FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și detractorii ei dinamoviști

«12»
Sburatoru15.12.2007 22:59
Nu mai generaliza. Ai doua exemple: Ogararu si Ilie Dumitrescu de fotbalisti care stiu sa faca un acord si vorbeasca liber. Astia i-mi vin acum in minte dar sunt multi altii.

bag seama ca tu nu prea stii:))...iar de Ilie Dumitrescu...pardon, dar cine l-a cunoscut pe "iliutza" prin tinerete stie despre ce vorbim:))....

EuroSTELIST15.12.2007 23:22

As avea de mentionat, pentru cei care-l ridica in slavi pe respectivul (sincer, mi-e greu sa-i mai si scriu numele) ca, in afara de evolutia sclipitoare de la mondialul din '94, maria sa n-a mai facut literalmente nimic. Si ce daca a ajuns la AC Milan? Noi sa fim sanatosi cat a frecat el banca de rezerve pe la toate cluburile mari pe la care a trecut. Daca a ajuns acolo inseamna ca e mare vedeta? A ajuns cum au ajuns si jucatori precum Gigel Coman sau Surdu la Steaua. Poate nu stiati ca recent a fost votat in "topul rusinii" al celor mai prosti jucatori transferati vreodata in campionatul englez. Pacat de impresii, care nici de Ronaldinho n-ar fi prea potrivite...

Perfect de acord ca jucatori precum Dica sau Goian sunt deseori supraevaluati, insa e cale lunga pana la a-i compara cu un pusti candva talentat care odata iesit din Romania si-a pus zdravan rinichii la lucru pe locurile si oamenii dintre care s-a ridicat.

hypno16.12.2007 03:23
@hypno "inteligenta intruchipata" daca imi este permis sa-ti spun 2 lucruri:

1.daca o sa folosesti google o sa afli (spre stupefactia ta,banuiesc...) ca intr-adevar Camacho a declarat ca nu e interesat de Dica

2. poate ca ai aflat deja ca nici Boro nu e interesata de Dica

si atunci cu ce au gresit aceia "mai putin inzestrati" ca tine care au spus ca articolul acesta nu prea isi are rostul(printre care ma numar si eu...)

daca "desteptaciune d-voastra" ar fi binevoit a citi articolul,probabil ar fi observat ca nu despre caracterul omului Raducioiu se vorbeste,ci de declaratiile conform carora Dica si Goian sunt supraevaluati....si pana acum are mare dreptate,nu??

Nu are nici o treaba Dica, Camacho sau Boro cu articolul asta. A fost o simpla comparatie ca sa demonstreze ca nea Raducu nu e prea in masura sa comenteze ce a comentat si sa-si dea aerele din senin pe care si le da. Daca nu pricepi este problema ta personala.

Tot respectul pentru autor, este un articol de milioane.

Forza Steaua !!!

hypno16.12.2007 03:26
du-te si te impusca roman infect.

mai bine roman infect decat ungur. Sic.

Forza Steaua !

cosmin_sm16.12.2007 19:03

Domnule Ardeleanu ridic palaria in fata dvs.! Genial ca de obicei!

Lacatush06.01.2008 06:57

"Nota bene" pentru articol. Ca de obicei,articolele D-lui Ardeleanu sunt de o calitate foarte buna. Felicitari!

«12»