FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[done][mkt_pr] Felicitari De Sarbatori Pentru Membrii Aiss

«12»
George Stan11.12.2007 12:20

Kustino

Mihai Somanescu

Costi (lbj)

Dj Andres (Andrei A.)

andyro

Greco (propaganda)

Vrem sa vedem aici, asap:

- un model de felicitare

- un text

- o estimare a numarului de felicitari cu Lacatus de trimis

Folositi cu incredere si discretie fisierul xls atasat

membri_aiss.zip

George Stan11.12.2007 12:22

- Retineti ca suntem in 11 Decembrie si ar fi bine ca aceste felicitari sa ajunga de sarbatori.

- De asemenea, stiti pe cine sa sariti din lista. Accentul se pune pe oamenii din afara Bucurestiului.

- Stiti cine a primit deja vedere cu Lacatus.

George Stan11.12.2007 21:28

Deadline: 20 Decembrie data postei.

Kustino11.12.2007 21:50
Deadline: 20 Decembrie data postei.

:biggrin:

SSK11.12.2007 22:26

O idee: ar fi bine daca si plicurile ar fi personalizate cumva, sa-i tresalte inima de bucurie de cum il scoate din cutia postala ;)

ManiaCU20.12.2007 00:01

Deci numele meu de familie este Ochirosii ... cu un singur "i" ... dar se pare ca o setare schimba numele automat :)

George Stan22.12.2007 22:17

Pana la urma, si 2008 este un an.

Stanici23.12.2007 06:17

E pe dreaq. Macar iamaginea cartii postale de la marea de steaguri, cu textul schimbat...ceva de genul "ne-ai ajutat cand am facut petrecerea de 60 de ani, ne-ai ajutat cand am plecat la Praga, ne-ai ajutat sa coloram tribuna in rosu si albastru", multam', membru AISS si un an nou fericit! Si te asteptam la anul sa indeplinim mai multe, impreuna!

Daca logistica nu are timp, puneti-ma la treaba, am liber pana joi.. si atunci o frec. Macar de Anul Nou sa le primeasca. HAIDETI.

0726351385 - daca se mai poate din punct de vedere a tipografiei, contactati-ma, ca nu suntem straini, ce dreaq!!!

Cred ca am reusit sa atasez fisierul cu numele celor carora ar trebui sa trimitem felicitarile. Va rog ca cei care vreti sa scutiti AISS de costuri si pe mine de scris, sa va anuntati. Daca aveti sperante ca se poate face ceva, cu tipografie, etc, eu ma constitui in brate de munca:)).

P.S. - se poate da acces unui membru chiar daca nu a platit inca?- ma refer la Novac - il cunosc personal- bere, hochei. Greco poate sa confirme. Rezolva in cel mai scurt timp - programul nu ii permite sa ajunga in timp util la BRD.Cred ca ar fi de ajutor.

P.S. -Ce dreaq am de mi-e teama de George, mah?!! Doar ca as avea de discutat cu dumnealui niste principii.

ido23.12.2007 12:50

Decat sa ne felicitam noi intre noi, lucru care se poate face foarte bine si pe cale virtuala, mai bine am trimite cate o felicitare sincera fostilor sportivi ai Clubului Steaua si nu ma refer doar la sectia de fotbal. Nu trebuie sa ne aducem aminte de ei doar atunci cand nu vor mai fi.

George Stan23.12.2007 22:52

Nu mai tirmitem nici o felicitare, trimitem foi albe tiparite cu un mesaj din partea noastra + o felicitare cu Lacatus. Problema e cu aceste felicitari, eu nu stiu unde au ramas. Cine a venit la sedinta a primit, dar cele ramase, la cine au ramas. In plus, mai erau unele la Fane sau am inteles eu gresit.

Deci, daca le gasim, trimitem un plic cu o foaie tiparita cu un mesaj + felicitarea.

O sa cumpar eu maine plicuri si o sa concep un mesaj. Ideea e insa ca nu am felicitarile cu Lacatus si nu stiu la cine sunt. O sa fac si o lista de persoane la care se vor trimite. (in principiu cei din afara Buc, + cei cu care ne-am vazut mai rar)

ido, ideea e buna insa e prea tarziu de aplicat acum.

fane_casieru'24.12.2007 09:12

George

Mai am vreo 30 de felicitari,spune-mi ce si cum sa fac sa ajunga la tine.

