Unde ne sunt steliștii de altădată?

de | februarie 27, 2020

Nu știu de ce se insistă pe subiectul CSA vs FCSB!?

Văd că unii plâng pe aici că, vezi Doamne, ce a făcut sau ce face Becali, că omoară emoția suporterului stelist, că datorită mizeriilor lui unii aleg alta Steaua, aia din liga a 4-a… Te doare mintea când încerci sa înțelegi căcaturile astea! Crezi că potăile își bat p*la de unii din noi degeaba când suntem numiți suporteri de rezultat !?

Am ajuns sa fim niște pi2de plângăcioase și să trăim din amintiri. Păi ce putem spune de suporterii lui Liverpool, că săracii nu au văzut campionatul de 30 ani? La noi problemele sunt altele, nu performanța neapărat!

Pai de când, măi băieți, țineți voi cu Steaua?

Păi de când poate ciobanul să-ți omoare pasiunea pentru CULORI? Asta e foarte greu de înțeles! Țineți cu oligofrenul sau cu ceea ce înseamnă Steaua pentru voi? Cum spuneau și colegii pe aici, perioade grele au fost, sunt și vor veni, iar berbecul nu e veșnic și nu ar trebui să-ți influențeze iubirea pt culori…

Băi băieți, la mine e o tradiție de a fi stelist, a fost ca o lecție predată de taică-miu în momentul în care realizam și eu ce se întâmplă cu fotbalul. Credeți ca el mi-a povestit aspectele negative? Nu, el mi-a spus ceea ce simțea, ce reprezenta echipa pentru el și, bineînțeles, performanțele care vor rămâne etalon în ROMÂNIA și Europa de Est!!!

Oare noi când mergem să cântăm în Peluză ne gândim la Becali? Oare nu ne simțim liberi? “Liber trăiesc, liber spun ce gândesc!”

Prietene, STEAUA e in inima ta, e ceva ce nu poți exprima in cuvinte, e echipa aia care oricât ai nega, te doare când pierde, doare al dracului de rău, e echipa aia care te ridica la cer când are o performanță notabilă, e echipa aia care te face să citești știrile sportive din România! Cum plm poate un berbec să omoare asta? Cum poate un agramat să distrugă iubirea pentru culori?
Sincer e foarte greu sa încerc să înțeleg cum poți migra spre echipa din liga a 4-a care nu doar că e o clonă, dar e și o echipa făcută la apel pentru scopuri personale pe BANII STATULUI !

Alex-0101, user fcsteaua.ro

Nota Redacție. Am luat postarea lui Alex și am facut articol din ea pentru că merită! Bravo!

40 de comentarii la „Unde ne sunt steliștii de altădată?

  1. Saviola_7

    Bravo Alex?

    Asta e pentru toate “domnișoarele” “sentimentaliste” pe care berbecalii le-a jignit cu atitudinea lui de berbec ?

    Becali, ca oricare alt idiot, este trecător ! Pasiunea rămâne!

    Forza Steaua !

    16
    1
  2. alexandru-h

    Deci ideea articolului e ca trebuie sa inchizi ochii la treburile negative in numele iubirii pentru culori. Ca altfel te numeste Saviola „domnisoara” iar Alex „pi2de”.

    Probabil ca e o idee buna daca faci parte din Statul Islamic sau din aviatorii lui Bin Laden – fanatism pana la moarte. Pentru altii nu – ca nu suntem toti robotei programati sa aplaudam la comanda. Iubirea se castiga zilnic, e un proces in continua miscare si nu un contract pe care l-ai semnat ca minor acum 20 de ani si din care nu mai poti iesi. Pana la urma vorbim de un sport, jucat, manageriat si privit de oameni imperfecti – ar fi ilogic ca echipa sa fie perfecta in conditiile astea.

