FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul C-ta - SuperSteaua.Momentul adevarului.

«12»
Virgil25.04.2005 17:42

Intâlnim miercuri în deplasare,una dintre cele mai puternice echipe ale sezonului actual.

Tare mi-e teama ca ne vor încurca rechinii albastri.

Pe de alta parte sper sa obtinem macar...3 puncte.

Un meci echilibrat.

Pronostic la pauza : X

Pronostic final : 2 !

ROS -

Motanu D25.04.2005 18:16

Farul e o echipa tare, nu zic, dar tu ai vazut meciurile cu Sportul si cu Iasiul ? Au condus si s-au vazut de 2 ori egalati. Asta spune multe despre ... Constanta lor in joc...

De data asta zic ca vom marca si inainte de pauza. Dar nu prin Dica ca pana acum...

Pacat ca lipsesc Banel si Ghionea. Dar ii batem si fara ei. Mizez pe un gol al Capitanului...

fanatica25.04.2005 18:24

Farul e singura echipa din provincie care a reusit sa stea in fruntea clasamentului printre echipele bucurestene(dupa etapa asta e intre national si sportul) asa ca e clar ca valoarea constantenilor a crescut considerabil.Dar daca jucam ca si pana acum,fara nici o greseala individuala,putem obtine cele 3 puncte!marea problema a absenta lui Ghionea datorita cumulului de cartonase(in aceeasi situatie e si Nicolita),poate Lovin sa-l inlocuasca pe Ghionea,poate apararea sa reziste si fara el,asta vom vedea pentru ca suntem obligati sa jucam fara el dar cu siguranta Radoi va face un joc bun si va da siguranta apararii!trebuie doar sa fie baietii concentrati si sa nu faca greseli, si victoria va fi a noastra!!!HAI Steaua!

SSK25.04.2005 18:27

Da, meciul cu "prietenii" de la Farul se anunta unul greu, pentru ca Farul s-a dovedit o echipa foarte solida anul asta. Si totusi, ma gandesc ca Steaua ar putea obtine victoria cu o singura conditie : sa nu se culce pe-o ureche acum dupa ce cainii si-au furat-o si sa intre super motivata in teren ! Ca valoare suntem oricum peste ei.. Pacat ca lipseste Ghionea ! Jardel de ce nu joaca ?

Motanu D25.04.2005 19:07

Atat Ghionea cat si Nicolita sunt suspendati. Dar Zenga are inlocuitori de valoare (Dumitru si Goian. - simpatica ideea cu Lovin in locul lui Ghionea, dar nu cred ca Steaua va juca vreodata cu 3 fundasi...)

Repet, nu e nevoie sa umflati Farul si sa ziceti ca sunt tari; sunt o echipa de batut.

3 puncte mai usoare decat va puteti imagina. Greu va fi cu Poli T. si cu Otelul. Ca la Iasi... nu cred sa fie probleme...

George Stan25.04.2005 19:42

Am vazut un singur meci intreg al Farului. Cu Otelul, care nu e tocmai slaba. Farul a aratat excelent in meciul ala Echipa serioasa, stabila in toate compartimentele. Ne va fi extrem de greu sa obtinem 3 puncte acolo. Dar imi doresc asta foarte mult, anul trecut ne-au dat jos de pe locul 1 chiar cand ne era lumea mai draga (ma rog.. a avut si balaj un rol decisiv atunci, dar nu pot sa uit zecile de mingi aruncate din tribune in final).

In orice caz, maxim respect pentru suporterii constanteni care au venit la meciurle Stelei din UEFA anul asta.

horse3725.04.2005 20:09

daca stam sa ne gandim, campionatul trecut de la alde "mazare astia" a inceput sa ni sa traga cand "sir balasz" nea mancat efectiv cele trei puncte.

fara doar si poate constantenii au cea mai buna echipa din provincie care nu se vor da inapoi de la un meci pe cinste. sant convins ca are sa fie un meci greu, dar cu un singur invingator. iar aceea vor fi oaspetii adica noi... Steaua.

hai Steluta!!!

