FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Festivitatile de Craciun ale FC Steaua

«12»
razvan_stelist200714.12.2007 20:27

Pe site-ul oficial al clubului scrie ca in perioada 17-23 decembrie in incinta Clubui FC Steaua vor avea loc sesiuni de autografe cu jucatorii,interpretari de colinde si aprinderea unui brad in culorile ros-albastre.Cei care doresc sa mai adauge ceva,ma refer la o informatie in plus ce ar putea ajuta pe cei ce vor sa mearga la acest eveniment o pot lasa aici.Sincer si eu as vrea sa merg,dar nu stiu la ce ore vor fi aceste evenimente.

Wally14.12.2007 20:33

Vazusem si eu ceva in legatura cu o sesiune de autografe care a avut loc ieri parca la Orange Shop din Drumul Taberei, dar nu stiu daca are legatura cu Festivitatile astea de Craciun...

Matusalem15.12.2007 11:36

se pare ca intre 12 si 17 e programul dar asta de marti...lunea nu stiu...daca cineva stie ar fi bine sa ne lumineze...eventual echipa ce se ocupa de site sa faca un articol pe prima pagina. :steagcruce:

forever_STEAUA15.12.2007 11:46

Pentru prima data in istoria fotbalului autohton, un club din Romania deschide larg portile pentru suporterii sai!

In perioada 17 - 23 Decembrie, FC Steaua va organiza o serie de evenimente dedicate copiilor si suporterilor, toate acestea avand un singur scop - celebrarea Sarbatorilor de iarna impreuna, in familia Steaua. In aceasta perioada, suporterii care vor decide sa ia parte la eveniment vor putea asista la aprinderea oficiala a unui bradului ros-albastru, spectacole de colinde sustinute de coruri de copii, intalnirea cu Mos Craciun si renii sai, focuri de artificii si multe, multe alte surprize. Toata aceste evenimente vor avea loc in incinta Complexului Sportiv Steaua, "casa" tuturor celor care au suflet "ros-albastru".

Programul Evenimentelor: - "Oraselul Copiilor" va fi deschis toata sapamana vizitatorilor dupa urmatorul program:

- Luni 15.00 – 19.00;

- Marti 12.00 – 19.00;

- Miercuri 12.00 – 19.00;

- Joi 12.00 – 19.00;

- Vineri 12.00 – 19.00;

- Sambata 12.00 – 19.00;

- Duminica 12.00 – 19.00.

Luni 17 Decembrie 2007

Ziua dedicata Centrului de Copii si Juniori ai FC Steaua

Ora 12.00

- intalnire cu Conducerea Clubului, Antrenori;

- Vor fi prezenti urmatorii jucatori – Mihaita Nesu, Valentin Badoi, Cornel Cernea, Valentin Badea, Mirel Radoi, Cosmin Vatca, Vasilica Cristocea - sesiune de autografe;

- Mos Craciun cu Renii – direct din Laponia + 2 Spiridusi;

- Cadouri pentru Centrul de Copii si Juniori ;

- Clovni ;

- Face-Painting ;

- Mass Media este invitata;

Ora 13.30

- Corul Teologic - colinde ;

Ora 15.00

- Aprinderea Oficiala a Bradului de Craciun ;

- Deschiderea Oficiala a "Oraselului Copiilor" – locul unde copiii isi vor putea intalni idolii si de unde parintii vor putea cumpara cadouri de sezon si Produse Steaua;

- Corul DO-RE-MI - colinde ;

Marti 18 Decembrie 2007

Zilele Suporterilor la Clubul Steaua

Ora 12.00

- "Oraselului Copiilor" – locul unde copiii isi vor putea intalni idolii si de unde parintii vor putea cumpara cadouri de sezon si Produse Steaua;

- Turul Suporterului – suporterii se pot inscrie pe lista si vor fi condusi de un steward sa viziteze autocarul echipei, terenul de joc si vestiarul echipei ;

- Coruri Scolii Generale Nr. 142 – colinde ;

Ora 13.00

- Corul Grupului Scolar de Posta si Telecomunicatii – colinde;

Ora 14.00

- Corul Colegiului National "Elena Cuza" – colinde ;

Ora 15.00

- Sesiune de autografe – Valentin Badea;

Miercuri 19 Decembrie 2007

Ora 12.00

- "Oraselului Copiilor" – locul unde copiii isi vor putea intalni idolii si de unde parintii vor putea cumpara cadouri de sezon si Produse Steaua;

- Turul Suporterului – suporterii se pot inscrie pe lista si vor fi condusi de un steward sa viziteze autocarul echipei, terenul de joc si vestiarul echipei ;

- Corul Scolii Generale Nr. 206 – colinde ;

Ora 13.00

- Corul Scolii Generale Nr. 169 – colinde ;

Ora 15.00

- Sesiune de autografe – Marius Croitoru;

Joi 20 Decembrie 2007

Ora 12.00

Ora 13.00

- Corul Scolii Generale Nr. 117 – colinde ;

Ora 14.00

- Corul Colegiului National "Elena Cuza" – colinde ;

Ora 15.00

- Sesiune de autografe – Valentin Badoi;

Ora 15.30

- Corul Scolii Generale Nr. 155 – colinde ;

Vineri 21 Decembrie 2007

Ora 12.00

Ora 14.00

- Intalnire cu Mos Craciun si Spiridusii sai ;