    9
    9
    1. Ioan FCSB

      Cred că mai aproape de Statul Islamic sunt fanii de la sud și aia din Giulești. Uită-te un pic pe niște meciuri să vezi unde este fanatismul barbar. În niciun caz la echipa noastră. Nu ai sa vezi la Steaua noastră ceea ce vezi in liga 4 cu meciuri întrerupte datorita fanaticilor din tribune, nu cel puțin din cauza peluzei noastre. Doar din cauza peluzei PCH, alti fanatici „islamiști” după comportament. Eu cred că noi suntem mult mai raționali decât ceilalți.

      10
      1
  3. ronix2003

    Si eu, ca multi de pe aici, cred, am trait ca stelist inca din perioada CSA, din anii ’90, crescand admirandu-i pe mereu ragusitul Titi Dumitriu, Damian Militaru, Lacatus si, in special, Adi Ilie ( n-o sa uit cat oi trai meciul lui de la Brugges). Am ramas stelist si dupa ei, chiar daca in Europa nici nu mai contam, ca ne dadea Panathinaikos 6 boabe la Atena, intr-un meci transmis doar la radio, ori ca Kievul se distra cu noi in Ghencea de parca eram Olimpia Satu Mare. Si nu uit nici ca pana si anonima Slavia Praga ne facea de cacao, tot in Ghencea, compromitandu-ne tot sezonul, si asa infect pe plan intern, sub comanda unui Jenei total depasit de situatie (luam „doar” 4 in deplasarile de la echipe gen Bistrita sau FC Arges). Sau ca liliputana lui Jerry Gane, St.Gallen, ne elimina din cauza unui Piturca fricos si ghinionist (ratari imense la returul de acasa, printre care si o bara a lui Paraschiv)… Ani de seceta in campionat care nu erau salvati ca imagine nici macar de calificarile cu Westham sau Soton din Cupa UEFA. Eram mici rau afara, eram fara orizont pe plan intern (dinamo si rapid au profitat la maxim), dar nu m-am gandit niciodata sa „o las mai moale” cu stelismul. Si a venit perioada ciobanului, pe care si eu, ca si multi dintre cei de pe aici, am ales sa-l urasc in sinea mea, dar totusi sa-l ignor total in discutiile cu alti stelisti sau la stadion, convins deja de mult ca imbecilul ala nu se face niciodata bine, iar de el clubul oricum nu scapa decat mort. Norocul meu si al nostru s-a numit un Zenga, Protasov, Oli, Reghecampf si poate chiar si Piturca, ca reusise candva sa-l tina deoparte pe cioban de antrenorat. Acum e groasa rau treaba, ala e dement sadea si nici dracu nu se mai incumeta sa lucreze cu el. Sa asteptam sa dea coltu? Mai avem rabdare? Vor fi vremuri grele… rezista doar cine are puterea sa indure, asta e clar. Poate ca e atat de mare potopul pe autostrada, ca ar fi bine sa tragi putin pe dreapta pana se potoleste…
    Nu inteleg, insa, care e faza cu CSA, sudistii si liga a 4-a, ce treaba are Steaua noastra cu aia de au scris mare pe garduri „Vrem echipa”? Se schimba echipele ca pe soseste acum?

  4. Ioan FCSB

    Corect Ronix, dar vezi tu… Înainte de Becali ne bătea Dinamo Kiev de suna apa in noi. Cu Becali am câștigat la Kiev 4-1… nu ii iau apărarea dar la performanța din 2006 nu (semifinale UEFA) nu cred ca va mai ajunge vreo echipă românească. Vezi si CFR care se presupune a fi cea mai bună echipă românească la ora actuală. Nu ajunge in Primavara Europeană la propriu. Tot iarna a fost și ieri. Nu cred ca vom mai iesi prea curând din această „iarna”…

