FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rusine sa va fie!

«12»
fcsteaua.ro07.12.2007 06:05

Jucatorii Stelei au reusit sa se faca inca odata de ras in acest sezon. Ocazia le-a fost oferita de optimile Cupei Romaniei.

Pe terenul mocirlos al Unirii Urziceni, Steaua, intr-o formula inedita, incluzand aproape toate rezervele, nu a aratat nimic in plus fata de o echipa cu titularii obisnuiti in componenta.

Nici mentalitate de invingatori, nici dorinta de victorie, nici dragoste pentru culori. Au fost cascadorii rasului in versiune fotbalistica. Pur si simplu asa cum li se striga uneori de la peluze, niste mercenari. Rusine sa le fie!

Pe parcursul meciului au comis greseli grave care au dus la infrangerea Stelei. Inutil sa-i numesc pe cei care au gresit cel mai mult si mai grav, atata timp cat toti jucatorii s-au complacut in aceeasi maniera de a privi competitia. Una de plictis si dezinteres. Desigur vina principala apartine celui care a afirmat ca nu-l intereseaza Cupa. Dar Marius Lacatus, artizan al numeroaselor Cupe castigate de Steaua de-a lungul anilor, avea o alta optica. Cel putin el declara ca trofeul numit Cupa Romaniei e unul important, pentru care se cuvine a lupta si a onora astfel blazonul si competitia.

Din pacate nimic din ceea ce declarase antrenorul nu am vazut aseara la Urziceni. In primul rand Fiara a inceput cu jucatori care au evoluat foarte rar sau deloc in primul 11. Ninu, Bicfalvi, Golansky, Badoi, Vatca, chiar Cristocea. Jucatori cu nume totusi, care trebuiau sa dea maximum de randament, pentru a face o figura frumoasa si a demonstra ca pot face parte oricand dintre titulari. Probabil pe asta a marsat si conducerea tehnica. Din nefericire s-a observat ca ei nu sunt pregatiti nici tactic, nici mental, pentru a se exprima cat mai bine cu putinta in teren. Ca sunt doar niste piese de umplutura.

In mod clar trebuia folosita prima echipa. Creditorul insa, s-a gandit sa-i odihneasca inaintea meciului de la Piatra Neamt pe titulari.

De atatia ani aceeasi placa. Aceea ca jucatorii sunt obositi. De parca in lumea asta doar jucatorii Stelei ar juca la fiecare 3 zile un meci. Mai mult decat oboseala, exista probabil plafonare, blazare. De ani de zile Steaua practica acelasi joc. Fara idei, lent, previzibil. Cu o singura exceptie. Perioada cat a fost antrenata de Protasov. Dupa ce a plecat el, Steaua s-a dus incet dar sigur tot mai jos. In alta ordine de idei, cu exceptia catorva jucatori, lotul e lipsit de valoare.

Revenind la Cupa, remarcam in fiecare an aceeasi atitudine negativa, chiar ostila a creditorului, in ceea ce priveste acest trofeu. Pentru el probabil nu conteaza foarte mult nici titlul, atata timp cat urmatorul loc in clasament ii poate asigura participarea la competitia majora intercluburi a Europei, UEFA Champions League. Singura care poate aduce sume de ordinul milioanelor de euro in contul clubului. Mai corect spus in buzunarele proprii.

Steaua reprezinta pentru creditor o afacere de anvergura si un brand care il mentine mereu in centrul atentiei. Daca nu ar fi rentabila si aducatoare de popularitate, cu siguranta ca s-ar lipsi de ea.

Suporterii Stelei vin tot mai putini la stadion tocmai pentru ca echipa nu mai joaca nimic. 16 goluri marcate in 17 etape... Cele mai putine din cei 60 de ani de existenta. Ceva trebuie sa se schimbe in bine. Poate politica transferurilor. Poate factorii de decizie. Poate atitudinea, incepand de la conducator la ultimul jucator. Asta ar insemna printre altele ca toate competitiile la startul carora Steaua se prezinta, sa fie tratate cu respectul cu venit, cu jucatori bine pregatiti si cu dorinta de a le castiga.

