VA ROG DATZIMI UN LINK!!!
pe sopcast imi zice offline!!!pls pls pls repede!!!1
VA ROG DATZIMI UN LINK!!!
pe sopcast imi zice offline!!!pls pls pls repede!!!1
Vad ca Lacatus nu pare sa iasa prea curand din cuvantul lui nea Gigi. Joaca in continuare cu Emeghara in dreapta, cand ala e fundas stanga de meserie. Normal, i s-a indicat sa nu-l mai utilizeze pe Golanski sau pe Badoi pe dreapta.
Daca ne ajuta Dumnezeu, poate reusim iar performanta de a lua mai putin de 3!
Asa cum la Londra, un tiz de-al meu isi doreste nici mai mult, nici mai putin decat sa nu luam 7... Cam astia sunt jucatorii care ne "apara culorile"...
Eu sper la o victorie, ca prin minune.
Sper sa dam 3 suturi pe spatiul portii.Asta ar fi intr-adevar o performanta . Nici nu ma gandesc la gol. Nu indraznesc sa gandesc atat de departe.
VA ROG DATZIMI UN LINK!!!pe sopcast imi zice offline!!!pls pls pls repede!!!1
daca gasesti sa zici si la mine
he he
masochisti suntem
daca gasesti sa zici si la mine
he he
masochisti suntem
0-0 e scorul sau Neaga a facut hattrick si Lovin o dubla cu care se conturizeaza o victorie la scor sub pietricica?
ma bucur mult pentru Vali care pana acum a facut un meci foarte bun.tot asa!
ma bucur mult pentru Vali care pana acum a facut un meci foarte bun.tot asa!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL
cine a dat gol????
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL
cine a dat gol????
acelasi care dadea cu standard X2 si cu Kiev
(ma rog 50 % autogol
)
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL
cine a dat gol????
Vali Badea a inscris,dupa un corner...a ajuns mingea la el si a sutat,mingea fiind deviata de hamza in poarta...0-1 minutul 19
Ce penali sunt comentatorii :biggrin: . Cica "Scapa Cristocea pe partea dreapta" insa cel care a scapat era Nesu si pe partea stanga.
Astia au terminat 10 clase?! :laugh:
Vali Badea a inscris,dupa un corner...a ajuns mingea la el si a sutat,mingea fiind deviata de hamza in poarta...0-1 minutul 19
10x pentru detalii
nu stiu de ce am impresia ca joaca peste media meciurilor de pana acum si pierd meciul asta e
Trup si suflet pentru culori !!!
![]()
10x pentru detalii
nu stiu de ce am impresia ca joaca peste media meciurilor de pana acum si pierd meciul asta e
Trup si suflet pentru culori !!!
te inseli....ti-am prezentat cea mai buna faza a Stelei din acest meci....si e minutul 31
Lasatzi ma comentatorii in pace!!Din cate stiu eu Kanal D este al unor turci.Or fi si comentatorii turci :-??
Lasatzi ma comentatorii in pace!!Din cate stiu eu Kanal D este al unor turci.Or fi si comentatorii turci :-??
pai eu i-as lasa in pace dar sa urmaresti un meci la TV fara sonor e cam aiurea....
cum joaca nesu ?
isi pastreaza forma buna?
sunt gata sa pariez ca da gol Lovin
nu vad meciul deci nu-mi sariti in cap ![]()