Liga 1: FC Steaua 1-1 Chindia Târgoviște

de | februarie 21, 2020

FCSB a oferit o nouă seară tristă suporterilor, după remiza înregistrată, sâmbătă seară, pe teren propriu,  în faţa Chindiei Târgovişte, scor 1-1 (1-0), în etapa a XXVI-a, ultima, a sezonului regular din Liga I.

După deziluziile din partidele cu Clinceni (0-0), CFR Cluj (0-1) şi Dinamo (1-2), toată lumea spera ca măcar cei de la Chindia Târgovişe să reprezinte un adversar cu care favoriţii să-şi refacă moralul.

Cu noile achiziţii în teren – Miron şi Adrian Petre –, dar şi cu întoarcerea între buturi a lui Vlad, lucrurile păreau că merg spre ieşirea din pasa neagră. Golul lui Miron, din minutul 14, venea ca o  confirmare.

Doar că, după gol, elevii lui Bogdan Argeş Vintilă au dat impresia că joacă la trecerea timpului şi, inexplicabil, au preferat să domine teritorial, deşi adversarul nu le-a pus vreo problemă în niciun moment.

La pauză, Bogdan Argeş Vintilă a încercat să schimbe lucrurile şi a mutat cu Gnohere în locul lui Adrian Petre şi Ovidiu Popescu în locul lui Florin Coman.

Însă, din păcate, fără vreun efect. Ba, din contră, fiecare minut petrecut pe teren a reprezentat o şansă pentru jucătorii ambelor formaţii să arate foarte rău. Gazdele în atac, oaspeții în apărare.

Singura şansă reală de a marca a echipei noastre s-a petrecut în minutul 66, în urma unui corner, când mingea a ajuns la Ovidiu Popescu, dar acesta a trimis spre poartă, cu latul, de la aproximativ 22 de metri.

În ultimele zece minute ale partidei, s-a petrecut un lucru greu de înțeles. Cu avantaj minim pe tabelă, FCSB s-a retras în propria jumătate și a cedat inițiativa oaspeților.

În prelungirile partidei, Chindia a obținut o nesperată egalare, la capătul unei faze confuze, care nu anunța nimic.

După această partidă, FCSB rămâne pe locul trei, dar, până la finalul etapei ar putea să mai coboare în clasamentul Ligii I, dacă FC Botoșani și Astra își câștigă meciurile și vor avea, astfel, parte de cea mai slabă clasare la finalul sezonului regular de la introducerea sistemului cu play-off și play-out din Liga 1.

FCSB le mulțumește celor aproximativ 3.500 de suporteri prezenți pe Arena Națională pentru susținere și îi așteaptă în număr mare în play-off, unde jucătorii noștri sunt obligați să se revanșeze față de aceștia.

FCSB – CHINDIA TÂRGOVIŞTE 1-1 (1-0)
Marcatori: Miron (14) / Dangubic (90+1)

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Planic, Soiledis – Olaru (Moruţan 77), Nedelcu, Tănase – Ad. Popa, Ad. Petre (Gnohere 46), Coman (Ov. Popescu 46). Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.

Chindia: D. Moldovan – Martac, Benga, Pițian, Corbu – Barbu (Dangubic 61), Rață, Bic, Piftor – Ivancic (Neguţ ’24), Berisha (Cherchez 70). Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Nedelcu (40), Planic (90+3) / Corbu (62), Raţă (75), Dinu Moldovan (90+1)

Arbitru de centru: Sebastian Colțescu; asistenți: Vasile Marinescu, Bogdan Gheorghe.

Sursa: www.fcsb.ro

Avancronică

⚽️???Meciul de fotbal FC Steaua (FCSB) – Chindia Târgovişte va avea loc sâmbătă, 22 februarie 2020, în etapa a 26-a a Ligii 1, pe stadionul „Arena Naţională” din Bucureşti, de la ora 20:00.

?Partida din ultima etapa a sezonului regulat va fi televizată de Telekom Sport 1 HD, Digi Sport 1 HD şi Look Sport/Plus.