FortuneTeller26.04.2005 04:57

Daca vrem in CL la toamna atunci n-avem voie sa ne fie teama de nimeni in divizia romana de burgeri!! Musai sa le bagam niscai nisip in ghete si sa-i trimite-m cu barca in larg... 8)

kyd26.04.2005 06:47

Un meci greu maine dar cu experienta lui Dorinel si cu daruirea celorlati jucatori vom invinge si vom fi si mai aproape de titlu.

corlika26.04.2005 08:12

In mod sigur nu cred ca vom avea probleme ,chiar daca e cea mai buna echipa din provincie si au aratat ca o echipa care are fata de o cupa europeana ,cu suporteri loiali ,cu jucatori necunoscuti,dar dornici de afirmare.Normal ar trebui sa ne facem jocul,pt noi nu conteaza decat cele 3 puncte puse in joc,daca vom face un presing ucigator dupa o repriza ,adversari nostri ,vor fi rupti.De altfel eu cred ca asta e argumentul nostru forte,e clar ca buna ziua ca meciurile pe care le-am avut in primavara asta ne-au montat si se vede de la o posta ca suntem peste toate echipele din divizia A (si la propriu si la figurat),dar mai presus de toate avem coditie fizica ,iar asta cred ca spune totul.Pronosticul meu e 2 pauza , 2 final.Respect pt fanii din Constanta si bafta in finala Cupei.

dawid26.04.2005 08:55

daca au putut iesenii sa le dea 2 goluri dupa ce au fost condusi cu 2-0 eu zic ca poate si Dinita sa inscrie.

Virgil26.04.2005 09:21

Linia de clasament a Farului este urmatoarea :

20 10 5 5 28 - 18 35

In cele 10 meciuri de pâna acum,disputate pe teren propriu,Farul a învins de 8 ori(Dinamo,Arges,Iasi,Bacau,Timisoara,Rapid,Craiova si Otelul), a facut un meci egal cu Sportul(1-1) si a pierdut în fata CFR-ului.Golaveraj 18 - 4.

Din cele de mai sus reiese ca Farul este o echipa redutabila pe teren propriu.8 victorii acasa,nu sunt deloc întâmplatoare.Dar un meci egal si o înfrângere,dintr-un total de 10 meciuri,DA!

In ultimele trei meciuri jucate pe "Gheorghe Hagi",a obtinut 2 victorii,cu Craiova(2-1) si Galati(2-0),si a facut 1 - 1,cu cea mai capricioasa echipa a diviziei A,Sportul St.

Sunt sigur ca echipa tehnica,în frunte cu maestrul Zenga,cunoaste foarte bine jocul si potentialul Farului,si si-a luat toate masurile pentru a îmbogati zestrea de puncte a Stelei,cu înca trei.

Dupa deplasarea la Constanta,urmeaza un examen relativ accesibil pe terenul polistilor din Iasi(4 mai),apoi unul relativ greulet împotriva "metalistilor" din Galati(7 mai).

Steaua te iubim si avem încredere în tine.

FORZA

sorin_77726.04.2005 10:54

meci greu asa cum am avut de multi ani incoace la Constanta. Eu as vrea sa luam trei puncte. Dar nici un egal nu mi-ar displace. Oricum rapid o fura pentru prima oara acasa de la Poli in acest an. Veti vedea ca pana aici le-a fost. :lol:

Alti nu mai conteaza.

SPRE 23!!! :D

Motanu D26.04.2005 11:07
daca au putut iesenii sa le dea 2 goluri dupa ce au fost condusi cu 2-0 eu zic ca poate si Dinita sa inscrie.

Mai degraba Ionica Serea... Oricum nu cred ca Dinita va mai reusi vreun gol in retur...

Altfel eu zic ca o sa fie un meci usor. Chiar daca opinia generala este alta...

ionut34526.04.2005 12:22

Cred ca maine Steaua va reusi sa bata cu 2-0 sau 2-1, asta desi Farul a demonstrat ca in acest sezon este una dintre cele mai in forma echipe din Divizia A. Cred ca va inscrie Dica.

dbd26.04.2005 12:59

vom bate sigur ...dar avem voie la meci noi suporterii ?

Virgil27.04.2005 19:48

Farul - Steaua 1-0 (0-0).A înscris Cristocea în min.59 din penalty.In min.66 Martin Tudor a fost eliminat pentru 2 galbene,ca urmare a protestelor la deciziile arbitrului S.Corpodean.

