FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Civilizat, împotriva lui Becali!

«12»
ronrichie16.12.2007 08:16

Cativa pusti frustrati nu inseamna galeria Stelei si noi nu ne identificam cu ei, spre mandria noastra.

Asa ca daca vreti voi sa scandati anti Gigi sau anti Didi sau anti nu stiu ce vecin de-al vostru da muzica tare sau va ocupa locul de parcare e problema voastra.

Noi, suporterii normali, venim la meci sa incurajam echipa si nu ne intereseaza ca patron e George Becali sau Roman Abramovic.

Pe noi ne intereseaza echipa si atat, nu avem ambitii de copii frustrati cu mucul la nas.

Forza Steaua iar frustratii sa stea acasa.

Noi, adevaratii suporteri, o vom sustine pentru a ocupa locul 2 iar cu putin noroc din partea Timisoarei, putem reveni cu pretentii la titlu.

Si da, asta inseamna suporter, sa fii alaturi de echipa si la bine si la rau.

1uLy4Nn16.12.2007 08:28

@ronrichie

daca era asa cum spui tu nimeni nu il injura pe fECALI...dar spre ghinionul tau Steaua nu se afla pe locul 2 si nici nu candideaza la titlul de campioana....daca inca nu ti-ai dat seama, nu suntem frustrati ci vrem ca Steaua sa redevina echipa noastra nu echipa unu creditor

4_ever_steaua16.12.2007 09:08

Becali trebuie sa plece pentru ca el a stricat toata echipa

Kreator16.12.2007 09:09
@ Ovidiu

Sa nu ne amagim, Becali este patronul Stelei.

Faptul ca isi crediteaza afacerea, eliminand posibilitatea obtinerii unui credit bancar, e un lucru obisnuit in mediul de afaceri. Doar cu o conditie. Sa te tina buzunarul. Ce e rau in asta?

In mod sigur e si investitor, iar investitiile sunt vizibile. Nocturna, gazon la standarde europene, noul sistem de intrare a spectatorilor, etc, etc.

Spun aceste lucruri doar pentru a-i lamuri pe cei neavizati si nu pentru a-l apara pe Becali. Lumea trebuie sa intelega ca notiunile de proprietar sau patron, creditor si investitor se intrepatrund. Cu alte cuvinte poti fi in acelasi timp patron, creditor si investitor.

In perioada 01 ianuarie - 31 decembrie 2006 in visteria Clubului Steaua au intrat 20 milioane de euro.

Numai din vanzarea de bilete si de abonamente pentru meciurile din Liga 1 Steaua ar putea incasa 1.600.000 de euro.

Din vanzarea biletelor la cele 3 meciuri din CL de acasa Steaua putea incasa 4.000.000 de euro.

Asta cu conditia ca acest gunoi de oier needucat sa nu isi bata joc de superteri, suporteri care nu puteau achizitiona abonamenta la peluze deoarece Pricipele Cacareaza De Pipera nu vroia sa scoata abonamente la peluze.

Asta cu conditia de a nu-si bate joc de suporterii care la primul meci nu reusisera sa achizitioneze (platind, cu banii lor!) bilete in minutul 60 al partidei!

Este foarte multa minciuna la Steaua.

Klemi Saban a fost adus pe 200.000 de euro si s-a declarat ca a fost achizitionat cu 600.000 de euro.

Sunt convins ca la fel s-a procedat in majoritatea cazurilor.

Probabil ca Neaga a fost adus gratuit, sau pe ceva maruntis, si s-a declarat iarasi ca a fost cumparat cu 800.000 de dolari.

Eu nu cred ca acest cioban idiot il vindea pe Neaga cu 1.000.000 ca sa il cumpere doi ani mai tarziu cu 800.000.

Acest cioban investeste foarte putin la acest club, si in schimb beneficiaza de imaginea pe care i-o ofera Steaua Bucuresti.

Spui de nocturna si de gazon?