Nesansa face ca Federatia sa fi impus prelungirea primei parti a campionatului, cu primele doua etape ale returului. Acum, cand echipa se afla in cea mai proasta pasa din istorie. Desi doresc 2 victorii in aceste doua meciuri, cu Ceahlaul si Farul, nu ma astept sa le si obtinem. Poate ca ar fi mai bine. Poate ca numai asa vor veni masurile radicale si Steaua va putea sa incerce sa redevina ce a fost. Cea mai buna echipa din Romania si demna reprezentanta a fotbalului european.

Virgil

sorinf07.12.2007 06:42

nu stiu ce sa scriu

sa scriu ca mi e scarba de cioban ca a mai terfelit inca o data istoria noastra?

sa scriu ca imi venea sa sparg televizorul caun ii vedeam pe aia ca luau la miaso Steaua?

sa scriu ca mi au dat lacrimile cand baiatul meu de 8 ani m a intrebat : tati, da de ce joaca asa prost?

sa le iau neamu in **** lu Gigi argeaseala Adi Ilie etc ???

sa bestelesc acei baieti care au purtat aseara tricoul Stelei( ca jucatori sau fotbalisti nu le pot spune)?

nu pot

mi e scarba?

va propun in schimb un sondaj

dee e la moda

care a fost cel mai slab meci al Stelei care l ati vazut vreodata

am trei propuneri si sigur veti fi de acord cu mine

1 Steaua Pandurii 0-0 acu vreo 2 sapt

2 Steaua Gloria 1-0 in wend

3 Unirea Steaua 2-0 ieri

Atentie nu vorbesc de meciurile din sezonul asta

de meciuri de prin 80-82 de cand vad eu Steaua.

o sa vedeti ca e greu sa alegeti

PS se pare ca si Laca devine incet incet umil si aservit ( Sper ca aici sa ma insel)

Scriu doar ca astept vremuri mai bune

Sorin FORZA Steaua

morosanu'07.12.2007 07:58

tare mi-e frica sa nu bata vreun record arsenal cu noi,da poate asa i-ar trebui jentitzei din frunte sa se trezeasca la realitate

primaru090907.12.2007 08:03

Nu mai stiu ce sa mai cred!!!???

Imi vine sa-mi musc limba cand zic 'era mai bine cu Oli si cu Meme'.

Imi doresc sa vina Mos Craciun si sa ne faca un cadou foarte mare:

Antrenor : Oleg Protasov

Jucatori: Thereau,Camus,Armenteros si sa revina mai repede Radoi,Pleasan si Ghionea

De ce l-ati lasat frate sa plece pe Paraschiv? Chiar nu se vede lipsa lui?

Forza Steaua!

JDERUL07.12.2007 08:05

Apropos de titlu: Chiar credeti ca in afara de Lacatus,Zapata, Emeghara,Goian, Rada, Baciu, P.Marin,Zaharia si marii absenti Radoi si Ghionea, ceilalti stiu ce este eceea RUSINE????????

mirceaor07.12.2007 09:17

@ Jderul

Or fi stiind ,n-or fi stiind , asta conteaza mai putin. ceea conteaza e ca nu joaca nimic. Iar daca nu joaca nimic directia e una singura: Afara !

Ceea ce ma mira pe mine e un lucru totusi: cum de fotbalisti constant buni la echipele lor, gen Croitoru sau Badoi nu pot face fata rigorilor Stelei? O fi tricoul prea greu? Responsabilitatea prea mare? Sau doar acum se cern caracterele puternice? Dorin Goian de exemplu nu era cine stie ce la Bacau , dar a confirmat.

Teo4ever07.12.2007 09:24

RUSINICA,RUSINICA,RUSINICA SA VA FIE!Ati facut un meci de rasul lumii :unsure: Ma intreb cand voi fi mandra sa flutur steagul Stelei? :steagcruce: ??

Kustic07.12.2007 09:25

debitati numai prostii!! va dati toti niste mari tehnicieni. Steaua pierde un sezon si gata e teroare. pentru astia 3 ani de succes ar trebui sa felicitati echipa nu sa o injurati, nu are succes un sezon dar revin in forta la anul! nu mai suferiti atat ca nu este tragedie

si sa stiti ca in realitate este de 1000 de ori mai greu decat la fifa sau fifa manager

si il injurati atat pe oier dar trebuie sa tineti cont ca el a revolutionat fotbalul romanesc ... el a investit el a avut rezultate europene .. el a aratat tuturor ca se poate, se poate sa bagi cateva milioane si sa scoti cateva zeci. a facut din Liga 1 o competitie de 18 echipe nu doar de 3 4 cum a fost atatia ani.

