Liga 1. CSU Craiova vs FC Steaua 2-1

de | octombrie 20, 2018

VIDEO

FCSB a pierdut la Craiova, împotriva celor de la Universitatea Craiova, scor 2-1.

Fotografia postată de FCSB.Deși ros-albaștrii au deschis scorul în minutul 8, în urma unui autogol al lui Renato Kelic, oltenii au revenit in partea secunda, datorita golurilor lui Koljic (50) si Fedele (73), obținând, astfel, prima victorie a unei echipe din Craiova împotriva celor de la FCSB în ultimii 16 ani.

Partida a început cu un moment de reculegere în memoria fostului mare fotbalist Ilie Balaci, trecut în neființă duminica dimineață, chiar la Craiova. In alta ordine de idei, Junior Morais si Dragos Nedelcu sunt suspendați pentru etapa viitoare, primul pentru eliminare și al doilea ca urmare a cumulului de cartonașe galbene. Situația fundașilor și închizătorilor este de-a dreptul ridicolă. Singurul închizător valid, Filip, este și singurul fundaș central posibil lângă Planic, dar și singurul fundaș stânga disponibil.

Formula de echipă și înfrângerea. Dică indică fără teamă cauza principală.

Cauza înfrângerii: Becali

X Ray

 


Pe frumoasa și cocheta arenă Ion Oblemenco are loc derby-ul rundei cu numărul 12 din Liga 1, care le va pune față în față pe CSU Craiova și FC Steaua.

Comisia Centrală a Arbitrilor a hotărât să-l delege pe Marcel Bârsan la cel mai important meci din weekend, transmis în direct de Digi Sport, Look TV și TelekomSport, duminică de la ora 21:00. Arbitrul Bârsan se află la cel de-al 7-lea meci din actuala ediție de campionat şi la al 100-lea în întreaga carieră de “fluieraș” în Liga 1. Cu el la centru, CSU are 8 victorii, două remize și o singură înfrângere. De partea cealaltă, Steaua are 4 succese, două remize și tot un singur eșec cu Bârsan la centru.

Oltenii au o dorință uriașă de victorie, ei nereușind să câștige niciodată în fața Stelei în cele 13 partide directe jucate până în prezent. De asemenea fotbaliștii pregătiți de Devis Mangia știu că în eventualitatea unui succes se pot apropia de podium și își cresc șansele pentru un loc de play-off la capătul sezonului regulat.

Steaua abordează această partidă din postura de ex-lider, pentru că vineri seară CFR-ul a învins la Cluj pe Poli Iași cu 1-0 și are acum 2 puncte peste roș-albaștri. Băieții pregătiți de Nicolae Dică vor intra la acest joc cu dorința primului în clasament, dar și cu teamă. Un nou insucces, după cel din runda precedentă cu Chiajna, îi poate cobori în clasament până pe locul 4 și totodată poate pecetlui chiar soarta antrenorului.

FC Steaua are din nou mari probleme defensive înaintea derby-ului cu CSU Craiova, de duminică, din Bănie. Dică spera că măcar unul dintre fotbaliștii accidentați să revină după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, însă veștile primite din partea medicilor nu sunt deloc bune. Mihai Bălaşa şi Marko Momcilovic n-au putut fi recuperați și vor rata partida de la Craiova, în timp ce Mihai Pintilii nu va mai juca deloc în acest an. Alexandru Stan este accidentat și va mai sta două săptămâni pe tuşă. Dică va fi nevoit astfel din nou să improvizeze: va coborî un închizători în centrul defensivei, alături de Bogdan Planic.

La conferința de presă de dinaintea meciului, Nicolae Dică a lăudat echipa din Craiova și a spus că, în ciuda problemelor legate de identitatea echipelor, duminică vor juca Steaua și Universitatea Craiova.

Joacă Steaua și Universitatea Craiova! Fanii o demonstrează, având în vedere că stadionul va fi plin. E bine să fie suporteri la meciuri, stadioane pline. Trebuie să ne bucure că stadionul va fi plin. Craiova este o echipă care își dorește să câștige campionatul. S-au făcut investiții, se lucrează foarte bine. E normal. Este un adversar puternic„, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Echipa probabilă

Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Moruţan, F. Tănase – Gnohere

X Ray

62 de comentarii la „Liga 1. CSU Craiova vs FC Steaua 2-1

  1. catalin07

    Sincer mi-aș dorisă pierdem dacă asta ne-ar scăpa de Nick. Eu sunt genul de fan care așteaptă cu interes chiar și amicalele echipei…iar acum am ajuns să fiu indiferent la un meci important al campionatului. Mulțumesc, ciobane! Multumesc, Cartonule! Mulțumesc, Nick!