ℹÎn tur, pe 20.10.2019, Chindia Târgoviște – FCSB 1-2 (Etapa 13). Au marcat: 1-0 Daniel Florea (13), 1-1 Mihai Leca (30 autogol), 1-2 Harlem Gnohéré (57).

?Indiferent de rezultat, Steaua din Liga 1 este calificată in Play off, unde poate intra la 2-3 puncte distanță de locul 1 sau, în cel mai rău caz, la maxim 4 puncte de lider, dacă sâmbătă Steaua pierde meciul cu Chindia, iar CFR o invinge  pe CSU Craiova,  duminică, în Bănie.

X Ray

@sra1947
#fcsb #fcsbesteaua #fcsteaua #liga1 #fcsbchindia

48 de comentarii la „Liga 1: FC Steaua 1-1 Chindia Târgoviște

  1. Ioan FCSB

    În play off este greu să faci puncte. Acolo vor juca cele mai bune șase echipe din campionat. Noi nu am fost in stare sa luam punct, puncte cu o echipă din play out, Dinamo…. Dar totusi este bine, chiar nu imi dau seama cum am ajuns în play off când la un moment dat eram pe ultimul loc în clasament. Eu chiar am zis ca obiectiv ar trebui să fie Cupa României și calificare in play off. Dacă al doilea obiectiv este deja realizat, cred ca ar trebui să ne gândim și noi la un trofeu dupa 5 ani de zile. Ce ziceți??? Cerem asa mult?

    11
    2
    1. Ioan FCSB

      Acum ca suntem aproape de cel mai rau caz, puteti sa lăsați nasul pe jos,ca oricum nici locul 2 nu il mai luam anul asta, si sa va concentrati pe Cupa României. Altfel intram in faliment precum Dinamo dar macar la Dinamo cotizeaza suporterii. Noi nici suporteri nu mai avem. 🙁

  2. unubatran

    Asteptam acum pe “free gigi”isti sa ne explice cum a fost fault in atac la golul alora (desi a fost) fiindu-ne practic furata victoria.

    Acum, revenind la lucruri mai serioase, cred ca fariseul a preluat modelul Berlusconi. Il doare la prastie de fotbal si de a face bani din fotbal pentru ca, cu jocul asta, nu vad cum ai putea vinde “pe meleoane”. Cine-ti sa-ti ia prastiile astea de jucatori?

    Iar nea Vintila, acum se vede ca-i un grande allenatore. Se vede pregatirea facuta cu el in Iarna, sunt morti astia in minutul 80 de ajunge Chindia sa se urce pe tine!

    Si… tu visezi titlu sau cupele europene?! Pe bune? :)))))))

    Vai de pl noastra ca inca suntem legati sufleteste si credem in naluci. Norocul meu ca m-am mai detasat, altfel, urma sa iau un nou pumn de pastile ca dupa dubla cu Boro.

    FMM ciobane si pe toti cei care girati toata mizeria de acolo!!!!

    Na.. ca m-am mai racorit.

    11
    1. unubatran

      @decebal este si atitudinea, da. Am spus-o de N ori de-a lungul timpului. Dar… este si pregatirea. Cum sa fii mort in minutul 80 cand ai avut mingea in posesie in majoritatea timpului? Tu realizezi ce pregatire a facut Vintila cu ei? Il vezi pe Bizon ca abia se misca pe teren? El e obosit inca de cand intra in joc…

      1. Ady80

        „unubatran”,nu mai are rost să ne enervam, contrazicem,etc, până când ciobanul tratează echipa ca pe o turmă de oi,nu avem nici o șansă. Fără un manager adevărat,nu Cartonul, fără un antrenor capabil, fără jucători aduși pe baza unor principii sănătoase colapsul va continua. No,da mai rău să nu fie.

