atunci este bine...dar sunt curios e cineva de pe site care merge ?
atunci este bine...dar sunt curios e cineva de pe site care merge ?
Voi fi acolo.
P.S. sper ca macar acum militienii, sa nu ne onoreze cu prezenta.Aaa si apropo, sper ca avem voie cu torte,fumigene ![]()
Mi-a s dori mult sa merg, dar din pacate distanta ma impiedica (stii tu mai bine cum e cu distantele...) Oricum la meciul Stelei de la Iasi voi veni si voi sustine echipa !!!
si eu tot la meciul de la Iasi voi merge, desi eu mi-as dori sa merg la fiecare meci al Stelei, dar asta e ![]()
![]()
![]()
![]()
si eu tot la meciul de la Iasi voi merge, desi eu mi-as dori sa merg la fiecare meci al Stelei, dar asta e![]()
![]()
![]()
![]()
Daca vrei sa vii la meciul de la Iasi sa vii la Stadion cu 3-4 ore inainte de meci. Altfel nu vei mai avea loc nici pe langa stadion...
Am fost cam 500 de suporteri la stadion!
Ma bucur ca isi revine Dica!
PS: mor catzeii ca noi avem suporteri cu stadionul inchis cam cat au ei cu intrare libera :lol:
Felicitari celor care au fost la meci, si care au demonstrat ca nici un obstacol nu ii poate departa de Steaua. Si datorita lor Steaua a castigat azi !!!
o sa tinem de voi sau mai bine zis va tinem in lant....lasand gluma la oparte cred ca ati avea ne voie de niste baieti de la noi ca voi aia 500 de suporteri mai si tari nu puteti face fata marinarilor...sincer suneti o rusine pt Bucuresti si pt Romania!!!!As veni, dar e cam departe de mine. Eu voi fi in Bucuresti la finala Cupei... Veniti si voi? Poate tineti cu noi... :wink:
Rusine nu suntem pentru nimeni. Cu fruntea in sus voi merge la finala si sigur ne vom intalni in Supercupa, daca luati campionatul (desi cred ca il luati mai mult ca sigur).