    3
    2
    1. SportFilmCoffee

      Inainte de Becali echipa castiga 6 campionate la rand, era an de an in competitiile europene, am fost prima echipa din Romania in grupele celei mai importante competitii, UCL, si eram printre prutinele echipe din Europa care aveau trei calificari consecutive in UCL.
      Si dupa 2006 ce a urmat odata cu implicarea Ciobanului??
      Cati ani de seceta? Cati ani de mediocritate absoluta in campionat?
      Si acum suntem in aceeasi situatie.
      FCSB trebuia sa fie acum la nivelul lui Basel cu o administratie competenta.
      Milioane de euro aruncate aiurea pe perlele lui Hagi, jucatori adusi pe ochiul stapanului, altii dati afara pe impresii, lotul mereu incomplet si schiop.
      De antrenori nu mai spun. E suficient sa vezi ce antrenori am avut in ultimul deceniu ca sa te doara capul.

      2
      2
      1. Ioan FCSB

        Înainte de Becali, Copos sau Borcea campionatul nostru era unul slab. Doar Steaua avea echipă de fotbal. Restul de abia mai existau pe prima scenă fotbalistică. Este corect ca nu ne putem ridica la nivelul Vestului, acolo se investesc milioane de euro. Dar nici sa mergem inapoi in comunism ca o sa disparem de tot din fotbalul european.

          1. Ioan FCSB

            Cand am zis ca era slab, ma refeream ca nu mai aveam alte echipe in afara de Steaua in Cupele Europene. Si Steaua trăia din banii luati pe marii jucători Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu sau Marius Lăcătuș etc… Celelalte cluburi neavând ce sa vândă nu aveau bani și nu se puteau opune defilarii Stelei in Campionat. Dar nu uita ca in Champions League eram ciuca batailor. RAR CASTIGAM UN MECI. După 2000 am reusit sa eliminăm un UEFA ce este drept echipe bune chiar și în Champions League. Pe Valencia castigatoare de Cupa UEFA cu un an înainte. Ai vreun astfel de exemplu in anii 90? Cea mai fructuoasă perioada pentru fotbalul românesc cu cele mai multe puncte aduse a fost perioada 2000-2012. Am ajuns să avem si 2 echipe in grupele Champions League datorita calificării Stelei in semifinalele Cupei UEFA. Desigur cea mai mare performanță a fotbalului românesc este câștigarea Cupei Campionilor in 1986 dar aia s-a întâmplat datorita sistemului condus de Nicolae Ceaușescu care investea intra-adevar in clubul sportiv. Cand au venit neocomunistii psd au distrus și distrug clubul până în ziua de astăzi cheltuind sume enorme pentru nimik. Au închis secții care aduceau profit, precum banchetul, handbalul sau hocheiul ca sa investească într-o echipă de liga milioane de euro fără niciun rezultat notabil.

    2. unubatran

      Ma uimeste ce argumente puerile aduci pentru a lua apararea unuia care se … pe tine ca suporter.

      Bai nene, cand vad d’astia ca tine, imi vine sa urlu, la propriu. Presupun ca esti votant “pesede”, altfel, nu se explica nivelul de… lipsa de materie cenusie.

      In alta ordine de idei, atat pentru oile de pe aici, cat si pentru suporterii seriosi care au ramas langa FCSB considerand-o continuatoarea (categorie in care ma incadrez si eu), aflati ca s-a dat motivarea in procesul privind palmaresul iar noi am facut recurs.

      Palmaresul este ultimul lucru care certifica aceasta echipa ca fiind continuatoarea. Daca-l pierdem si pe asta, sa vi-l luati pe cioban si sa va spalati cu el pe cap pentru ca in momentul ala, FCSB chiar nu mai este Steaua… cum nici clonatii infiintati in 2017 nu sunt.

      1
      5
      1. Ioan FCSB

        Amarule ba nu. Doar UEFA certifică daca noi suntem Steaua sau nu. Și la Craiova la fel este o decizie cum că palmaresul este la CSU dar pe UEFA site nu este. Așa că doar când va schimba UEFA pe site noi am pierdut. Până atunci FCSB este STEAUA. Iar cu PSD tu ai votat deoarece crezi că CS Olguța este Stiinta.

