FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Protest prin absenta

«12»
dee16.12.2007 12:22
Desigur o problema mai mare este existenta ACESTOR SPECIMENE care au aplaudat minerii, care acum aplauda pe Dragomir, care aplauda oierul. Se impune o intrebare : oare acesti cretini chiar sunt atat de cretini sau sunt platiti sa fie cretini ?

nimeni nu e cretin, lumea e dezinformata, doar atat.

Cand vine un reporter si te intreaba: sunteti de acord cu luarea unor masuri pentru combaterea huliganismului si a violentelor pe stadion ? nu poti da alt raspuns decat DA. Evident ca in ziare va aparea mare, cu litere bold 90% dintre oameni sprijina legea Dragomir.

Insa, nimeni nu va intreba:stiti ce contine legea Dragomir, ce implica ea?

Din pacate,derby-ul cu Dinamo a creat un climat favorabil adoptarii legii.

spiridusu16.12.2007 12:24

Deci pan la urma se vine la meci dar nu se striga sau nu venim deloc ?

Parca si aud la televizor: "Vremea proasta si prestatia formatiei i-a tinut pe suporteri in casa si in aceasta seara"

fane_casieru'16.12.2007 12:26
Deci pan la urma se vine la meci dar nu se striga sau nu venim deloc ?

Parca si aud la televizor: "Vremea proasta si prestatia formatiei i-a tinut pe suporteri in casa si in aceasta seara"

Se vine la meci si se va striga impotriva jegurilor.Iar pentru cei care nu striga mai bine sa stea acasa ca-i mai confortabil.

razvan_cmi16.12.2007 12:30

s ar putea sa fie ultimul meci pentru unii dintre jucatori la Steaua iar noi ne gasim sa nu venim la meci.

Ce suntem noi ? dimanovisti? protestele astea prin neprezentare chiar nu au nici un rost.

macar o greva "japoneza" dar sa fim dracu' pe stadion

1uLy4Nn16.12.2007 12:50
Se vine la meci si se va striga impotriva jegurilor.Iar pentru cei care nu striga mai bine sa stea acasa ca-i mai confortabil.

se vine la meci doar la tribune...la peluze nu vine lumea..daca vine este data afara dp stadion...

fane_casieru'16.12.2007 12:51
se vine la meci doar la tribune...la peluze nu vine lumea..daca vine este data afara dp stadion...

De unde ai scos-o p`asta cu datul afara dp. stadion ?

Si apropo`...crezi tu ca la tribuna 2 nu o sa se strige impotriva jegului ?

1uLy4Nn16.12.2007 12:53

fe hubul suporterilor operatorii au dat acest mesaj "din cauza legii lui Dragomir peluzele nord si sud vor protesta azi,deci sunteti rugati sa nu veniti la meci, daca doriti totusi asta puteti merge la tribuna.cei care vor veni in peluza totusi vor fi evacuati de catre galerie" si acest mass l-am primit si pe messenger

fane_casieru'16.12.2007 12:55

Oke,ramane sa continue protestul cei de la tribune...ori raman "cetateni" in continuare.

Heart_For_Steaua16.12.2007 13:22

Pana la urma sa ma lamureasca si pe mine cineva , se poate intra la peluza sau nu?

stelist_sic8616.12.2007 13:25

:steag_steaua_ro: cetateni sunt rugati sa stea acasa decat sa manance seminte.................

scz dar toti cetateni sa stea acasa........................ LIBERTATE PENTRU SUPORTERI !

1uLy4Nn16.12.2007 13:25
Pana la urma sa ma lamureasca si pe mine cineva , se poate intra la peluza sau nu?

nu..nu se poate intra la peluza..la tribuna sau acasa

cetateandeonoare16.12.2007 15:04

ultra??? ce ultra?? in Romania asa ceva nu exista .. nu va mai faceti iluzii

1uLy4Nn16.12.2007 15:06

hal protest..Peluza Nord este jumatate :|.. stau acasa ca prostu' :((

Andreiasu16.12.2007 18:36
hal protest..Peluza Nord este jumatate :|.. stau acasa ca prostu' :((

Imi provocati sila. De acum incolo voi o sa faceti atmosfera pe Ghencea. Va uram mult succes.

