Liga 1: FC Viitorul 0-2 FC Steaua (FCSB)

de | decembrie 14, 2019

?⚽️??Deja-vu, Viitorul 0-2 FC Steaua‼Cu un Florinel Coman sclipitor și o echipă „de echipă”, steliștii s-au impus lejer într-o partidă în care au făcut show în fieful regelui Hagi‼

Revenim…

AVANCRONICA

?⚽️?Meciul FC Viitorul – FC Steaua (FCSB) va avea loc duminică, 15 decembrie 2019, în etapa a 21-a a Ligii 1, pe stadionul „Academia de fotbal Gheorghe Hagi” din Ovidiu, de la ora 20:30. Partida va fi televizată de Telekom Sport 1 HD, Digi Sport 1 HD şi Look Sport/Plus.

?⚫FC Viitorul
▪️Echipa antrenată de Gheorghe Hagi este după 20 etape disputate pe locul 3 în clasament, având 35p;
▪️Dobrogenii au câştigat în ultima etapă, 2-1 în deplasare cu FC Voluntari;
▪️Echipa lui Hagi este după 20 de etape disputate la 5p de lidera Astra Giurgiu;
▪️FC Viitorul are o singură înfrângere în ultimele 14 meciuri jucate pe teren propriu;
▪️Bilanţul echipei după 20 etape disputate în Liga 1 este de 10 victorii, 5 egaluri şi 5 înfrângeri, golaveraj 41-23.

??FC Steaua
▪️Echipa antrenată de Bogdan Vintilă este după 19 etape disputate pe locul 5 în clasament, având 33p;
▪️”Roş-albaştrii” au câştigat în ultima etapă, 2-0 acasă cu Gaz Metan Mediaş;
▪️FC Steaua are 6 victorii în ultimele 7 etape disputate în sezonul regular al Ligii 1;
▪️”Steliștii au 6 succese consecutive în meciurile susţinute în deplasare;
▪️Bilanţul echipei după 19 etape disputate în Liga 1 este de 10 victorii, 3 egaluri şi 6 înfrângeri, golaveraj 29-24.

În tur Steaua a câștigat cu 2-1 pe Arena Națională. În ultimele 5 partide directe roș-albaștrii au bifat 3 victorii, un egal și o înfrângere.

FORZA STEAUA!❤??

X Ray

17 comentarii la „Liga 1: FC Viitorul 0-2 FC Steaua (FCSB)

  1. Saviola_7

    Echipa de start conform gsp.ro

    FC Steaua: Bălgrădean – Planic, Soiledis, Panțîru – Ov. Popescu, Nedelcu, Moruțan – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

    Rezerve: A. Vlad, C. Manea, L. Filip, Gnohere, I. Cristea, Vînă, A. Popa

    Absenți: Momcilovici (accidentat)

    Antrenor: Bogdan Vintilă

  2. dang

    Superb fază la golul doi! Morutan se intoarce, trece printre doi adversari si paseaza pentru Coman aflat la limita offside-ului. Coman face o preluare de manual si suteaza cu stangul la coltul lung! Nu-mi vine sa cred ce faza!

  3. vasglo

    2-0, e bine! …Saramago ce zice?! ….Chiar imi lipseste analiza lui, la pauza si final!
    Ceva despre jocul lui Soiledis?! Dar despre antrenorul Vintila?… Sa fie oare mai bun cumnatu’ lui Shlumpulica?!… 🙂

    9
    1
  4. siegfried

    Jucăm binișor. Nu am mai văzut de mult un meci al echipei. M-a surprins Ov. Popescu, nu mă așteptam să văd vreodată la el o creștere calitativă, dar iată că o are. În apărare nu suntem la cel mai înalt nivel, noroc că am întâlnit un adversar modest în seara. Felicitări lui Vintilă pentru ce a arătat până acum.

