FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre lege și tocmealã

«12»
fcsteaua.ro19.12.2007 21:15

Legea lui Miticã și Gigi Becali sunt douã chestiuni diferite. Nu doresc și nici nu am cãderea sã mã pronunț fațã de acțiunile galeriei, întrucât nu am nici cea mai micã legãturã cu ea. Vorbesc în calitate de suporter al Stelei, care a stat în tribuna I la meciul cu Charleroi, atât de invocat de unii pe acest forum ca exemplu al caracterului de "oaie" al "tribunarilor". Scriu și în acest articol, dupã cum am fãcut-o de nenumãrate ori și pe forum, cã "tribunarii" nu au huiduit atunci galeria care îl înjura pe Becali, ci au scandat împotriva scandalagiilor. Asta ca sã fie clar!Cei care susțin altceva sunt rãuvoitori și vor sã bage zâzanie între suporterii steliști!

Despre Legea incriminatã nu am prea multe sã spun, decât cã într-adevãr pare a limita anumite drepturi de exprimare. Torțele pot fi introduse pe stadion dacã cineva își asumã responsabilitatea pentru asta. Cu pumnul, capul sau piciorul poți rãni mult mai grav decât cu bãțul de steag. Exemple de prevederi aberante pot fi multe, faptul cã nu ai voie sã scandezi împotriva conducãtorilor mult-iubiți iar este o aberație.

Apreciez abnegația și dãruirea cu care toatã lumea luptã împotriva acestei legi. AISS și peluzele s-au unit într-un efort exemplar pentru a protesta împotriva actului normativ. Scrisoarea cãtre președintele Bãsescu a fost publicatã de cãtre un important cotidian sportiv. Ca sã folosesc un termen folosit în publicitate, protestul are un "awareness" mare, lumea a aflat despre el. Oamenii care s-au ocupat de acest lucru meritã sincere felicitãri.

Respectul meu, care e drept cã nu conteazã prea mult, eu fiind doar unul de la tribuna 1, acești oameni îl vor avea când vor depune aceleași eforturi împotriva celui care face în aceste zile "selecția" la Steaua, împotriva celui care urmãrește în aceastã perioadã casete cu jucãtori, din care va alege pe cei mai buni!Astãzi adresez celor care au gândit strategia de protest împotriva legii lui Dragomir felicitãri. Sper ca odatã sã pot sã le spun din toatã inima: Vã respect!

Vã urez tuturor Sãrbãtori Fericite, lângã bradul care știu sigur cã va fi Roș-Albastru!

alexblaja

eddie the 'ead20.12.2007 05:19

Daca as fi scris eu articolul asta, nu as fi putut exprima mai bine ceea ce simt acum fata de ce se intampla la si mai ales in jurul Stelei. Da, legea lui Mitica - personaj infect si insuportabil - trebuie combatuta exact asa cum se intampla acum, ba chiar mi se pare ca acea scrisoare a suporterilor stelisti ar trebui mediatizata mai mult, dar pe cind va fi la fel si in cazul celuilalt cancer care ne afecteaza la fel de rau, daca nu cumva si mai rau, pe noi, stelistii? Desigur, probabil ca acest articol va da un nou prilej unora sa se bata cu pumnii in piept si sa urle "cum vorbesti tu, ticalosule, samintarule, cind noi, care facem si dregem si de la '48 luptam...", dar ar demonstra ca n-au inteles nimic.

Sarbatori fericite si la multi ani!

Sper ca in 2008 vom avea mai multe motive de bucurie decit in 2007... De fapt, nici nu e greu, si 1 e mai mare decit 0...

andyro20.12.2007 08:03

Alex, faci o confuzie pe care au facut-o si altii de pe forum - a lupta impotriva legii Dragomir si a lupta impotriva lui Becali nu inseamna deloc acelasi lucru.

Pentru legea Dragomir ai variante legale, respectiv democratice - e vorba de o lege, care trece printr-un proces clar (Senat-Camera Deputatilor-Presedentie), care poate fi "atacata" pe acest parcurs (repet, in mod LEGAL), o lege despre care se pot face dezbateri, o lege despre care scrie presa in mod independent.