Noroc cu Dinamo si Rapid,care mai pierd si ele.Altfel diferenta între noi si urmatoarea clasata nu ar mai fi fost de 5 puncte.

Am zis ca nu-mi pasa daca Steaua joaca penibil,daca iese mereu învingatoare.De data asta a alergat si a risipit efort degeaba 90 de minute.

Dintr-o echipa frumoasa pe aproximativ toata durata turului Steaua a ajuns sa se chinuie meci de meci sa înscrie macar un gol si apoi sa închida toate culoarele spre poarta noastra.Joc la mica ciupeala.Care nu da mereu rezultatele scontate.

Ma gândesc cu groaza ca mai sunt 8 etape.Urmeaza 2 meciuri în deplasare,mai avem cu Poli Timisoara aici...

Astept cu emotie terminarea campionatului ca sa constat daca suntem blestemati sa nu câstigam nimic în era Becali.Cu exceptia sezonului 2000/2001,care confirma regula.

sorin_77727.04.2005 20:48

eu Virgil nu imi fac probleme. Vei vedea ca vom iesi campioni si cu acest joc. Dinamo si rapid sunt mult mai slabe ca noi. diferenta de 5 puncte se va mentine pana la final. Am spus ca pentru acest meci ma bucura si un egal, stiam ca Poli va invinge pe Rapid.

Nu uita: Dinamo si rapid au meci direct.

Virgil28.04.2005 09:01

Sorin,recunosc ca esti mai optimist decât mine în aceasta situatie.Sau poate nu ti-a disparut atât de mult,precum mie,entuziasmul.

De altfel vad o lipsa de entuziasm aproape totala pe acest forum,dupa meciul cu Farul.

Conteaza mai putin ca am pierdut un meci,pentru ca avem înca,un avantaj de un meci câstigat si doua meciuri egale în fata eternului rival.

Ceea ce conteaza într-adevar este faptul ca Steaua nu joaca ab-so-lut nimic.Asa încât nu putem privi cu foarte mare optimism viitorul apropiat.

Sa speram ca meciul de la Constanta nu a fost decât un dus rece.Si ca începând cu sâmbata 30 aprilie,data meciului cu Sportul,vom vedea la lucru adevarata Steaua.

misha28.04.2005 09:14

faptul ca am pierdut un meci nu inseamna nimic(si Barcelona cat de buna o fi ea tot mai pierde)

si nu sunt de acord cu voi cand afirmati ca echipa nu joaca nimic, cred ca spune ceva faptul ca am ajuns in optimile cupei UEFA

Steaua trece ca orice echipa printr-o pasa proasta, doar a demonstrat ca poate juca foarte bine fotbal

Virgil28.04.2005 10:32

Interesanta parerea ta,Misha.

Care dintre noi nu stie ca de fapt asa e?

Ca Steaua trece printr-o pasa mai putin fasta?

Intrebarea e,când va depasi aceasta pasa?

Pentru ca eu personal am început sa-mi fac probleme.Desi sunt un tip cât se poate de optimist.

Motanu D28.04.2005 14:46

Steaua va depasi aceasta pasa proasta cand va avea atacanti si cand Baciu va invata ca scopul jocului de fotbal e sa lovesti mingea, nu adversarul.

misha28.04.2005 16:09
...Intrebarea e,când va depasi aceasta pasa?...

cred ca dupa acesta infrangere cu Farul Steaua va cobori cu picioarele pe pamant

FANATIK RED-BLUE28.04.2005 19:29

Fratilor ce vroiati acum sa castigam toate meciurile;asta e se mai intampla, doar nu suntem din amu sa "castigam" en fanfare (cunoscatorii stiu de ce).

Virgil29.04.2005 08:29
Steaua va depasi aceasta pasa proasta cand va avea atacanti si cand Baciu va invata ca scopul jocului de fotbal e sa  lovesti mingea, nu adversarul.

Raspuns corect.

As adauga : si o tactica mai ofensiva,mai aproape de scopul acestui joc.Si anume,acela de a marca goluri si de a învinge.

«12»