    4
    1
  5. keyser-soze

    2-0 dupa un meci pe care Steaua la controlat de la un capat la altul. Din nou Florinel Coman a fost decisiv, o pasa de gol si un gol. Din nou Man arata ca nu e in cea mai buna forma. A ratat din toate pozitiile si vrea sa faca totul de unul singur. Pacat de el, are talent si poate mult mai mult dar eu zic ca de vina este varsta. I-a intrat in cap ca este mare fotbalist si vrea sa demonstreze asta la fiecare atingere de balon. Ar fi trebuit sa invete ceva din experientele lui Coman si Morutan care la fel au facut in primul sezon la Steaua dar care acum s-au maturizat si sunt fotbalisti de baza in echipa.
    Ne asteapta ultimul examen de anul asta, meciul cu CSU. Avem nevoie de victorie pentru a o depasi pe CSU si pentru a ramane aproape de Astra si CFR. Pentru meciul din seara asta, CFR-Astra, ne convine orice rezultat. Sincer, nu cred ca Astra o sa aiba puterea sa se bata la titlu. Sta intr-un singur jucator, Budescu. CFR ramane principala favorita la titlu datorita lui Dan Petrescu.
    Forza Steaua!!!

  6. keyser-soze

    Am facut o trecere in revista prin presa online si am descoperit ce memorie scurta au cei din presa. Tituri bombastice care insinueaza sau spun direct ca aseara a fost blat: „Conducerea campioanei reacționează după Viitorul – FCSB: „Cu noi au fost lupi””, „Viitorul – FCSB, încă o ruşine: Reacţia comentatorilor Digi Sport şi cifrele unui meci penibil” (articol din Adevarul scris de un oarecare amir kiarash, un cunoscut hater al Stelei), „FC Viitorul – FCSB 0-2 // FOTO + VIDEO Deja-vu, nu derby!” (udrea de la GSP, alta marioneta), „Pustii lui Hagi aratati cu degetul pentru atitudinea din meciul cu CFR” (clickbait, in titlu se insinueaza ca ar fi fost blat, in articol e cu totul altceva).
    Cat de usor uita „jurnalistii” ca Viitorul ne-a luat doua campionate cand au stat capra cu CFR si pe noi ne-au batut.
    Si un titlu care m-a facut sa rad „CFR CLUJ – ASTRA, liveTEXT de la 20:00 » Ultimul meci pentru legenda Juan Emmanuel Culio.” Legenda???????? Cine e Culio asta si ce a facut pentru Romania?? Nici macar pentru CFR nu sunt sigur ca este vreo legenda.

  7. vasglo

    @keyser-soze

    Da, haterii astia din presa nu o sa ne slabeasca niciodata! Daca cu Steaua=fcsb nu faci rating, atunci cu cine? Cu catei si cufuristi, niciodata! Cat despre meciurile noastre cu Viitorul, eu am devenit imun la elucubratiile acestora! Indiferent de rezultat, in capul lor nu exista decat „blatul”! 🙂

    5
    1
  8. alex-0101

    @ vasglo
    Eu nu cred ca-i noroc, ba din contra e un mare ghinion … De ce? Pt ca echipa spaniola nu va intra in meciul CFR ului in super tactica lui danutz, apărare pe doua linii și jucat pe contre, nu, echipa spaniola pasează de l va face pe deac sa joace așa cum a făcut o la naționala contra Spaniei … As vrea sa văd Greșelile de arbitraj sezonul asta , sa vedem unde ar fi CFR , acest super Dan, un plângăcioși de nota 20 va pleca la prima bătaie de vânt (dacă oferta este buna) , jucătorii tineri lipsesc sau nu s băgați in seama , rămân ăștia “experimentați” , simt așa un aer de Urziceni2 acolo, au dat “tunul” asta și o sa se cam pună praful… pe mine ma interesează Steaua mea, și noi trebuie sa l violăm pe pitzi și craiolugta in meciul viitor…
    Forzza Steaua !!!!

    5
    1
  9. quark

    astia de la chefere ar trebui sa-l recompeseze pe Culio cu o pensie viagera ca sa nu intre omul in depresie, nu de alta, dar sa nu aiba argentinianul ceva mustrari de constiinta si sa produca vreo autobiografie cuprinzand si istoria trofeelor ‘castigate’ de clujeni in ultima etapa cu invariabilul penalty…

    1. keyser-soze

      Spuneam dupa meciul cu Astra ca daca stii sa-l blochezi pe Budescu, Astra nu inseamna nimic. Petrescu a stiut sa-l blocheze, Budescu nu a jucat nimic si a mai luat si rosu. De asta nu sunt inca convins de antrenorul Bogdan Arges Vintila. Si tot acum vedem si valoarea lui Andone B.

Lasă un răspuns