FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ati Vazut Vreodata Steaua Jucand Mai Slab?

«12»
George Stan07.12.2007 13:57

Eu ma uit la meciurile Stelei de vreo 20 de ani si nu prea imi amintesc momente in care jocul sa fi fost atat de slab, jenant, penibil, spuneti-i cum vreti.

Da, imi amintesc infrangeri usturatoare (1-5 cu Bacau acasa, 0-8 per total cu Montpelier) dar un asemenea joc, ma spun sincer ca n-am mai vazut.

Asa ca, deschid acest subiect si intreb:

Ati mai vazut vreodata Steaua jucand in halul asta?

(exemple concrete. nu vreau sa iasa o discutie de genul cine e de vina, cum iesim din criza etc)

2_badoi_(foto:_gsp)-2051478711.jpg

strezahuzum07.12.2007 14:18

Pe vremea lui Turcaloiu. Meciul Ceahlaul - Steaua din sezonul trecut mi se pare copie trasa la indigou cu ce-am vazut aseara.

forever_STEAUA07.12.2007 14:20

Exact, și eu mi-am amintit de meciul cu Ceahlãul...

predatorpulse707.12.2007 14:34

Cele mai slabe meciuri din istoria Stelei au avut loc in ultimele 2 sezoane,din care as aminti adevarate opere de arta ale impotentei fotbalistice: Ceahlaul-Steaua si Poli-Steaua din semifinala de cupa,2 meciuri in care nu am existat pe teren. Dar vin tare din urma meciurile din acest sezon Steaua-Pandurii si Urziceni-Steaua din cupa.

ca sa fim sinceri,vreo 95% din meciurile acestui sezon au fost jenante si un lucru e din ce in ce mai clar,asta o sa fie cel mai slab sezon din istoria Stelei. Dupa ce anul trecut ne-am facut de ras in campionat dar ne-am descurcat binisor in Europa,in acest an ne facem de ras pe toate fronturile.

Jiji iti urez numai de "bine" cioban imputit ce esti!

Off-topic: Ciobanul a zis ca se va intari cu cativa jucatori de la Buzau. No comment.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

axl2307.12.2007 14:40
Off-topic: Ciobanul a zis ca se va intari cu cativa jucatori de la Buzau. No comment.

O sa-l ia pe Romicaaaaaaaa Bunicaaaaaaaaaaa!!

Ia-l pe Romicaaaa!

Becali ia-l pe Romica!

Ia-l pe Romicaaaaaa!

Ia-l pe Romica Buniiiiiiiiiiiica!

Scuze George de off-topic, nu cred c-am vazut vreodata un meci mai prost ca ala de aseara.

strezahuzum07.12.2007 14:50
Cele mai slabe meciuri din istoria Stelei au avut loc in ultimele 2 sezoane,din care as aminti adevarate opere de arta ale impotentei fotbalistice: Ceahlaul-Steaua si Poli-Steaua din semifinala de cupa,2 meciuri in care nu am existat pe teren. Dar vin tare din urma meciurile din acest sezon Steaua-Pandurii si Urziceni-Steaua din cupa.

Corect. De fapt cam de cand a plecat Protasov si a venit sluga Olita, iar El Ciobandante a inceput "sa se implice" din ce in ce mai mult la echipa ne-am dus vertiginos in jos. Ca sa mai dau si alte exemple de jocuri execrabile, amintesc Steaua - Gloria Bistrita de luni.

Si chiar daca suna a soc, cred ca ce-i mai rau de-abia la primavara va veni. Nici un jucator sanatos la cap nu va veni la echipa oligofrenului. O sa ne prezentam mai slabi ca acum, desi asa ceva e greu de crezut ca ar fi posibil

Wally07.12.2007 16:30

Alte meciuri foarte slabe facute de Steaua au fost cele 2 infrangeri cu Petrolul de prin '99 daca nu ma insel. Petrolul - Steaua 5-1, Steaua - Petrolul 1-4.

Bodanel07.12.2007 16:47

NU si pentru asta te urasc ciobane. Daca crezi ca nu am curajul da-mi un pm, ne intalnim si ti-o spun in fata ca te urasc.

cristi_mold07.12.2007 17:25

Poli Timisoara - Steaua, sezonul trecut in semifinalele Cupei(meciul jucat pe Giulesti) si imi amintesc de un Astra Ploiesti 3-0 Steaua, in mandatul lui Piturca. In rest meciul cu Urziceniul, de la Arad, cu Pandurii de sezonul acesta, cu National de anul trecut din Cotroceni. Sunt mai multe partide execrabile ale Stelei.

