrare in joc si trebuie sa nu mai iertam greselile de la mijloc,chiar daca il avem pe Radoi asta nu inseamna ca el nu poate gresi!nu trebuie sa primim gol!concentrare,dorinta si vointa,asta ne trebuie!oricum daca pierdem ne punem in pericol titlul!

Motanu D03.05.2005 12:30

La Iasi un bilet la Peluza e 50.000, iar unul la tribuna 100.000.

Mai scump ca de obicei, dar nu prea scump pentru a putea vedea live o noua victorie a Stelei...

misha03.05.2005 17:09

oricum 20% din vanzarea biletelor vor fi donate oamenilor afectati de inundatii din Timisoara

weber_p03.05.2005 21:01

Steaua merge in Iasi ca peste tot sa bata! daca vom avealanga noi in tribuna si ieseni cu atat mai bine dar asta nu inseamna ca am castigat deja jocul! mai e mult pana departe! si Fanatica sa stii chiar daca greseste Radoi acolo o sa fie Ghionea si daca greseste Ghionea o sa fie acolo Vasili asa ca nu-mi fac probleme! singura mea intrebare e cine o sa dea goluri pt noi! Dica iar?? sau poate prinde Dorinel vreo torpila de rupe plasa? sau poate cine stie se vor trezii atacantii nostri de clasa(a 2-a) si intr-o izbugnire de orgoliu vor da si ei cate un gol!! important e sa batem!! desi presimt ca se vor trezii atacantii!!!

Motanu D03.05.2005 22:18

O mica precizare: atacantii nostri sunt de clasa a 3-a

The Flyer04.05.2005 09:17
O mica precizare: atacantii nostri sunt de clasa a 3-a

si vagoanele de dormit sunt pe clase? :D:D

e bun si 1-0 pt Steaua,victorie sa fie!

weber_p04.05.2005 12:46

si totusi atacantii nostri nu dorm pe teren ca de alergat alearga (degeaba dar alearga) singurul care doarme si nu vede adevarul de la echipa e Gigi!!

sorin_77704.05.2005 15:27

Trebuie sa precizez ca un lucru e sigur: Titlul nu tine cu Steaua in acest an. Poate dupa ce pleaca GG va tine. Suntem o rusiune. 0-0 la Iasi. Nici cu astia nu putem? Nici acum nu avem ambitii dupa 0-1 in tur? Suntem o rusine.

Virgil04.05.2005 16:13

Ne-am obisnuit sa fim pe cai mari.

Nu e nici o rusine ca nu am reusit sa trecem de Poli.

Nu am reusit sa le dam gol nici în tur când,amintiti-va,am avut 3 bare.

Sa nu ne lamentam.Orice echipa de fotbal are si perioade mai putin stralucite.Intr-o astfel de situatie se afla Steaua acum.

Dupa ce ne-a facut fericiti cu acelasi lot,si ne-am falit în dreapta si în stânga ca noi jucam si altii stau la TV,ne întoarcem împotriva culorilor noastre?

Nu mi se pare un gest barbatesc.

De data asta Steaua a fost permanent în atac,dar a întâlnit o echipa puternica.

Jocul Stelei e cunoscut,iar pentru un tehnician precum Ionut Popa,nu a fost prea greu sa-l contracareze.

Sa asteptam urmatoarele meciuri pâna la sfârsitul returului cu calm si cu speranta.

Atunci vom putea sa trecem totul prin "furcile caudine".

Daca va fi cazul.

FORZA

rdu04.05.2005 16:23

Desi sunt iesean ,a doua echipa in topul preferintelor e Steaua,dupa cum s-a mai spus iasul e in proportie de 70% fan Steaua.Ma uitam cu nevasta la meci si ea m-a intrebat daca asta e echipa care a eliminat valencia.Evident ca i-am raspuns ca iasul nu e valencia.Lasind gluma la o parte Steaua a jucat execrabil iar iasul in nota lui obisnuita-adica deloc.PACAT!!

farul_Cta04.05.2005 16:28

Din pacate lotu a devenit cam subtire mai ales ca oprita este incert pana la sfarsitul campionatului.

Daca Becali nu a fost in stare sa aduca niste jucatori buni atunci sa nu mai aibe pretenti

RESPECT Steaua HAI Steaua !

misha04.05.2005 16:38

sper ca dupa acest 0-0 cu Iasi Steaua sa joace FOTBAL

da Doamne sa plece ciobanul asta de Jiji de la echipa ca prea ii poarta ghinion

sorin_77704.05.2005 16:58

Unde este Neaga?

GG a vazut ca a gresit campania de transferari. Si acum tremura si are nodul in gat. Daca il aducea pe Caramarin si toti ceilalti doriti de Zenga aveam 12 puncte avans cel putin. E careva aici care poate sa ma contrazica. :?: :?:

«12»