Stanici24.12.2007 14:01

Eu mai am 10. Dati un telefon, ceva, daca e... Sa ne intalnim sal le dau si eu.

Mihai Somanescu25.12.2007 14:13

@George

Mai, eu am vorbit cu restul echipei de Mk/pr saptamana trecuta, ne-am hotarat in privinta mesajului, a formatului( gen carte postala ), mai ramanea sa le faca Kustino. Ce s-a intamplat de-atunci? Nu s-a mai reusit nimic? Eu am plecat din Bucuresti asa ca n-am mai fost activ pe-aici, dar credeam ca se stabilise ce e de facut.

SSK26.12.2007 11:44

Mai sunt si la mine felicitari, cred ca peste 20. In seara asta ma intorc in Bucuresti.

E o problema daca echipa de Marketing nu a reusit in ultimele 3 saptamani nici sa ajunga la o concluzie: facem sau nu facem treaba asta. In conditiile in care este o echipa destul de numeroasa. Nu vreau sa critic aiurea, insa felul in care comunicati unii cu altii si luati deciziile va priveste, drept pentru care la noi restul ar trebui sa ajunga fie proiectul finalizat, fie o cocluzie de tipul "nu e bine sa facem asta". Daca insa pe 26 ne trezim ca nici voi intre voi nu stiti exact cum sta treaba, nu e bine deloc.

BandiT26.12.2007 16:34

daaaaaa...

eu vreau felicitare cu Lacatus...

Kustino26.12.2007 21:57

Cam asa arata felicitarile, vor fi gata vineri de dimineata, cand le putem pune la posta. Daca aveti vreo idee de imbunatatire sa spuneti pana maine la ora 11.

felicitare_FATA.jpg

felicitare_SPATE.jpg

George Stan27.12.2007 12:22

Am cumparat 50 de plicuri.

Le cumparasem in ideea ca nu mai face nimeni nici o felicitare si trimit eu Felicitarile cu Lacatus si atat.

Mi-am pierdut telefonul.

john_8627.12.2007 13:47

chiar imi plac felicitarile, bravo kustino.

George imi pare rau pentru ca ti-ai pierdut telefonul

SSK27.12.2007 18:40

George, pai sa-ti aduc telefonul AISS pana una alta. Barem poate sa dea omu' de tine ;)

PS Si mie imi plac felicitarile!

Stanici28.12.2007 17:17

All done.

SSK28.12.2007 18:34

Felicitari intregii echipe de Marketing & PR, care a dus la bun sfarsit acest proiect!(si celorlalti membri direct implicati)

Sa speram ca data viitoare nu ne vor mai tine cu sufletul la gura pana in ultima clipa :)

Ideea cu trimis felicitari gloriilor ros-albastre este foarte buna, poate o punem in practica la un urmator mare eveniment (Pasti, 7 iunie). Pana atunci, poate strangem si niste adrese, ca sa avem unde le trimite.

BandiT06.01.2008 13:34

am primit si eu felicitarile de la AISS.

foarte faine.

multumesc si La multi ani!

bafta!

AmuntBoy07.01.2008 11:16

ms de felicitare

pacat ca nu am primit si cartea postala cu Marius care o asteptam ;)

lbj07.01.2008 16:43

cele cu Lacatus, pentru ca mai ramasesera putine, au fost trimise doar catre cei din provincie, pentru ca majoritatea celor din Bucuresti au fost pe la intalniri si au primit. Mai am 2-3 pe acasa, iti pun una deoparte :)

Mihai Somanescu07.01.2008 21:23

In primul rand La multi ani tuturor si cat mai multe motive de bucurie din partea Stelei in 2008, in al doilea rand, vreau sa fac o precizare: superba carte postala am primit-o, dar pe plic scria ca Targu Jiu, localitatea mea de bastina, este in judetul Dolj. :) Probabil a fost o eroare in baza de date, pentru ca judetul este Gorj. Take care!

«12»