Impotriva lui Becali nu ai posibilitatea unei "lupte legale/democratice" - omul detine clubul si nu vinde actiunile. E o discutie lunga, pe care crede-ma ca am avut-o pe topicul privat AISS, ajungang la concluzia ca putinele actiuni cu impact ar fi ... ilegale. Mai mult, situatia este mult mai complicata in cadrul clubului (sau mai exact in diagrama clubului intra patronul - managerul - jucatorii - spectatorii - etc) decat in cadrul legii. Este o tema inca in dezbatere, si in acelasi timp trebuie realizat un lucru - faptul ca am protestat impotriva legii nu inseamna ca este singurul lucru pe care il vom face (deci nu exclude posibilitatea altor proteste impotriva altor personaje), ci este un pas care trebuia facut.

In treacat fie spus, acoperirea mediatica a fost mult mai mare decat un "important cotidian sportiv". Toate siteurile/ziarele online de sport au preluat scrisoarea deschisa (GSP, Prosport, OnlineSport, Fanatik, Sport.ro, Sport365, SportM), primele 3 agentii de stiri au difuzat scrisoarea pe fluxul de informatii (Mediafax, Rompres, NewsIn), la care se adauga TVR, Pro TV, Gandul, Evenimentul Zilei, SportTotal FM. Astept inca impactul la stirile TV si in presa scrisa (pana acum avem confirmarea ca a aparut azi in Cotidianul si Compact).

ssinpadureacualune20.12.2007 08:24

S-a incercat,insa voi tribunarii,nu ati fost de acord.O sa spun asta pana la adanci batraneti,indiferent de treaba ca huiduiam huliganii,nu galeria...bla bla.Poate tu,poate o suta,dar restul...Nu pot sa uit cum cei 3-4 sute de insi de la nord...cetatzeni,de altfel, au inceput sa-l injure,fara sa le dea nimeni tonul si au fost taxati de aceeasi tribuna...pai aia tot huligani mai erau???Ma rog...a mai fost discutia asta,nu are rost.

I-ati facut jocul si nu odata...de mai multe ori...acum spalati-va pe cap cu el.Va trece mult timp pana sa se intample ceea ce-ti doresti tu.

st_194720.12.2007 09:48

Alex Blaja am si eu o intrebare daca se poate..(lasand la o parte faptul ca tribuna1 l-a huiduit pe cel care a intrat pe teren)De ce atunci cand toata P.N striga cu fatza indreptata spre oficiala : "Gigi Becali ,la M##E Gigi Becali ",imediat toata tribuna I se indrepta cu fata spre noi si huiduia intens..!?

Oricum,apreciez articolul tau.Felicitari!

alexblaja20.12.2007 11:37
De ce atunci cand toata P.N striga cu fatza indreptata spre oficiala : "Gigi Becali ,la M##E Gigi Becali ",imediat toata tribuna I se indrepta cu fata spre noi si huiduia intens..!?

Asta nu s-a intamplat, tribuna I nu a huiduit galeria, cel putin nu la acel meci ultra-discutat.

@ss

aia o suta de care zici tu se pot inmulti, dar cu atitudine de genul "noi am protestat dar samantarii ne-au huiduit" nu o sa rezolvam niciodata nimic. Cei ca mine o sa se afunde si mai mult in anonimat.

@andyro

Ai dreptate in ceea ce spui, dar eu mi-am exprimat niste ganduri, asa simt eu acum referitor la aceasta problema. Poate nu as mai simti asa daca as fi vazut ceva proteste la adresa Ciobanului, nu acum, la ultimul meci cu Farul, dar dupa ce Hagi a fost dat afara, dupa ce Creditorul a spus ca o sa-l dea afara si pe Lacatus...singurul lucru a fost bannerul ala cu performanta si zdreanta, foarte tare de altfel. Dar, dupa cum spuneam si la inceputul articolului, nu am eu caderea sa ma pronunt referitor la actiunile galeriei, nu le pot sa sfaturi ce sa faca si cum sa faca, pentru simplul motiv ca nu sunt implicat in asta si nu stiu cu ce se mananca. Glas unor sentimente si trairi si asteptari pot sa dau insa si asta si fac.