    6
    5
  2. alex-0101

    Din cauza celor întâmplate se pot întâmplă doua lucruri:
    1.oltenii sa fie super motivați sa joace n memoria lui Balaci într o atmosfera sufocanta și sa luam bătaie urata 2 3 0
    2. Toată aceasta încurcătură sa ne ajute și dacă vom marca primii sa i umilim… Echipa sta prost, vreau sa vad ceva lucrat la antrenamente, Nick a început sa și arate colții la conferințe de presa, vreau sa vad jucătorii de 2 ori mai motivați ca adversarii în ciuda celor întâmplate.
    RIP „Bălăci”!

    7
    2
  3. saramago

    Echipa de start, versiunea gsp:
    Balgradean – R.Benzar, Planic, Filip, Morais – Nedelcu, Ov.Popescu – Man, F.Tanase, Coman – Gnohere.
    Rezerve: Vlad, Teixeira, Zlatinski, M.Roman, Morutan, Rusescu, Jakolis.

    1
    1
  4. alex-0101

    E printre puținele meciuri de care mi place de Coman:)) ar trebui schimbat Tănase e cam nervos și e predispus la rosu, un morutan/Teixeira ar aduce golul doi care cred eu ca va pica tot în start de repriza, prazarii se vor „tăvăli” spre poarta noastră după dusul rece de la pauza și avem ocazia sa o tăvăli pe contraatac (cu condiția sa tratam serios fazele)….

    1
    1
  5. saramago

    Craiova – Steaua 0-1 (pauza), elevii lui Dica puteau profita inca si mai mult de jocul defensiv extrem de pagubos al amfitrionilor.

    Balgradean 6 – destul de sigur in putinele situatii in care a fost solicitat;
    R.Benzar 6 – pacat ca nu s-a inteles cu Man in unele situatii de atac;
    Planic 6 – a jucat complicat in cateva cazuri;
    Filip 6 – decent, dar se vede ca nu este postul sau;
    Morais 6 – unele nesincronizari cu colegii de linie, dar merita mentionate cele cateva blocaje pe care le-a izbutit in fata atacantilor craioveni;
    Ov.Popescu 6 – neasteptat de bine, a reusit destule recuperari, a gresit insa pasa decisiva;
    Nedelcu 5 – a ales, mai mereu, solutia complicata;
    Man 5 – a participat la faza golului, apoi a pierdut multe mingi in zonele periculoase ale terenului;
    Tanase 5 – fara inspiratie in ultimii 20 de metri;
    Coman 6 – a provocat autogolul gazdelor, ar fi putut sa-i deranjeze si mai mult pe natangii din apararea lui Mangia;
    Gnohere 6 – util, a aparut o singura data periculos la finalizare.

    Cred ca se impune substituirea nervosului Tanase cu Morutan, Nu e cazul sa jucam in inferioritate. De asemenea, si Nedelcu ar trebui calmat. Daca ramanem in 11 si nu se accidenteaza vreun fundas putem invinge. Sa mai vedem …

    1
    2
  6. ronix2003

    Trebuie sa fii fanul lui Salam sau Guta sa poti zice viata asta ca Dicka e antrenor de fotbal. Bine, sau sa te cheme becali ori MiMi Stoica.
    Daca nici dupa meciul asta de pomina nu pleaca carpa asta de om, e clara treaba si sezonul asta, alta chinuiala si alt an ratat…

    7
    5
  7. quark

    surpriza nu a fost ca am pierdut, surpriza ar fi daca Dica va avea decenta sa isi anunte demisia…insa vina nu este a lui, perseverenta si talentul ciobanului de a alege non-antrenori trebuie rasplatita

    9
    5
  8. Tudz

    Ok… Pe scurt… Vestea proastă este că am pierdut în faţa Craiovei pentru prima dată în ultimii 15 ani! Dar vestea bună este că Dică îşi face bagajele şi vine Oli în locul său. Titlul 27, venim! 🙂

    2
    11
  9. alex-0101

    Mai sus am debitat ceia ce mi doream în rep 2, îmi cer scuze,.. Acum vreau sa zic cu tot sufletul ca mi bag pula în antrenamentele lui Dica și în cioban ca l tine… Nu doar ca distruge jocul dar asta distruge și jucătorii, du te n pula mea de antrenor, da ți demisia ba Boule ca nu jucam nimiiiiiiiiiic!!!!

