FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arsenal Londra - Steaua București

«12»
fcsteaua.ro11.12.2007 22:22

Steaua întâlnește în aceastã searã prestigioasa formație Arsenal Londra, într-o ultimã ocazie de a-și onora blazonul european, dupã cele 4 înfrângeri și 1 egal "reușite" pânã în prezent în grupele Ligii Campionilor.

Situația echipei nu poate fi caracterizatã altfel decât proastã. În pofida victoriei din campionat de la Piatra Neamț, valurile create de declarațiile creditorului George Becali n-au cum sã nu clatine o corabie aflatã și-așa în derivã.

La atacurile la adresa lui Marius Lãcãtuș se adaugã și amenințãrile cu privire la puternica restructurare a lotului ce se profileazã în aceastã iarnã. Toate aceste reacții publice nu au alt efect decât destabilizarea unei echipe care și-așa suferã la capitolul valoare și atitudine.

"Militarii" ocupã un rușinos loc 4 în grupã și nu mai au nicio șansã de a continua campania europeanã. De partea cealaltã, Arsenal este deja calificatã și se pare cã va menaja mulți titulari.

La absenții obișnuiți se adaugã și Nicolițã și Iacob (accidentați), precum și Croitoru (suspendat). Este de așteptat ca Marius Lãcãtuș sã înceapã cu urmãtorii 11 jucãtori:

Zapata - Emeghara, Rada, Goian, Neșu - Neaga, Lovin, Ovidiu Petre, Cristocea - Dicã, Badea

Tot ce putem spera de la acest meci este o evoluție curajoasã, care sã arate cã fața adevãratã a echipei nu este cea din ultimele sãptãmâni.

Poate cã jucãtorii noștri își vor mobiliza ultimele resurse de ATITUDINE și vor arãta cã meritã sã joace la o fostã campioanã a Europei!

Meciul se va disputa pe Emirates Stadium, va începe la ora 21:45 și va fi transmis în direct de Pro TV.

Hai Steaua! Hai bãieții! Hai Lãcã!

Ovidiu

Simionesei11.12.2007 22:45

:) Jucam cu Arsenal , una dintre cele mai puternice echipe in acest sezon din anglia...pot sa joace si cu juniorii ca tot mancam bataie. E clar ca Laca nu vai suporta mult oierul si il va lasa sa isi antreneze el oile lui .

Felicitari suporterilor care au avut curajul sa se duca pe Emirates.... :steagcruce:

RAV3N_rosso-blu12.12.2007 02:46

"Am înțeles cã vor veni mulți scouteri la aceastã partidã și fiecare dintre noi va trage cît mai tare. Dacã fiecare va evolua bine pe bucãțica lui de teren, vom obține un rezultat bun"

Florin Lovin

....asta spune mult despre mentalitatea cu care se abordeaza aceasta partida si asta din mai multe puncte de vedere..nu conteaza ca or sa fie prezenti suporteri stelisti in tribune,unii dintre ei ajunsi acolo dupa sacrificii enorme dispusi sa plateasca o gramada de bani,nuuuu...important e ca sunt scouteri.....,,Dacã fiecare va evolua bine pe bucãțica lui de teren''...mda....pai tu crezi ca esti la cules de banane sau plantat orez,ca doar acolo trebuie sa stai bine pe ,,bucatica'' ta....fotbalul este un joc de echipa,nu fiecare cu bucatica lui....mi-e sila de tine,lovine..macar de te-ar remarca si pe tine un scouter,dar nu avem noi norocul asta ca esti praf oricum...

Radoi12.12.2007 05:26

Am ajuns sa sper sa nu ne facem de ris...

puiu mordasan12.12.2007 05:47
:steagcruce: Speranta moare ultima, dar pana la urma moare! Sa ne gandim la un rezultat bun este forma maxima de optimism pe care o putem atinge in conditiile actuale! Sper sa parasim competitia demn si cu capul sus.FORZA Steaua!
Cipper12.12.2007 07:11

Astept un meci bun de la Goian. E ocazia perfecta sa demonstreze ca are loc in campionatul Angliei si sa-si faca, de ziua lui (La multi ani Goe!), un cadou perfect. O evolutie buna l-ar ajuta enorm la iarna sa plece. In afara de el mai astept multe de la Zapata. Sper sa nu ia mai mult de 2. Rau am ajuns...Nici macar presa vad ca nu mai face valva. Nici Pro TV-ul nu mai da zeci de promouri legate de meci, iar la stirile sportive acest meci primeste cateva minutele. Si culmea, nici macar nu au trecut 2 ani de cand sportul ocupa si spatiul stirilor "generale" pentru ca Steaua ajungea in semifinalel UEFA... Ce s-a intamplat cu baietii D-zeu stie. Si se pare ca e suparat pe giginho ca nu-i mai vorbeste =))

Mai aveti 2 meciuri...aratati ca merita sa fim alaturi de voi si in primavara. Altfel s-ar putea ca unii sa "uite" cum se ajunge la stadionul Ghencea...

