FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Masinatiunile lui Maldini

«12»
AdrianUltras2518.12.2007 20:17

Ai dreptate Mihai!

ciobane pleaca din Ghencea!

p.s.

vreau sa zic un lucru care s-ar putea sa Para ciudat.

in ultimul timp ma tot intrebam de ce ni se intampla noua ce se intampla?

de ce noi?

de ce Doamne, noi?

pana una alta Steaua a adus Romania inapoi in cupe europene.chiar meritam noi sa patim ce patim?

chiar meritam noi sa isi bata un cioban joc de echipa si de valori?

chiar meritam noi ca acest cioban sa distruga Steaua?

dar daca stam sa ne gandim, poate ca asa e mai bine.

stau si ma gandesc oare ce s-ar fi intamplat daca ciobanul nu s-ar fi certat cu Hagi.

oare ce s-ar fi intamplat daca echipa ar fi continuat cu Hagi, ar fi scartait in continuu, dar ciobanul ar fi tacutiar noi, suporterii l-am fi ignorat?

raspunsul cred ca este +0,14%

daca ar fi fost destept si ar fi tacut din gura, oierul ar fi facut pragul de 5%

nu stiu despre voi dar pe mine gandul asta ma sperie foarte rau.

mi-e mila de acei 4,86%

daca urmeaza un prost nu pot decat sa fie monumente ale prostiei

iar mie "mi-e mila de prosti" ca sa il citez pe Mr. T

cristian8618.12.2007 20:38
Dacã ție ți-ar lua apa casa și ar veni cineva și ți-ar face-o la loc fãrã sã-ți cearã nimic în schimb (doar votul), nu i-ai rãmâne recunoscãtor toatã viața?

Nu cred ca respectiva categorie formeaza 4.86 din 44% cat au fost prezenti la vot. (~ a 20 parte din votantii posibili, care la randul lor sunt cam 1/2 din populatia totala, deci a 40 parte din romani l-au votat pe oier). E bine totusi ca mai sunt si oameni treji (sau eventual la alte partide :P). Si oricum nu astepti pomana, ci eventual faci asigurare sau nu construiesti in lunca raurilor.

1/40 * 10 mil -> 250 de mii (exact cam cati au fost cumparati de oier).

SuperSteaua20.12.2007 08:44
Nu cred ca respectiva categorie formeaza 4.86 din 44% cat au fost prezenti la vot.

La vot s-au prezentat FIX 29,46 % din alegãtori. 44 % visa bãsescu.

Scorul de la BEC e 29,46%.

Refã calculul! :)

cristian8621.12.2007 23:53

E posibil sa fi gresit si nr total de votanti eligibili, oricum si un vot este prea mult pentru un asemenea specimen.

In concluzie nr total de votanti care au ales Oaia ~ 1/6 * Scorul de la BEC * Nr total de votanti eligibili care exista pe liste.

«12»