FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Alin Stoica - liber de contract?

«12»
boggy7720.04.2005 14:11

De ce nu este adus Alin Stoica la Steaua?

Ar fi o solutie buna in locul atacantilor care de fapt nu sunt(Dica,Dinita,Nicolita).

Nu este clar pentru toata lumea ca Steaua nu are atac in momentul asta?

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=2060

Nero20.04.2005 15:50

Din cate am auzit, se pregateste cu National. Stie cineva?

alex ripper20.04.2005 16:49

de National am auzit si eu ca s-ar interesa de el...si chiar ar fi aproape sa il ia...Oficial nimic

dbd21.04.2005 12:48

n-am auzit de acest jucator ! :? dar stiu ca ne lipseste atac...unde e Neaga -25 ? :cry: dar nu tre sa ne lom de Nicolita ...are viteza...nici de Dica...are noroc ! dar Dinita n-are nimic !

sorin_77721.04.2005 15:04

Din aceea paranteza trebuie scos Nicolita.

Alin Stoica nu face de Steaua. Un jucator refuzat de Siena sa joace la Steaua??? Eu cred ca ar trebui sa avem pretentii mai mari.

Motanu D21.04.2005 15:27

Sorin_777 are dreptate. Asa cum spuneam si in iarna,Stoica e un fotbalist terminat cel putin pentru moment. Ne trebuie cumva Cicoiu 2 ? Noi la Steaua vrem CAMPIONI, nu toate "puscariile" (scuzati expresia) de fotbalisti, si nici fotbalisti care n-au mai jucat de pe vremea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

Daca Stoica va juca bine la National (poate doar din sezonul viitor...), atunci da, sa vina la Steaua. DAR pana atunci SA JOACE FOTBAL !!!

kyd21.04.2005 15:45

Alin Stoica se pregateste cu national si chiar ar putea juca in meciul cu Dinamo.

Daca va evolua bine as vrea sa joace la Steaua.

P.S.:E jucatorul roman cu cele mai multe goluri in Liga Campionilor

Motanu D21.04.2005 16:01
Alin Stoica se pregateste cu national si chiar ar putea juca in meciul cu Dinamo.

Daca va evolua bine as vrea sa joace la Steaua.

P.S.:E jucatorul roman cu cele mai multe goluri in Liga Campionilor

Alin Stoica A FOST jucatorul roman cu cele mai multe goluri in Liga Campionilor. Momentan nu este, pentru ca nu mai joaca e multisor. Sa speram ca va reveni, dar acum, cel putin, nu e de Steaua !!!

gianini21.04.2005 17:06

poate odata va reveni la noi ca e stelist de-al nostru.

reddog21.04.2005 18:30

Asa am spus si noi de Munteanu... :twisted:

Motanu D21.04.2005 18:52

Reddog, Munteanu ar fi revenit CU SIGURANTA la voi, daca n-ar fi vazut ce-au patit Gica si Gabi Popescu, Lupu, Lupescu, Prunea, Raducioiu, S. Ilie, etc. Pentru multi din ei Dinamo a insemnat finalul carierei si o iesire din fotbal pe usa din dos. Uite-te la Stelea si-mi vei da dreptate !!!

Dorinel a vrut sa joace fotbal, nu sa joace managerii in locul lui. De aia a venit la Steaua; de aia au venit Lucescu, Sabau si Rednic la Rapid !!!

Pacat de Andone, ca e un pion pe tabla lui Borcea & co. (as fi vrut sa spun de sah, dar ma tem ca, cu exceptia d-lui C. Dinu, ceilalti sunt depasiti de acest sport...)

Oricum, faceti un serviciu fotbalului romanesc, voi, suporterii, si rugati-i pe conducatori sa nu-l transfere pe A. Stoica. Ar fi pacat sa-si incheie cariera la numai 25 de ani !!!

reddog21.04.2005 18:58

S-ar putea sa ai dreptate, Motane, dar doare cand vezi ca unii jucatori de-ai clubului pe care il iubesti au imbracat culorile echipei adverse. Eu unul nu il mai suport de nici o culoare pe Dorinel. E jucator foarte talentat, dar de cand a imbracat culorile ros-albastre, pentru mine nu e decat un stelist pe care nu il inghit...un tradator. Ma opresc pana nu mai spun mai multe.

Motanu D21.04.2005 19:02

Ok, poate ca ai dreptate reddog. Dar eu, si nu cred ca multi ar fi de acord cu mine, l-as fi apreciat pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] SI DACA AR FI EVOLUAT LA Dinamo !!!. Valoarea unui fotbalist nu tine cont de culori sau echipe !!!Altfel, eu zic ca nu ai motive sa-l urasti pe Dorinel. Mai bine trage-i la raspundere pe cei din conducere care l-au determinat pe Dorinel sa nu se intoarca la clubul unde s-a consacrat...

reddog21.04.2005 19:09

Si cum ai vrea sa ii trag eu sau alti suporteri la raspundere? Si, pe de alta parte, cum imi garantezi tu ca Munteanu s-ar fi intors la Dinamo.

