Mitica la puscarie,altceva n-am ce sa zic!!! Desi nu sunt un ultras(stand de obicei la tribuna 2) e clar ca aceasta suspendare mare,de 3 etape,e ca un semn impotriva "violentei pe stadioane" si inca un semnal pentru baselu de a promulga legea. Parca si vad titluri in presa "huliganii out", "se iau masuri impotriva derbedeilor care nu lasa oamenii civilizati sa vada meciul" si alte bullshit-uri d-astea.
Legea in sine e necesara,dar sunt niste amendamente de te spargi de ras cand le citesti,sper sa le scoata naibii cineva pentru ca daca se aproba cum o vrea mitica o sa venim in chiloti la stadion,si daca stau bine sa ma gandesc si in chiloti avem un obiect contondent,unul pe care mitica il stie bine la cate ..ue a luat de la suporteri de-a lungul timpului.
Aceste amendamente comuniste readuc cenzura pe stadioane(n-ai voie sa-l injuri pe mitica sau pe nasu ca faci puscarie)+ ca strica spectacolul din tribune. Ok,inteleg sa ii duci in dube pe sceleratii aia care arunca cu torte in teren,dar care e problema daca doar le aprind fara sa le arunce nicaieri.
Si ce au tampitii astia cu steagurile,cred ca nici cu umbrela nu o sa poti sa intri ca nu-i asa e periculoasa,are un diametru mai mare de nu stiu cati cm.
Daca faci tampenii,platesti amenzi,faci puscarie,asta chiar e de inteles,dar din Legea lui Mitica inteleg ca daca respiram suntem pasibili de amenzi uriase. Poate se baga Jiji si introduce Dragomir o regula in care n-avem voie sa-l injuram pe cioban,ca nu-i asa dak tot nu avem voie la nasu si la mitica de ce nu si la Jiji,Borcea,Iancu,mititelu,Copos si altii de teapa lor.
Ce sa mai zici? ca la romani,au luat o idee buna si au intors-o ca la Ploiesti,mama lor de comunisti care se simt amenintati de suporteri.
Off-topic: Doamnelor si domnilor,anuntam in premiera un update la lista "neagra" a lui jijel,Rica Neaga tocmai a fost trecut de la miorita la categoria oaie neagra,citez din fecali: "Sã-l iau înapoi pe Thereau și sã fac la fel ca în cazul lui Neaga? Pe Neaga l-am dat cã nu știam ce sã fac cu el și l-am adus înapoi ca prostul. L-am dat în Coreea și pe urmã l-am luat de bun, parcã nu îl știam eu pe Neaga. Dar la insistențele lui Mihai Stoica, ba cã a dat goluri, ba cã nu știu ce, l-am luat. A dat gol cu Dinamo, dar noi nu luãm un jucãtor sã batem o echipã. Dacã era bun, îl mai vindeam eu cu 1,2 milioane de euro?".
Apropo,si prima oaie plouata a tarii a mai declarat ca pe Thereau il ia doar daca il da anderlecht gratis,asa ca cei ce visati la transferul francezului sa va puneti pofta in cui ca ne intarim de la buzau mai hahalerelor!!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.