1uLy4Nn16.12.2007 18:44

sa va zic eu ce crede mitica despre acest "protest"...fanii Stelei au stau acasa pentru ca afara era frig..hai cu legea'n parlament ;)

ADRIAN PACURAR16.12.2007 18:59

Sa mergi si tu sa votezi legea , ati avut ocazia : sa protestati , sa cantati , sa incurajati , sa va rupeti plamanii ...dar am auzit o liniste mormantala .

Jony_stelist16.12.2007 19:36

Mah eu nu inteleg ceva, dece daca sti ca nu sti nimic despre ce e in peluza, daca te duci la meciuri doar cand echipa joaca cu dinamu si Rapid si atunci cand e un meci mai imp, de ce iti dai cu parerea.

Am auzit ca cica nu o sa iti dea voie in peluze, de unde ati mai scos-o si pe asta, ca nu inteleg, ce daca vrei tu sa te duci in SUD sau NORD nu o sa iti dea voie???:)))), pai e dreptul tau.

Nu s-a cantat, daca erai tu ala anti mitica, cantai ca nebunu si cantai singur si fi sigur ca nu iti zicea nimeni nimic, doamne, ce bine e sa vorbin din fata Pc si ne dam cu parerea.

Daca imi amintesc bine, atunci cand se protesa impotriva lui Jiji, Tr2 si tr1 huiduiau peluzele.

Ce sa facem asta e, pentru mine nu conteaza, se protesteaza, nu se protesteaza, eu m-am dus cu abonamentul in Sud.Voi chiar credeti ca daca faceati si voi asa, va dadea cineva afara, pai e dreptul tau sa mergi acolo, pentru ca ai dat bani pentru abonament/bilet, daca vrei te duci....mai bine recunosti ca e mai bine in casa, la caldura..

red_blue_ultras16.12.2007 20:39

Deci nu se poate , am venit singur singurel tocmai din Buftea cu mijloacele de transport prin frig si ninsoare, am facut o japoneza cu un mesaj pentru Zapata "VIVA RUFAY" , si aveam bilet la trebuie 2 (auzind de prostestul galeriei) ajuns la stadion ce sa vad? ca mi se controleaza mesajul si mi se da ok-ul la primul filtru dupa care la al 2 lea filtru mi se opresc tzevile de la steag dupa ce mi se daduse ok-ul si de la acesta, dar baietii s-au razgandit in timp ce urcam scarile si m-au intors din drum ca sa-mi ia betele cred ca nici 2 cm naveau deci legea asta e ABERANTA tre sa facem ceva ca asa cv nu se mai poate , eu de ce sa tin steagu daca nam betze? m-am chinuit ceva timp sa face acel steguletz iar astia de la bigies sunt mai varza decat jandarmii ca jandarmii ma lasau sa intru ca nu e prima data . deci tre sa facem ceva mai mare decat acel protest de acu cateva luni , dar nici sa stam acasa sa lasam peluza goala nu e bine , ca asta isi doresc .

alexblaja16.12.2007 20:51

"Protestul nu are nicio legatura cu atitudinea jucatorilor sau conducerea clubului, desi ar fi, poate, multe de comentat si pe marginea acestor aspecte. "

No Comment!

1uLy4Nn17.12.2007 11:23

ce aveti ma de va certati?..."protestele" astea nu fac decat sa ne invrajbeasca unu impotriva celuilalt

andyro17.12.2007 11:31
axl17.12.2007 15:11

Red Blue Ultras si Gezets

Terminati-va, va rog, disputa pe privat.

red_blue_ultras17.12.2007 15:13
voi ati hibernat pana acum?ati fost in coma ca nu inteleg..pai razboinicilor,lui Becali trebuia sa i aratati cine sunteti in vara,alaturi de NOI!! acum v ati trezit ??? obisnuiti va cu imaginea de astazi pentru ca asa o sa arate majoritatea stadioanelor,si nu o sa mai fie nevoie sa puneti la indoiala credibilitatea peluzei Nord pentru ca nu o sa mai existe.ati scapat de liderii manjiti de brigazile cumparate..si am scapat si noi de intrebarile si acuzele voastre stupide. succes

CE treaba are ciobanu cu legea lu mitica ? cu alte cuv vrei sa spui ca mai bine veneam in vara si il injuram pe cioban ca mitica la randul lui sa nu mai bage legea asta ? fi mai explicit ca nu inteleg sunt greu de cap

«12»