    2. Ioan FCSB

      I-a scuturat Mustata am văzut un pic. Dar la ce nesimtiti sunt, nu cred ca le pasa prea mult. Ei nu cred ca isi dau seama la ce echipă joaca. Noi jucam in semifinale in UEFA acum 14 ani si ei ne-au adus in situatia sa ne fie rusine ca jucam in play-off. Nici portar nu avem. Vlad cred ca nici in curtea școlii nu este bun iar muistul de Balgradean urla la ceilalți jucători sa plece de la galerie. FMM Balgradean. Pleaca in pzda ma-tii de la STEAUA BUCUREȘTI. SA VINA NITA INAPOI LA ECHIPA. Deasemenea FMM tănase, nedelcu, man, coman. NESIMTITILOR. Sa le dati sa citească ce scriem aici.

      1
      1
    1. unubatran

      Lasa, nu le mai plange atat de mila nici alora. Chiar daca nu sunt antrenati corespunzator, as dori sa-i vad macar aratand daruire pe teren. Nu exista asa ceva!

      Il vad pe oligofrenul de Nedelcu spunand la TV ca ei au facut un meci bun pana spre final. Pe bune?!

      Ma nene, eu stiu o chestie. Oriunde ai fi angajat, daca nu produci, zbori. La astia (fotbalisti) nu se aplica. Joci nu joci, banutul vine la finalul lunii.

      Asa ca sa- f..t in gura pe toti oligofrenii astia care nu stiu decat freze , nasini, gagici “in trend”!

      6
      1
  3. decebal22

    @unulbatran ce sa-i faci daca de ani de zile nu mai avem antrenor,doar marioneta din loja.Parca incepi sa te saturi sa vezi aceiasi placa an de an.Reghe era parfum pe langa anonimii astia trasi de sfori.

  4. alex-0101

    Mai băieți nu știu de ce sunteți supărați , eu l am laudat pe băiatul asta (Vintilă) dar îmi retrag toate cuvintele bune despre acest păcălici , aceasta marioneta nu a adus nimic, nu el a ajutat echipa sa prindă play off ul , forma de moment a lui Coman ne a ajutat sa aducem ceva puncte , altfel eram in play out …
    Nici o idee de joc, lipsa totala de a fi preocupat sa joci fotbal, agresivitatea e nula, jucatori transferați după ureche , antrenor marioneta , ce sa vrei? Ce rost are ca tu transferi “ce e mai bun” dacă nu ai om sa ții antreneze, sa ii așeze in teren, uitați va ca ei de multe ori se calcă pe picioare , nu au o faza lucrata , o schema. , nimic e debandada , e haos , de când a ieșit puscariasul nu am câștigat nimic, am prins Europa din inerție , suntem vai de pl noastră , sper sa l închidă Dna ul pe viața pe cacat… La multă m.u.i.e ciobaneee și lui mm !!!

  5. Tudz

    O să fiu direct sincer, că n-am de ce să mint. Acuma îi înțeleg pe toți cei din Peluza Nord care n-au revenit la meciuri. Am început să-i înțeleg puțin până și pe cei din Sud… Ciobanul este un VIRUS pentru club, și pentru fotbal în general… Clubul n-a ajuns decât o adunătură de pupincuriști gigiști (cel mai mare fiind Mimi). Pentru mine FCSB va rămâne tot Steaua, dar nu mai pupăm performanță până nu dispare ciobanul și clanul lui… Gigi, nu-mi pasă câte donații ai făcut sau câte biserici ai construit, sper doar că primești ceea ce meriți, adică închisoare pentru muuuuuuuuuuuult timp. Seara bună, domnilor.

    14
    1
  6. adrian0808

    Vina e a idiotului.
    O vina are și panarama de mimi.
    Vintila parca ar fi pacala și tandala.
    La ce va trebuie trofeu?
    Sa rateze tot, sa nu prindă cupe europene, sa termine pe 6 playoff, sa între bani putini, SA CRAPE NENOROCITU!