    4
    1
  10. siegfried

    Să-l pună cineva pe Moruțan în primul tren către Cluj și să-l lase acolo. Zero absolut a fost în astea 45 de minute. Lampard și Nedelcu doi penibili în fața apărării. Uitați-vă la primul gol cum Popescu se plimbă prin fața purtătorului de balon fără să-l incomodeze cu nimic.Nedelcu e melc pe tranziție negativă, Bârsan la 36 de ani e Bolt pe lângă el. Pufi varză la șuturile de la distanță ca de obicei.

    6
    5
  11. saramago

    Craiova – Steaua 2-1 (0-1), elevii lui Dica s-au batut singuri. Desigur, arbitrajul lui Barsan a aratat condescendenta fata de amfitrioni, care au tras de timp ca niciodata. Dar steaua nu trebuia sa ajunga in situatia de a alerga dupa egalare. A fost ultimul meci cu Dica pe banca ?

    Balgradean 6 – evolutie decenta, nu cred ca a gresit la golul doi, nu e totusi vreun ter Stegen; sa nu uit de penalty-ul parat;
    R.Benzar 6 – acceptabil, in ciuda nervozitatii din final;
    Filip 5 – o improvizatie si … s-a vazut la golul egalizator;
    Planic 6 – a jucat accidentat si a facut-o relativ bine;
    Morais 5 – efort deosebit, pacat de pasele gresite si de cartonasu rosu incasat care, ne lasa fara fundas stanga cel putin doua etape;
    Nedelcu 3 – eroarea sa monumentala a stat la originea golului de 1-1; nu mai pun la socoteala pasele aiuristice cu care ne-a enervat;
    Ov.Popescu 5 – a gresit la golul de 1-1, la randul lui, cand s-a lasat pacalit de Barbut; chiar asa, cum e sa fii pacalit de Barbut ?
    Man 4 – cred ca ar trebui retras pe banca, o vreme …
    F.Tanase 5 – slab, dar nu din cauza lui s-a pierdut meciul;
    F.Coman 5 – bun in prima parte, slab dupa reluare;
    Gnohere 6 – util, dar fara sanse clare de gol;
    …………………………………………………………………………………………………………………..
    Morutan 3 – a inotat pe teren, a stat la originea golului de 2-1 (ne-a reamintit de golul incasat la Viena);
    Teixeira 4 – ambitios, dar depasit de situatie; trimis pe un post pe care nu (mai) poate juca bine, a gresit la golul doi al oltenilor;
    Rusescu 4 – pieton.

    Trei infrangeri in 12 jocuri (doua infrangeri consecutive), out din cupele europene, doua puncte in spatele lui CRF si un program greu la orizont. O situatie care va fi greu de remediat, dat fiind faptul ca defensiva va fi alcatuita din improvizatii (si) in partidele urmatoare.

    3
    1
  12. alex-0101

    @siegfried
    Cand vei înțelege frate ca nu au treaba jucătorii ci cei de pe banca, tu nu vezi ca nu jucam nimic, absolut nimic, tactic e 0, de ce l a scos pe Popescu? A jucat bine la recuperare, in atac omul nu poate dar pe recuperate a fost acolo.. Jucătorii par nesiguri frustrați etc… Cum plm îți explici ca man Coman Nedelcu joaca bine la națională de tineret, sau cel puțin decent? Tu nu vezi ca bizonul nu mai sta în careu? Vine în margine mai tot timpul, echipa nu sta bine în teren, nu sta bine fizic, ala e presing în plm? Cum drăcu sa joci ceva dacă dd un an la echipa stai lângă un amator, Stoican dacă era antrenor nu cred ca aveam vreo înfrângere în campionatul asta de toată jena :), jucătorilor nu pot sa le reproșez nimic atâta timp cât nu au antrenor!!!!!!!!!!!