Cibanul infect a platit instalatia de nocturna, si nu a facut-o el

A platit-o in ultima clipa, cand a pierdut toate procesele cu firma de constructii care amenajase tribuna oficiala la Steaua, si acest gunoi penal, cioban infect si mincinos ordinar nu dorea sa plateasca banii respectivi.

Firma de constructii care a castigat procesele, a obtinut sa ia in contul datoriei instalatia de nocturna.

Si crede-ma ca s-au judecat foarte multi ani.

Si sa te judeci cu un penal ca _fecali, penal care are foarte multi bani da bagat in avocati nu este usor.

Spui ca a facut gazonul?

Cand a facut gazonul?

In ceasul al 12-lea!

Cand terenul ajunsese o mocirla, o rusine de teren.

Si timp de atatia ani nu a facut nimic.

Si ii veneau bani inclusiv de la echipa Nationala a Romaniei, care juca pe stadionul Steaua si platea pentru fiecare meci jucat pe Steaua.

Dar banii aia nu erau reinvestiti in gazon.

Pana si Nationala Romaniei a renuntat sa mai joace in mocirla de pe Steaua dupa ce a pierdut cateva calificari din cauza mocirlei, vezi meciul cu Slovenia....

fedora16.12.2007 09:16
Cu alte cuvinte poti fi in acelasi timp patron, creditor si investitor.

Virgil, doar pentru ca rimeaza nu inseamna ca e si adevarat!

godfather8616.12.2007 09:56
Virgil, doar pentru ca rimeaza nu inseamna ca e si adevarat!

Noua gaselnita a contestatarilor lui Becali , ca vezi domne nu e patron ci creditor da dovada de o totala lipsa de judecata si de inteligenta de ce sa nu spunem.

Daca ai o afacere si poti prin anumite mijloace LEGALE sa platesti taxe mai mici sau sa ai anumite avantaje fiscale bineinteles ca o adopti, indiferent daca se numeste creditare, finantare etc.

Dar e prea greu pentru unii; Mai bine hai sa injuram ca e mai usor decat de tras niste concluzii.

SSK16.12.2007 10:05

Unii de aici fac din ignoranta un mod de viata din cate se pare.

Diferenta esentiala dintre un creditor si un investitor NU este ocolirea legislatiei fiscale, dupa cum ati putea crede. Diferenta este ca IN VREME ce un investitor isi asuma RISCUL reusitei afacerii sale, atat in caz de castig cat si in caz de esec, un creditor nu-si asuma NICIUN RISC!

Creditorul, daca afacerea va da faliment, nu va raspunde patrimonial cu banii investiti, intrucat n-a investit nimic. Iar in orice moment va vrea, isi va retrage banii IMPRUMUTATI, nesuportand deci riscul unui potential faliment.

Si asta v-o spune un absolvent de Drept, care a facut un curs total superficial de economie.

makedonu2016.12.2007 10:12
Excelenta radiografia ta, Ovidiu. Haideti maine pe stadion sa-i aratam creditorului ca nu-l vrem!

Oier... neoier.... asta e !!! N-avem ce sa facem! E patronul echipei noastre... si trebuie sa ne obisnuim cu asta... Ia puneti-va in locul lui si o sa vedeti ca nu a-ti renunta la o asemenea afacere numai pentru ca "o adunatura" (numeroasa.. n-am ce zice) protesteaza asupra lui... In plus chestiile astea cu: "Haideti la stadion sa ii aratam ca Steaua e a nostra" sunt copilarii... si nu duce decat la neliniste in interiorul echipei si nicidecum la plecarea lui Becali !!!

AdrianUltras2516.12.2007 10:16

machedonu20

"voi nu ati renunta"

p.s.daca iti place de becalii asa de mult atunci voteaza-l

makedonu2016.12.2007 10:19
machedonu20

"voi nu ati renunta"

p.s.daca iti place de becalii asa de mult atunci voteaza-l

mai mult... sunt png-ist !