MoRRano12.12.2007 09:09

@ Radoi

Am ajuns sa sper sa nu ne facem de ris...

La fel si eu ..... Oricum Forza Steaua Sa Luptam Pana La CapaT

:steag_steaua_ro:

strezahuzum12.12.2007 09:13

Lovin: "Trebuie sã tragem tare cu Arsenal pentru cã vor fi mulți scouteri în tribunã."

:biggrin: :biggrin: Mama, nu mai pot de ras. Daca declaratia asta a fost ceva serios si nu doar o gluma aruncata conform principiului "vorbesc si eu ca sa nu tac", atunci sarmanul Lovin are nevoie urgenta de tratament. Cu cel mai bun psihiatru existent, pentru ca in mod evident avem de-a face cu un caz grav de auto-amagire. Refuz sa cred ca orice scouter care nu e orb, surd si incapabil sa citeasca Braille ar putea sa-i acorde fie si 5 minute de atentie marelui Lovinho. :biggrin: :biggrin:

ariven2112.12.2007 09:30

On topic chiar daca nu ar parea: Credeti ca jucatorii intra pe acest site? Credeti ca ei citesc articolele, ca se uita la poze la galerii la tot? Credeti ca ei se intereseaza despre cum sunt vazuti, despre opiniile noastre asupra lor?

Nu se mai joaca ca acum 2 ani pentru ca foamea a trecut. Foamea de performanta, foame dde titluri si foamea de bani!

Idealul jucatorului roman in general si stelist in particular. Rezerva la o formatie mica sau medie din vest. Asa se fac banii!!! Apoi vor fi impresari, presedinti de club, antrenori, bagatori de seama la televizor si s-au aranjat.

Suporterii? o cantitate neglijabila, manipulabila.

Hai Steaua!!!

stelutawillis12.12.2007 10:10

forzza Steaua fularsteaua2

JDERUL12.12.2007 10:46

@

strezahuzum

Ai dreptate! Declaratia lui Lovin poate fii ,,gluma lunii! :biggrin: :biggrin:

Virgil12.12.2007 10:52
forzza Steaua fularsteaua2

Steaua trebuie sa se prezinte doar pentru a onora competitia. Daca ar fi fost posibil, ar fi fost mult mai bine sa ramana acasa si sa pregateasca meciul cu Farul.

Invingatorul este cunoscut dinainte, mai ramane sa cunoastem scorul.

Va fi un joc de-a soarecele cu pisica, unde indubitabil jucatorii nostri vor fi soarecele.

Un meci in care surpriza este exclusa.

Arsenal-Steaua: 1 solist.

kosm1n12.12.2007 11:23

Asta e una din putinele dati in care nu simt ca Steaua poate face macar un egal! Pe de o parte avem o statistica ff proasta in meciurile disputate in Anglia si pe de alta parte Steaua nu mai e Steaua "valenciana" si nici cea "sevillana" care ne facea sa uitam ca de amarati suntem! Eu sper totusi in adancul sufletului sa dam o impresie buna! Stelist de cand ma stiu si mai ales cand echipa e la greu atunci e cand trebuie sa spunem mai tare si mai raspicat SUNTEM STELISTI!

tricou_1892737150.png

mirceaor12.12.2007 11:36

Ce ma deranjeaza pe mine mai tare e lipsa de respect cu care a inceput sa fie tratat clubul nostru drag in Europa. Presa engleza, jucatorii adversi, chiar si diplomatul Wenger ne ia peste picior.

Pentru asta trebuie sa le multumim "oilor" si oierului sef...