st_194720.12.2007 13:43

OK Alex.Ms..inseamna ca ati huiduit doar cand s-a strigat din peluza sclavii lui g..i

RaDoooI20.12.2007 15:10

De fiecare data cand se striga impotriva lui 2gi eram singur intre vreo 20-30 de oameni care nu strigau si se uitau la mine ca la poarta noua. La meciul mult discutat, am fost fluierati cand am strigat de 2-3 ori impotriva lui 2gi, drept urmare am strigat "sclavii lui Gigi". De atunci nu prea a mai fost injurat. Daca o sa fie injurat numai de 10-20 de oameni atunci o sa fie si mai mandru de el, o sa zica de fapt ca el e iubit de suporteri, si numai 20-30 de huligani il injura. Asta e viata, mergem mai departe, cu Steaua pana la moarte.

alexh20.12.2007 17:59

Alexblaja, cum poti sa minti in fata? Ori n-ai fost la meci, ori nu stii pe ce lume traiesti.

Cum poti sa sustii ca T1 n-a huiduit galeria?

Cum se zicea ceva de la nord, cum va intorceati cu fata la noi si huiduiati la greu.

Sustii ca huiduiati scandalagii...pai ala care a sarit in teren, a facut-o pe la T2, de ce nu i-ati huiduit pe ei?

E incredibil cum un "redactor" fcsteaua.ro poate sa minta lumea pe fata, in halul asta.

Mai multa atentie, baieti, pe cine lasati sa scrie p-aici ca uite asa apar povestile si nu stiti de pe unde.

cristian8620.12.2007 19:51

Sclavii lui Jiji in Ghencea.

Voi meritati actuala stana, insa suporterii veritabili ai Stelei nu.

Se pare ca unora nu le intra bine in minte ca interesul comun este Steaua, ca unii chiar sufera cand echipa nu merge, ci mai degrada sunt atrasi de mirosul branzei de oaie nebuna.

Stati divizati si mereu frustrati

Aho, aho si la multi ani

Manati mai flacai (dupa preferinta - sclavi, samantari)

si plecati la stana

Hai hai !

AFARA DIN Ghencea, taranilor !

Faceti Steaua de ras la fel de mult ca oierul mult iubit.

joseph20.12.2007 20:03

toti suntem cam de aceeasi parte... vrem sa plece Gigi... doar ca unii s-au trezit prea tarziu, iar altii au obosit si/sau au fost deranjati ca nu au fost sustinuti mai deloc cand au incercat sa faca ceva. problema nu e numai ca noi nu am fost sustinuti in razboiul destul de dur la un moment dat. eu cred ca este vorba si de o neincredere a celor din peluza in cei din tribune. zic asta pentru ca de multe ori tribunele sunt usor de intors cu un transfer bun sau niste meciuri mai bune. poate ca in sinea lor o sa-l urasca in continuare pe cioban, dar o s-o lase mai usor cu razboiul daca echipa se apropie de locul 1. sunt multe variabile de luat in calcul si in momentul asta nu prea sunt astrele aliniate, desi cred ca era un moment favorabil noua pentru ca mie mi se pare ca ciobanu e cam in cel mai "jos" moment de cand a venit la Steaua: rezultate nu mai sunt pentru ca a facut echipa praf, a picat testul politic, si-a batut joc de Hagi, face declaratii care mai de care mai nebune... e pe cale sa o incerce si cu Lacatus

