FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Csikszereda, ambitie si daruire

«12»
fcsteaua.ro17.12.2007 20:55

Steaua a pierdut astazi cel de-al doilea meci cu HC Csikszereda in cadrul Ligii Nationale de Hochei, sezonul 2007-2008. Dupa ce ieri am invins greu, in prelungiri, astazi s-a ajuns la loviturile de departajare dupa 0-1, 2-1, 2-2 la finalul celor 60 de minute regulamentare si al celor 5 suplimentare.

Spectacolul de pe gheata a fost unul total, echipa noastra reusind sa reziste de mai multe ori fara sa primeasca gol in inferioritate numerica, uneori in 3 contra 5. Csikszereda isi confirma astfel statutul de favorita la castigarea titlului, si nu ne ramane decat sa speram ca in urma unui play-off reusit partida de astazi se va re-edita in finala, cu mai mult noroc pentru "militari".

Site-ul FCSTEAUA.RO va va tine la curent cu situatia echipei de hochei, iar in cazul in care ne vom califica in finala, AISS va incerca sa organizeze o noua deplasare la Miercurea-Ciuc dupa cea din finala ultimei Cupe.

greco

11217.12.2007 21:12

Cupa ati pierdut-o demult .... 6-1 in finala cu SC

st_194717.12.2007 21:24

hai Armata !

pui de dac 11218.12.2007 06:29

corectati-ma daca gresesc, dar nu e asta echipa a 2-a a lui sportclub?

alpopa18.12.2007 08:17

Nem, nu e. Aia e SCII.

11218.12.2007 11:49
corectati-ma daca gresesc, dar nu e asta echipa a 2-a a lui sportclub?

SportClub II e echipa a 2-a cu jucatori fff tineri ( chiar si de 16-17 ani ) .

HC a devenit echipa puternica dupa plecarea lui Kurko de la SportClub . S-au pus bazele unei echipe tinere cu jucatori romani , dar si slovaci , tineri si care promit multe .

DT18.12.2007 13:29

a fost un meci incredibil de greu. csikszereda a jucat foarte bine, a fost foarte eficienta in atac si sigura in aparare. am avut doua duble superioritati si nu am reusit sa marcam nici macar o data in aceste situatii. baietii au jucat destul de slab, si pot spune ca am avut chiar noroc, mai ales ca pe finalul meciului, ciucanii au lovit bara intr-o situatie clara de gol. pana la urma, am castigat cu un gol de aur, dar foarte foarte greu. off-topic: cativa suporteri stelisti cantau ole ole ole ola, aplaudati campioana. incredibil, este un cantec al potailor si mai mult, nici macar nu mai suntem campioni.

st_194718.12.2007 17:15

exista sanse sa ne intalnim in semi-finalele play-off-ului cu miercurea ciuc?

1uLy4Nn18.12.2007 17:54

Forzza Steaua

11218.12.2007 20:05
exista sanse sa ne intalnim in semi-finalele play-off-ului cu miercurea ciuc?

Nu exista semifinale

Au mai ramas de jucat meciurile dintre SportClub si HC ( toate 4 )

Dupa asta urmeaza Superliga . Adica tot insistem campionat ( etape tur retur) cu primele 4 clasate : Steaua , HC , SC si progym . De-abia dupa aceste meciuri se stabileste Play-offul pentru locurile 1 si 2 si cel pentru locurile 3 si 4 .

blooDhooD18.12.2007 20:07
SportClub II e echipa a 2-a cu jucatori fff tineri ( chiar si de 16-17 ani ) .

HC a devenit echipa puternica dupa plecarea lui Kurko de la SportClub . S-au pus bazele unei echipe tinere cu jucatori romani , dar si slovaci , tineri si care promit multe .

Romani? N-as zice...!

11218.12.2007 20:12

Steaua - HC Csikszereda 2-3 (1-1, 1-1, 0-0, 0-0, 0-1)

05:32 0-1 7-Molnár Zsolt(14-Kramny Tomas , 44-Harabin Ladislau) EQ CHC

13:59 1-1 13-Lupașcu Rãzvan (-) EQ BST

36:40 2-1 23-Pisarenko Evgeny (9-Geru Catalin) EQ BST

38:31 2-2 10-Bosak Patrik(14-Kramny Tomas ) EQ CHC

2-3 99-Petres Tivadar(-) EQ CHC - lovituri de departajare

Penalizari :16-8 (8-2, 6-4, 0-2)

Practic rezultatul de azi a anulat pe cel de ieri .

