E pe dreaq. Macar iamaginea cartii postale de la marea de steaguri, cu textul schimbat...ceva de genul "ne-ai ajutat cand am facut petrecerea de 60 de ani, ne-ai ajutat cand am plecat la Praga, ne-ai ajutat sa coloram tribuna in rosu si albastru", multam', membru AISS si un an nou fericit! Si te asteptam la anul sa indeplinim mai multe, impreuna!
Daca logistica nu are timp, puneti-ma la treaba, am liber pana joi.. si atunci o frec. Macar de Anul Nou sa le primeasca. HAIDETI.
0726351385 - daca se mai poate din punct de vedere a tipografiei, contactati-ma, ca nu suntem straini, ce dreaq!!!
Cred ca am reusit sa atasez fisierul cu numele celor carora ar trebui sa trimitem felicitarile. Va rog ca cei care vreti sa scutiti AISS de costuri si pe mine de scris, sa va anuntati. Daca aveti sperante ca se poate face ceva, cu tipografie, etc, eu ma constitui in brate de munca:)).
P.S. - se poate da acces unui membru chiar daca nu a platit inca?- ma refer la Novac - il cunosc personal- bere, hochei. Greco poate sa confirme. Rezolva in cel mai scurt timp - programul nu ii permite sa ajunga in timp util la BRD.Cred ca ar fi de ajutor.
P.S. -Ce dreaq am de mi-e teama de George, mah?!! Doar ca as avea de discutat cu dumnealui niste principii.