oricum, nu vad ce ii impiedica pe cei care tot intreaba si se mira de ce nu fac peluzele nimic sa se ridice ei si sa strige impotriva ciobanului, sa faca niste afise sa le lipeasca in oras, niste stickere, sa dea cu spray-ul niste mesaje pe un gard. noi am facut toate astea, pe voi ce va opreste? ce naiba, suntem cumva specii diferite de oameni si noi ne asumam mai multe riscuri? de ce atatea intrebari si asa putina actiune? in ziua de azi este atat de simplu si de ieftin sa faci 100 de stickere care se lipesc f usor oriunde... incat trebuie sa le dau dreptate si celor care intreaba unde erati voi cand noi protestam si spuneam ca ne-am dori chiar sa nu avem performantele pe care le aveam doar sa scapam de ciuma asta abatuta asupra noastra. daca noi am obosit de ce nu faceti voi nimic? noi ne-am intalnit de destule ori cu bategarzii ciobanului. ne ranjeau de peste drum si au intrat cu Jiji printre noi la tribuna a doua la meciul din Cotroceni, dar noi tot l-am contestat si injurat desi era posibil sa se intample orice. in schimb altii se uitau amuzati cum se maimutarea ciobanul pe sus si mai mult ii luau si autografe. de ce nu era lumea asa consternata cand ne-a fauct figura de la Constanta cand a lasat sute de oameni pe afara ca sa nu fie el injurat?

discutia este prea lunga si sunt prea multe de spus, dar daca este vorba de intrebari care incep cu "unde erati voi"... vreau sa pun si eu una: unde erati voi cand in meciul de cupa de la Urziceni s-a strigat impotriva lui? stiti macar ca vreo 50-70 de persoane au facut asta? si restul pana la 300 sau cati erau pe acolo se uitau putin mirati si preferau sa strige de jucatori? din cate vad cei care se tot intreaba de ce nu se face ceva nu stiu despre faza asta nimic, asa ca mi-am cam dat singur raspunsul la intrebarea cu "unde"... "unde era cald si comod" sau "unde nu trebuia" pentru ca nu scriind pe "globuri" si forumuri o sa-l dam afara pe Becali de la Steaua... ci strigand pe stadion si impanzind orasul de mesaje impotriva lui, de afise, de orice ii aduce o lovitura imaginii pe care incearca sa si-o faca. orice ar spune oricine sunt convins ca la Steaua el face 2 lucruri... bani si imagine. cand o sa aiba mai mult de pierdut decat de castigat, abia atunci o sa isi puna si boul problema sa plece.

bodanelu20.12.2007 20:17

@joseph cata dreptate ai

skn21.12.2007 00:28
Alexblaja, cum poti sa minti in fata? Ori n-ai fost la meci, ori nu stii pe ce lume traiesti.

Cum se zicea ceva de la nord, cum va intorceati cu fata la noi si huiduiati la greu.

Sustii ca huiduiati scandalagii...pai ala care a sarit in teren, a facut-o pe la T2, de ce nu i-ati huiduit pe ei?

E incredibil cum un "redactor" fcsteaua.ro poate sa minta lumea pe fata, in halul asta.

Mai multa atentie, baieti, pe cine lasati sa scrie p-aici ca uite asa apar povestile si nu stiti de pe unde.

cam ai dreptate :)

Wally21.12.2007 00:45

La meciul cu Charleroi T1 si o parte din T2(in cealalta parte din T2 au stat grupurile de la Nord) au huiduit "galeria". Cand se striga impotriva ciobanului "cetatenii"(desi nu prea e corect sa-i numesc asa) au huiduit si au fluierat! Iar acum se revolta de ce peluzele nu fac ceva impotriva ciobanului. Acum sa faca ei ceva pentru ca atunci cand a fost protest din partea peluzelor au fost lasi si tot timpul au sustinut pe internet ideea cum ca liderii ar fi "cumparati" de cioban...

David_Steaua200721.12.2007 07:42

La acel meci am stat la tribuna a 2-a!!Astia de la tribuna a 2-a nu strigau nimic(pareau oarecum surprinsi de situatie),iar cei de la tribuna 1 huiduiau galeria la fiecare scandare impotriva lui gb!!A fost clar ca lumina zilei,restul sunt interpretari!!Asta e,cu Steaua pana la moarte!!

red_blue_ultras21.12.2007 10:13

alexblaja says:

"Vorbesc în calitate de suporter al Stelei, care a stat în tribuna I la meciul cu Charleroi, atât de invocat de unii pe acest forum ca exemplu al caracterului de "oaie" al "tribunarilor". Scriu și în acest articol, dupã cum am fãcut-o de nenumãrate ori și pe forum, cã "tribunarii" nu au huiduit atunci galeria care îl înjura pe Becali, ci au scandat împotriva scandalagiilor. Asta ca sã fie clar!Cei care susțin altceva sunt rãuvoitori și vor sã bage zâzanie între suporterii steliști! "

Hmmm, si eu am stat la tribuna 1 si dupa cum ati citit , in ultimele posturi ale mele vis-a-vis de atmosfera de la meciul cu Charleroi dintre Jiji-galeria Stelei-tribuna 1 a fost clara , si nu cred ca sunt rauvoitor sau ca as dori sa bag zanzanie deoarece nam nici o satisfactie mai mult , niciun interes ;) Poate eu sunt nebun si am inteles cu totul altfel reactia celor de la tribuna 1 atc cand -ATENTIE- inainte sa sara ala in teren , au huiduit toate injuriile galeriei la adresa ciobanului din loja . Este simplu , toate astea s-au intamplat INAINTE sa sara ala in teren , pe urma ce sa intamplat stiti si voi , dar INAINTE de acel incident , galeria il injura pe cioban , tribuna 1 huiduia ba si fluiera , si pe cei putini ramasi la Nord dar si pe cei din tribuna 2 dinspre Peluza Sud , bun , atunci explicati-mi de ce toti suporterii de la tribuna2 s-au separat de cei din galerie si inainte , si dupa incident , e adevarat ca mai multi s-au separat DUPA incident . Inca o data , nam niciun interes sa bag zanzanie intre fratii mei, stelisti dar asta a fost reactia suporterilor de la trb1 si pe undeva le dau dreptate , deoarece era un meci de prezentare al echipei de suflet Steaua, cu o zi insorita , stadionul plin , galeria trebuia sa-si faca datoria ca de obicei , nu sa se rezume la al' injura pe cioban , a se ratzoii cu el , ca vedeti f bine ca nu s-a schimbat nimik .

Nu fac parte din nici o brigada momentan din N motive dar merg la meciuri de cate ori pot , merg in tot stadionul ,depinde de moment unde aleg sa stau , dar cel mai mult prefer sa merg in peluza mai ales la meciurile cu miza si nu numai deoarece imi place sa cant non stop sa-mi rooop plamanii tot meciu:D , deci peluza fie ea nord sau sud , de preferabil sud , dupa niste altercatii avut la nord cu cei de la triada , mai exact cu unul dintre ei , care suspina paici pe forum dupa atentie , dar poate sunt mai multi si folosesc acelasi user , cine stie. Pb e ca in urma acestei legi nu ne-a mai ramas decat cantatul tot timpul (ca in Anglia) dar toata peluza NU doar membrii brigazilor , bannerele ironice sau de alt gen la adresa adversarilor si coregrafiile , oricum cu toate astea sper sa se schimbe ceva in legea aia spurcata si sa avem voie din nou cu steaguri de dimensiuni mari si alte arsenale ce tin de o galerie. Sper ca in cele aproape 2 luni de zile ramase sa se schimbe ceva in acest sens privind legea lu mitica , si dak pot ajuta cu ceva in acest sens ... oricum nu cred ca protestul prin absenta de la meciul cu faru a fost bunvenit , este doar parerea mea , mai bine va prezentati si scandati impotriva lui mitica , cu un banner cu subinteles , decat sa stati acasa , deoarece asta si isi doresc ;)

alexblaja21.12.2007 17:28

Tizule, nu ai inteles nimic. Oricum, nu ma cunosti nici macar din ce am scris pe aici, altfel ai fi vazut ca am postat, nu odata, un link care atesta ceea ce am scris eu mai sus, in articol:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=88yWySxJtew" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=88yWySxJtew</a>

Priveste filmuletul de la acest link si te rog sa vii si tu cu dovezi ca T1 a huiduit galeria IN MOMENTUL in care l-au huiduit pe Jiji. Pe urma, eu retin ca la meciul ala galeria a stat la T2, cel putin partea activa a ei, si nu in peluze. Deci nu vad prin urmare cum a huiduit T1 galeria, care se afla la T2 si nu la nord.

