FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ati Vazut Vreodata Steaua Jucand Mai Slab?

«12»
cristi_mold08.12.2007 10:47

O perioada atat de neagra nu am vazut la Steaua niciodata. Doar episoade sporadice.

RBB0808.12.2007 17:48
Tot ce sper e ca Steaua sa nu ia 7-8 goluir ca Slavia .... sper ca Lacatusi sa motiveze bine jucatorii , si sa ii determine macar la un 3-0 . Ca nu vreau sa ne facem IAR de ras .

cel mai de KKT meciul acesta din CUPA cu urziciUL

MarkCortez08.12.2007 17:57
Poli Timisoara - Steaua, sezonul trecut in semifinalele Cupei(meciul jucat pe Giulesti) si imi amintesc de un Astra Ploiesti 3-0 Steaua, in mandatul lui Piturca. In rest meciul cu Urziceniul, de la Arad, cu Pandurii de sezonul acesta, cu National de anul trecut din Cotroceni. Sunt mai multe partide execrabile ale Stelei.

Nu cred ca George se referea la un singur meci intr-un sezon. La acel 3-0 cu Astra Steaua era pe primul loc si mi se pare chiar ca a castigat campionatul - celor care au fost la acel meci le transmit toate cele bune din partea mamei lui Fane Preda. Ca sa revin, da, Steaua a mai jucat atat de prost ba chiar mai prost, desi stiu ca pare imposibil - cu rradpi 2 in cupa, cu Ceahlaul si au mai fost ceva meciuri. Problema nu este ca jucam execrabil, ci ca pe zi ce trece lucrurile merg din ce in ce mai prost. Cum ziceam si intr-o alta discutie, abia acum am ajuns sa-l regret pe MM Stoica, pe care in ultimul sezon nu-l mai suportam. Dar macar il tinea in frau pe Cioban. Acum din pacate nu mai are cine sa-l tzina si cum e inconjurat numai din slugi si pupincuristi, nici nu o sa-l mai tina cineva.

Sunt foarte foarte foarte suparat pe jucatori dar nu pot sa nu ma gandesc ca, exceptandu-l pe Surdu, restul au demostrat, in multe alte situatii, ca au valoare. Totul tine de psihic. Nu cred ca este om in lumea aceasta care sa lucreze intr-un mediu extrem de stresant, sa fie mereu amenintat de sef ca daca greseste este dat afara si sa fie eficient 100%.

Hai mai uitati-va putin ca sa va mai relexati si sa va calmati.

cristi_mold08.12.2007 19:56

@ Mark

Ce bucurie mi-ai facut cu acest filmulet. Constat cu nostalgie ca ne-am descotorisit prea usor de jucatori ca Bostina sau Ogararu.

c.ronaldo1708.12.2007 20:54

Nu pot sa nu ma gandesc zi de zi la meciurile cu Valencia, la bucuria de final dupa ratarea lui Di Vaio.. Si azi imi amintesc cat de ragusit eram a doua zi dupa meci. Sau la golul lui Banel, al treilea de la Betis Sevilla, cand un stadion intreg impreuna cu Joaquin erau in lacrimi.. Sau noaptea de la Kiew.. ah, ce vremuri. Atat de recente totusi.. Sau la superbul gol 4 din meciul cu Lens, cand francezii se uitatau unu la altu si se intrebau ce se intampla.

Iar azi..

DjBoss09.12.2007 06:27

Daca ar fi facut si afaceri asa Becali ar fi strugar

Oare e chiar atat de prost si nu vede ca echipa de la Protasov incoace ,aproape cu aceeasi echipa s-au obtinut rezultate din ce in ce mai slabe? Lacatus a incununat aceasta opera de distrugere ,de cand a venit echipa nu mai are nicio structura ,oamenii par niste hoinari pe teren care nu stiu care le este locul . S-au vazu echipa care fara mari vedete dar cu un antrenor bun au obtinut rezultate . Daca 2-3 jucatori isi inchipuie Becali ca vor aduce mare revenire, se inseala amarnic . Steaua are nevoie in primul rand de un antrenor matur chiar daca vor trece luni de zile pana cand oamenii vor intelege fotbalul modern . O echipa joaca si trebuie sa joace asa cum gandeste antrenorul,dar Lacatus nu face asta. Iar cu ambitie si numele de Fiara nu se pot castiga meciuri . A facut egal cu Slavia si suporterii s-au bucurat pentru ca au vazut fotbal la Steaua

Becali AR TREBUI CA IN IARNA SA IA IN CALCUL PE LANGA CELE CATEVA TRANSFERURI DE JUCATORI SI UN ANTRENOR COMPETENT CU RISCUL DE A CADEA IN DISGRATIE. CUM POATE FI ASA TAMPIT SI ADUCE ANTRENORI FARA REZULTATE , NUMAI PE BAZA UNOR NUME? NUMELE LOR NU INLOCUIESC PERFORMANTA. AU FOST CE AU FOST , DAR OAMENII TREBUIE JUDECATI DUPA REZULTATE.

puiu mordasan09.12.2007 09:52
:steagcruce: Sunt stelist de vreo 35 de ani si doar vreo doua,trei meciuri mai tin minte sa fi jucat Steaua asa slab: -dubla cu Montpellier in cupa cupelor si returul cu PSG di preliminariile UCL......dar ce am vazut la Urziceni......si cu cine? Daca ne-au batut francezii a fost totusi in cupele europene, dar Unirea??????? Pai astia acum doi ani.....
vlad7509.12.2007 10:53

Ati mai vazut jucatori asa de prosti la Steaua???Pai jucatori ca Bucur,Falemi,Ciocoiu(dintre cei care enervau lumea)ar fi dat clasa vedetelor din lotul Stelei de acum.