Romani? N-as zice...!

14 sau 15 jucatori din aceasta echipa joaca pentru nationala Romaniei . Atunci ce sunt ??

yo_marius18.12.2007 20:21

14 sau 15 jucatori din aceasta echipa joaca pentru nationala Romaniei . Atunci ce sunt ??

am si eu o intrebare:TU ce esti???

p.s. am cateva "cunostinte" in zona Covasna care,desi in cartea de identitate scri clar - roman, ei au vaga impresie ca sunt unguri......revin,TU ce esti??

axl18.12.2007 20:24
Terminati discutia off-topic sau o termin eu. Brusc.
11218.12.2007 20:25

Pff ...e o intrebare prosteasca ( scuze ) ....Sunt Roman ( asa scrie in buletinul de peste 30 de ani si asa va scrie si in continuare )

@greco : Pana la faza finala a hocheiului romanesc , Steaua se va mai intalni inca de 4 ori cu SC si inca de 4 ori cu HC . Nimic nu poate fi stiut de acum .

Chiar si Progym dacabate de 4 ori pe Sc, de 4 ori pe Steaua poate fi pe primul loc la sf sezonului regulat .

alpopa18.12.2007 22:20

Deci ca sa inteleg din nou sistemul competitional de la noi...

1) mai intai joaca fiecare cu fiecare de 4 ori (2 acasa, 2 deplasare)

2) apoi se face minicampionat intre primele 4 (Superliga) tot cu 4 partide (2 acasa, 2 deplasare)

3) iar apoi locul 1 joaca cu locul 2 pentru CAMPIONAT, iar locul 3 cu locul 4 pentru ultima pozitie pe podium

Asa e 112 ?

In "Superliga" se pastreaza rezultatele de pe parcursul sezonului ?

---

In alta ordine de idei, ca sa-l completez pe 112 : dat fiind ca din Bucuresti vin foarte putini jucatori tineri (mai nou Steaua se axeaza pe ucrainieni si chiar bielorusi) si ca la Ciuc (mai ales la HC) se construiesc echipe puternice cu jucatori tineri, nascuti in zona Harghita, este evident ca in 4-5 ani (cel mult), dupa disparitia din peisaj a lui Nicolescu, Timaru sau Geru, echipa nationala a Romaniei va fi formata in proportie de 90% din jucatori romani de etnie maghiara.

Nu asta ar fi rusinea, rusinea ar fi ca intr-o tara de 22 de milioane de locuitori, un sport atat de spectaculos precum hockeyul nu prezinta interes decat intr-un judet cu 350 000 de locuitori.

st_194718.12.2007 23:03
Nu exista semifinale

Au mai ramas de jucat meciurile dintre SportClub si HC ( toate 4 )

Dupa asta urmeaza Superliga . Adica tot insistem campionat ( etape tur retur) cu primele 4 clasate : Steaua , HC , SC si progym . De-abia dupa aceste meciuri se stabileste Play-offul pentru locurile 1 si 2 si cel pentru locurile 3 si 4 .

merci mult

11218.12.2007 23:43

Asa e alpopa

Se pastreaza toate rezultatele cu exceptia celor obtinute cu echipele de pe locurile 5-8 . Oricum sunt doar victorii pentru toti , doar o infrangere surprinzatoare a Progym-ului in fata Brasovului.

Eu zic de mult timp ca nu o vad deloc bine pe Steaua cand Geru , Timaru , Nicolescu , Basilidesz ,Lupascu ( dincauza unei probleme de sanatate ) . Mai vin si cateva tinere sperante cum ar fi Mihai georgescu (#22) , Ghenea , Cosmin Flueras . Este bine ca Gliga este un antrenor mare si ii baga si pe ei in unele meciuri mai neimportante . Mai sunt jucatori buni si la echipele de juniori , cum ar fi chiar baiatul lui Gliga , Robert . Mai sunt cativa pe la Sportul Stud ( Andrei Justinian , Sticlaru ) si pe la Galati ( Lusneac Nicusor , Liviu Curca - imprumutat de la Steaua , Butucel )

Mai nou vad ca Victor Corduban e antrenor la o sectie de juniori si incearca sadescopere tinere talente ( parca e ajutat si de Pisarenko )

Prost stam la capitolul portari , unde in afara de stelistul Catrinoi nu mai e nimeni . Rajmond Fulop de la HC nu mai joaca deloc de la venirea lui Polc ...

