FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sambata toti la STADION

«12»
ADRIAN PACURAR20.04.2005 17:10

Toti cei care tin cu Steaua , sambata trebuie sa fie la stadion , nu vom putea sa intram in incinta , dar vom sta in afara si vom canta pentru echipa .. Toti cei ce iubim echipa , trebuie sa fim alaturi de baieti , sa ne simta aproape. Asadar astept ca sambata sa fie cat mai multi langa stadion , sa cantam pentru ei , chiar din afara stadionului.

Motanu D20.04.2005 18:52

Daca n-ar fi cele cateva sute de km care ma despart de stadion as veni cu mare placere. Oricum e o idee buna.

Ca o propunere, ar trebui sa faca MM, Gigi B. si ziaristii galerie :wink:

sorin_77720.04.2005 20:32

e o idee excelenta. sunt sigur ca GG va posta un ecran gigant afara si suporterii vor striga si se vor face auziti de jucatori in ciuda distantei.

ionut34521.04.2005 09:48

Este o idee buna. Sper ca sa ajunga acolo cat mai multi stelisti care sa fie alaturi de echipa si in aceste momente mai grele, cand, din cauza unei decizii eronate nu putem fi pe stadion ca sa sustinem echipa, dar nu avem incotro si trebuie sa ne supunem acestor decizii, indiferent cum ar fi ele, bune sau rele...

Virgil21.04.2005 10:31

Vorbiti de parca decizia luata ar fi batuta în cuie.

MM spunea ca va face contestatie.Nu vad nici eu prea mari sanse de a se da un ultim avertisment în loc de jucarea meciului cu portile închise,dar sa mai asteptam.

Ne resemnam atât de iute?Eu vreau sa vad meciul pe viu.Si pâna când totul nu va fi 100% sigur,eu voi spera.

Daca se va face acest prim pas împotriva noastra,va fi musai sa fie facut împotriva tuturor,pentru ca peste tot se striga la fel.

Sa vrea Liga declansarea unei revolutii în plin campionat?E nevoie de suspiciuni suplimentare în ceea ce o priveste pe Dinamo?

ADRIAN PACURAR21.04.2005 10:52

Cred ca va ramane asa , nu ai cu cine sa vorbesti , sper ca decizia sa se schimbe , dar sambata voi fi acolo, in afara lui daca altfel nu se poate.

dbd21.04.2005 12:55

dar de ce sa venim ?! si eu as veni dar ma despart de Ghencea numai 2300 de kilometri !!! :cry: :cry: :cry: :!:

ADRIAN PACURAR21.04.2005 13:02

Venim pentru ca ne pasa , pentru ca iubim Steaua , vrem sa aratam jucatorilor ca suntem alaturi de ei , chiar si in momente din astea in care se incearca sa ne indeparteze de ei , sa ne tina departe , sper sa puna cineva un ecran , sa putem vedea meciul , daca nu nici o problema , cantam cu castile de radio in urechi sa aflam scorul . Vom canta pentru echipa indiferent de ce se va intampla , daca ei nu doresc sa ne lase sa suferim alaturi de baieti , noi din tribune , peluze si ei pe gazon , vom canta pentru ei din afara stadionului , mergem pentru baieti , pentru echipa nu pentru altceva.

dbd21.04.2005 13:07

bun dar unde in Ghencea sau in Pitesti ?

Motanu D21.04.2005 13:19
bun dar unde in Ghencea sau in Pitesti ?

Daca nu stiai meciul se joaca pe Ghencea !!!(Meciul cu FC Arges...)

gianini21.04.2005 17:09

macar sa puna Gigi ecranul sa vada lumea meciul "la stadion".

Virgil21.04.2005 17:27

Eu cred în continuare ca hotarârea comisiei va fi anulata.

Motanu D21.04.2005 17:33

Se prea poate. Sper sa ai si de data asta dreptate...

Oricum, indiferent de decizia Ligii, lumea trebuie sa vina la Stadion.

reddog21.04.2005 18:27

Bine v-am regasit, stimabili stelisti... Ce se intampla, ramaneti pe dinafara stadionului???? :roll: Nasol...

