FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Protest prin absenta

«12»
fcsteaua.ro15.12.2007 23:44

Peluza Nord si Peluza Sud Steaua se vor afla in protest la meciul Steaua Bucuresti - Farul Constanta, tragand astfel un semnal de alarma in legatura cu deja celebra "lege Dragomir".

Cu toate ca, la nivel declarativ, scopul legii este eliminarea violentei in sport, prin prevederile ei absurde aceasta nu poate avea alta urmare decat reprimarea modului de manifestare al suporterilor romani, indiferent de echipele pe care acestia le sustin.

Spectacolul vizual si acustic oferit de ultrasi a devenit o parte integranta a fotbalului romanesc, insa pentru succesul fotbalului-afacere este de preferat ca tribunele sa fie populate de spectatori impasibili la ceea ce se intampla in jurul lor, ascultatori si indoctrinati.

Luand parte la un protest ce se doreste a avea loc la nivel national, cele doua peluze steliste vor incerca sa arate ceea ce va urma in momentul in care o lege nedreapta, ilogica si anticonstitutionala va fi pusa in aplicare pe stadioanele din Romania.

Nimeni nu a dorit sa se ajunga la astfel de masuri extreme, dar macar acum, in al doisprezecelea ceas, opinia publica trebuie sa realizeze ceea ce politicienii din tagma lui Dumitru Dragomir isi doresc sa obtina.

Protestul nu are nicio legatura cu atitudinea jucatorilor sau conducerea clubului, desi ar fi, poate, multe de comentat si pe marginea acestor aspecte.

Libertate pentru suporteri!

john_8616.12.2007 00:01

sa inteleg ca suporterii vor sta doar la tribuna? peluzele vor fi goale?

protestul consta si in absenta steagurilor in tribuna? ca sa stiu daca sa imi iau steagul sau nu

LE: nu mai iau steagul in spiritul protestului. mwe Dragomir!!!

1on16.12.2007 00:26

Voi chiar credeți cã o intereseazã pe opinia publicã protestul vostru, mai ales prin absențã? Vã spun eu: nu intereseazã pe absolut nimeni din cei care nu au treabã cu fotbalul acest protest (de care, cu siguranțã, nici nu vor auzi). Dacã întrebi pe cineva, toți vor fi de acord cu legea lui corleone, așa cum a fost ea ilustratã de "presa" "sportivã".

Sã mã lãmureascã cineva cum o sã protestați "prin absențã" fațã de legea lui miticã și "Civilizat, fãrã înjurãturi și fãrã violențã. Dar dur și fãrã loc de interpretãri. Mâine avem o șansã sã-i arãtãm lui George Becali ce credem despre el. Acum, pânã când marele sãu prieten Miticã Dragomir nu ne va suspenda definitiv terenul sã-l scape pe "finanțator" de glasul mulțimii." (citat din "Civilizat, împotriva lui Becali" - Ovidiu)???

Pãrerea mea cã mai bine ați protesta fațã de cioban decât fațã de miticã. Pentru cã împotriva ciobanului aveți infinit mai multã susținere din partea opiniei publice decât împotriva milițianului de la ligã.

onlySteaua16.12.2007 02:15

Da, este o lege de tot rahatul!

Pacat ca NU sunt proteste si impotriva unui cioban borat, imputit si infect. Pacat!

john_8616.12.2007 02:27

@onlySteaua

incepand de maine vor fi si proteste impotriva ciobanului.

asta daca se vor tine de cuvant suporterii si vor veni la stadion, hotarati sa strige impotriva ciobanului

dee16.12.2007 07:30

Daca tot se doreste un protest civilizat, as imbraca toata peluza intr-un steag tricolor imens pe care as scrie :

lege nr.75 din 16 iulie 1994/art.3.

o lege impotriva legii!

Si atat, fara alte comentarii.

si inca un mesaj:

a suprima violenta nu inseamna a elimina spectacolul

1uLy4Nn16.12.2007 08:41

/:) deci PN se va prezenta la meci?

Quetzalcoatl16.12.2007 09:33

Sunt total de acord, cum ca legea imputitului securisto-comunist, mITICA, e de toata jena si incalca unele din drepturile la libera exprimare.....da' cand naibii vom protesta impotriva ciobanului? Cat sa mai inghitim de la acest jeg? Nu cred ca-i o idee buna absenta peluzelor de la acest meci [eram de acord cu asta daca ar fi fost un meci foarte important: Steaua-Dinamo......da, ar fi avut un impact mai mare, dar asa.....?!! ] oricum, nu-mi puneam eu mare baza in PN [unde stau si eu] ca ar fi fost varful de lance al protestelor, impotriva oieruluiu.

Libertate pentru Suporteri!!!

Ciobane, pleaca din Ghencea!!

