FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua va juca 3 meciuri fara spectatori (GSP)!

«12»
_Answer_13.12.2007 20:17

sa inteleg ca stam si ne lamentam pe site si nu facem nimic impotriva acestor ZDRENTE?

chiar asa nu mai avem nici macar un cuvint de spus?

escape13.12.2007 22:04
iar nu puteam sa ne luam la revedere de la Dica X( din cauza unor comisii.... la fel am patit si cu Ogararu acum 2 ani...

e uite de aia nu mai pot eu ca nu-mi pot lua "la revedere" de la ****. Pai tu il compari pe Dica cu Ogararu??!!!??

eddie the 'ead13.12.2007 22:05

Mitica si Becali baga o tabla si isi rid in barba... Ne-au tras-o si de data asta. Un comunist imputit si un cioban dement. Mai poti comenta ceva?

dee13.12.2007 22:11
Greseala apelului o are strict ciobanu...

Am o cunostinta avocat care mi-a povestit ca atunci cand el ciobandante a fost amendat sa plateasca pentru pavajul schimbat din fata palatului au scazut amenda de la 1 miliard la ceva de genu 10 milioane si el a replicat : fac apel ca eu nu vreau sa pierd (la care gajica a ramas masca avand in vedere ca s-a chinuit sa reduca)...

Lasa ca nu s-a chinuit prea tare gagica, iti spun eu, intr-adevar amenda pentru lucrarile executate fara autorizatie de construire variaza pana la 1 miliard, dar nici dracu nu-ti da amenda 1 miliard pentru un pavaj, aia e suma maxima (cunosc un singur caz care a primit o asa amenda, pentru un bloc fara autorizatie), lui Becali i-au aplicat amenda minima, cum era si normal.

Revenind la subiect, pacat ca s-a intamplat asta, sunt meciuri grele, as spune decisive (cel cu CFR-ul si Unirea), insa era de asteptat. Stadionul Stelei a mai fost suspendat, aici nu merge zicala de te frigi o data, sufli si-n iaurt , de ceva vreme Ghencea arde continuu la foc mocnit.

john_8613.12.2007 22:11

baga-mi-as. chiar imi doream sa merg la meciul asta. poate va castiga Steaua la recurs si vor baga bilete pe ultima suta de metri

Lacatush13.12.2007 22:35
baga-mi-as. chiar imi doream sa merg la meciul asta. poate va castiga Steaua la recurs si vor baga bilete pe ultima suta de metri
Scuza-ma,dar esti putin naiv. Chiar crezi ca Steaua are vreo sansa la recurs? Eu zic ca zarurile au fost aruncate,iar situatia va ramane neschimbata...pentru ca asa doresc anumite persoane.
mache14.12.2007 01:08

dee - tu glumesti sau nu cunosti cum se misca in .ro justitia?

PS: ia tu legislatia si arata-mi daca pentru ceea ce a facut Jiji amenda minima e de doar 10 milioane... da' lasa ca avocata aia e degeaba ca asa vrem noi, nu?

ontopic : slabe sanse sa mai avem ceva de zis impotriva ligii lu mitica mai ales daca parlamentu' lu peste aproba asa pe "neve" un proiect de lege care lasa suporterii cu mana la spate ca pe vremea impuscatului...

dee14.12.2007 03:37
dee - tu glumesti sau nu cunosti cum se misca in .ro justitia?

PS: ia tu legislatia si arata-mi daca pentru ceea ce a facut Jiji amenda minima e de doar 10 milioane... da' lasa ca avocata aia e degeaba ca asa vrem noi, nu?

da, amenda minima era 10 mil.

amenzile variau de la 10mil pana la 100mil cam pana anul trecut, acum s-au marit de la 100mil la 1 miliard. Anul trecut si-a pus Gigi pavajul, nu? ;)

dar hai sa nu mai vorbim de amenzile lui Gigi, oricum si-ar fi permis sa o plateasca si pe cea maxima.

puiu mordasan14.12.2007 07:09
:steagcruce: Asta poate fi catalogata la "intamplari aberante in spatiul mioritic" ....Avem tara frumoasa,pacat ca-i locuita....
sheva_dicanio14.12.2007 09:37
e uite de aia nu mai pot eu ca nu-mi pot lua "la revedere" de la ****. Pai tu il compari pe Dica cu Ogararu??!!!??

Ogararu poate e mai apropiat de suporteri prin atasamentul de Steaua .... dar sa nu uitam ca Dica e cel ce ne-a adus atatea bucurii ...... si ca fotbalist a facut pentru Steaua mai mult decat Ogararu si nu uitati meciurile memorabile cu lens .... Kiev.....Lyon ..... in care cine a fost nr 1?

escape14.12.2007 10:18
Ogararu poate e mai apropiat de suporteri prin atasamentul de Steaua .... dar sa nu uitam ca Dica e cel ce ne-a adus atatea bucurii ...... si ca fotbalist a facut pentru Steaua mai mult decat Ogararu si nu uitati meciurile memorabile cu lens .... Kiev.....Lyon ..... in care cine a fost nr 1?

Si tot la fel sa nu uitam de cate ori Dica a refuzat sa ne salute sau mai rau chiar ne-a injurat sau ne-a aratat anumite degete in dorinta de a-si exprima "atasamentul" profund care il leaga de noi...asa ceva nu se face orice ar fi!! Si chestii de genul asta nu se iarta oricat de bine ar juca...

Lacatush14.12.2007 10:24
:steagcruce: Asta poate fi catalogata la "intamplari aberante in spatiul mioritic" ....Avem tara frumoasa,pacat ca-i locuita....
Ai dreptate ! Suntem o tara de kko,cu anumiti oameni din acelasi aluat.
Joga Bonito14.12.2007 12:49

Misto! ... :D E mana ciobanului va zic! Sa luam cu asalt palatul.... Aduceti torte, orice!

Andreea... ma disperi! Cum scapam de tine?

Catalyn0714.12.2007 17:20

ms ca i-ai raspuns in locu meu :P

john_8614.12.2007 17:33
Scuza-ma,dar esti putin naiv. Chiar crezi ca Steaua are vreo sansa la recurs? Eu zic ca zarurile au fost aruncate,iar situatia va ramane neschimbata...pentru ca asa doresc anumite persoane.

nah ca nu am mai fost chiar atat de naiv. in concluzie putem sa mergem la meci :D :tongue:

Lacatush14.12.2007 17:42
nah ca nu am mai fost chiar atat de naiv. in concluzie putem sa mergem la meci :D :tongue:
Da John,ai avut dreptate. Imi cer scuze ca te-am contrazis si...imi pare bine ca m-am inselat.
john_8614.12.2007 17:45

stai linistit, nu e nici o problema, ca doar pentru discutii e facut forumul asta, chiar daca mai sunt si in contradictoriu. important e ca s-a terminat cu bine si putem protesta impotriva ciobanului :wink:

1uLy4Nn14.12.2007 18:12

oleee olaaa mergem sa vedem Steaua :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

«12»