Motanu D21.04.2005 18:46

Eu stiu, poate vii si tu cu noi sa urmaresti meciul :twisted:

Altfel, se pare ca tampeniile debitate de GigiB. suntm cauza suspendarii terenului...

reddog21.04.2005 18:55

As veni, dar e cam departe de mine. Eu voi fi in Bucuresti la finala Cupei... Veniti si voi? Poate tineti cu noi... :wink:

no_problem21.04.2005 19:11

**** Gigi si **** ecranului lui!

Nu vreau nimic de la cacatul ala!

O fam de infractori marunti a ajuns sa conduca fotbalul. Ar treb sa ne fie rusine.

ADRIAN PACURAR21.04.2005 22:22

"O decizie incredibilă", a spus Mihai Stoica. "E anormal", a zis şi rapidistul Paul Cazan. Ambele declaraţii au fost făcute miercuri, după ce Comisia de Disciplină a FRF a decis că Steaua şi Rapid vor disputa cîte un meci pe teren propriu cu porţile închise.

Cum s-a ajuns aici? Ambele cluburi au trimis faxuri la LPF în care se acuzau reciproc. "Domnul Dinu Gheorghe a venit la stadion fără invitaţia pe care noi i-am oferit-o şi cînd, în mod logic, n-a fost lăsat să intre, a găsit de cuviinţă să spună: «Chemaţi-l, mă, pe boul de MM Stoica»...Apoi, în timpul desfăşurării jocului, galeria Rapidului a scandat «Ciobanul, la m..e Ciobanul», scrie în adresa trimisă de Steaua.

În replică, Rapid a înştiinţat LPF că "oficialii Stelei, prin vocea crainicului stadionului, au jignit şi au murdărit imaginea Rapidului. O reprezentaţie grobiană de la microfonul staţiei de amplificare şi pentru acest comportament huliganic, solicităm LPF să ia măsuri". Avînd cele două faxuri pe masă, semnate de Mihai Stoica şi Dinu Gheorghe şi ţinînd cont şi de raportul observatorului şi de scandările spectatorilor din timpul jocului, Comisia a penalizat cele două cluburi.

"E adevărat, sesizările făcute de cele două cluburi au stat la baza deciziei de a le interzice accesul spectatorilor la primul meci de pe teren propriu atît Stelei, cît şi Rapidului"

Alexandru Boc, vicepreşedinte Comisia de Disciplină

Azi se judecă apelul

Steaua a depus ieri un memoriu prin care atacă decizia Comisiei de Disciplină. Apelul va fi judecat astăzi, la ora 14:00, de către forul prezidat de Anton Pandrea şi, în cazul în care va da cîştig de cauză grupării din Ghencea, spectatorii vor putea avea acces pe stadion mîine, la meciul Steaua - FC Argeş, care va începe la ora 20:30.

"Amenzile vor continua!"

Deciziile Comisie de Disciplină împotriva Stelei şi a Rapidului au venit după ce Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a amendat gruparea din Ghencea cu 40 de milioane de lei din cauza lozincilor strigate de cele două galerii la derby. "Sancţiunile financiare vor deveni o obişnuinţă dacă se va continua cu scandările cu caracter rasist pe stadioanele din România", a declarat Asztalos Ferenc, preşedintele CNCD. / Ionuţ Iordache

16.600 este media spectatorilor prezenţi la meciurile Stelei de pe teren propriu în acest sezon al Diviziei A, în timp ce rapidiştii au fost urmăriţi, în medie, de 9.100 de fani la partidele din Giuleşti

CONTRE

Gigi se ia la trîntă cu Ursu

Patronul Stelei şi preşedintele Comisiei de Disciplină au schimbat replici dure

Marius Mărgărit

Ciobanul: "Ursu ăsta e de fapt iepuraş"

Patronul Stelei l-a acuzat dur ieri pe preşedintele Comisiei de Disciplină, Doru Viorel Ursu: "Se crede stăpîn, iar toţi ceilalţi execută ce spune el. Nu cred că Dinamo are vreo implicare, pur şi simplu domnul Ursu tot timpul a fost contra Stelei. Este stelist? Nu, este o hahaleră, n-are pic de caracter. L-am găsit pe Ursu să-l punem la comisie, pe altul nu găseam. El, urs? Nici măcar căţeluş, mai degrabă iepuraş de Crevedia este, dar are vrăjeală, impresionează şi gata, facem ce spune Ursu!".