    7
    4
    1. siegfried

      L-a scos pe Popescu fiindcă a fost slab tot meciul și pentru că în primul sfert de oră din repriza a doua Craiova ne-a călărit la mijlocul terenului. Mai uită-te la faza primului gol al oltenilor ca să vezi cât de bine s-a apărat Lampard-ul local în meciul ăsta.
      Cât despre tineret-speranțe U21, acum nu vreau să-ți spulber visele, dar e o competiție a loserilor. La 20 de ani, dacă ești bun, ești la naționala mare. Portughezii au în permanență 4-5 jucători eligibili pentru tineret, dar care sunt convocați la seniori,â chiar și noi îî avem pe Răzvan Marin, Drăguș care au jucat în meciul cu Serbia, deși erau eligibili pentru tineret.
      Fiecare cu ideile lui. Mie nu Dică mi se pare problema, ci valoare slabă a lotului din acest an, accentuată și de accidentările lui Momcilovic și Pintilii.

      2
      4
  13. adi i.

    Nu înțeleg de ce va doriți sa pierdem și implicit sa plece Dica . Credeți ca noul antrenor va fi ales pe alte considerente ? Ați văzut ca ați ghicit …. nu are decât sa asculte de JIJI (Bine in afara de Oli )
    Prin aceasta nu spun ca Dica nu greșește ,dar baza de selecție la antrenori (FCSB) este alta decât cea normala (cu mici excepții )
    Am început curajos partida , dar ușor ușor am cedat inițiativa ( morutan /man și nedelcu încă nu au forța necesară , iar alți nu sunt in forma .
    Aveam 4 pct. avans, acum am intrat iar la rãnd .

    6
    5
    1. siegfried

      Imi spune și mie cineva de unde a apărut ideea asta cu Olăroui la Steaua. A zis el ceva în sensul ăsta? că renunță la viața de lux din China pentru mocirla din România?
      Nu îl vreți pe Dică, dar pe cine aț vrea (lăsați vă rog deoparte ideile fantasmagorice)?

      2
      2
  14. alexandru-h

    Hai ca a intrat Jiji si ne-a linistit:

    1. Pe Dica nu-l da afara
    2. El face in continuare schimbarile (nu a recunoscut-o pe fata dar s-a inteles cat se poate de clar)
    3. Iar va aduce portar/fundas/mijlocas/atacant
    4. Jucatorul x nu va mai juca in veci (inlocuiti x cu orice fotbalist stelist, ca doar e irelevant)

    5
    2
  15. ronix2003

    Uite că a recunoscut cercopitecul, INTR-UN FINAL (pt naivi, căci restul s-au prins de mult ), că nu-l poate da afară pe Dică pt că ala e DOAR un executant, sclav, marionetă, (spuneți-i cum doriți) și își asumă el totul :)))))
    Ce mai e de zis cu nerușinatul ăsta? Mă-sa să mai vină la meciuri sau să țină cu echipa lui, că deja a devenit o afacere de familie și nimic mai mult….

    7
    3
  16. alexandru-h

    @ronix2003

    Acum 3 ani ma certam pe aici in privinta identitatii Steaua. In prezent mi se pare complet desuet subiectul. A recunoscut-o si Jiji in seara asta cand si-a batut joc de Ilie Dumitrescu („ca el crede ca FCSB e Steaua”). Daca echipa asta e continuatoarea Stelei, mai bine o ingropam impreuna cu patronul ei cel ticnit si ne vedem de treburile noastre; caci existenta ei frizeaza ridicolul, absurdul si bunul simt.

    Indiferent daca esti sustinator sau opozant a antrenorului Dica, trebuie sa admiti ceva: ca omul e un mincinos. Ca a venit in public de zeci de ori mintind grosolan ca are de-a face cu primul 11, cu schimbarile etc. Sigur, la momentul asta, cu el sau fara el, lucrurile nu ar fi foarte diferite – dar din punct de vedere simbolic, mi-am pierdut respectul pentru omul Nicolae Dica.

    De la ceilalti oricum nu mai aveam pretentii – slugi toti, fara exceptie, ca intr-un serial turcesc cu pasale si eunuci.

