FCSB News

de | octombrie 31, 2019

Cornel Dinu: ”Pentru mine FCSB este în continuare Steaua. Este continuatoare”‼

Video

⚽️?‍♂️⚪?Fostul mare jucător al câinilor a vorbit despre situația lui Dinamo, asemănând-o cu cea de la Steaua. „Procurorul” a comentat războiul dus de CSA Steaua cu FCSB și l-a umilit în direct pe juristul CSA Costeluș Florin Talpan.

?”Este tipic căderii noastre în derizoriu. Pentru mine, în ciuda ingineriilor financiare care se făceau pe atunci de familia Păunescu, au fost continuate de Becali. Pentru mine, nu exista FCSB. Pentru mine FCSB este în continuare Steaua. Este continuatoare, indiferent de cum a fost preluat clubul.

Când Mihai Mironică l-a atenționat în glumă să se aștepte să fie taxat pentru declarația de mai sus de către Talpan, Cornel Dinu a replicat tăios:
?”În secunda în care mai mă iau în gura și cu Talpan… Este un nume predestinat eșecului. Când te cheamă Talpan… este un obsedat de anumite lucruri. Poate știe și ceva carte, dar mă îndoiesc„, a spus Cornel Dinu la PRO X. Toată declarația este în videoclip.

„Mbappe” Coman în Daily Mail pentru Man City

?Șeptarul de 21 ani, Florinel Coman, e marea speranță a Stelei pentru un tun financiar, iar visul ar putea deveni realitate!

?️”Mbappe de România” ar putea prinde transferul carierei, fiind trecut pe lista de transferuri a celor de la Manchester City, scrie Daily Mail.

?Publicatia britanică a scris că oficiali ai echipei din Premier League au venit de mai multe ori in România pentru a-l monitoriza pe Coman și sunt pregătiți să facă o oferta pentru jucătorul român‼

➡️?Se știe că Gigi Becali vrea să obțină cel puțin 30 de milioane de euro din transferul lui Florinel Coman, după evoluțiile sale bune la FC Steaua??, dar mai ales la echipa națională a României U21??‼
?@sra1947 @7_coman @mancity @fcsbofficial
@dailymail

STEAUA e numai UNA, FCSB!

ℹSe știe că Adrian Falub a fost la un pas să preia echipa CSA Steaua în Liga a patra. A fost chiar anunţat printr-un comunicat de presă pe banca echipei de fotbal CSA, dar ulterior discuţiile au picat.

Video

Adrian Falub, tehnicianul echipei U Cluj a folosit la flash interviu de după partida din Cupa României cu FCSB, de câteva ori numele STEAUA pentru echipa „FCSB”.

???CUPA ROMÂNIEI

?⚽️?Racheta lui Ioan Hora în partida U Cluj 0-1 FC Steaua!

A renăscut „Messi al portarilor”!

Andrei Vlad a închis perfect poarta Stelei în faţa fotbaliştilor de la U Cluj și îşi continuă forma bună arătată la echipa naţională de tineret. Folosit titular în meciul din optimile Cupei României contra lui U Cluj, portarul de 20 de ani a scos miraculos toate mingile expediate de fotbaliştii clujeni

Portarul roş-albaştrilor a luat un singur gol în ultimele patru meciuri în care a jucat: două la FCSB şi două la echipa naţională de tineret.

?Despre parade
?”Asta e treaba mea, sunt motivat, vreau să joc. Asta e vârsta la care trebuie să joc şi sunt foarte motivat. Se întâmplă să greşesc, sunt criticat şi vin înapoi. Cu forţe proaspete, o iau mereu de la capăt.

?Despre critici
?”Sunt foarte constructive, mă ajută să mă motivez mai mult. Sunt binevenite, deci puteţi să daţi în mine, că nu e problemă. E foarte uşor să critici, dar când eşti acolo pe verde, e mai greu. Aşa că nu e nicio problemă.”

Visul fanilor echipei de fotbal CSA!

Visul cu echipa CSA Steaua din liga a 4-a de fotbal amator.


În ce poziție degradată (din punct de vedere sportiv) au dus Talpan & Co. brandul Steaua la fotbal și ce umilințe acceptă să îndure unii suporteri steliști‼
Ne intrebăm, retoric, așa arată o fostă regină a Europei? Ca o dublă repetentă în liga a 4-a „sătească”! Vai „Steaua” ei!

Viitorul portarilor la Steaua!

Helmuth Duckadam, a vorbit despre situația portarilor și spune ce se va întâmpla cu Vlad în momentul în care mai tânărul portar Ștefan Târnovanu (19 ani) se va alătura lotului condus de Bogdan Vintilă. Se știe că FC Steaua l-a transferat pe Târnovanu de la Iași, dar aceasta va veni la roș-albaștri la vara.

?️”Un club care vrea să facă performanță în Europa trebuie să aibă în curte trei portari de valoare. Au fost cazuri în care echipa noastră a rămas doar în Vlad sau în Bălgrădean, iar rezerva a fost un copil de la juniori. În opinia mea, Andrei Vlad trebuie să tragă acum tare să prindă postul de titular, nu când vine și Târnovanu”, a spus Duckadam la Prosport.

?️”Nu conteaza că il ai rival pe Bălgrădean, deoarece trebuie să îți propui să ajungi mai bun ca el. Când vor fi toți trei la echipă, o să fie și mai greu pentru Vlad, mai ales ca Ștefan Târnovanu de la Iași are avantajul că a rămas la Poli și joacă meci de meci titular în Liga 1. Am văzut că și el este un copil de mare perspectivă și are calități. Eu sper ca Andrei Vlad va incepe să apere din nou și el titular, poarte chiar de la meciul din Cupa României. E bine că Mirel Rădoi l-a băgat titular la U 21, deoarece Vlad va prinde și mai mult încredere în forțele sale. Este foarte bine că Vintilă va avea la echipa trei portari buni”, a mai spus Duckadam.

X Ray

Un comentariu la „FCSB News

Lasă un răspuns