Ursu: "Nişte minţi înfierbîntate!"

Preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF a reacţionat la acuzaţiile lui Ciobanul: "Fiecare reacţionează cum îi e felul, însă trebuie să ne păstrăm luciditatea. Dacă vor depune apel? De ce nu mă întrebaţi dacă îmi vor da foc la maşină? Nu a fost o atitudine ostilă din partea noastră. Sigur că ne expunem unor riscuri, din cauza unor minţi înfierbîntate, dar trebuie să ni le asumăm şi să facem ceva". Ursu s-a referit şi la afirmaţia lui MM Stoica, oficialul Stelei spunînd că "a fost o decizie premeditată pentru ca Steaua şi Rapid să aibă cît mai puţine şanse în lupta pentru titlu". "Este problema lui, va trebui să susţină cu argumente ce a zis", a replicat Doru Viorel Ursu.

Baroneasa şi antirasistul

Alin Buzărin

Doi federali de viţă veche s-au trezit vorbind zilele trecute şi-au apucat să spună că n-au auzit de programele FIFA pentru combaterea rasismului pe stadioane. Forul mondial investeşte o grămadă de bani în egalizarea eschimoşilor cu zuluşii, iar conţopiştii de Bucureşti, specialişti în grătare şi protocoale, ignoră edictele lui Blatter!

Ca să repare neghiobia celor doi, Federaţia vrea să arate că nouă ne pasă de rasism mai mult decît altora şi ca atare închidem porţile stadioanelor Ghencea şi Giuleşi cum auzim o silabă cu conotaţii de şatră.

Ca să fim mai încovoiaţi şi mai convingători, dăm decizia pe mîna lui Doru Viorel Ursu. Un antirasist convins, de vreme ce ne-a băgat în gura lumii. După ce şeful de la Disciplină a năşit o mireasă balaoacheşă de 12 ani, baroneasa Emma Nicholson ne-a dat culcaturi de nu ne-am văzut. Nu c-am fi rasişti, ci perverşi dintr-ăia care năşesc la televizor, în clinchetul cocoşeilor de aur, copii care încă n-au învăţat la anatomie ce sînt trompele uterine." , preluat de pe www.gsp.ro

varanul1622.04.2005 06:10

Orikum nu e normal.MM are dreptate galeriile Rapidulu si a Stelei s-au injurat din toate timpurile asa cah nu sthu de ce le-a venit idea asta stupida sa nu ne lasa la meciuri.Doru e PSDist si cred ca asta explika tot.Toata lumea sthie ca Dinamo e echipa PSD-ului. Rushine sa va fie domnilor de acolo sus!!!!!!!!!! :twisted:

cristi_m22.04.2005 08:39

Allez, Steaua allez, invingeti pentru noi, Vom fi mereu aici, la bine si la greu

Sambata pe 23 aprilie, toti suporterii adevarati sa fie la stadion.

ultras4ever.

sorin_77722.04.2005 10:34
As veni, dar e cam departe de mine. Eu voi fi in Bucuresti la finala Cupei... Veniti si voi? Poate tineti cu noi... :wink:

Nu venim pentru ca ar trebui sa il vad pe Serea cum ridica cupa deasupra capului. Sincer acum, nu va este rusine? Aveti o conducere josnica tare si fara scrupule. De aceea nu treceti de primul tur prin Europa pentru ca nu va arbitreaza Serea.

dbd22.04.2005 12:51

in viata mea nu as tine cu voi...decat daca ar fi razboi intre popoare ! Doamne Fereste ! bafta si voua !

dar ne vom intalni noi ? in Ghencea ...sau la Pitesti ?

IL_Diablo22.04.2005 14:33

Comisia de apel tocmai a respins cererea Stelei....

:x :x :x :x :x :x :x

FANATIK RED-BLUE22.04.2005 15:01

Urez acestei comisii un calduros FACK OF !!!!

Kustino22.04.2005 17:42

Au spus la stiri ca va fi sigur amplasat un ecran la stadion . Sper sa fim cat mai multi, inclusiv cei de pe forum....

«12»