FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua

«12»
fcsteaua.ro08.12.2007 23:39

Sursa: Ziarul ProSport

TRADITIE Steaua nu a mai câstigat la Piatra-Neamt din 2002.

Steaua începe returul cu o deplasare delicata la Ceahlaul, nemtenii creându-le multe neplaceri ros-albastrilor în trecut.

Traditia nu vine în sprijinul Stelei, tinând cont ca ultimele trei vizite sub Pietricica au însemnat tot atâtea dezamagiri.

In aprilie 2003, Ceahlaul s-a impus cu 1-0, iar Steaua a ramas la 11 puncte de Rapid, viitoarea campioana. Un an mai târziu, la egalitate de puncte cu Dinamo, echipa antrenata de Piturca a deschis scorul prin Dica, dar a fost egalata pe final de moldoveni.

Ultima isprava a Ceahlaului în fata Stelei s-a produs chiar în sezonul trecut. Având sanse sa micsoreze distanta fata de Dinamo, care pierduse la Cluj, jucatorii lui Olaroiu au facut un meci slab sub Pietricica si s-au întors acasa cu un 0-0.

st_194709.12.2007 00:16

Nu mi-au placut niciodata deplasarile "sub pietricica" .. pronostic:0-1

danimarcu09.12.2007 00:18

TRADITIE Steaua nu a mai câstigat la Piatra-Neamt din 2002

Chiar asa,de ce ar face-o acum,cand suntem in plop din toate punctele de vedere?...

Grenada09.12.2007 01:44

Daca nici cu Chealaul nu facem nimic ...ajungem de rasu lumii...Totusi cu un ochi rad cu unul plang...Imi pare bine ca campionatul este mai puternic si fiecare punct conteaza..dar imi este f ciuda ca unii care chiar nu au fata de campionatu asta ne pot cauza probleme...Trebuiesc jucatori noi.Becali n`o sa plece niciodata.Poate doar daca Steaua ajunge in divizia b si ia alta echipa si o face praf...Doamne Ajuta ...Sper ca Lacatus sa`i faca pe jucatori sa inteleaga care este valoarea lor si cum sa joace...Forza Steaua :steagcruce:

puiu mordasan09.12.2007 05:57
:steagcruce: Meci de X solist....Noi o sa avem 3-4 suturi anemice spre poarta,ei se vor multumi cu un punct! Scenariul perfect pentru doua echipe de pluton...obiectiv indeplinit! Forza Steaua!!!
alexmk1709.12.2007 06:19

Ca stelist, nu pot merge decat pe victoria Ceahlaului! Daca atitudinea va fi la fel ca la meciul cu Urziceni, desi acolo a fost ordin sa se piarda, atunci avem sanse mari sa luam bataie!

Ne trebuiesc 3 puncte, 1 ar fi putin si probabil 0 putem obtine! Macar sa batem Farul in campionat si cred ca putem face egal la Arsenal!

Paradoxal, meciul cu Arsenal va fi mai usor, pentru ca frica de a lua multe si adversarul ii va face pe fotbalisti sa se concentreze si sa puna osul!

cristian01409.12.2007 07:54
Chiar asa,de ce ar face-o acum,cand suntem in plop din toate punctele de vedere?...

Si plopu-n aer.

Bundy09.12.2007 08:00

Hai Steaua, asteptam meciul si speram!

laur_2309.12.2007 09:07

ce mai e oare de spus??!!?... in ritmul asta nu vom ajunge decat la autodistrugere...

diseara e prea putin important ce se va intampla, dupa ultimele evenimente...

ne-a adus pe marginea prapastiei...mai lipseste un sut !!!

mai grav e faptul ca nu putem face nimic, desi tot spunem ca facem...ca dregem...

si avand in vedere ca nu vad cum, in viitorul apropiat(sper ca nu si cel indepartat...), aceasta MALADIE care ne conduce echipa va pleca, nu putem sa ne asteptam decat la lucruri urate in cadrul Stelei;

Forza Steaua !!! MEREU Mandru ca sunt Stelist !!!

Forza Steaua !!! MEREU Mandru ca sunt Stelist !!! :steag_steaua_ro:

aquascape09.12.2007 09:22
:steagcruce: Meci de X solist....Noi o sa avem 3-4 suturi anemice spre poarta,ei se vor multumi cu un punct! Scenariul perfect pentru doua echipe de pluton...obiectiv indeplinit! Forza Steaua!!!

3-4 suturi? Ar fi o minune! E bine daca o sa dam macar 1 sut LA poarta. Oricum numai e nimeni de nominalizat pentru titularizarea in atac, ca toti sunt varza. Eu as baga 1-2 juniori in atac...