  7. keyser-soze

    Un nou meci prost facut contra Chindiei, o echipa slaba. Adversarii au marcat la singurul sut pe poarta dupa ce Steaua a dominat steril partida. Nu sunt multe de zis. Nu avem antrenor si asta se vede, nu avem niste trasee de joc, nu avem o idee de joc….nimic in teren. Miron s-a achitat destul de bine de rol, pare mai bun decat decat Cristea pe postul de fundas central. Petre a jucat doar o repriza si sper sa fie atacantul pe care il cautam.
    Nu am inteles faza din finalul jocului cand Coltescu a fluierat finalul meciului exact cand era o faza periculoasa in careul Chindiei.

    1. Ioan FCSB

      Petre a ratat cu poarta goală? Gnohere dădea gol la faza aia daca nu oprea meciul din senin. Oricum, daca tot pe Gnohere ne bazăm ar trebui să ne lăsăm fotbal. Si pe vremea lui Alibec tot de el depindeam (Alibec era doar o vedetă și atat) iar acum alte vedete Coman, Man etc.si tot la Gnohere asteptam sa ne aduca victoria.

      4
      1
  8. Ady80

    Nu te supăra dar tu ai văzut alt meci. Ce gol dădea Bizonul când mingea a sărit din el ca
    din stâncă,din acest motiv a fluierat sfârșitul. Ai ajuns să plângi ca dinamoviștii,ne fură arbitrul, vântul suflă contra,iarba se îndoaie invers,etc.

    2
    3
      1. robson

        De fiecare data cand cineva nu e multumit de echipa sau de cioban, ii trimiti la CSA. Nu crezi ca e posibil sa fii constient ca Steaua si FCSB sunt acelasi lucru, dar in acelasi timp sa nu-l suporti pe imbecilul ala de oier prost? Sau daca tii cu echipa asta n-ai voie sa zici nimic de jucatori sau de liderul suprem? Lasi impresia ca nu ai argumente, asa ca arunci „du-te la CSA”, „sigur esti talpanist”…

  9. Ady80

    Manea nu a fost bun, că specialiștii noștri au spus că nu corespunde. Bine că dă randament la CFR. Așa e la noi, de jucătorii buni ne batem joc dar ridicam în slăvi toți figuranții. Ciobi și cu Mimi să vă ia dracu

    6
    1
  10. Ady80

    Faza de la al doilea gol? Sau tu l-ai văzut pe Chipciu,cred și eu că după câteva pahare l-ai văzut numai pe el. Tu cu Gigi aveți dreptate, transferați numai jucători care confirmă. Cred că persoana ta e una și aceeași cu a ciobanului. Știi melodia aia:” Gândim la fel….”.

    2
    1
        1. Ioan FCSB

          Nu ma interesează deciziile unor judecători care eliberează interlopi pe banda rulantă. Traficanți de copii la Țăndărei, clanul Corduneanu. Toti eliberati abuziv de judecători romani. Iar csu și csa sunt două clone ordinare înființate de psd dupa 2010. Muie lor! Tu sa ai grija..

        2. Ioan FCSB

          Unubatran. Lucrurile stau cam asa si daca nu esti de acord sa nu te superi ca te fac iar talpanist:
          1.) FCSB = STEAUA BUCURESTI
          2.) FC U 1948 = STIINTA
          3. ) CSU= CSA 2 CLONE PSD-ISTE SI COMUNISTE MUISTE…
          PUNKT

      1. Ady80

        Echipa aia care se milogește la arbitri a făcut mai multe puncte în Champions League decât visează Steaua lui Gigi,la fel și în Europa League. Și berbecuții ciobanului ar face la fel dar sunt prea futaciosi și nu mai au vlagă.

        1. Ioan FCSB

          Nu contează câte puncte faci in grupa. Conteaza până unde mergi in Cupa UEFA. Degeaba faci 20 de puncte în grupe daca nu ajungi nici macar până în sferturile unei competiției. Performanța înseamnă să ajungi în careul de ași al Cupei Uefa cel puțin. Si uite ca si Steaua lui Gigi a ajuns acolo. Nicio altă Stea nu a reușit performanța asta. Știai asta?