AdrianUltras2516.12.2007 10:28

machedonu 20

ma bucur sa vad ca membrii partidului seamana cu liderul.

fratioare daca tot vreti sa ajungeti la conducerea Romaniei invatati limba Romana si gramatica limibii Romane.

nu de alta dar se scrie "il" nu "i-l" si eu cred ca ar fi o mare rusine ca presedintele Romaniei sa nu stie asta.

si hai sa iti mai zic ceva.

daca mult iubitul tau becaliii tot vrea sa ajunga presedinte, atunci, noi, "adunatura"(numeroasa...n-ai ce zice), o sa facem tot posibilul ca el sa nu reuseasca.

si vom vedea dupa alegeri daca era profitabila sau nu renuntarea la Steaua.

p.s. poate ca protestele la adresa ciobanului aduc neliniste in interiorul echipei(desi nu vad cum o injuratura adresara lui becalii il poate afecta pe Dica) dar macar nu ajunge acest camatar mizerabil la putere.

godfather8616.12.2007 10:30
Unii de aici fac din ignoranta un mod de viata din cate se pare.

Diferenta esentiala dintre un creditor si un investitor NU este ocolirea legislatiei fiscale, dupa cum ati putea crede. Diferenta este ca IN VREME ce un investitor isi asuma RISCUL reusitei afacerii sale, atat in caz de castig cat si in caz de esec, un creditor nu-si asuma NICIUN RISC!

Creditorul, daca afacerea va da faliment, nu va raspunde patrimonial cu banii investiti, intrucat n-a investit nimic. Iar in orice moment va vrea, isi va retrage banii IMPRUMUTATI, nesuportand deci riscul unui potential faliment.

Si asta v-o spune un absolvent de Drept, care a facut un curs total superficial de economie.

Hai sa fim seriosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu se pune problema ca Steaua sa da faliment sau ca Becali sa plece cu banii.Sta in 10-15 mil cat ia pe toti jucatorii de la Steaua???????????????????????

Unde pleaca ????????In Nigeria cu banii????????????/

Fiti ma oameni seriosi?????????????????

AdrianUltras2516.12.2007 10:33

godfather86

Steaua valoreaza mult mai mult de 10-15 milioane stai tu linistit.

daca e sa vanda, recupereaza ceva pe la 150-200 de mil euro

ADRIAN PACURAR16.12.2007 10:38
Cativa pusti frustrati nu inseamna galeria Stelei si noi nu ne identificam cu ei, spre mandria noastra.

Asa ca daca vreti voi sa scandati anti Gigi sau anti Didi sau anti nu stiu ce vecin de-al vostru da muzica tare sau va ocupa locul de parcare e problema voastra.

Noi, suporterii normali, venim la meci sa incurajam echipa si nu ne intereseaza ca patron e George Becali sau Roman Abramovic.

Pe noi ne intereseaza echipa si atat, nu avem ambitii de copii frustrati cu mucul la nas.

Forza Steaua iar frustratii sa stea acasa.

Noi, adevaratii suporteri, o vom sustine pentru a ocupa locul 2 iar cu putin noroc din partea Timisoarei, putem reveni cu pretentii la titlu.

Si da, asta inseamna suporter, sa fii alaturi de echipa si la bine si la rau.

Foarte bine , cand spui noi , inseamna ca reprezinti pe cineva , dar mi se pare ca esti doar unul dintre cei care doresc sa deformeze adevarul !Consider ca esti un mare militian tovarase!

fedora16.12.2007 10:55

Cand vad ca exista "suporteri" precum ronrichie, ma intreb daca serios daca Steaua asta e echipa mea sau echipa LOR.

Si inclin sa cred a doua varianta. In cazul asta (cei "adevarati" sunt majoritari se pare), cred sincer ca noi aia neadevaratii ar trebui sa ne retragem si sa lasam in pace Fc Steaua.

AdrianUltras2516.12.2007 10:57

observ cu groaza ca exista in tara asta tot mai multi prosti si ignoranti care il ridica la rang de zeu pe oier.