SzabiStelistu09.12.2007 09:43

Nu astept mare lucru.....dupa cum joaca Steaua in ultima vreme,ei ar trebui sa fie mandru de un 0-0.....sau poate pierde Steaua.....nu cred ca avem sanse la o victorie!

dr.adrian909.12.2007 09:52

nici o sansa pentru Steaua.

il_scorpio09.12.2007 10:51

Stati linistiti se va termina 0-0 dupa un meci din ala in care daca esti suporter neutru te ia amorteala din minutul 5...sau mai rau primim vreun gol prin minutul 80 ca vad ca ne-am obisnuit. Mda cum spunea cinvea mai sus nici o sansa sa castigam.

stelutawillis09.12.2007 11:14

forzza Steaua fularsteaua2

kosm1n09.12.2007 11:24

Se zice ca nu se poate abandona echipa la greu! Dar eu ma intreb ce mai e de facut cand nu se vede nici macar luminitza de la capatul tunelului? Sperantza moare ultima, eu sper sa castigam pentru binele ekipei! Stelist pana la moarte!

Wally09.12.2007 11:38

Un 0-0 echitabil...

neaalecu09.12.2007 12:09

jucatorii poarta vina,ei se incurca in minge,ei nu sunt in stare sa traga la poarta,numai din cauza lor Steaua se afla in situatia asta acum. sper sa plece toti,mai putin zapata,emeghara si golanski.

Lucas09.12.2007 12:10

Daca ne ajuta Dumnezeu, poate reusim iar performanta de a lua mai putin de 3!

vlad_cj09.12.2007 12:24
jucatorii poarta vina,ei se incurca in minge,ei nu sunt in stare sa traga la poarta,numai din cauza lor Steaua se afla in situatia asta acum. sper sa plece toti,mai putin zapata,emeghara si golanski.

Eu spun ca vina principala o poarta cei ce i-au adus...ei saracii atat pot...n-ai ce le face

oricum, sper intr-o victorie...ce-am ajuns, sa speram sa batem Ceahlaul...

Steaua curata, Steaua non-becalizata!

Cosmin stelistul09.12.2007 12:52

Va spun eu ce se va intampla,isi vor da nemtenii un autogol,si vom castiga cu 1-0...MEREU INCREZATOR,MEREU ALATURI DE CULORI,MEREU STELIST

roket_grl09.12.2007 13:15
Ca stelist, nu pot merge decat pe victoria Ceahlaului! Daca atitudinea va fi la fel ca la meciul cu Urziceni, desi acolo a fost ordin sa se piarda, atunci avem sanse mari sa luam bataie!

Ne trebuiesc 3 puncte, 1 ar fi putin si probabil 0 putem obtine! Macar sa batem Farul in campionat si cred ca putem face egal la Arsenal!

Paradoxal, meciul cu Arsenal va fi mai usor, pentru ca frica de a lua multe si adversarul ii va face pe fotbalisti sa se concentreze si sa puna osul!

Mda,sigur e "usor" meciul cu Arsenal!Chiar daca vom pune osul,tot luam 3-0!Cat despre meciu de azi,1-1 e un scor "bun",ca sa nu zic altceva...Forza Steaua

alexandra_superSTELISTA09.12.2007 13:40

Daca a ajuns Steaua sa se teama de Ceahlaul, e de rau! Dar de fapt ce ma mai mira?! Am vazut cum au jucat la Urziceni, adica cum s-au plimbat pe teren! Pentru ca ce au facut ei acolo nu se poate numi fotbal! Am vorbit cu mai multa lume, oameni care se pricep la fotbal mai bine ca mine, si mi-au spus ca ar trebui sa fiu multumita daca Steaua va face egal! Din pacate, eu nu ma multumec cu atat, valoarea Stelei nu este de un egal, cel putin nu era, pentru ca la cum joaca acum...

Nu-mi mai ramane decat sa sper, sa sper ca jucatorii vor deschide ochii si ca-si vor da seama ca fac de rusine numele echipei si, de ce nu, se fac si ei de rusine, trebuie sa inteleaga ca a juca la Steaua nu e un drept ci un privilegiu.

Alex1234_Steaua4ever09.12.2007 16:08

Pai daca nu ar castiga azi Steaua cu 2-0 la meciul urmator probabil vor avea toti fata umflata (Lacatus) ... si ar intra Lacatus in teren ca atacant , impreuna cu Gigi BeeCali (il inlocuieste pe Victoras Iacob)

AdrianUltras2509.12.2007 16:38

o sa fie greu!

o sa fie alt meci chinuit.

Sper sa faca Neaga diferenta!

xander.hool09.12.2007 16:42

eu nu ma uit la meciul asta.dupa scandalul buzau nu mai are nici un farmec sa te uiti la un meci al Stelei cu un asemenea creditor.nu e vorba ca joaca prost.ca ma uitam si in era Piturca lla toate meciurile.si juca la fel de prost.cred ca Steaua incet incet moare....ciobanu asta ii va schimba si numele cat de curand....trebuie sa faca cineva ceva....creditorule,nu mai mori si tu odata?ne-ai furat bucuria de a fi stelisti....MM de javra :(

«12»