FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua va juca 3 meciuri fara spectatori (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro13.12.2007 15:46

Acest lucru a fost decis azi de Comisia de Apel a FRF

Dupa ce Comisia de Disciplinã a decis doar sa amendeze echipe Steaua pentru incidentele de la derby-ul cu Dinamo, azi, Comisia de Apel a hotãrît cã Steaua va trebui sã dispute urmãtoarele 3 meciuri de pe teren propriu cu porțile închise.

Cele 3 partide din Ghencea, sînt programate, în ordine:

Steaua - Farul, 16 decembrie

Steaua - CFR Cluj, 1 martie

Steaua - Unirea Urziceni, 15 martie

Razvypitesti13.12.2007 15:50

m****ã Dragomir

**alex**13.12.2007 16:01

O rusine de comisie, este inadmisibil asa ceva!!! Aici este mana lui Mitica sau a celor de la CFR! Cum sa dai initial doar amenda pentru ca la apel sa dai trei etape fara spectatori ???

sarbatoare13.12.2007 16:02

Misto,doar federatia lucreaza acum pentru CFR Cluj ca doar trebuie sa ia campionatul ,nu ?

predatorpulse713.12.2007 16:12

Mitica la puscarie,altceva n-am ce sa zic!!! Desi nu sunt un ultras(stand de obicei la tribuna 2) e clar ca aceasta suspendare mare,de 3 etape,e ca un semn impotriva "violentei pe stadioane" si inca un semnal pentru baselu de a promulga legea. Parca si vad titluri in presa "huliganii out", "se iau masuri impotriva derbedeilor care nu lasa oamenii civilizati sa vada meciul" si alte bullshit-uri d-astea.

Legea in sine e necesara,dar sunt niste amendamente de te spargi de ras cand le citesti,sper sa le scoata naibii cineva pentru ca daca se aproba cum o vrea mitica o sa venim in chiloti la stadion,si daca stau bine sa ma gandesc si in chiloti avem un obiect contondent,unul pe care mitica il stie bine la cate ..ue a luat de la suporteri de-a lungul timpului.

Aceste amendamente comuniste readuc cenzura pe stadioane(n-ai voie sa-l injuri pe mitica sau pe nasu ca faci puscarie)+ ca strica spectacolul din tribune. Ok,inteleg sa ii duci in dube pe sceleratii aia care arunca cu torte in teren,dar care e problema daca doar le aprind fara sa le arunce nicaieri.

Si ce au tampitii astia cu steagurile,cred ca nici cu umbrela nu o sa poti sa intri ca nu-i asa e periculoasa,are un diametru mai mare de nu stiu cati cm.

Daca faci tampenii,platesti amenzi,faci puscarie,asta chiar e de inteles,dar din Legea lui Mitica inteleg ca daca respiram suntem pasibili de amenzi uriase. Poate se baga Jiji si introduce Dragomir o regula in care n-avem voie sa-l injuram pe cioban,ca nu-i asa dak tot nu avem voie la nasu si la mitica de ce nu si la Jiji,Borcea,Iancu,mititelu,Copos si altii de teapa lor.

Ce sa mai zici? ca la romani,au luat o idee buna si au intors-o ca la Ploiesti,mama lor de comunisti care se simt amenintati de suporteri.

Off-topic: Doamnelor si domnilor,anuntam in premiera un update la lista "neagra" a lui jijel,Rica Neaga tocmai a fost trecut de la miorita la categoria oaie neagra,citez din fecali: "Sã-l iau înapoi pe Thereau și sã fac la fel ca în cazul lui Neaga? Pe Neaga l-am dat cã nu știam ce sã fac cu el și l-am adus înapoi ca prostul. L-am dat în Coreea și pe urmã l-am luat de bun, parcã nu îl știam eu pe Neaga. Dar la insistențele lui Mihai Stoica, ba cã a dat goluri, ba cã nu știu ce, l-am luat. A dat gol cu Dinamo, dar noi nu luãm un jucãtor sã batem o echipã. Dacã era bun, îl mai vindeam eu cu 1,2 milioane de euro?".

Apropo,si prima oaie plouata a tarii a mai declarat ca pe Thereau il ia doar daca il da anderlecht gratis,asa ca cei ce visati la transferul francezului sa va puneti pofta in cui ca ne intarim de la buzau mai hahalerelor!!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

alpopa13.12.2007 16:13

Nu va mai atacati atat. E o decizie normala ! Va amintiti ca pentru aprinderi de torte s-au dat alte dati etape de suspendare ?! Ei bine, e de o prostie crasa decizia conducerii clubului de a face apel dupa ce a primit DOAR AMENDA ! Asa ca daca vreti sa injurati pe cineva, injurati-i pe Gigi&Ilie&Argaseala.

Si tineti minte : comisiile de apel nu SCAD PEDEPSELE, ci REJUDECA FAPTELE ! Poate ca odata cu decizia asta (mi se pare prima de acest fel, in care la apel se mareste pedeapsa) se reintra intr-un sir de proceduri normale : NU FACI APEL CA NESIMTITUL CAND STII CA ORICUM TI S-A DAT O PEDEAPSA USOARA ! Faci apel cand ai motive reale, dovezi palpabile. Ce dovezi avea nea' Argaseala ca pedeapsa cu amenda a fost "PREA MARE" in conditiile in care s-a intamplat ce s-a intamplat ?!

Iaca, Borcea&Gigica si-au luat-o la bot. Ce e rau e ca ne-am luat-o si noi !

steaua_gloria13.12.2007 16:13

Meciuri grele fara spectatori. Ne-o coc jegosii.