Nu am spus ca nu il apreciez pe fundal fotbalistic, dar nu ca si unul de-al nostru. L-am scos definitiv si iremediabil de la suflet.

Virgil21.04.2005 19:19
... L-am scos definitiv si iremediabil de la suflet.

A pierdut foarte mult Munteanu.Daca ar fi stiut ca-l scoti de la suflet,nu cred ca ar mai fi venit nici 5 secunde la Steaua. :lol:

Dar asa...

Si probabil ca tine gândesc si cei 2000 care mai vin pe stadion.

Greu de tot pentru Munteanu. :P

reddog21.04.2005 19:23

Bine te-am regasit si pe tine Virgile.

Dorinel a pierdut o echipa, dar si-a castigat alta. Sa ramana cu actuala, la Dinamo, din punctul meu de vedere nu mai are ce cauta decat ca si spectator.

Virgil21.04.2005 19:33

Te bucuri ca m-ai regasit?Parca as fi cine stie ce scula pe aici?Daca as fi administrator sau macar moderator,mai intelegeam.Dar asa?Te bucuri pentru un muritor de rând care te-a atacat in dese randuri?

Atunci ce pot sa mai spun?Ma bucur si eu ca ai revenit.Fara tine forumul era ca o mâncare fara sare si piper.A incercat Stefan cel mare sa te suplineasca, dar nu a mers.Nu se compara nici unnul cu tine.Din fericire.Ca nu sunt mai multi.Altfel ar fi devenit întâiul site mixt.Vad ca mai sunt vreo trei rapidisti si cine stie câti altii.In concluzie bine ai venit!

reddog21.04.2005 20:05

Saracul de el sau ea... Ce i-ati facut? Doamne, asa va purtati voi cu campionii en-titre?

Virgile, cum sa nu te bag in seama? Esti un om de caracter pe care il apreciez si cu care mi-a facut intotdeauna placere sa ma contrez. Cinste tie. Toate cele bune si ma bucur ca v-am regasit pe unii dintre voi.

Gata cu complimentele, le urma urmei suntem dusmani. Dar asa, din respect pentru rivali v-am salutat de regasire. :wink: :P

Virgil21.04.2005 20:11

Nu-mi plac complimentele.Daca mi-ai fi tras o injuratura m-as fi simtit mai bine.Daca nu ai stiut,cuvintele de apreciere adresate rivalilor,nu spun decât cât de naivi îi crezi.Mai e si diplomatie.Incerc sa te incadrez aici pentru ca ne cuoastem cat de cat,de cateva luni bune.

Si eu te apreciez. :lol:

reddog21.04.2005 20:17

Nu te consider deloc naiv, departe de mine gandul asta.

Oricum, de jignit sau adresat cuvinte dure nu as putea sa o fac cu tine si altii pe care ii cunosc de atatea luni de zile. Cu tine in special...

Virgil21.04.2005 20:21

M-ai facut praf.Cand spuneam ca tu esti stelist pe jumatate...

Bine,sa fie cum zici.Te cred.Dar atunci sa stii,poate nu te asteptai,exista reciprocitate.Acum te las,ca pierd avionul.Hai ciao !

reddog21.04.2005 20:34

Ce avion? Te-ai gandit sa ma vizitezi prin Arad? :lol: Toate cele bune...Daca vii prin Arad, vezi cu cine vii. :wink:

Motanu D22.04.2005 04:14
Saracul de el sau ea... Ce i-ati facut? Doamne, asa va purtati voi cu campionii en-titre?

Daca ar exista prin tara mai multi dinamovistim ca tine, in stare sa felicite adversarul atunci cand a fost mai bun, atunci probabil ca nu s-ar mai scanda la fiecare meci invective adresate lui Dinamo (ca o paranteza, am auzit astfel de scandari la un meci de Divizia D!!! din Iasi, plus ca am observat diverese inscriptii in diverese locuri, de la ziduri ale inteprinderilor pana la banci ale liceelor si facultatilor... parca aveati director de imagine, nu ?!).

Iar noi ne comportam cum se cuvine cu adevaratii campioni. Nu cu cei care se vor a fi campioni...

reddog24.04.2005 23:09

Motane, ai omis ceva: inca suntem campioni. Nu ne vrem, suntem!!!!

sergiu_titan25.04.2005 02:01
Motane, ai omis ceva: inca suntem campioni. Nu ne vrem, suntem!!!!

Gata! zic eu, 5 - 1 campioni la table, hambal s- au altceva. De rasul lumii ati ajuns sau mai bine zis ati ajuns de unde ati plecat cand a venit ando falci3 ! IMI PLACE CAND VA ZVARCOLITI IN MEDIOCRITATE ( vine Rednic sa vedem ce faceti hahalelelor)! in rest mult sanatate si la multi ani sa avem pe cine bate! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :x

«12»