    11
    5
  17. ronix2003

    @alexandru-h

    Identitatea Stelei s-a dus pe apa Sâmbetei din momentul în care Satana Victor Pițurcă și Lașul Viorel Păunescu și-au bătut joc de echipă dând-o pe mâinile unui animal fără carte, frică de nimic și bun simț. Ce a urmat după, cu îndepărtarea legendelor clubului, scindarea suporterilor, rezultatele slabe ale echipei, lipsa de marketing si de viziune pe termen lung, pierderea emblei si a numelui șamd, nu au fost decât niște consecințe sau efecte normale ținând cont de cine a fost la conducere.
    Ăla se minte singur că a făcut bani și performanțe doar pe seama priceperii lui (uitând că fără Zenga nu vedea grupe europene, că fără Protasov și Olaroiu nu mai exista sezonul 2005-2006 sau calificările în UCL de după etc). N-are cine să-l mai trezească din prostie, ignoranță și nebunie, are deja o vârstă și nu se mai face bine, ba chiar din contră!

    Mai este ceva nespus sau nescris despre cioban? Își mai au rostul alte comentarii? În afară de câțiva copii, cred ca stim majoritatea de pe aici ca Steaua a fost una ÎNAINTE de ăla și aproape cu totul alta DUPĂ el. Continuitatea unui club în zeci de ani de existenta, până la urmă, n-o dau societățile care îl administrează sau locul din divizie, ci suporterii. Ori în zilele astea, în contextul dat, odată cu erorile grave decizionale ale jegurilor din conducere, se produce cu adevărat „discontinuitatea” Stelei, caci suporterii ei nu se mai pot regăsi în ea. Și motive sunt destule, le știm mai toți…

    E amatorism și multă treabă făcută după ureche ce se întâmplă acum la echipa asta cu antrenorul, iar Dică e un iepure fricos prins la mijloc . A fost lăsat pe incompetența lui, n-a avut rezultate și s-a lăsat călcat în picioare de cioban doar de dragul postului. Că a și mințit dupa, te mai miră? Așa se întâmplă când ești disperat și te crezi capabil de mai multe decât poți de fapt.

    Asta e, unii chiar vor să fie sclavii șefilor, ba mai mult, nici nu se supară că știe toată lumea despre ei. Nu degeaba e amic bun cu sclava Isaura aka MiMi :))

    9
    5
    1. piece-of-mind

      @ ronix2003

      Armata e la fel de vinovată ca Păunescu şi Piţurcă, atât pentru modul netransparent în care a „privatizat” secţia de fotbal, cât şi pentru tăcerea complice, „contra cost”, în care s-a complăcut mai bine de 7 ani după ianuarie 2003.

      8
      1
  18. quark

    Olaroiu la echipa ? Cum am mai spus, nu va mai veni niciodata ca angajat al ciobanului…si, ca sa ne luam gandul ca pipereanul inca mai are vreo bruma de discernamant, am aflat si cine vine pe turnanta: „Vă spun în premieră: în cel mult un an o să-l vedeți pe Luțu antrenor la FCSB. Acum își ia licența. Ce dacă n-are experiență? Or să mai fie p-acolo pe la antrenamente și MM, și stafful tehnic”…avem toate ingredientele inca unui sezon ratat

    5
    1
  19. Badicel Razvan

    Mama, cata doliu aici. Pai ce,nu știați ca Gigi ii antrenor? :)) Aseară pur și simplu râdeam la televizor de ceea ce putea scoate omul asta din el. Nu ma mira nimic când vine vorba de Gigi, măcar acuma dacă are coloana Dica, sa plece. Nu pentru ca ar fii el mare antrenor, dar autoritatea lui s a sfârșit odată cu declarațiile de aseară. Sa vina Luțu ?

    7
    4
  20. alex-0101

    În loc sa și tina fanii lângă echipa în vremurile astea de „procese” berbecul pare mai senil ca niciodată, pana la urma ce și face omlul cu mana lui nu i doar „lucru manual” dar nici drăcu nu l scoate, falimentul scrie pe echipa, de asta s a pierdut procese ca el le știe pe toate de asta de 3 ani nu avem un antrenor decent ca el le știe pe toate, mm e la echipa mai marioneta decât nick, plm nu i nimeni sa i spună „coaie îndepărtezi lumea și asta iii creează culoar lui talpan”, dar oricum îl doare fix în pl de oameni…csnd almie nu mi a plăcut ceva l am muit la stadion, ultima data am fost într o deplasare cu sudul la Brașov antrenor piturca, poate e vremea ca pra sa dea tonul again!!