ManiaCU07.12.2007 17:49

Simplu,clar si concret... NU! n-am mai vazut Steaua jucand asa prost vreodata ! :)

c.ronaldo1707.12.2007 18:21

Poli Timisoara - Steaua (sezonul trecut, Cupa Romaniei)

Pandurii - Steaua (sezonul trecut, Liga 1, desi parca totusi am mai avut o ocazie irosita usor de Thereau)

Ceahlaul - Steaua (sezonul trecut, Liga 1)

Steaua - Pandurii (actualul sezon)

Steaua - Gloria Bistrita (actualul sezon)

La meciuri slabe am mai putea incadra chiar si:

Unirea - Steaua (sezonul actual)

UTA - Steaua

u Cluj - Steaua

In general toate partidele jucate in campionat pe stadion advers din ultimii 2, 3 ani incaoace sunt meciuri slabe. Putine exceptii gasesc.

stelistub07.12.2007 18:57

Cel mai slab meci al Stelei cred ca a fost cel de la Piatra Neamt.Dar si asta a fost de KKO

yo_marius07.12.2007 19:00

PSG - Steaua 5-0 ...

1on07.12.2007 19:37

Cand ne-a batut FC National cu 2-0 in Ghencea si multe alte meciuri din era piti

mirceaor07.12.2007 19:37

A mai fost un meci la Craiova acum cateva sezoane, cand primul sut pe poarta al nostru a venit prin minutul 85 si a fost al lui Mutica..

eusunt07.12.2007 19:40
PSG - Steaua 5-0 ...

Auziti mai eu vad ca voi chiar incercati sa va imbatati cu apa rece...pai la ce va asteptati mai in min.1?Ce era mai pe teren? Ma aici Lacatus are nota10 stiti ce a fost ieri? BILETUL de plecare la multi din teren...de ce au fost astia si aia au stat? menajare,hehehehe pe dracu aia sa nu intre in aceeasi oala cu cismele din teren....acum o sa vina ciobanelul si o sa zica aia de la Urziceni OUT cred ca in afara de Bicfalvi si Ninu restul cred ca OUT

DelPiero1007.12.2007 19:42

AU fost cateva momente extrem de nereusite...infrangerile cu Petrolul,tin minte o infrangere cu Arges,in perioada Pitruca,dar niciodata Steaua nu a persistat in a juca atat de slab ca acum...

**alex**07.12.2007 20:09

Ziceau multi pe vremea lui Oli ca mai prost de atat nu se poate si ca el cu Meme sunt vinovati.. ei iata ca se poate si mai rau, iar cei doi au plecat de la Steaua.

In momentul asta imi aduc aminte de meciurile de sezonul trecut de la Craiova si Piatra Neamt, dar cred ca au mai existat si altele.

Joc mai prost ca acum o sa vedeti.. urmeaza meciurile cu Ceahlaul, Arsenal si Farul.

1uLy4Nn07.12.2007 20:41

cu Ceahlaul a fost un singur meci...acum vorbim de un intreg tur de campionat si dupa cum arata lucrurile nici viitorul nu suna bine :(

-=Danny=-07.12.2007 20:54

Tot ce sper e ca Steaua sa nu ia 7-8 goluir ca Slavia .... sper ca Lacatusi sa motiveze bine jucatorii , si sa ii determine macar la un 3-0 . Ca nu vreau sa ne facem IAR de ras .

bodanelu07.12.2007 20:55

@Dany Lacatus nu cu si. trage-te singur de urechi!

-=Danny=-07.12.2007 20:59
@Dany Lacatus nu cu si. trage-te singur de urechi!

Asa sunt obisnuit sa vorbesc .... da acum chiar trebuie sa ma bat singur , ca am defaimat numele lui Lacatus :(((

weeezer07.12.2007 21:26

Lasati meciul cu cutare de caum enspe ani, sau cel cu cutare de acu c*ispe ani... astea sunt irelevante, intrebarea e daca a mai jucat Steaua atat de prost, atat de constant, o perioada atat de lunga de timp. Iar raspunsul este crud, dar sec.

danimarcu07.12.2007 22:05

Nu imi aduc aminte sa fi vazut Steaua jucand asa de prost ca in meciul de aseara!

Parca si la cele mai mari umilinte suferite mai aratam cate ceva....

Aseara am fost deplorabili!

IONUTZ-CIPRIAN08.12.2007 08:11

Am mai vazut Steaua ,in zile proaste dar nu am mai vazut-o in perioade asa proaste,e prea mult,astia nu se destepteaza niciodata,nu vad ca se duc la fund si noua ne este sila sa ne mai uitam la ei???

«12»