FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rusine sa va fie!

«12»
morosanu'07.12.2007 22:12
azi-maine se fac 10 ani de cand nu am mai castigat cupa!!!nu se poate ca an de an sa auzim de la conducatori : cupa nu este importanta. Asta-i mentalitate de o echipa ca Steaua?

cu privire la jucatori , nu isi merita locul in echipa nici 3 sferturi din ei.Ce le pasa?? isi iau banii indiferent daca pierd sau castiga. Niciunul nu joaca cu sufletul pentru culori sau macar pentru placerea de a juca fotbal!! Daca tot nu sunt jucatori care si-ar da viata pe teren pentru Steaua , macar sa se aduca jucatori straini profesionisti care pentru oricine ar juca , dau totul pe teren sa arate ca isi merita locul. Cu cine sa jucam? cu Iacob care atinge mingea de 3 ori pe meci? sau cu badoi (care se vede ca nu vrea sa joace la Steaua).Sper totusi intr-o revenire a lui Thereau si inca ceva transferuri de calitate din afara.Nu ma refer la Camus.Ala sa stea la mama lui si sa joace in irak , uzbekistan sau unde mai are oferte daca tot face atatea fitze.

Cel mai scarba mi insa de Becali , normal. El ii vinovat pentru situatia in care a ajuns echipa.Auzi , sa declari tu ca esti nervos ca nu s-au dat aia la o parte sa castigi si sa spui pe fatza ca faci blaturi..Nu mai suport sa il aud cand spune ca vrea sa ajunga pe locul 2!! ce-l mai intereseaza pe el? investitii minime , bani multi veniti de la UEFA.

RUSINE la toti care patati istoria clubului pentru care noi facem orice!! Becali esti o mizerie!! sa speram ca o sa te vedem cat de curand dupa gratii

ei joaca cu placere,da atata pot,si mie mi-ar place sa fiu chirurg,sa operez macar ca si ciomu... da nu pot nici atatio cred ca din actualul lot am putea pastra vreo 6-7 jucatori.atat!

vanfootball07.12.2007 23:38
ACEEASI PLACA acelasi razboi,nu va mai saturati stiti una si buna razboiul cu JJ...in toata viata mea de STELIST eu nu am vazut suporteri mai neinteresati de echipa ci de razboiul lor cu cineva din conducere....

CONDUCEREA clubului a facut ce trebuia la Urziceni..a trimes in teren pe toti care iau bani de la club DEGEABA..sa vedeti si voi ce LEPRE avem in lot...ASTIA mananca banii clubului..din cauza leprelor din lotul Stelei nu se aduceau pana acum noi jucatori...ACUM gata sa tras linie...si am curaj sa pariez ca majoritatea celor care au jucat la Urziceni vor pleca la iarna...ASTA lea fost SENTINTA...acum sa va aud in iarna ca plangeti dupa unu din astia care au jucat la Urziceni...

AM informatii certe ca din cei ce au fost pe teren la Urziceni 8dintre ei nu vor mai face parte din lot.

Vor pleca 8 si se vor intoarce juniorii de la Buzau+3 de la alte echipe si cu Cyril poate si Camus si 2 de peste ocean...

Dar sigur Steaua va arata cu totul altfel din primavara..va reamintesc ca vor revenii Radoi,Ghionea,Plesean...dejea numai cu astia si cei din meciul cu Ceahlaul Steaua va arata altfel...

Da pleca Goian...dar revine Radoi...si in locul lui Dica cred ca Plesean +Camus+Cyril suna cam tot cu Dica

Pe mine unul ma doare intr-un punct sensibil de ce jucatori aduce inapoiatul ala mintal de unchi-tu'. In ultima vreme am ajuns sa urasc doua lucruri: pe Gigi Becali si pe oamenii ca tine. Si el si voi sunteti niste amenintari ale speciei (umane in general, steliste in special). Ati pangarit ideea de stelism, onoare, bun-simt, fair-play si lista poate continua. Pentru mine sunteti pe aceeasi treapta cu violatorii de drept comun, sunteti la fel de nefasti pentru societatea romaneasca.

andyro08.12.2007 00:18
ACEEASI PLACA acelasi razboi,nu va mai saturati stiti una si buna razboiul cu JJ...in toata viata mea de STELIST eu nu am vazut suporteri mai neinteresati de echipa ci de razboiul lor cu cineva din conducere....

CONDUCEREA clubului a facut ce trebuia la Urziceni..a trimes in teren pe toti care iau bani de la club DEGEABA..sa vedeti si voi ce LEPRE avem in lot...ASTIA mananca banii clubului..din cauza leprelor din lotul Stelei nu se aduceau pana acum noi jucatori...ACUM gata sa tras linie...si am curaj sa pariez ca majoritatea celor care au jucat la Urziceni vor pleca la iarna...ASTA lea fost SENTINTA...acum sa va aud in iarna ca plangeti dupa unu din astia care au jucat la Urziceni...

AM informatii certe ca din cei ce au fost pe teren la Urziceni 8dintre ei nu vor mai face parte din lot.

Vor pleca 8 si se vor intoarce juniorii de la Buzau+3 de la alte echipe si cu Cyril poate si Camus si 2 de peste ocean...

Dar sigur Steaua va arata cu totul altfel din primavara..va reamintesc ca vor revenii Radoi,Ghionea,Plesean...dejea numai cu astia si cei din meciul cu Ceahlaul Steaua va arata altfel...

Da pleca Goian...dar revine Radoi...si in locul lui Dica cred ca Plesean +Camus+Cyril suna cam tot cu Dica

Schimba-ti-ai nicknameul in "euamfost".

Pe de alta parte, omul e chiar pe langa subiect - unde vedeti voi razboi ?

Kustic09.12.2007 20:22

imi cer scuze ca redeschid subiectul dar cu Becali Steaua a ajuns in semifinalele UEFA cu Becali Steaua a ajuns in grupele ligi si a terminat pe 3 si tot cu Becali Steaua a reajuns in grupe chiar daca nu a iesit campioana. faci blaturi cu echipele din campionat dar nu cu Dinamo Kiev sau cu toate echipele de care Steaua a trecut in astia 3 ani ... omu are gura spurcata si debiteaza numa prostii dar a avut rezultate. si poate ca era mai bine ca in loc de 10 ani sa fi fost 20 pana sa ne calificam in Liga!

korynna09.12.2007 20:31

Si acum ce face jj?De ce Steaua nici macar nu intra in Cupa UEFA?De ce,probabil,Steaua nu va mai ajunge in CL anul asta?De ce trece prin cea mai neagra perioada?De ce Steaua nu mai exista si a fost inlocuita cu un cuib de vipere?Ce rezultate a avut jj?A intrat el pe teren?Sau a stiut sa "motiveze" jucatorii si sa-i aduca in halul in care nici macar banii nu-i mai fac sa joace fotbal?De ce trebuie ca Steaua sa faca blaturi ca sa prinda un loc pe podium?De ce exista jj?La aceasta ultima intrebare iti raspund eu...ca sa distruga Steaua.

«12»