Mai multe despre juniori cred ca ne poate zice userul "hockey" , care aminteles ca si practica acest sport

ssinpadureacualune19.12.2007 09:03

Incredibil cat sti despre orice in hochei.Si mie imi plac meciurile de hochei,dar nu pot sa ma declar pasionat,prefer handbalul oricand in fata hocheiului.Insa nu stiu sa fi vazut un om atat de pasionat,sti o gramada de jucatori de la echipe diferite,juniori...cred ca ai putea sa lucrezi in domeniu daca nu o faci deja.Chiar daca nu esti STELIST,aceste cunostinte nu pot aduce decat respect!!

Hok3y19.12.2007 09:05

nasol rezultat:(

Si pe noi ....am avut dupa meci la juniori 2..si ne-a batut ciucu cu 5-0:(

makaan19.12.2007 13:05

frumos sport mai e si hockey-ul asta...imi vine greu sa aleg intre hockey si rugby;pacat ca in tara la noi ambele sunt atat de neglijate!ne mai ramane fotbalul...

11219.12.2007 15:44
Incredibil cat sti despre orice in hochei.Si mie imi plac meciurile de hochei,dar nu pot sa ma declar pasionat,prefer handbalul oricand in fata hocheiului.Insa nu stiu sa fi vazut un om atat de pasionat,sti o gramada de jucatori de la echipe diferite,juniori...cred ca ai putea sa lucrezi in domeniu daca nu o faci deja.Chiar daca nu esti STELIST,aceste cunostinte nu pot aduce decat respect!!

Multumesc mult pentru aprecieri .

Nu conteaza ca nu tin cu Steaua , cum la fel pentru mine nu conteaza ca tu tii cu Steaua . Poti tine si cu Galati si cu Dinamo , tot nu conteaza . Scriu in continuare pe acest forum deoarece sunt sigur ca majoritatea de aici inteleg fenomenul sportiv si fiecare tine cu cine vrea . Stiu ca mai intrec si eu masura cateodata , poate din cauza entuziasmului provocat de o victorie , dar mereu dupa un meci pot sa strang mana oricarui stelist si sa-l felicit daca intr-adevar au castigat pe merit ( exemplu acum 2 ani play-off-ul castigat de Steaua )

Din pacate hocheiul nu este atat de apreciat in Romania . Eu ca simplu spectator si iubitor de hochei nu pot face mai nimic pentru a remedia acest aspect . Am incredere in cei din Federatie ca vorreusi sa faca progrese .

@hock3y: Am ramas aseara dupa meci sa urmaresc un pic din meciul vostru . Mai este mult de lucrat la nivelul juniorilor . Inteleg si nemultumirile parintilor care vor sa se faca mai multe . Stiu ca daca nu ar exista unii parinti hocheiul la nivel de juniori ar fi si maijos la ora actuala .

Sunt bucuros de faptul ca la Targul Secuiesc va incepe acoperirea patinoarului si poate la inceputul sezonului viitor deja se vor putea juca meciuri importante acolo .

La fel si la Ploiesti si la Brasov incep sa se faca investitii serioase in acest sport .

Sambata 18.30 Telesport SportClub - HCCsikszereda

Duminica 20.00 Telesport SportClub - HCCsikszereda

alpopa19.12.2007 20:03

Pana la urma partidele de Sa si Du vor conta pentru ambele campionate (Rom&Ung) ? Sau doar pentru Liga noastra ?

11219.12.2007 20:46

Pentru ambele campionate

alpopa19.12.2007 22:45

Si cu jucatorii care au drept de joc pentru Liga Nationala si n-au pentru Liga Maghiara (si viceversa) cum o scot la capat ?

«12»