FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arsenal Londra - Steaua București

«12»
roket_grl12.12.2007 17:05
Eu prezic un rezultat de egalitate: 1-1 ... Neaga o sa marcheze la noi, si cel mai probabil Silva sau Adebayor la ei...

Nu radeti! Pana in minutul 15-10 vom marca.

Spui sa nu radem dar nu ma pot abtzine,sincer!Eu sincer,cred ca ciobanul si Adi Ilie vau spalat creierul!Cum sa faci 1-1 acolo,cand echipe ca Sevilia,man U,Chelsea au pierdut?adica noi suntem mai sus decat ei,a?Sa fim seriosi...nimeni nu vrea raul echipei,dar trebuie sa fim realisti!eu sper la un maxim 3-1 sa ne luam...totusi e un scor rezonabil si nu ne-am face de rusine!

INCA O DATA:nu mai ascultatzi declaratiile celor 2 amintiti mai sus,pentru ca dauneaza grav sanatatiiiii!!!!

FORZA Steaua!!!!!

stelistu din sm12.12.2007 18:20

poftim mentalitate!!!

pai daca vreti sa jucati numa pentru ca vor fi impresari acolo at mergeti la dinam0

fraieri!!

STEFANITZA12.12.2007 18:27

unde pot sa vad si eu meciu pe pc?pls :steagcruce:

steaua_gloria12.12.2007 18:33

Urziceni ne-a dat 2 .Oare cate ne da Arsenal? Tare mi-e frica ca o sa o luam la scor.Cu un mijloc format din Ov Petre, Cristocea, Lovin si Neaga si un atac amortit cu Dica si Badea ce putem face ?Practic suntem condamnati la infrangere.si cand te gandesti cat de sus visa Hagi la inceput.

zamainmenu12.12.2007 19:07

Daca vor, englezii pot sparge bariera lui 8-0. Desi cred ca se vor multumi cu vreo 3-4 boabe.

Lovinho, Rolex, Vasilica si Neaga San formeaza un mijloc demn de cascadorii rasului.

Goian, Dica, Badea - aere, ifose, fotbal ioc.

Nesu - oita bezmetica, zero la capitolul tehnica.

Rada - bun la fotoshooting sa smulga oftaturi de la doamne intre doua varste, ca la fotbal m-am convins ce bun e.

au ramas "mercenarii" Emeghara si Zapata, singurii care au fata de CL, dar asa la un nivel mediu.

JALE!

paranteza: asa cum se prezinta Steaua astazi(si nu vad schimbari in bine peste noapte), eu n-as convoca niciunul dintre componentii echipei pentru turneul final de la Euro 2008(dar nici nu avem cu cine juca la Euro dintre jucatorii Ligii 1! asta-i dezastrul, jucatorul roman are o suficienta innascuta, maximul la care tinde este sa fie rezerva intr-o echipa mediocra din vest); va fi prapad cu Olanda, Franta, Italia; mai onorabil ar fi sa nu ne prezentam la Euro.

Serilius12.12.2007 19:21

batem cu 3-0 :steag_steaua_ro:

Joint12.12.2007 19:27

Sper sa nu-si puna astia mintea cu noi...le trebuie doar o victorie ca sa termine pe primul loc. Dica am citit ca s-a transferat deja la boro deci mai mult ca sigur va motai in seara asta prin vreun loc mai la umbra, Badea probabil ca va sta numai pe burta, poate- poate scoate vreun penalty... este minunat ce s-a ales de echipa asta, nici nu mai am cuvinte sa-mi exprim multumirea. mi-e ca o furam mai rau ca Slavia...da Doamne sa ma insel.

roket_grl12.12.2007 19:29

Vroiam sa zic ca nu inteleg de ce joaca Laca cu Badea titular!!Dar am realizat ca nu are cu cine!Sunt sigur ca acest "fotbalist" va fi 80 de minute pe jos,cersand,ca deh doar asta e mentalitate!Iar fotbalul englez chiar e fotbal adevarat cu intrari,nu gluma!Doamne ajuta sa nu ne facem de rusine!FORZA Steaua!!

:steag_steaua_ro:

Alex1234_Steaua4ever12.12.2007 19:37

Arsenal nu-si va bate capul cu noi (sper) va juca bine.. nu la 100% iar daca noi jucam altfel de cum am jucat pana acum putem sa-i luam prin surprindere si chiar sa marcam 1-2 goluri :D

marryuss12.12.2007 19:46
Pfff... o sa fie macel. Sunt sigur de asta.

Cu siguranta!!!! Ii rupe Staeaua!!!

zamainmenu12.12.2007 20:02

E prapad... o prapastie intre cum joaca romanii fotbal si cum joaca selectionata asta internationala... ce fotbal in viteza...oitele noastre sunt perplexe, trec astia de ei ca de jaloane. E de-a soarecele cu pisica. Si joaca si cu echipa a doua.

Cam asa vom pati si la Euro 2008. Franta, Italia si Olanda ne vor readuce cu picioarele pe pamant, acolo unde ne este locul: intr-o cvasimediocritate balcanica. Acum abia intelegem ca o noua generatie precum cea a lui Hagi nu mai poate aparea. Jucatorii nostri reprezentativi(Dica, Goian) n-au loc nici in echipa a 3-a a lui Arsenal. Asta-i adevarul.

«12»