Azazello07.12.2007 10:06
RUSINICA,RUSINICA,RUSINICA SA VA FIE!Ati facut un meci de rasul lumii :unsure: Ma intreb cand voi fi mandra sa flutur steagul Stelei? :steagcruce: ??

Draga Teo, mandria de a flutura steagul Stelei nu e data de un singur meci... Toti suferim, si am simtit umilinta. Dar in viata te lovesti si de lucruri grele si "tot ce nu ne omoara ne face mai putenici". Indiferent de ce loc ocupam, spiritul Stelei traiste in noi, in Lacatus, in iarba din Ghencea ...(pacat ca nu si in multi jucatori de aseara care nu au valoare nici de banca de rezerve a echipei).

Si toate acestea vor face "sa fim iarasi ce-am fost si chair mai mult de atat".

dr.adrian907.12.2007 10:09
debitati numai prostii!! va dati toti niste mari tehnicieni. Steaua pierde un sezon si gata e teroare. pentru astia 3 ani de succes ar trebui sa felicitati echipa nu sa o injurati, nu are succes un sezon dar revin in forta la anul! nu mai suferiti atat ca nu este tragedie

si sa stiti ca in realitate este de 1000 de ori mai greu decat la fifa sau fifa manager

si il injurati atat pe oier dar trebuie sa tineti cont ca el a revolutionat fotbalul romanesc ... el a investit el a avut rezultate europene .. el a aratat tuturor ca se poate, se poate sa bagi cateva milioane si sa scoti cateva zeci. a facut din Liga 1 o competitie de 18 echipe nu doar de 3 4 cum a fost atatia ani.

visezi baiete

ce a facut Becali . zimi ce . prima data o investitie adica o sponsorizare ti se scade de la taxe de la firma asta a facut

a spalat bani negri

a creditat Steaua

a facut de rusine Steaua

pe noi ne injura

etc

nu am timp sa-ti spun mai multe

ca nu termin azi

morosanu'07.12.2007 10:10

da ai dreptate,el a inventat fuga cu sacosele dupa adversarele adversarelor,a blaturilor nereusite,etc,etc esti un b..ou si un lingau,intra in png frate!

alexys07.12.2007 10:14

i.si il injurati atat pe oier dar trebuie sa tineti cont ca el a revolutionat fotbalul romanesc ... el a investit el a avut rezultate europene .. el a aratat tuturor ca se poate, se poate sa bagi cateva milioane si sa scoti cateva zeci. a facut din Liga 1 o competitie de 18 echipe nu doar de 3 4 cum a fost atatia an

Tu vezi ce scrii bai baiatule?"Steaua pierde un sezon si gata e teroare."-Un sezon??Pai Steaua a pierdut ultimele 2 sezoane amnezicule...sau tu numesti sezonul trecut un succes!!

" si sa stiti ca in realitate este de 1000 de ori mai greu decat la fifa sau fifa manager "-Tu trebuie sa stii mai bine din moment ce cunosti asa multe despre jocurile astea.

".si il injurati atat pe oier dar trebuie sa tineti cont ca el a revolutionat fotbalul romanesc ... el a investit el a avut rezultate europene ."-Aici iti dau dreptate..a revolutionat intr-adevar fotbalul romanesc:a aratat ca atunci cand ai bani poti prinde si un loc 2 nemeritat,chiar cu ajutorul rivalilor de moarte.

Daca tot il iubesti asa tare,de ce nu va luati de mana si poate luati in brate vreun tren in viteza.

Mi-e sila de astia ca voi!!

puiu mordasan07.12.2007 10:26
:steagcruce: Rusine sa va fie! Sunteti indolenti,plini de fite si de bani,sunteti niste nonvalori! Cu cateva exceptii mergeti si va impuscati...Tricoul ros-albastru sau traditia, nu inseamna nimic pentru voi. Nu ne meritati!!!
aleex507.12.2007 11:51

Rusine jucatorilor! Lacatus trebuie sa taie in carne vie la iarna(daca e lasat normal)! El e singurul de la Steaua in momentul asta care stie ce inseamna Steaua pentru adevaratii stelisti.

bebeto07.12.2007 12:08
Ceea ce ma mira pe mine e un lucru totusi: cum de fotbalisti constant buni la echipele lor, gen Croitoru sau Badoi nu pot face fata rigorilor Stelei? O fi tricoul prea greu? Responsabilitatea prea mare?