Forza Steaua!!

spid33316.12.2007 09:34

:steagcruce: si ce ar trebui sa se intample acolo ?? oricum nu se va intampla nimik

Si nu inteleg de ce ati vrea sa fie debandada ca pana acum Steaua AVEA TERENUL SUSPENDAT 3 ETAPE PENTRU CE? PENTRU PURTAREA IREPROSABILA A CELOR CARE SE DUC LA STADION?? ASTA E O GLUMA PROASTA !! SI NU E PRIMA OARA CAND SE INTAMPLA !!!

[/color] AR TREBUI CA SUPORTERII SA DEA TONUL REVENIRII Stelei PENTRU CA LEGEA Dragomir POATE FI ABERANTA DAR ERA NECESAR CEVA DE ACEST GEN PENTRU CA IN CEL MAI SCURT TIMP S-AR FI AJUNS LA CRIME IN RANDUL SUPORTERILOR

DACA VREM SA LUPTAM IMPOTRIVA LUI BEHEKALY NU TREBUIE SA NE COMPORTAM CA EL ADUCAND PREJUDICII ECHIPEI PE CARE O IUBIM PENTRU CA SUSPENDAREA TERENULUI I-AR FI DAT APA LA MOARA CIOBANULUI SI PENTRU CA PRIN ACEST COMPORTAMENT NU NE DIFERENTIEM DE EL

SA INCURAJAM ECHIPA IN CELE MAI GRELE MOMENTE PENTRU CA IM MOMENTUL REVENIRII SA PUTEM SPUNE CA AM FOST SUPORTERI SI LA BINE SI LA GREU

Citeste regulamentul.

:steagcruce: TRAIM SI SUFERIM PENTRU DOUA CULORI FORZZA Steaua

1uLy4Nn16.12.2007 09:42

prin acest protest nu facem decat sa il bucuram pe Mitica :|..e o idee proasta

4_ever_steaua16.12.2007 09:47

ce legea putea sa dea un om prost...una proasta FORZZA Steaua

Gezets16.12.2007 09:50

voi ati hibernat pana acum?ati fost in coma ca nu inteleg..pai razboinicilor,lui Becali trebuia sa i aratati cine sunteti in vara,alaturi de NOI!! acum v ati trezit ??? obisnuiti va cu imaginea de astazi pentru ca asa o sa arate majoritatea stadioanelor,si nu o sa mai fie nevoie sa puneti la indoiala credibilitatea peluzei Nord pentru ca nu o sa mai existe.ati scapat de liderii manjiti de brigazile cumparate..si am scapat si noi de intrebarile si acuzele voastre stupide. succes

urse16.12.2007 10:22

pacat ca s-a ajuns pana aici...singurul lucru care ma facea sa mai vin la meciuri in ultimu timp era atmosfera din peluza, pentru ca echipa nu juca nimic, nici numai ma uitam la meci daca vedeam golu eram multzumit dar acum .....

cRiss4Steaua16.12.2007 10:30

Nu mi se pare cea mai intelepta decizie. Credeti ca la mitica ii va pasa ca sunt goale tribunele ? chiar se bucura .. ma tem ca le faceti pe plac. Sunt de parere ca ar trebui sa se faca un protest dar nu de acest gen. Trebuie incurajata si echipa. O forma de protest buna ar fi cea pe care Dee v-a propus-o. Cu bine!

AdrianUltras2516.12.2007 10:36

mitica LA PUSCARIE!

:steagcruce:

onlySteaua16.12.2007 10:40
@onlySteaua

incepand de maine vor fi si proteste impotriva ciobanului.

asta daca se vor tine de cuvant suporterii si vor veni la stadion, hotarati sa strige impotriva ciobanului

Sunt sigur ca nu va fi asa.

st_194716.12.2007 10:42

Deci...azi se va striga anti Gigi? ..

AdrianUltras2516.12.2007 10:50

St_1947

astazi se va striga anti-Gigi :D

e un mare rahat ce se intampla in tara asta.

nonvalori si criminali gen mitica Dragomir au ajuns sa dea legi prin care ne interzic noua,POPORULUI, sa zicem ADEVARUL.

pentru ca ceea ce zicem noi pe stadioane e ADEVARUL!!!

nu cred ca e o minciuna faptul ca Steaua a ajuns in aceasta situatie penibila datorita lui becalii si nu cred ca e o minciuna faptul ca mitica Dragomir e un infractor.

stiti ce mi se pare mie penibil?

mi se pare foarte penibil faptul ca, desi 10000 de oameni striga saptamana de saptamana pe stadion "mitica la puscarie", cei care se ocupa cu legea in tara asta, nu fac absolut nimic ca sa vada daca avem sau nu dreptate.

cel mai normal ar fi ca mitica sa fie investigat iar raportul sa fie publicat ca sa il vada toata lumea.

iar,dupa, daca mitica e nevinovat, sunt curios cati vor mai striga pe stadion: "mitica la puscarie"

dar uitati ca in loc sa se intample asa, acest infractor, a dat o lege care ne interzice sa zicem adevarul.

ne interzice sa protestam la adresa lui, a lui becalii si a tuturor celor care fac rau in fotbalul romanesc si in tara asta.

la 18 ani de la revolutie(ca peste cateva zile vor fi chiar 18 ani), in Romania, tot regim totalitar e.

