EURO U21: Danemarca?? 2-1 ??România. Coman MVP. În România erupe o nouă STEA

de | septembrie 11, 2019

În România erupe o nouă STEA, Roș-Albastră?? și Tricoloră ?? 

Florinel Coman, alias „Mbappe”, este deja jucătorul care poate decide soarta oricărui meci, atât la echipa de club, FC Steaua (FCSB), cât și la naționala României. Șeptarul a demontrat-o și aseară printr-un joc solid, șut sănătos, stofă de atacant-golgheter ancorat la efort.

?️Dacă marca și din acel penalty, in minutul 93, astăzi era sanctificat de presă.
?Noi steliștii îl prețuim oricum!❤??

?️⚠️Din păcate, unii au uitat cam repede ce meciuri a făcut Coman la Naționala U21 și șterg cu buretele tot după numai un penalti ratat.?

?Remember! Calificarea la turneul final, câștigarea grupei de foc cu Anglia, Franța, Croația (campioane și vicecampioane mondiale), clasarea României pe locul 3-4 în Campionatul European U21 și calificarea la Olimpiadă după juma’ de secol, valorează cât 5 titluri în România!!!???❤??

EURO U21 DANEMARCA?? 2 -1 ??ROMÂNIA. Am început drumul spre EURO 2021 cu un eșec, dar cu speranța că va fi bine.

??Tricolorii mici, într-o formulă diferită față de echipa care a ocupat locul 3-4 la Campionatul European U21 din 2019, au ratat în ultimul minut de joc un egal la Aalborg. Totuși, danezii erau cotați favoriți la ocuparea primului loc în grupă.

??Stelistul Florinel Coman a fost cu o clasă peste restul colegilor tricolori. „Mbappe de Steaua” putea decide de unul singur meciul prin câteva șuturi superbe expediate de la distanță, însă portarul danezilor a parat spectaculos, inclusiv o lovitură de la 11 m.
?️În minutul 80, Coman a reușit să trimită mingea în plasă, după o bombă bară-gol de la 30 m.
?️Tot Coman a avut egalul în vârful ghetei la un penalty (90+3), dar Christensen a scos balonul de la rădăcina barei.

?Sigur, înfrângerea are un gust amar, dar naționala de tineret ne-a arătat că putem spera la un final cu happy end pentru România.??

Danemarca – România 2-1
A marcat: Olsen (3, 55) / Coman (80)
ROMÂNIA: 12. Aioani – 18. Rațiu ( 19. Velisar 66) , 4. Pașcanu, 3. Dima (15. Chindriș 66), 2. Boboc – 17. Olaru, 5. Băluță-cpt, 8. Dragomir (20. Ciobanu 51) – 10. Drăguș (22. Dobre 66), 11. Petre (9. Ganea 72), 7. Coman. Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve neutilizate: 23. Dur-Bozoancă – 6. Grigore, 14. Oaidă, 21. Neicuțescu

Goool „Mbappe” Coman

Florinel Coman, de departe cel mai bun jucător al României, bifează incă un EURO GOL de la 30 m. ⚽️??

FINAL NEBUN: Florinel Coman, cel mai bun jucător al României, după ce a marcat un gol superb de la 30 de m, ratează un penalty în minutul 93.

X Ray

2 comentarii la „EURO U21: Danemarca?? 2-1 ??România. Coman MVP. În România erupe o nouă STEA

Lasă un răspuns