    5
    2
    1. piece-of-mind

      @alex-0101

      Ce ton să dea PRA prietene, când doar la Sportul Studenţesc am mai văzut o aşa „galerie”, numeric şi vocal? Cine să dea tonul? Copilu’? John? De ce crezi că ei au făcut notă discordantă cu majoritatea grupurilor din PN, care a rămas totuşi neutră în toată nebunia asta şi s-au întors la stadion?

      Mi-e acum clar că nici o împăcare între Armată şi Gigi (din păcate, singura variantă pentru ca identitatea Stelei, aşa cum o ştim cu toţii, să fie reunită şi potenţial acceptată de toată lumea) nu mai e posibilă, lucrurile au mers atât de departe încât doar din orgoliu nici una din părţi nu va mai ceda.

      E posibil ca, în materie de Steaua, cam asta să fi fost, bine că avem la dispoziţie You Tube!

      9
      4
  21. vasglo

    O intrebare: avand in vedere conditiile speciale in care s-a desfasurat partida, credea cineva, inaintea inceperii ei, ca va vom putea mentine traditia de a pleca neinvinsi din Banie? Restul e circul obisnuit si perpetuu pe care il face Becali la televizor! Vorba lui Ilie Dumitrescu, daca patronul vrea sa intre 1-2 jucatori, pe care nu numai el ii crede buni (ex. Morutan, Teixeira etc), e vina lui ca astia joaca prost?? Evident, gargara inepta cu care patronul umple emisiunile sportive dauneaza grav stabilitatii si echilibrului dintre staff si jucatori, dar daca echipa ar juca fotbal si ar castiga cred ca altul ar fi si discursul patronului. Cand Morutan e cerut de toata lumea sa joace constant in primul 11, iar Tanase e mai mereu injurat, atunci cand primul il inlocuieste la pauza pe cel de-al doilea si nu joaca nimic toata repriza, ce vina are patronul care a cerut/facut aceasta schimbare? Poate vina de a da pe gusa la toti gugustiucii din presa tot ce face el, asta in spiritul sinceritatii si adevarului! 🙂
    In rest ramane cum am stabilit: pe Becali nu-l intereseaza fotbalul, adica ceva ce nu intelege, pe el il intereseaza numai banii din fotbal! Chiar si asa, nu stiu cum naiba se face ca tot fcsb=steaua e numai una, de la nastere si pana azi, ca toti vor sa ne bata!
    Oricum am da-o, ne trebuie antrenor, ca Gigi nu e!:)
    Cat despre „alternativa Talpan”, poate ne-o explica mai in detaliu @alexandru-h.

    4
    2
  22. Badicel Razvan

    Hai sa o luam pe a bună, orice ar fii.. Dacă voi a ți fii în locul lui Becali și a ți investii milioane de euro, ți ai dorii sa fii pe plus mereu, nu? 🙂 adică și eu dacă acuma în deschid firma papagalul și bag în ea o grămadă de bani, am pretenția sa și cajdig ceva din acest lucru. Ceea ce a făcut aseară Becali, nu este nou pentru nici care dintre noi cred. Se știe de aceasta poveste de peste 10 de ani de zile,ca Becali ii antrenor. În ultimu deceniu singurii care nu au avut probleme cu Becali au fost.. Reghe și Olaroiu. Dar oamenii aveau și rezultate, echipa juca.. Aveau o strategie și asa m ai departe. Acum ii praf și pulbere tot, indiferent ce ceea ce spune vekali, el nu are treaba cu partea tehnica, adică lasă ma.. Nedelcu joaca de rupe la națională și aici ii jumătate mort? Schimba foarte bine partea de joc, oferă pase pune în adâncime. Aici dacă da o pasa bună la 2 meciuri, ii ceva :). Man anul acesta a fost în mare parte.. Bine înțeles, la națională a făcut meciuri bune și foarte bune. Coman la fel.. Îmi explica și mie cineva cu ce ii devina ciobanul în afara faptului ca l a pus antrenor pe Dica. Eu asta nu înțeleg.. De ce în alte locuri se poate și când vii la echipa de club, jumătate sunt palete. Ii devina Becali ca desculții ăștia nu sunt în stare sa lege 5 pase? Ca și la nivelul de amatori se pazeaza m ai bine decât o fac gloabele astea. Este nevoie de antrenor cu experienta, oare dacă ar venii Oli cum tot se spune, ce ar fii?

