Legea lui Miticã și Gigi Becali sunt douã chestiuni diferite. Nu doresc și nici nu am cãderea sã mã pronunț fațã de acțiunile galeriei, întrucât nu am nici cea mai micã legãturã cu ea. Vorbesc în calitate de suporter al Stelei, care a stat în tribuna I la meciul cu Charleroi, atât de invocat de unii pe acest forum ca exemplu al caracterului de "oaie" al "tribunarilor". Scriu și în acest articol, dupã cum am fãcut-o de nenumãrate ori și pe forum, cã "tribunarii" nu au huiduit atunci galeria care îl înjura pe Becali, ci au scandat împotriva scandalagiilor. Asta ca sã fie clar!Cei care susțin altceva sunt rãuvoitori și vor sã bage zâzanie între suporterii steliști!
Despre Legea incriminatã nu am prea multe sã spun, decât cã într-adevãr pare a limita anumite drepturi de exprimare. Torțele pot fi introduse pe stadion dacã cineva își asumã responsabilitatea pentru asta. Cu pumnul, capul sau piciorul poți rãni mult mai grav decât cu bãțul de steag. Exemple de prevederi aberante pot fi multe, faptul cã nu ai voie sã scandezi împotriva conducãtorilor mult-iubiți iar este o aberație.
Apreciez abnegația și dãruirea cu care toatã lumea luptã împotriva acestei legi. AISS și peluzele s-au unit într-un efort exemplar pentru a protesta împotriva actului normativ. Scrisoarea cãtre președintele Bãsescu a fost publicatã de cãtre un important cotidian sportiv. Ca sã folosesc un termen folosit în publicitate, protestul are un "awareness" mare, lumea a aflat despre el. Oamenii care s-au ocupat de acest lucru meritã sincere felicitãri.
Respectul meu, care e drept cã nu conteazã prea mult, eu fiind doar unul de la tribuna 1, acești oameni îl vor avea când vor depune aceleași eforturi împotriva celui care face în aceste zile "selecția" la Steaua, împotriva celui care urmãrește în aceastã perioadã casete cu jucãtori, din care va alege pe cei mai buni!Astãzi adresez celor care au gândit strategia de protest împotriva legii lui Dragomir felicitãri. Sper ca odatã sã pot sã le spun din toatã inima: Vã respect!
Vã urez tuturor Sãrbãtori Fericite, lângã bradul care știu sigur cã va fi Roș-Albastru!
alexblaja