Stii ce e cu adevarat incredibil? Incredibil este cum ma poti acuza tu pe mine de minciuna. Eu am dovada ca am fost la meciul acela, filmuletul este acea dovada. Coloana sonora spune tot despre CAND s-a injurat si CINE a fost injurat.

Oricum, eu nu despre asta scrisesem in primul rand. Daca o sa citesti cu atentie articolul si ai capacitatea de a intelege si dincolo de forma, patrunzand in fondul problemei, o sa vezi ca eu nu dau indicatii galeriei ce sa faca (asta e valabil si pentru joseph, eu nu am intrebat "unde erati voi cand..."). Eu pur si simplu spun ca EU PERSONAL o sa respect galeria cand o sa reactioneze la jignirea simbolurilor acestei echipe. Nu am criticat galeria si nici nu o sa fac asta, pentru ca nu pot sa critic ceva ce nu cunosc!

Eu am spus in acest articol ca apreciez peluzele si AISS pentru felul in care au procedat in ce priveste protestul impotriva lui Dragomir. Eu apreciez eforturile oamenilor din galerie de a merge la fiecare meci, de a face materiale "promotionale" din propria cheltuiala etc. Pentru toate astea merita felicitari! RESPECTUL insa se castiga mai greu. Eu i-as fi respectat cu adevarat daca ar fi protestat impotriva lui Jiji atunci cand acesta a terfelit pur si simplu simbolul Gica Hagi. Spre exemplificare, ii RESPECT pe cei care au afisat acel banner cu "performanta" si "zdreanta". Sper ca ai inteles care este sensul acestui articol.

Am ales sa-ti raspund tie pentru ca m-ai acuzat de minciuna. Ceilalti care nu au fost de acord cu mine dar si-au argumentat in mod logic si civilizat afirmatiile (andyro, joseph, red-blue-ultras, ss, st_1947) merita RESPECTUL meu.

Cu un singur lucru din cele spuse de tine sunt de acord:

" Mai multa atentie, baieti, pe cine lasati sa COMENTEZE p-aici ca uite asa apar povestile si nu stiti de pe unde."

PS. iata inca o dovada ca am fost la meci: tii minte concursul ala de dinainte de inceputul meciului, cu intrebari din istoria stelista, cand erau alesi din public cu ajutorul unei camere TV cei care urmau sa raspunda? Tii minte cati oameni se ascundeau atunci unul dupa celalalt, ca sa nu fie ei cei alesi? Care era oare motivul?

st_194721.12.2007 19:26

AlexBlaja,din link-urile care le-ai prezentat dreptatea pare sa fie de partea ta..steagro

red_blue_ultras21.12.2007 22:14
AlexBlaja,din link-urile care le-ai prezentat dreptatea pare sa fie de partea ta..steagro

Mda , se pare ca eu nu inteleg nimik din acel linck , poate nu`mi merg castile :) glumesc , deci nu se intelege nimik , asa ca , nu poti dovedi nimik , adica nici nai ce dovedi pana la urma ca adevaru e cel spus de toti.

st_194721.12.2007 23:04

Adevarul e undeva la mijloc .Mai bine deschidem un Topic despre Steaua-Charleroi si gata..Baiatu `doar a vrut sa scrie un articol ,ce tot o lalaim atata

alexblaja22.12.2007 07:52

@red_blue_ultras

Filmul arata ca eu nu am mintit, asa cum am fost acuzat. Adevarul e relativ intotdeauna, dupa cum spunea si st_1947. Imi pare rau ca nu am avut suficienta memorie la telefon ca sa filmez tot meciul :).

Oricum, toate aceste discutii dintre noi, cu acuze si pe un ton vehement, sunt, in mic, oglinda a ceea ce s-a intamplat la acel meci in privinta publicului.