Forza Steaua . Semper Svperiores

jarhead12.12.2007 13:01

Astazi pentru mine rezultatul bun ar fi sa dam macar jumatate din golurile pe care le va da Arsenal!

julian daniel12.12.2007 13:36

eu cred ca Steaua o sa joace mai bine decat data trecuta

ai Steaua

Stelistu @nonim12.12.2007 14:47

LA MULTI ANII Goian!!!!sper sa faci o partida buna si sa ai si tu sansa sa pleci la o echipa mare o meriti!!!!in cea ce priveste meciul din aceasta seara sper ca Laca sa reuseasca sa motiveze echipa si sa faca un meci bun desi nu numai Laca trebuie sa isi faca treaba ci si jucatori lucru care nu prea sa intamplat in ultimul timp. FORTA Steaua MEREU SUPERIORI

ariven2112.12.2007 15:04

In seara asta vreau sa o vad pe Steaua!!! Nu povesti nu minciuni nu oi nu schiopi nu orbi.

Sa ne facem o iesire onoranta si de ce n spectaculoasa. (sper)

Forza I Rosso-Blu!!!

Joga Bonito12.12.2007 15:28

Eu prezic un rezultat de egalitate: 1-1 ... Neaga o sa marcheze la noi, si cel mai probabil Silva sau Adebayor la ei...

Nu radeti! Pana in minutul 15-10 vom marca.

The Flyer12.12.2007 15:32
Lovin: "Trebuie sã tragem tare cu Arsenal pentru cã vor fi mulți scouteri în tribunã."

:biggrin: :biggrin: Mama, nu mai pot de ras. Daca declaratia asta a fost ceva serios si nu doar o gluma aruncata conform principiului "vorbesc si eu ca sa nu tac", atunci sarmanul Lovin are nevoie urgenta de tratament. Cu cel mai bun psihiatru existent, pentru ca in mod evident avem de-a face cu un caz grav de auto-amagire. Refuz sa cred ca orice scouter care nu e orb, surd si incapabil sa citeasca Braille ar putea sa-i acorde fie si 5 minute de atentie marelui Lovinho. :biggrin: :biggrin:

s-avem pardon!eu l-as baga si pe ala are e in stare sa coloreze o carte!nici ala nu s-ar uita la lovinache!plus ca declaratia lui denota o nota de infantilism teribila!

laur_2312.12.2007 16:06

astept cu incredere meciul...

sper ca a mai ramas o farama de orgoliu in acesti fotbalisti ai nostri...

si ca ei vor juca altfel decat au facut-o in restul sezonului...

si ca isi vor aduce aminte ca Steaua este un NUME in Europa...

este prilejul cel mai indicat sa ne dovedeasca ca nu asta e valoarea lor(cea pe care am vazut-o si ''admirat-o'' in acest season)...

jucam pe un stadion impunator( chiar daca nu e Wembley, Santiago Bernabeu, Nou Camp etc) si impotriva unei echipe mari a Europei( chiar daca o detest, recunosc ca asa este...)

macar la asta sa se gandeasca atunci cand vor intra pe teren...sa uite pentru 90 de minute ca exista un ''personaj'' care ii trage in jos...

Forza Steaua!!! MEREU MANDRU ca sunt STELIST!!!

ANTIgigi12.12.2007 16:30
Asta e una din putinele dati in care nu simt ca Steaua poate face macar un egal! Pe de o parte avem o statistica ff proasta in meciurile disputate in Anglia si pe de alta parte Steaua nu mai e Steaua "valenciana" si nici cea "sevillana" care ne facea sa uitam ca de amarati suntem! Eu sper totusi in adancul sufletului sa dam o impresie buna! Stelist de cand ma stiu si mai ales cand echipa e la greu atunci e cand trebuie sa spunem mai tare si mai raspicat SUNTEM STELISTI!

Putinele dati?! Si cam de cat timp, sau mai exact cand simteai ca Steaua poate face cel putin egal in deplasare cu echipele tari si mai ales cu cele din Anglia? Steaua are chiar o carte de vizita destul de buna in meciurile cu echipele englezesti. Mai putin in deplasare, ce-i drept, dar nu asa dramatica cum o vezi tu.

LARI12.12.2007 16:35

LA MULTI, MULTI ANI, Goe! Fa si tu cinste cu un meci pe cinste!

Nu stiu voi ce simtiti, dar eu am emotii, ca intotdeauna cand jucam impotriva unei echipe de anvergura. Sper sa vedem in seara asta ca mai merita sa strigam "Europa, Steaua, Oriunde Steaua, CAMPIONII DIN Ghencea!"

Stim ca ei pot sa faca treaba, mai ramane s-o si demonstreze!

steaua_gloria12.12.2007 16:40

Pfff... o sa fie macel. Sunt sigur de asta.

il_scorpio12.12.2007 17:01

Sunt complet nebun...dar un meci fenomenal poate spala toata rusinea acestui sezon.

«12»