  5. keyser-soze

    Are dreptate Alex. Cand tii cu o echipa, treci si peste momentele grele. Uite ca dinamo are si echipa in liga a 4-a, echipa nu a mai castigat un titlu de 11 ani, in ultimii 3 ani au jucat in play out iar Negoita isi bate joc de ei in ultimul hal. Cu toate astea in liga a 4-a nu se duce nimeni iar la nivel de galerie sunt cei mai buni.
    Cand e de criticat Becali, il criticam, cand face lucruri bune, o spunem. E simplu. Cred ca e doar frustrarea ca in ultimele 3 campionate am iesit pe locul 2. Becali a mizat tot timpul pe antrenori la inceput de cariera (ultimii opt antrenori au fost: Ilie Stan, Reghe, Galca, Radoi, Dica, Teja, Andone B., Vintila) si de multe ori i-a iesit (Olaroiu, Galca, Reghe).
    Inteleg frustrarea, amplificata si de presa din Romania, dar trebuie sa ramanem langa echipa. Asta e Steaua!

    4
    1
  6. Tudz

    Vor veni și vremuri mai bune. Asta e, tre să avem răbdare… Foarte bun articolul.

    Cât despre eliminarea CFR-ului, sincer îmi pare rău, că putea fi îmbunătățit coeficientul campionatului nostru de rahat.

    1. Ioan FCSB

      Tudz, nu poti îmbunătăți coeficientul daca nu joci nimic. Păi cum juca Steaua in anii 2000 si chiar înainte de 2000? Aveam cel puțin 5 ocazii de gol pe meci. Doar asa poti castiga puncte. Si oricum a adus și cfr 1 punct aseara la coeficient chiar dacă nu s-a calificat.

  7. alex-0101

    @alexandru-h
    Aceasta este opinia mea , nu ma interesează sa fie împărtășită de toată lumea 😉 … Da, am devenit mai rău ca p.iz.d.e.l.e , ești aici pe site și plângi de ceea ce faci becali , dar știi ce omiți tu? El e acționar 100% , dacă mâine se supăra pune lacătul și echipa asta nu mai exista , ok , poate pleca de la 0 sub același nume, marca , culori dar ca nu e echipa ta . E ca și cum ai înfia un copil și pretinzi ca el al tău … Eu nu l plac pe individul becali, nu l am plăcut niciodată , am apreciat faptul ca susține financiar echipa , dar niciodată nu am iubit aceasta echipa datorită lui , pt ca Steaua nici nu era a lui când am început eu sa țin cu echip , era la CSA după a fost aruncată la AFC și uite ca a venit dementul asta … ma uit in alte campionate și văd de ex Milan , nu a mai pupat un campionat de mai bine de 7 ani , a avut conducerea anumite decizii cu privire la antrenori de zici ca le a predat berbecul lecții , Arsenal la fel , Man United , echipe care investesc sume colosale și nici in Europa nu rup gura târgului … suporterii aia s au dezis de echipa ? Da, situația e diferită la noi , dar tot a noastră e vina , dacă nu migra nimeni spre Talpan , proiectul era de mult abandonat , dar, cum istoria ne a învățat sa fim c**e cu doua fete am abandonat corabia… Ma afectează deciziile conducerii , dar de ce m as lepăda de Steaua ? Becali poate sa mai investească un an doi , zece , eh , eu am de gând sa trăiesc mai mult și sa ma bucur de echipa aceasta pt ca știu ca intr o zi va reveni unde i locul !

  8. xray Autor articol

    Am luat decizia de a populariza printr-un articol opinia lui Alex pentru că exprimă, cât de cât, o linie de echilibru spre cumpătare și introspecție, nu „ode” fără acoperire si nici bocete apocaliptice.