de badoi ati uitat ce declaratii belicoase facea impotriva Stelei cind era la rapid?baiatul asta e un rapidist convins,el insusi a declarat recent ca a facut o greseala venind la Steaua.

in alta ordine de idei,Dica si Goian trebuie sa plece si ei.amindoi nu mai au nici o motivatie in momentul asta sa joace pentru Steaua,pentru ei ce ca joaca la Steaua ce ca joaca la Pandurii tot una e.Goian decind a dat golul ala cu olanda si media la ridicat in slavi transferindul prin ziare pe la Real Madrid si tot asa,numai joaca nimic,golul primit in fata slaviei e doar un exemplu.oricum si-au facut amindoi datoria pentru Steaua si daca vor altceva,asta e.dragoste cu forta nu se poate.

ce e comic si trist in acelasi timp,e faptul ca niste jucatori straini ca zapata,emeghara,(chiar si golanski),par a simti acea onoare si realizare de a juca in tricoul Stelei,pe cind destui jucatori de ai nostri lasa impresia ca Steaua e datoare lor,si nu invers.

pentru toti acestia,inclusiv marele oier,care are aceasi conceptie,am un singur cuvint...PA....NU AVETI CE CAUTA LA CEA MAI FRUMOASA ECHIPA DIN Romania...SUNTETI O RUSINE SI UN COSMAR pentru ACEST CLUB IUBIT

DT07.12.2007 12:49

din pacate Lacatus e si el vinovat pentru insuccesul de la Urziceni. el a bagat echipa a doua. nu trebuie sa stam capra in fata oii! Laca ar trebui sa stie ca are suportul nostru, al tuturor celor cu sange ros-albastru. pare insa ca nu stie asta.

sadeyes07.12.2007 13:30

Jenant.Penibil.Catastrofal. Cuvinte care caracterizeaza Steaua de astazi. Nici nu stiu ce sa mai cred. Ori conducerea e de vina sau valoarea slaba a jucatorilor din actualul lot al Stelei. Cred ca ambele, dar pe un galantar a doua varianta ar inclina spre ea balanta. Sunt confuz, nu stiu cum sa reactionez la atacurile si ironiile impotriva Stelei venite din partea unor cunoscuti. Astept sa vad ce se va intampla, dar sperante spre mai bine nu sunt. Jucatorii de valoare, ca sa nu zic mare valore vor fugi de Steaua, si uite asa ne vom procopsi cu cine stie ce jucatori adusi de marele manager sportiv Ilie, vom cumpara ceva meciuri in retur si probabil vom termina pe binecuvantatul loc 2. Care in conditiile actuale nu stiu daca e indicat sau nu, se va prelungi actuala stare de fapt, exact ca un bolnav care depinde de aparate.

CaTaLiNsm StElIsTu07.12.2007 14:09

ELECROSOCURI VA ROG!!!omul trebuie readus la"viata".Sa-i explice cineva,va rog,cum sta treaba cu "creditarea",etc...vis-a-vis de "d-l salvator al fotbalului romanesc"..Jiji...ca eu nu am timp...

Hai sictic ne'a <Kustic>...deschide si d-ta ochii.....

Paulmsk07.12.2007 14:10

Steaua merge foarte slab sezonu asta dar ar trebui sa fim alaturi de echipa. Ar trebui sa aratam intregii lumii ca suntem suporteri adevaratzi si ca nu suntem niste suporteri care iubeste echipa doar la victorie.Yo zic ca cine iubeste Steaua trebuie sa fie acum alaturi de echipa si nu atunci cand e totul frumos. Suporterii adevaratzi isi iubesc echipa si la bine si la rau.

:steagcruce::steagcruce::steagcruce:

ANTIgigi07.12.2007 14:12
din pacate Lacatus e si el vinovat pentru insuccesul de la Urziceni. el a bagat echipa a doua. nu trebuie sa stam capra in fata oii! Laca ar trebui sa stie ca are suportul nostru, al tuturor celor cu sange ros-albastru. pare insa ca nu stie asta.