Dreadnought13.12.2007 16:23

mda.... atunci Dinamo trebuia sa joace 3 sezoane fara spectatori

**alex**13.12.2007 16:24

"Cele doua cluburi pot face recurs la aceasta decizie la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal în cinci zile de la comunicare" - Mircea Cezar Ionescu

Poate la acest apel al apelurilor se va face dreptate! Insa nu stiu ce sanse ar mai fi sa jucam cu spectatori duminica..

Stryker13.12.2007 16:30

asta este efectiv un ABUZ ... kfr-ul si-a cam adjudecat acest campionat inca din tur ...

axl13.12.2007 16:31
Poate la acest apel al apelurilor se va face dreptate!

Dreptate s-a facut dupa primul apel, cele trei etape de suspendare inseamna dreptate! Aste e pedeapsa corecta. Greseala a fost apelul in sine.

Si, repet, tare curios sunt daca Steaua ar fi incasat mai mult de 70.000 din vanzarile de bilete la astea trei meciuri.

Astristul13.12.2007 16:32

Stupid, dar bineinteles....

Asteptam cu totii ziua in care iti vom aprinde o lumanare!

Mitica la puscarie!

Sa inteleg ca Duminica se joaca fara spectatori?

:steagcruce:

**alex**13.12.2007 16:43

@axl

Sunt de acord ca pentru incidente meritam o pedeapsa inca de la prima judecare. Dar e nefiresc sa dai initial amenda, iar apoi trei etape suspendare. E ca si cum un criminal primeste o pedeapsa de 7 ani de inchisoare, iar la recurs il condamna la moarte.

yo_marius13.12.2007 16:57
[/br]Steaua - Farul, 16 decembrie

[br]

Sa inteleg ca Duminica se joaca fara spectatori?

tu ce crezi?

Wally13.12.2007 16:58

Mai rau e ca jucam cu Clujul fara spectatori...

Stanici13.12.2007 17:02

E mana CFR-ului, e mana lu' mitica. E pe naiba. Stati calmi, e mana oierului. Ii e teama ca duminica o sa il conteste lumea la scena deschisa, ca in meciul cu Ceahlaul. Se pare ca i-au iesit planurile. Bineinteles ca unii dintre noi, dupa ce trece "pauza", or sa uite tot circul facut de retard. Bine lucrat, ine gandit!

mache13.12.2007 17:06

Greseala apelului o are strict ciobanu...

Am o cunostinta avocat care mi-a povestit ca atunci cand el ciobandante a fost amendat sa plateasca pentru pavajul schimbat din fata palatului au scazut amenda de la 1 miliard la ceva de genu 10 milioane si el a replicat : fac apel ca eu nu vreau sa pierd (la care gajica a ramas masca avand in vedere ca s-a chinuit sa reduca)...

Stanici - nu e din cauza ca il contesta lumea ci ca el nu vrea sa piarda bani... asa n-o sa-i mai incaseze pe cei de la bilete dar nu da de la el din buzunar... asta e modul lui de gandire : mai bine nu platesc nimic si nu fac rost de nu stiu ce bani decat sa fac altii si sa acopar ce-am platit

stelutawillis13.12.2007 17:22

shit asta mai lipsea...

forzza Steaua

Catalyn0713.12.2007 17:39

iar nu puteam sa ne luam la revedere de la Dica X( din cauza unor comisii.... la fel am patit si cu Ogararu acum 2 ani...

florin_b_*13.12.2007 17:42
Greseala apelului o are strict ciobanu...

Am o cunostinta avocat care mi-a povestit ca atunci cand el ciobandante a fost amendat sa plateasca pentru pavajul schimbat din fata palatului au scazut amenda de la 1 miliard la ceva de genu 10 milioane si el a replicat : fac apel ca eu nu vreau sa pierd (la care gajica a ramas masca avand in vedere ca s-a chinuit sa reduca)...

Stanici - nu e din cauza ca il contesta lumea ci ca el nu vrea sa piarda bani... asa n-o sa-i mai incaseze pe cei de la bilete dar nu da de la el din buzunar... asta e modul lui de gandire : mai bine nu platesc nimic si nu fac rost de nu stiu ce bani decat sa fac altii si sa acopar ce-am platit

Ma tem ca ai dreptate... GG conduce Steaua ca poropria lui afacere..cine ii intra in cale il da deoparte. Asta e razbunarea ciobanului fata de suporteri!!!

PS: Oare nu-l omoara cineva?

Lacatush13.12.2007 17:45

Asta este culmea. Se loveste in clubul ros-albastru din toate partile. Nu erau suficiente problemele deja existente?

1uLy4Nn13.12.2007 18:07

hai frate...imposibil :((

Tupac Amaru13.12.2007 18:16

Traim intr-o societate comunista cu "chip uman".

Iar modelul de conducator il reprezinta aceasta dejectie numita Dumitru Dragomir. Nu mai am nimic de spus.

audiopixel13.12.2007 18:50

Asadar o luam de la capat.Putin imi pasa ca nu stiu cine trage nu stiu ce sfori.Povestea asta se repeta in fiecare an si eu ca prosul continui sa-mi fac abonament.Adica platesc pentru niste servicii de care nu mai beneficiez.Serios vorbind,cineva care are ceva cunostinte juridice imi poate spune daca am vreo sansa daca as da clubul(sau celebrele comisii) in judecata?Multumesc.

aLyNuSh13.12.2007 20:14

pot sa jur ca aici e laba oierului ala imputit .. :|

«12»