  9. Gosu

    @ronix2003 , mister, hai sa nu vorbim despre istoria de dinainte de becali si cea de dupa 2000. Pot lejer sa-ti demontez cam toate punctele din afirmatie, dar nu-mi bat capul.
    Si am mai zis-o , indiferent ca FCSB (vezi doar ce am la avatar) este sau nu este Steaua, moral vorbind e o nulitate. Nu pentru ca n-ar fi putut sa fie mai mult, ci pentru ca speranta este zero cat timp vorbim de becali in viata.

    @alex-0101, matale din pacate vorbesti cam mult din emotiile momentului si cam putin din gandirea cea de pe urma. Comparatiile tale iesite cumva din latrina ma amuza. Iti dau un sfat totusi : Nu vinde castraveti la gradinari. Cand aruncam eu argumentele alea in fata altora nici macar nu cred ca-ti faceai veacul pe-aici. Dar nu asta e deranjant in vreun fel. Nici macar replicile de doi lei transbordate intr-un „articol”, ci faptul ca incercati o parte din voi sa puneti pumnul in gura unora care nu sunt de acord cu voi. Iar faptul am fost si de „partea aia” de care esti tu acum , ma face sa realizez mai bine pe unde i-am judecat si eu gresit pe altii.

    1. Ioan FCSB

      Moșule, ti-am urmărit activitatea pe acest site. Tu încă de la început le dădeai dreptate alora care au ales să susțină CSA.( Au si ei dreptatea lor morală ziceai prin 2017). Eu am comentat pe acest site prima dată în anul 2002, desigur cu un alt cont. Poate verifica adminul adresa de e-mail john_z@k.ro din ce an exista. Noi cei care suntem mai vechi pe site așadar nu am pus vreodată la îndoială identitatea echipei noastre. Noi suntem STEAUA BUCURESTI si PUNKT. Iar singurul lider de galerie pe care il cunoastem este GHEORGHE MUSTATA. Eu nu mai cunosc altul. Nu am văzut pe altcineva in cea mai mare peluza din țară.PELUZA NORD DIN GHENCEA. Pe care unii vor să o denumeasca pe noul stadion doar Peluza 1. NU VA ESTE MAH RUSINE??? PELUZA NORD TREBUIE SA EXISTE PE GHENCEA ALTFEL ALA NU ESTE STADIONUL STEAUA….FAC APEL PE ACEASTA CALE LA PELUZA NORD SA VINA CU STRAGUL LA MECI. PE GHENCEA CEL NOU NJ VA EXISTA PELUZA NORD. CEI DE LA SUD SE CRED STAPANI PE STADION DEJA SI NU VOR SA AIBA O PELUZA NORD STAIONUL. Cum este posibil asa ceva? Dar cine se cred acei suporteri? Se vede clar ca ei sunt încă în conflict cu noi cei care mergeam la Peluza Nord. Nu cu Becali sau MM. Ci cu noi efectiv. Păi eu am facut parte din peluza nord pe vremea studenției. Dacă ei spun că peluza nord nu mai exista si este doar Peluza 1 atunci ala nu este stadionul Stelei. PUNKT!

      1. unubatran

        Tocmai bai creier de gasca. Tu habar n-ai ce inseamna lider de galerie, habar nu ai de “cea mai mare peluza”.

        Iti dau un indiciu, Jean Pavel. Pune mana si citeste gigistule sa vezi cum era galeria pe vremurile lui Jean si AU. Sa vezi cum se cutremurau stadioanele cand incepeam sa cantam.