Stiti ceva? Nici nu mai conteaza cine a huiduit pe cine. Realitatea este ca suporterii Stelei sunt dezbinati si asta nu serveste decat unui singur om!

alexh22.12.2007 18:34

@Alexblaja :

Filmuletul pe care tu l-ai postat nu dovedeste in niciun fel ca T1 nu a injurat nordu cand strigau anti-Becali. E doar un film cu incidentul suporterului intrat pe teren si cu niste "suporteri" de tribuna injurand la greu.

Ba mai mult, DACA ESTI ATENT, incepand de min 1:20 se aude, greu, dar se aude pe fundal nordu cu "m*** Gigi, auh auh auh" si imediat T1 cum incepe sa huiduie, mai tare, fiind locul de unde a filmat cel care a facut videoul.

Foarte bine, ai fost la meci. Te felicit. Foarte bine, TU PERSONAL nu i-ai huiduit pe cei care strigau anti-Gigi. Din nou, te felicit. Dar sa stii ca cu o floare nu se face primavara...Pana atunci T1 au stat intotdeauna placizi, fara sa contribuie cu (aproape) nimic la atmosfera de pe stadion dar s-au hotarat, CULMEA, tocmai in acel moment sa schimbe situatia. Daca vroiau sa nu fie intelesi gresit, se opreau si nu mai exista loc de interpretari.

In fine, nu mai comentez pe acest subiect. Ce-a fost a fost. T1 e cel mai aproape de Gigi, ii astept sa porneasca protestele pentru ca, nu, ei sunt cei mai apropiati de el. Si la propriu si la figurat. Imi retrag acuzele de minciuna, intr-adevar nu despre asta este articolul. (apropo, speri ca observi data inscrierii mele. doar pentru ca nu am postat de foarte multe ori nu inseamna ca nu si citesc ceea ce se scrie).

Stanici22.12.2007 18:35

Alexblaja - problema pusa de tine este intr-adevar, dureroasa pentru noi, stelistii. Numai ca daca nu o sa facem ceva in privinta legii aleia, nu prea o sa mai aiba cine rezolva respectiva problema . Crede-ma ca, la tribuna, nu o sa aiba nimeni tupeul sa scandeze ceva impotriva comandantului de oi.

Kristy_Cj22.12.2007 20:49

bai care v-a platit de vreti sa distrugeti clubul asta...acum o fi el mai handicapat saracu,dar baga bani la echipa,a renovat stadionul si restul de utilitati,primele platite,2 calificari in CH,semifinala UEFA,ani la rand in cupe europene...ce pana mea mai vretzi huliganilor...nu va place legea m...normal ca nu va place ca nu mai puteti voi dicta...suntem si noi europeni,vrei sa comanzi platesti.Sa vad cumparati si voi actiuni si avetzi si voi ceva de zis,si in p... mea incurajatzi si voi echipa la greu ca la bine hop tzop sunteti mandri cum nu merge un pic huiduitzi saracii jucatori

SUNTETZI PENIBILI CU TURMA VOASTRA(Nu va place dar sunteti oi si nu stiu cine e magarul vostru pentru ca coibanul vad ca l-ati descoperit,dar magarul e mai periculos ca vrea sa ia locul ciobanului)

st_194722.12.2007 20:59
bai care v-a platit de vreti sa distrugeti clubul asta...acum o fi el mai handicapat saracu,dar baga bani la echipa,a renovat stadionul si restul de utilitati,primele platite,2 calificari in CH,semifinala UEFA,ani la rand in cupe europene...ce pana mea mai vretzi huliganilor...nu va place legea m...normal ca nu va place ca nu mai puteti voi dicta...suntem si noi europeni,vrei sa comanzi platesti.Sa vad cumparati si voi actiuni si avetzi si voi ceva de zis,si in p... mea incurajatzi si voi echipa la greu ca la bine hop tzop sunteti mandri cum nu merge un pic huiduitzi saracii jucatori

SUNTETZI PENIBILI CU TURMA VOASTRA(Nu va place dar sunteti oi si nu stiu cine e magarul vostru pentru ca coibanul vad ca l-ati descoperit,dar magarul e mai periculos ca vrea sa ia locul ciobanului)

Iata un fan al creditorului ..esti penibil.cum te-ai simtit cand jegul a fluturat fularul spurcatilor?

«12»