TREIZIREA MA!!!!

Oierul nu e un om bun!!!!!!

nu e nici macar om.

e un virus care infecteaza tot ce atinge si care trebuie eliminat.

tipul asta daca ajunge la putere o sa ne distruga!!!!

iar pentru oameni ca RONRICHIE

fratele meu, daca stai si te uiti cum un om omoara alt om si nu faci nimic tot criminal esti si tu.

din cauza ignorantei noastre a ajuns ciobanul unde a ajuns.

trebuia sa deschidem ochii mai devreme si sa il alungam de pe vremea lui Zenga, atunci cand s-a bagat prima data peste antrenor!

ignoranta ucide!

sangreal16.12.2007 11:09

Am mai pus acesta intrebare odata: Azi e protest la meci? Vin PS si PN la meci? A-ti zis ieri ca nu.

Azi pe tifo Romania a aparut comunicat de la lecce ca PN si PS nu se prezinta. Doar mesaje pe garduri si apoi pleaca.Aici pe forum am inteles ca nu e protest. NU stiu ce sa mai cred.

As vrea sa stiu cati dintre voi stai in PN si PS.

Multumesc.

ADRIAN PACURAR16.12.2007 11:23

Nu vine nimeni!PN SI PS vor sta acasa.S-a dat si comunicat si pe fcsteaua, ce alte informatii mai doresti .

1uLy4Nn16.12.2007 11:47

din pacate PN si PS nu se prezinta la meci

costy_k1_G.16.12.2007 12:45

Ninge in toata tara

Sa castige Steaua

Ninge pana va pleca

Ciobanul din Ghencea

Ole.....

onlySteaua16.12.2007 12:51
@ Ovidiu

Sa nu ne amagim, Becali este patronul Stelei.

Faptul ca isi crediteaza afacerea, eliminand posibilitatea obtinerii unui credit bancar, e un lucru obisnuit in mediul de afaceri. Doar cu o conditie. Sa te tina buzunarul. Ce e rau in asta?

In mod sigur e si investitor, iar investitiile sunt vizibile. Nocturna, gazon la standarde europene, noul sistem de intrare a spectatorilor, etc, etc.

Spun aceste lucruri doar pentru a-i lamuri pe cei neavizati si nu pentru a-l apara pe Becali. Lumea trebuie sa intelega ca notiunile de proprietar sau patron, creditor si investitor se intrepatrund. Cu alte cuvinte poti fi in acelasi timp patron, creditor si investitor.

Si asta chiar ti se pare normal?

Hai sa stam si sa ne plangem de mila....

Lacatush16.12.2007 13:03

Credeti ca e O.ca. ca sa ne certam ca fraierii pe acest forum? Ciobanul dezaxat,care e mai prost decat prevede legea-n codul penal,asta vrea. ...sa formam bisericute. Oare asta e scopul nostru?al suporterilor stelisti?! Nu cred!

stelist_sic8616.12.2007 13:18
forzateauaforzateaua Jiji u cand mori?
dax4716.12.2007 13:38

Intotdeauna anti-fecali ! Intotdeauna anti-oile acestuia !

Care vrea sa-l pupe-n dos si sa-l albeasca precum branza, sa o faca vartos !

Care nu, sa protesteze cum crede de cuviinta.

Oricum, nenorocitul asta de oier a distrus imaginea Stelei. A tarat-o intr-atata prin noroi incat le este lehamite tuturor sa mai auda de Steaua. Dorintele cele mai crunte ale dusmanilor nostri au ajuns la indeplinire. Mitul Steaua a murit. A ramas doar o Steaua - o simpla echipa de club pastorita in cel mai rau mod. De la milioane de simpatizanti cred ca o sa ajunga in curand la doar sute de mii. Atata ura, dispretz si lehamite provoaca acest personaj malefic incat pur si simplu nu mai vrei sa auzi de el si lucrurile care sunt asociate cu el.

«12»