I.N.Money09.12.2007 11:12

Cred ca cele mai slabe meciuri ale Stelei pe care le-am prins au fost acel 1-5 de pe Ilie Oana cu Petrolul,dar si acel 0-3 in Controceni cu Dinamo in Cupa Romaniei

Problema era ca atunci majoritatea erau accidente,acum evolutia patetica a echipei este din ce in ce mai vizibila.

Wally09.12.2007 11:25
Ati mai vazut jucatori asa de prosti la Steaua???Pai jucatori ca [...] Ciocoiu

Ciocoiu a fost un mare atacant pe langa Iacob sau Zaharia. Nici nu incape indoiala. Totusi nu inteleg de ce il bagi in aceasi oala cu Falemi sau alti amatori...

cornisa5809.12.2007 11:27

Nu cred cã am mai vãzut Steaua așa de slab jucãnd și așa o perioadã lungã fãrã idei fãra o strategie de joc dacã nu tragi la poartã nu poți înscrie dacã nu înscrii nu poți cãstiga cred cã sa uitat asta la echipã .

Cata8609.12.2007 14:19

zicea cineva bine in threadul asta. tine de psihicul jucatorilor. sunt daramati psihic si in momentul asta nici Protasov nu cred ca are ce sa le faca. sa treaca cele 2 meciuri care au mai ramas si pauza competionala o sa le faca multora un mare bine. chit ca pleaca sau nu.

Iacob.. Nicolita.. jucatori care stiau ce sa faca cu mingea, jucau cu capul sus, combinativ.. acum toti sunt statici. nici macar nu alearga.

a existat o panta ascendenta. fiecare antrenor care a venit, a adus un plus echipei si totul mergea bine. dar panta ascendenta s-a oprit in momentul semifinalei UEFA. de atunci, s-au tot demoralizat pana s-a ajuns pe o panta descendenta si fiecare antrenor n`a putut face nimic pentru a`i aduce pe calea cea buna. [mai ales ca s-a asigurat cineva ca pleaca jucatori importanti]. o pauza e f bine venita, insa conteaza ca jucatorii sa aiba continuitate cu acelasi antrenor in pauza de iarna. daca se schimba iar lucrurile, starea de moleseala va continua.

john_8609.12.2007 14:57

nu am mai vazut Steaua jucand atat de prost, dar mi-e frica si am o presimtire ca vor urma meciuri in care o sa scada si mai mult jocul echipei. atentie la meciurile de la piatra neamt si cel cu Farul de acasa. sper sa ma insel

Wally09.12.2007 15:00
nu am mai vazut Steaua jucand atat de prost, dar mi-e frica si am o presimtire ca vor urma meciuri in care o sa scada si mai mult jocul echipei.

Mai mult de atat nu are cum sa scada...

dee09.12.2007 17:00

Steaua-Dinamo 2-4 ... insa acum, sunt de parere ca atunci au jucat mult mai bine decat la meciul din turul asta in care au invins pe Dinamo cu 1-0. Un alt meci f slab a fost cel cu "U" Cluj, poate cel mai slab vazut de mine.

c.ronaldo1709.12.2007 18:02

@dee

Steaua 2-4 Dinamo a fost un meci aproape de nota 10 dpdv ofensiv. Nu stiu ce sa intamplat atunci de apararea a gafat la greu (in special Baciu, Radoi si Andrey).

-=Danny=-09.12.2007 21:46
Steaua 2-4 Dinamo a fost un meci aproape de nota 10 dpdv ofensiv. Nu stiu ce sa intamplat atunci de apararea a gafat la greu (in special Baciu, Radoi si Andrey).

Toate golurile luate de Steaua din meciu ala , au fost din cauza portarului (Andrey) , cu exceptia ultimultui gol , care a fost din cauza la prostu de Radoi . In rest jocu a fost perfect (asta din cauza lu Elton ) , dar portarii au facut diferenta . Elton e jucatoru care e vital acum la Steaua , care sa faca mijlocu sa mearga , pacat ca il ura Becali , si era cam scundutz .... :(

Cea_Mai_Dragutza_Stelista10.12.2007 08:24
Tot ce sper e ca Steaua sa nu ia 7-8 goluir ca Slavia .... sper ca Lacatusi sa motiveze bine jucatorii , si sa ii determine macar la un 3-0 . Ca nu vreau sa ne facem IAR de ras .

Doamne,am ajuns sa ne rugam sa nu luam 7-8 goluri,si asta doar din cauza ciobanului:((

Cum spunea si cineva,cred ca nu ne vom reveni pana nu pleaca oierul din Ghencea,el este virusul pe care trebuie sa-l distrugem!

MM,numai tu stii cum l-ai suportat si prin cate ai trecut cu el atatia ani!

«12»