azi-maine se fac 10 ani de cand nu am mai castigat cupa!!!nu se poate ca an de an sa auzim de la conducatori : cupa nu este importanta. Asta-i mentalitate de o echipa ca Steaua?cu privire la jucatori , nu isi merita locul in echipa nici 3 sferturi din ei.Ce le pasa?? isi iau banii indiferent daca pierd sau castiga. Niciunul nu joaca cu sufletul pentru culori sau macar pentru placerea de a juca fotbal!! Daca tot nu sunt jucatori care si-ar da viata pe teren pentru Steaua , macar sa se aduca jucatori straini profesionisti care pentru oricine ar juca , dau totul pe teren sa arate ca isi merita locul. Cu cine sa jucam? cu Iacob care atinge mingea de 3 ori pe meci? sau cu badoi (care se vede ca nu vrea sa joace la Steaua).Sper totusi intr-o revenire a lui Thereau si inca ceva transferuri de calitate din afara.Nu ma refer la Camus.Ala sa stea la mama lui si sa joace in irak , uzbekistan sau unde mai are oferte daca tot face atatea fitze.
Cel mai scarba mi insa de Becali , normal. El ii vinovat pentru situatia in care a ajuns echipa.Auzi , sa declari tu ca esti nervos ca nu s-au dat aia la o parte sa castigi si sa spui pe fatza ca faci blaturi..Nu mai suport sa il aud cand spune ca vrea sa ajunga pe locul 2!! ce-l mai intereseaza pe el? investitii minime , bani multi veniti de la UEFA.
RUSINE la toti care patati istoria clubului pentru care noi facem orice!! Becali esti o mizerie!! sa speram ca o sa te vedem cat de curand dupa gratii
ei joaca cu placere,da atata pot,si mie mi-ar place sa fiu chirurg,sa operez macar ca si ciomu... da nu pot nici atatio cred ca din actualul lot am putea pastra vreo 6-7 jucatori.atat!