        2. Ioan FCSB

          Si multumesc Lui Dumnezeu bai Steaua Liberă ca mi-a dat sansa sa fiu prezent pe stadion la meciul în care am facut pipi pe țiganii din Giulești. A fost cea mai fericita zi din viața mea de microbist. Tu ai avut vreo astfel de zi?

          1. Ioan FCSB

            Este vorba de sferturile de finală ale Cupei Uefa când Steaua a eliminat Rapid in 2006 daca te gândeai când am facut pipi pe țiganii din Giulești. LA INFINIT. In schimb voi prin liga 4 ce ati facut cu ei?

  11. vasglo

    „Îți aduci aminte când vă ducea Pițurcă la munte și vomitați pe acolo? Vă mai ardea să vă împreunați? Dan Petrescu face război, muncă. Nu-și lasă jucătorii să respire, îi distruge. Voi ați văzut cum aleargă? Ei aleargă încontinuu. Ăia se împreunează mai rar”…

    (dialog Gigi Becali cu Vivi Rachita la Pro-X)

    Cine zicea ca Nea Gigi nu se pricepe la fotbal, ci numai la oi?! 🙂 🙂 🙂

    2
    2
    1. robson

      Da, clar se pricepe… A visat el ca aia de la CFR fac sex mai rar, de aia joaca bine. Nu ca au antrenor ca lumea.

      „Nu angajez eu psiholog, Doamne, ferește! Psihologul e Hristos, psihologul e Sfânta Cruce. Cum să aduc psiholog? Psihologul se aduce la oameni bolnavi. Doar dacă ești bolnav mergi la psiholog. Psihologul meu e Hristos. Nu există nimic mental! ”

      Adevarul e ca GG n-are nevoie de psiholog, are nevoie de psihiatru.

      4
      1
  12. alex-0101

    As fi recunoscător dragi colegi dacă nu l ați mai cita pe oier .. E realmente scârbos sa văd și aici după bombardamentul din media , ce i caca mintea geniului. Fecali pt mine este ce a fost tot timpul, un gunoi . Da, știu ca investește sau (spală bani) a salvat echipa bla bla dar asta nu i permite sa mi f.u.t.ă mie banii timpul și nervii… Poate o sa se impreuneasca cu mimi din nou la Jilava , la psihiatrie oriunde … omul asta ar trebui Banat la tv … Ale ale, ale ale sa-ți dau la M.U.I.E ciobane !!!!

    5
    1
  13. adi i.

    Daca dupa incemputul lamentabil din campionat echipa rămânea pe locurile 6,5,4 spuneam ca asa au făcut strategia (prosta)și asta este mai trece un an , ca avem poate mulți copii in echipa care n-au câștigat mare lucru in fotbal și poate ca se așteaptă acel declic și totuși sa fi la 3 pct de lider și tu sa nu câștigi cu echipe slabe ale campionatului (afara de CFR ) este mai mult decât penibil . Acum avem meciuri numai cu echipe bune și ca in ultimii ani ne dorim ca echipele din vârf sa se împiedice mai mult ca noi ca prin puterile noastre nu avem nici o sansa . Am mai spus pana nu învățam tactic sa câștigam cu echipele care se pun pe “50” linii nu putem câștiga un campionat . Ori mărești viteza de joc ori nu mai ataci ca nebunul dar când ai o ocazie o dai in ate ca CFR-ul .
    Eu văd ca pe primul loc (poate greșesc ) este sa vindem jucatori și sa ne calificam (adica €) după aceea se caută sa construiască o adevarata echipa .
    In ochiul celui de sus contează 3-4 jucatori pt vânzare iar restul sunt ca niște sateliți care sfârșeasc ca niște comete pasagere (joci bine după 5min de la transfer ok altfel ești : vândut / lăsat liber / sau echipa a doua . La CFR jucătorii aduși au un parcurs mai lung pana ajung in teren sau titulari .Si sa nu uitam de jucătorul roman foarte boem și care se maturizeaza greu .

Lasă un răspuns