Ora 15.00

- Sesiune de autografe – Ovidiu Petre;

- Corul Teologic – colinde;

Sambata 22 Decembrie 2007

Ora 12.00

Ora 14.00

Ora 15.00

- Sesiune de autografe – Cornel Cernea;

Ora 15.30

- Corul Rogvaiv - colinde;

Duminica 23 Decembrie 2007

Ora 12.00

Ora 13.00

- Corul Andantino - colinde;

Ora 14.00

- Corul Teologic - colinde ;

Ora 15.00

- Sesiune de autografe – Mirel Radoi;

Ora 16.00

- Narcisa Suciu – concert extraordinar;

Ora 17.00

- Foc de Artificii;

Marea Tombola

Pe perioada desfasurarii evenimentelor, copii pana in 14 ani care vor vizita "Oraselul Copiilor" din incinta stdionului vor primi un ticket de tombola pe care dupa ce il vor completa, il vor pune in urna aflata in cort.

In ultima zi a evenimentului, va avea loc extragerea finala si vor fi acordate premiile.

Premiul I – "O zi cu Marius Lacatus"

Premiul II – 5 Abonamente pentru returul Campionatului;

Premiul III – 15 Pachete Promotionale.

sursa: site oficial

1uLy4Nn15.12.2007 20:06

joi sau vineri merg si eu :D

Wally15.12.2007 20:08

Suna tentant. Ai ocazia sa mergi in vestiar. Poate o sa merg si eu...

axl16.12.2007 08:49

Care ajunge pe acolo sa-mi ia si mie un autograf de la Nesu. Sa-i spuna ca-i pentru mine.

yo_marius16.12.2007 08:54

daca se poate si nu e cu suparare vreau si eu un autograf de la romica surdulica...........la fel,sa-i spuneti ca e pentru mine..........

i0nutz8317.12.2007 11:32

Cum s-o fi facut alegerea jucatorilor care vor veni sa dea autografe ? ;)

In loc de Dica si Zapata, ii vedem pe Badoi si Cernea..

Wally17.12.2007 13:27

S-au gandit sa ne dea ocazia sa mai luam acum repede autografe de la ei ca ii zboara jj in iarna...

1uLy4Nn20.12.2007 08:07

a fost cineva?? se merita sa ma duc? vreau sa plec aqm la 12..este chiar qm spune sau e vrajeala ieftina?

1uLy4Nn20.12.2007 15:21

scz postul dublu dar ma simt nevoit sa raspund tot eu :)))..am fost azi si consider ca a meritat..cand am mintrat in vestiar am zis ca sunt in rai :X:X:X..cand am calcat pe gazon am avut or---m :))))...duceti-va cat mai puteti

c.ronaldo1720.12.2007 15:56
cand am calcat pe gazon am avut or---m :))))

wtf?

yo_marius20.12.2007 16:02
and am calcat pe gazon am avut or---m :))))...

double WTF??????

Wally20.12.2007 16:14

E vorba de o senzatie pe care, de obicei, ti-o provoaca o persoana de sex opus :tongue:

1uLy4Nn20.12.2007 17:18
:)))...o placere imensa :X:X
yo_marius20.12.2007 17:34
o placere imensa

pe care, de obicei, ti-o provoaca o persoana de sex opus

nu un gazon!!!!

1uLy4Nn20.12.2007 17:58

da da da..o sa iti desenez eu mai tarziu poate te prinzi ca era o gluma...oricum foarte frumos din partea clubului sa faca o asemenea festivitate...

Wally21.12.2007 00:02
nu un gazon!!!!

Aceasta senzatie mi-o mai provoaca masinile foarte puternice...

LEO STELISTU21.12.2007 19:29

vad ca Steaua nu uita de fani sai, cred e singura echipa din Romania care sa gandeste si la suporteri

Wally22.12.2007 02:39

Nu prea cred ca se gandeste foarte mult la suporterii sai. Toate aceste evenimente sunt facute "de ochii lumii" si pentru campania electorala...

1uLy4Nn23.12.2007 11:11

am filmat vestiarul Stelei...m-am gandit ca vrea sa il vada si cine nu a putut ajunge in Ghencea si l-am postat pe youtube.. click ->

<- :steagcruce: :steagcruce:
Stanici23.12.2007 12:11

Mdea, hai si noi sa preaslavim "fortareata" ciobandantului. Cred ca mai multi or sa mearga acum la stadion decat in tur:)). Nu de alta, dar cine se mai lauda dupa aia cu prezenta in interiorul templului?

yo_marius23.12.2007 12:46

m-am uitat la filmarea lui Iulian si..........frate cat e de urat sa mai pui tricourile alea cu logo-ul CL cand tu de fapt nu mai esti in competitie.....

off-topic:

aici fac o mica paranteza. un lucru n-am inteles dupa cele 2 sezoane de CL.....mingea oficiala a UCL este Adidas;mingea oficiala in Liga 1 e Nike (eu asa stiu...).......stie cineva daca exista undeva prin clauze obligativitatea cluburilor de a juca in div. A numai cu mingea nike??? ca la fel de urat mi se pare faptul ca Steaua foloseste baloanele Adidas de CL la toate meciurile.....adica,vedeti ma cine suntem noi si unde jucam??? ceva de genul asta.............

-=Danny=-23.12.2007 16:54

Zapata a fost acolo ??:D

«12»