Daca era sa aleg intre prima echipa, cu cei doi frati gemeni a.t.z.a. si Ovidel la mijloc, vesnicul al doilea la minge Badea, Surdu cel inconstient de regulile si practicarea acestui sport sau micul Croitor pe una din benzi si cea de-a doua cu jucatori mai putin utilizati in acest sezon atunci ma hotaream asupra celei de-a doua variante. M-am saturat sa-i vad mereu obositi, plafonati, mereu cu un pas in spatele adversarului, incapabili de un dribling sau o centrare reusita. Ma gandeam ce cei de pe banca vor avea ceva de demonstrat, pentru ei in primul rand si apoi pentru Steaua si suporteri. Se pare ca m-am inselat. E aceeasi echipa, acelasi aluat, acelasi material prost. Zambiti va rog, maine poate fi si mai greu...

androsteaua07.12.2007 18:48

crezi ca stiu ei de rusine? si-au luat banii si au uitat

AlcaponneAISS07.12.2007 18:53

Panarame de jucatori...astia sunt plini de bani si acum ii doare`n **** de tot...astia treb omorati...!!!!

eusunt07.12.2007 20:09

ACEEASI PLACA acelasi razboi,nu va mai saturati stiti una si buna razboiul cu JJ...in toata viata mea de STELIST eu nu am vazut suporteri mai neinteresati de echipa ci de razboiul lor cu cineva din conducere....

CONDUCEREA clubului a facut ce trebuia la Urziceni..a trimes in teren pe toti care iau bani de la club DEGEABA..sa vedeti si voi ce LEPRE avem in lot...ASTIA mananca banii clubului..din cauza leprelor din lotul Stelei nu se aduceau pana acum noi jucatori...ACUM gata sa tras linie...si am curaj sa pariez ca majoritatea celor care au jucat la Urziceni vor pleca la iarna...ASTA lea fost SENTINTA...acum sa va aud in iarna ca plangeti dupa unu din astia care au jucat la Urziceni...

AM informatii certe ca din cei ce au fost pe teren la Urziceni 8dintre ei nu vor mai face parte din lot.

Vor pleca 8 si se vor intoarce juniorii de la Buzau+3 de la alte echipe si cu Cyril poate si Camus si 2 de peste ocean...

Dar sigur Steaua va arata cu totul altfel din primavara..va reamintesc ca vor revenii Radoi,Ghionea,Plesean...dejea numai cu astia si cei din meciul cu Ceahlaul Steaua va arata altfel...

Da pleca Goian...dar revine Radoi...si in locul lui Dica cred ca Plesean +Camus+Cyril suna cam tot cu Dica

1uLy4Nn07.12.2007 20:39

rusine sa le fie pentru ca au patat numele si blazonul Stelei...au reusit sa intre in istorie...rusine lor

Chaos07.12.2007 21:22

azi-maine se fac 10 ani de cand nu am mai castigat cupa!!!nu se poate ca an de an sa auzim de la conducatori : cupa nu este importanta. Asta-i mentalitate de o echipa ca Steaua?

cu privire la jucatori , nu isi merita locul in echipa nici 3 sferturi din ei.Ce le pasa?? isi iau banii indiferent daca pierd sau castiga. Niciunul nu joaca cu sufletul pentru culori sau macar pentru placerea de a juca fotbal!! Daca tot nu sunt jucatori care si-ar da viata pe teren pentru Steaua , macar sa se aduca jucatori straini profesionisti care pentru oricine ar juca , dau totul pe teren sa arate ca isi merita locul. Cu cine sa jucam? cu Iacob care atinge mingea de 3 ori pe meci? sau cu badoi (care se vede ca nu vrea sa joace la Steaua).Sper totusi intr-o revenire a lui Thereau si inca ceva transferuri de calitate din afara.Nu ma refer la Camus.Ala sa stea la mama lui si sa joace in irak , uzbekistan sau unde mai are oferte daca tot face atatea fitze.

Cel mai scarba mi insa de Becali , normal. El ii vinovat pentru situatia in care a ajuns echipa.Auzi , sa declari tu ca esti nervos ca nu s-au dat aia la o parte sa castigi si sa spui pe fatza ca faci blaturi..Nu mai suport sa il aud cand spune ca vrea sa ajunga pe locul 2!! ce-l mai intereseaza pe el? investitii minime , bani multi veniti de la UEFA.

RUSINE la toti care patati istoria clubului pentru care noi facem orice!! Becali esti o mizerie!! sa speram ca o sa te vedem cat de curand dupa gratii

«12»