        Habarnistule…

        1
        4
        1. Ioan FCSB

          E clar ca esti Talpanist bătrân daca imi zici de Jean Pavel. Pe cine susține Jean Pavel acum? Si ziceai ca te jignesc daca te fac fan Steaua Liberă. E clar ca tu esti comunistul Tupac Amaru de pe acea pagina si Ady80 este chiar adminul acelei pagini de cacat. Pentru ca nu mai intra nimeni pe site-ul vostru ati inceput sa miaunati pe aici precum fanii CSU Olguta la Craiova. Tocmai ca stiu cine este Jean Pavel. După părerea mea el este interlopul aici si nu Mustata. L-am auzit cum vorbea in Agronomie la o terasă. Ca are el o sabie acasă și ca ii taie capul unuia. Pe vremea lui Mustata răsuna peluza Nord mai tare decât pe vremea armata ultra. Au fost la meciul cu țiganii din Cupa UEFA în 2006? Daca nu, intra pe youtube sa asculti un pic. Si apoi pune și pe vremea lui Jean Pavel sa vezi unde se auzea mai tare. PELUZA NORD MERGE IN LIGA 1. BAFTA!

          1. unubatran

            Fiecare este liber sa sustina pe cine doreste, se aplica si lui Jean Pavel. Asta nu inseamna ca se poate sterge cu buretele ceea ce era galeria pe vremea lui.

            Tu habar n-ai, ai descoperit Steaua in 2002.

    2. unubatran

      Lasa-i. Ei nu fac decat sa le dea apa la moara “clonatilor” cand ne fac oi. Sunt atat de obtuzi in toate incat nici macar nu realizeaza ridicolul in care ne scaldam de ani de zile.

      Si nici macar nu sunt de acuzat. Pe langa cativa “troli”, mai sunt si altii care atat pot, atat ii duce capul.

      Daca pana si xray a ajuns sa promoveze elucubratiile individului de mai sus prin promovarea lor intr-un articol, este grav… de tot.

      O sa ramaneti aici doar “free Gigistii”, in curand. Se pare ca asta se doreste. Mintiti-va in continuare singuri ca totul este roz!

  10. alex-0101

    @Gosu
    Nu știu de când ești tu pe site, nu ma interesează , nu ți am cerut sa mi respecți poziția e pur și simplu o trăire și o frustrare a mea la adresa celor ca tine, faptul ca acest comentariu a ajuns intr un articol înseamnă ca a avut un mesaj destul de puternic pentru unii cititori 😉
    Nu am experiența necesară in a formula texte, stai Chile, nu s agramat, de cele mai multe ori ma trezesc “corectat “ de telefon si apar acele greșeli din text, nu verific de 2x ce scriu…Eu nu încerc sa pin pumnul in gura nimănui ești liber sa ți exprimi ideile , dar de ce încerci sa o faci fix ca un l@bar? Te agăți de cel mai odios om (berbecul) pt a ne explica noua ce înseamnă Steaua 2020 , pai bai nene asta nu e cu iz de manipulare? Dacă decizia ta este sa mergi in L4 bravo tie , cum am mai zis , Steaua e in inima ta , dar nu veni la mine cu un aer de superioritate și te da mai catolic decât Papa 😉

  11. alex-0101

    @ unubatran
    Da de când ma jicnesti tu pe mine sau opinia mai carnatule ? De unde și pana unde ai tras tu concluzia ca eu sunt “gigist” ? Sa înțeleg ca principiul este : “Cine nu e cu noi , e gigist” , toată viața mea am detestat persoanele care cred ca au aere de superioritate prin simplu fapt ca stăpânesc un subiect sau in cazul de fata ca au alta opinie . Eu pe câțiva de aici tare mi as dori sa i întâlnesc la o bere, sa am o discuție fata n fata ca de șobolani de tastatura care sa comenteze ca “știu eu cine , când și unde “ m am saturat … nu o sa repet la infinit , nu am țintit nici o clipa sa mi se pună comentariul intr un articol, asta simt eu îți place bine , nu poți sa dai skip , bătrânule 😉

    1. unubatran

      In momentul in care bati campii la modul la care ai facut-o scriind acele elucubratii, se cere o interventie pentru a te trezi putin la realitate.

      Eu nu te-am “jicnic” pe dumneata ci dumneata ne-ai JIGNIT pe noi toti, care nu suportam sa ne fie luata inteligenta la misto de catre unul care habar n-are pe ce lume traieste.