    2
    3
  23. alex-0101

    @Badicel Razvan
    Prietene, ciobanul ii de vina pentru tot, Steaua în tot ansamblu ei este peste toată liga 1, ciobanul știe asta, ca de nu, se ducea la rapid, Dinamo sau alte echipe din mămăliga 1, dar steaua indiferent pe ce loc este vinde foarte bine, și în ciuda neparticiparea în Europa tot scoate câte un jucător pe bani frumoși… El tine echipa pt bișnițar, obișnuit cu oile asa crede el ca face bani, și pt România face ceva bani, doar nu crezi ca sumele de transfer între el și nas sunt reale :)), pe om îl doare în cur de istorie, de palmares, legende etc… Eu țin cu Steaua din liga 1 pt ca știu ca este echipa care a continuat tradiția dar pe omul Becali l am murit și îl voi mui o viata, e un personaj grotesc și foarte prost, ne arata cum își bag el pula în suporteri meci de meci, acum nu mai avem un nucleu, sa mi ceara iertare dar băieții din PRA nu pot o fi o voce a echipei, a ajuns sa mi fie silă, la echipa din liga a 4 a nu pot sa merg, asta dacă nu se dem ca palmaresul este la ei, și atunci scap de un chin, Becali, și dau de tasu, statul, frate echipa asta sta sa moara și noi nu putem face nimic, sa mi bag pula în gura tutoror celor care au dus la situația asta…. Multa muie ba oligofrenilor!!!!!!!

    6
    3
  24. SteauaToronto.

    E vorba de lipsa de educatie la Becali. Singurul lucru care are dreptate e ca daca ne uitam la Rapid, Petrolul, U Cluj, Poli Timisoara, Otelul, chiar si CFR si Dinamo care au fost in faliment, omul a reusit sa isi tina afacerea pe linia de plutire si sa aiba profit dar cu ce pret ?

    Modul cum umileste oamenii, va spun sincer eu as accepta sa lucrez undeva pe mai putini bani dar macar sa fiu respectat. Ma indoiesc ca Dica are self-respect, ce sa mai zici de MM. Asta este.

    Oricum alternativa cu armata e si un mai mare monstru asa ca cu asta defilim, ce sa facem.

    16
    4
  25. vasglo

    Revenind la procesul pentru „palmares”, citesc:

    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/nou-termen-in-procesul-pentru-palmares-dintre-csa-steaua-si-fcsb-talpan-ii-acuza-pe-avocatii-lui-becali-ca-vin-cu-documente-false-551382.html

    Oare despre ce documente este vorba? Presupun ca sunt documente interne ale armatei si ai nostri au facut cumva rost de ele si le-au copiat. Dar, ni se spune in plus ca sunt „copii conforme cu originalul”, deci certificate de un notar. Ori notarii nu certifica copii decat daca vad originalul. Oricum, daca documentele apartin armatei, avocatii trebuie sa precizeze asta si sa ceara ca armata sa prezinte originalele! Cunoaste cineva mai in detaliu despre ce este vorba?…

    1. vasglo

      O.K., am inteles asta. Chiar si copiile xeroxate se fac dupa niste originale, nu-i asa? Intrebarea e, unde sunt originalele, cine le are, cine a emis aceste acte? Este clar ca documentele in cauza nu au fost emise de fcsb=steaua, ci de altcineva, iar fcsb a intrat cumva in posesia unor copii dupa ele!..

