Ziceti-mi si mie orele in care se vand bilete va rog mult . va multumesc ![]()
Ziceti-mi si mie orele in care se vand bilete va rog mult . va multumesc ![]()
Programul caselor de bilete in cele doua zile va fi urmatorul:
Sambata, 15 decembrie - 14:00-18:00
Duminica, 16 decembrie - incepand cu ora 10:00
Sursa: www.steauafc.com
am si eu o intrebare...nu am mai fost de vreo 2 luni pe stadion din cauza unor probleme de sanatate..mai e valabila treaba cu bilete doar cu buletinul? plz tell me
Da, poti sa iti iei bilete doar cu buletinul...
@wally
ms mult..inca ceva, mai merge sa iei 4 bilete/buletin?
Sa cresti mare! Din cate stiu eu acum poti sa iei si 8 bilete pe un singur buletin. Oricum 4 se poate sigur.
e bine asa...am pacalit mai multi colegi sa vina...nu au fost in viata lor pe stadion
..una cik e rapidista da habar nu are 2 jucatori de sub pod
..tinand cont ca sunt multe fete sper sa nu am probleme ![]()
Arata-mi-o mie pe aia rapidista :tongue: Sry de off.
Macar meciul asta sa-l castigam si noi cu 3 goluri. Adica chiar avem sanse la victorie in acest meci. Chiar si cu distrusii astia de joaca in tricourile Stelei.
Forza Steaua ! Forza Zapata !
cat v a costa biletul stie careva? :steag_steaua_ro: ![]()
Preturile tichetelor de acces sunt urmatoarele:
FOTOLII - 50 lei
TRIBUNA 0 - 25 lei
TRIBUNA I - 15 lei
TRIBUNA II - 8 lei
PELUZE - 3 lei
2-0, goluri inscrise de Badea si Croitoru (nu m-ar mira daca ar inscrie si Surdu sau chiar Neaga)
Arata-mi-o mie pe aia rapidista :tongue: Sry de off.
fosta rapidista..o convertesc eo acum la religia STELISTA
:D:D :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:
As vrea sa i se acorde o sansa si lui Golanski care s'a miscat destul de bine cu Arsenal si care sper sa aduca un plus de vitalitate. A facut cateva centrari bune si chiar a avut un sut peste poarta, s'a luptat cu succes cu adversarii.
Poate ar fi o solutie ca mijlocas.
OoOo trebuie sa batem..am incredere in ei Forza STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ![]()
As vrea sa i se acorde o sansa si lui Golanski care s'a miscat destul de bine cu Arsenal si care sper sa aduca un plus de vitalitate. A facut cateva centrari bune si chiar a avut un sut peste poarta, s'a luptat cu succes cu adversarii.Poate ar fi o solutie ca mijlocas.
De ce sa ne chinuim cu Golanski mijlocas cand el si cu Eme sunt cei mai buni fundasi de benzi din Liga 1 dupa parerea mea. De ce nu Golanski fundas dreapta si Eme fundas stanga? sry de offtopic
Ar fi si asta o solutie dar m'am gandit si la Nesu care nu joaca rau si alearga f mult, sincer mi'as dori de la Emeghara un joc mai ofensiv.
Da Emeghara e tehnic si vede bine jocu`( am observat ca nici fundasi nu e frica sa dribleze si sa-si surprinda adversaru) , oricum la ce mijlocasi are Steaua la ora actuala mai rau nu se poate .Ar fi si asta o solutie dar m'am gandit si la Nesu care nu joaca rau si alearga f mult, sincer mi'as dori de la Emeghara un joc mai ofensiv.
aveti idee cam cate bilete s-au vandut?? oare mai gasesc maine la ora meciului? ![]()
EU SPER SA CASTIGE Steaua AM INCREDERE IN EI SI AI SUSTIN
fularsteau2 ![]()
![]()
oare mai gasesc maine la ora meciului?![]()
Gasesti cu siguranta...
@wally
multumesc inca o data..esti salvatorul meu
)...Steaua-Farul 3-0..
Pleaca din Ghencea, Becali pleaca din GHENCEAAA, pleaca din GHENCEAAAAA
Nu ai pentru ce. Cat mai multi la stadion!
scz de off topic dar acolo unde trebuie sa primesc raspunsul nu il primesc...wally salveaza-ma tu
.. cica protest prin neprezentare, PN si PS nu se prezinta la meci...este adevarat?
(( eu mi-am luat bilet la nord..ma trezesc singur??
:steagcruce:
Batem 3-0 MARCATORI: dica10 dica10 dica10 FORZA Steaua