Incredibil cat sti despre orice in hochei.Si mie imi plac meciurile de hochei,dar nu pot sa ma declar pasionat,prefer handbalul oricand in fata hocheiului.Insa nu stiu sa fi vazut un om atat de pasionat,sti o gramada de jucatori de la echipe diferite,juniori...cred ca ai putea sa lucrezi in domeniu daca nu o faci deja.Chiar daca nu esti STELIST,aceste cunostinte nu pot aduce decat respect!!
Multumesc mult pentru aprecieri .
Nu conteaza ca nu tin cu Steaua , cum la fel pentru mine nu conteaza ca tu tii cu Steaua . Poti tine si cu Galati si cu Dinamo , tot nu conteaza . Scriu in continuare pe acest forum deoarece sunt sigur ca majoritatea de aici inteleg fenomenul sportiv si fiecare tine cu cine vrea . Stiu ca mai intrec si eu masura cateodata , poate din cauza entuziasmului provocat de o victorie , dar mereu dupa un meci pot sa strang mana oricarui stelist si sa-l felicit daca intr-adevar au castigat pe merit ( exemplu acum 2 ani play-off-ul castigat de Steaua )
Din pacate hocheiul nu este atat de apreciat in Romania . Eu ca simplu spectator si iubitor de hochei nu pot face mai nimic pentru a remedia acest aspect . Am incredere in cei din Federatie ca vorreusi sa faca progrese .
@hock3y: Am ramas aseara dupa meci sa urmaresc un pic din meciul vostru . Mai este mult de lucrat la nivelul juniorilor . Inteleg si nemultumirile parintilor care vor sa se faca mai multe . Stiu ca daca nu ar exista unii parinti hocheiul la nivel de juniori ar fi si maijos la ora actuala .
Sunt bucuros de faptul ca la Targul Secuiesc va incepe acoperirea patinoarului si poate la inceputul sezonului viitor deja se vor putea juca meciuri importante acolo .
La fel si la Ploiesti si la Brasov incep sa se faca investitii serioase in acest sport .
Sambata 18.30 Telesport SportClub - HCCsikszereda
Duminica 20.00 Telesport SportClub - HCCsikszereda