1uLy4Nn16.12.2007 11:10

cine sa strige anti Jiji? t2?

Stanici16.12.2007 11:41

Gezets are dreptate. Si, chiar daca o sa imi fie extrem de greu sa nu ma agit ca sprayul la meci, o sa stau linitit.

Pentru ca la ce specimene manipulate de presa sunt printre noi, asa atmofera meritam. Vorbesc de noi, stelistii care mergem pe stadion.

Daca unii sunt de acord ca un fost militian sa dea o lege in care sa fie incalcat dreptul la libera exprimare, asa atmosfera meritam.

Gloata de retardati, daca nu ii e fiecaruia in parte afectat in vreun fel interesul personal, stau cu mainile in san, lundu-se dupa dezinformarile din presa. Stiu despre ce vorbesc, sunt student la jurnalism si chiar imi e scarba de ceea ce se intampla in mas media din Romania.

Chiar nu e clara situatia?!! Astia vor sa faca din populatie o mare masa de manevra. Adica, decat sa investeasca bani in invatamant, in educatie, prefera sa dea salarii militienilor de 2 ori mai mari decat dascalilor. Inlatura efectele, baga pumnul in gura oamenilor care iau atitudine, care nu pot fi controlati - la cauza nu umbla pentru ca le convine sa aiba 80% din popor indobitocit si mintit. Cum decedatii lor unii se ingrozesc mai mult cand vad incidente izolate (repetate la nesfarsit pe micul ecran, sa se dea impresia unui razboi total) iar cand aud de vile cumparate de politicieni cu 500 RON tac si se complac in existenta mizera pe care o au? Cand s-au dat la TV imginile in care jegul de Mitica sarea la gatul jandarmilor in Herastrau, de ce nu au fost ingroziti? Cand un cioban infect trebuia sa ajunga la puscarie pentru ca l-a pacalit pe un biet batran la vot, de ce opinia publica nu a sarit in sus?!! - Pentru ca, usor-usor, ajungem la stadiul de masa de manevra, decat sa trecem prin capul nostru informatiile si faptele, preferam sa le luam servite de-a gata de catre o presa care fac trotuarul.

Asa ca (o sa imi iau warn) toti cei care sunt de acord cu legea asta, cu tot ceea ce reprezinta ea, sa muriti in chinuri. Din cauza imbecililor ca voi o sa moara fotbalul frumos, din cauza imbecililor ca voi oamenii care mai si gandesc inainte de a trage concluzii or sa ajunga outsideri in societate.

micodo16.12.2007 11:57

Respectele mele, Stanici!

Ce ma doare pe mine mai mult este ca toate aceste specimene care se isterizeaza ca nu se va mai canta pe stadion, in loc sa-l acuze pe mitica ca ne-a pus pumnu in gura, ei acuza tot galeria: ba ca nu sunt suporteri, ba ca nu ajuta echipa (daca i-ar interesa asa mult ar face si echipele un miting anti mitica sa spuna ca nu mai pot juca fara incurajari) etc, etc.

Exact ca in cazul suspendarilor aberante: in loc sa se revolte impotriva deciziilor inepte, acesti aplaudaci-isterizati acuza tot suporterul ca de ce a dat cu o amarata de torta.

O sa aveti fotbalul pe care-l meritati, pentru ca nu ne-ati sustinut, nici impotriva lui jj, nici antimitica OVINELOR!

Vorba cainilor: DESTEAPTA-TE ODATA ROMANE!

1uLy4Nn16.12.2007 12:04

eu ma duc...se duc destule persoane..cik nu se prezinta brigazile decat..cine merge?

cristian8616.12.2007 12:10

Daca militianu' crede ca prin legea sa absursa stadioanele vor fi pline , se inseala. Fotbalul nostru este mult sub nivelul celor din vest, si nici acolo stadioanele nu sunt pline decat la derbyuri (poate doar in Anglia sunt pline tot timpul).

Desigur o problema mai mare este existenta ACESTOR SPECIMENE care au aplaudat minerii, care acum aplauda pe Dragomir, care aplauda oierul. Se impune o intrebare : oare acesti cretini chiar sunt atat de cretini sau sunt platiti sa fie cretini ? TRAIASCA Romania Medievala.

Doamne, ce a facut comunismul din aceasta tara !

st_194716.12.2007 12:13
eu ma duc...se duc destule persoane..cik nu se prezinta brigazile decat..cine merge?

pana la urma..dai tonu?:))))))

1uLy4Nn16.12.2007 12:21

cik nu merge nimeni man..e protest national..n-are rost sa merg ca nu merge nimeni

«12»