      Daca ai fost in stare sa scrii tampeniile alea, afla de la mine ca tu n-ai nicio treaba cu stelismul. Tocmai de aceea imi permit sa spun ceea ce spun, un adevar pe care tu nu-l poti digera pentru ca nu ai capacitatea necesara de a intelege ceea ce noi, “pi2dele plangacioase” tot spunem pe aici. E greu de inteles in momentul in care tu confunzi stelismul cu GIGISMUL.

      Referitor la amenintarile grobiene. Am trecut de varsta in care fierbe sangele in vene si sunt mare “smardoi”. Nu pot decat sa stau si sa privesc amuzat la zvacnirile tale interioare.

      Cred ca amandou avem lucruri mai interesante de facut in viata. Eu, cu siguranta. Dumneata… Dumnezeu si Fariseul cu mila 🙂

      1
      4
    2. Ioan FCSB

      Alex nu il lua in seama. Bătrânul asta este platit de CSA sa intre aici. Dacă îmi zice de Jean Pavel este clar ca este din tabăra lui Talpan. Au un proces pe rol sa castige niște bani, daca din fotbal nu ai fost in stare. Macar sa ia de la unul care a facut bani din fotbal pe calea tribunalelor.

  12. Ioan FCSB

    El vine se distrează pe aici. El habar nu are ca asta este primul site al unei echipe de fotbal din România. Cand apărut site-ul in anul 2001 cred ca el nici nu stia sa scrie cu litere mari la tastatura. Încă lua cursuri de calculator.

  13. Ioan FCSB

    Eu țin cu Steaua de la vârsta de 6 ani bre bătrân senil. Asta era prin anul 1988 când Ilie Dumitrescu elimina aproape de unul singur Galatasaray Istanbul pe Ghencea. Le-am dat 4 boabe. Pentru că în retur să ia un galben care nu l-a lăsat să joace în finala cu AC Milan pe care Steaua a pierdut-o cu 4-0. Dar da prima data pe stadion că să îmi sustin echipa favorita a fost in anul 2001 la un meci de cupă cu Dinamo bre. A fost singurul meci pe care Steaua l-a pierdut cu mine pe stadion. Gol marcat de Claudiu Niculescu. Eram in peluza Nord și Mustață era deja liderul galeriei. De atunci spre norocul meu am plecat feiricit acasă de la toate meciurile la care am fost. Și nu au fost puține. Ultimul fiind în 2019 cu Gaz Metan Mediaș 2-0… FORZA STEAUA!

  14. joga-bonito

    Eu am tinut cu Steaua inainte de Becali, tin si acum si voi tine si dupa ce Steaua va scapa de el.

    La inmormantarea Ciobanului voi fi in fruntea cortegiului funerar cu o sticla de sampanie in mana.

    1. Ioan FCSB

      Nu pot sa spun același lucru. Dar dacă apuc înmormântarea lui Iliescu cu siguranță voi avea cea mai scumpă șampanie pe care mi-o voi permite. Poate și cu stema Stelei pe ea. FORZA Steaua București!

  15. kla2005

    Pentru mine, Steaua a inceput acum cateva zeci de ani nu cu victorii, ci cu infrangeri! Repet, infrangeri!
    Era o perioada in care nu reuseau sa faca o echipa competitiva, nu se lua campionatul, pierdeam pe la Chimia Ramnicu-Valcea, pe la FC Scornicesti…
    Nu era vorba ca e club al Armatei, nu era vorba de culori (cred ca erau galben-rosii atunci sau tocmai trecusera la rosu-albastru, nu mai tin minte)
    Si ulterior au inceput marile performante…
    Nu cred ca e o reteta…daca simti pentru Steaua esti stelist si cu asta basta! INDIFERENT de cine e acolo! De criticat putem critica, nu suntem in masura sa conducem noi, dar opinia poate sa si-o exprime oricine!

Lasă un răspuns