  26. ronix2003

    Orice act depus la instanta (si nu numai), in copie, trebuie sa aiba mentiunea „conform cu originalul” si semnatura celui ce il depune, care isi asuma astfel raspunderea pt veridicitatea actului.
    Notarul nu elibereaza acte conform cu originalul, ci duplicate fara semnaturi, originalul ramanand in arhiva lui.
    Fiind vorba de un om cu apucaturi ciudate si afectat de teoria conspiratiei, te mai poate mira ca acuza in stanga si in dreapta avocatii de falsuri? Caci practic el asta acuza…
    Si totusi nu inteleg pt ce atatea termene inutile in dosarul asta, cand e clar ca se impunea citarea FRF-ului, chestionarea despre istoricul echipei si inchis balciul cu o decizie. Si faza asta cu amanatul 2 luni pt o chestie aberanta pare dubioasa…

  27. alexandru-h

    Ce face Talpan e o strategie care da roade. Asta e obligatia avocatului – sa gaseasca toate chichitele prin care cealalta tabara sa piarda procesul. Eu tot nu inteleg ce doriti – citarea FRF-ului? Pai de ce nu o face avocatul lui Jiji? Se pot identifica anumite documente in arhiva Ministerului Apararii – de ce nu se fac aceste demersuri?

    Mie Talpan imi este antipatic dar nu am ce sa-i reprosez la faza asta – dovedeste ca e mai bun jurist decat Jiji, creierul din spatele avocatilor sai. 😀

    1
    1
    1. keyser-soze

      Nu te lasa intoxicat de cei de la scanteia libera, pentru aia orice basina trasa de talpan e o victorie. Nu exista nici o chichita, cine ar fi asa de incostient sa falsifice niste documente? talpan trage de timp pentru ca nu prea are argumente.

      4
      1
    2. vasglo

      @alexandru-h

      Da, cred ca pe asta a mizat Talpan, ca avocatii fcsb nu au cum sa aduca niste originale care s-ar afla la armata. Numai ca, de data asta, s-ar putea sa i se infunde, intrucat instanta a decis, cum e si normal, ca „dacă nu reușesc să aducă orginalele, oficialii FCSB vor trebui să motiveze absența acestora”. Asa ca, daca documentele sunt la armata, parca vad ca instanta ii va cere lui Talpan sa aduca originalele! 🙂
      Oricum, nu vad cum vreun avocat sa-si puna pielea la saramura si sa certifice niste documente falsificate, mai ales cand documentele in cauza sunt emise chiar de cel cu care se confrunta!..

      4
      1
  28. alexandru-h

    Nu are instanta cum sa-i ceara lui Talpan documente de care are nevoie partea adversa si care nu-l au pe el ca semnatar sau pazitor. E absurd ce zici. Daca avocatii lui Jiji au nevoie de ele si stiu unde le pot gasi, fac o cerere frumos la ministerul de resort, basca o vizita la arhivele statului.

    2
    2
  29. killertits

    Are cineva de pe aici pregatire juridica astfel incat sa ne explice si noua ( astia care nu avem, si doar intelegem asa ca omu’ de rand 😀 ) exact care e treaba ? Sau ne dam toti cu parerea citind de pe net ?

    2
    1
  30. vasglo

    @killertits

    Iata ce zice Art. 292 din Noul Cod de Procedură Civilă cu privire la Depunerea înscrisurilor/Probelor ( Legea nr. 134/2010):

    „(1) Dacă prin lege nu se dispune altfel, fiecare parte are dreptul să depună înscrisurile de care înţelege să se folosească, în copie certificată pentru conformitate.

    (2) Dacă înscrisul este depus în copie, partea care l-a depus este obligată să aibă asupra sa originalul şi, la cerere, să îl prezinte instanţei, sub sancţiunea de a nu se ţine seama de înscris.

    (3) Dacă partea adversă nu poate să îşi dea seama de exactitatea copiei faţă cu originalul înfăţişat în şedinţă, judecătorul va putea acorda un termen scurt, obligând partea să depună originalul în păstrarea grefei.

    (4) Înscrisurile depuse în original nu vor putea fi retrase decât după ce se vor lăsa copii legalizate de grefierul instanţei unde au fost depuse.

    (5) Înscrisurile întocmite în altă limbă decât cea folosită în faţa instanţei trebuie însoţite de traduceri legalizate.

    (6) Înscrisurile depuse în copie la dosar nu pot fi retrase de părţi.”

    Deci, Talpan a profitat si a cerut originalele. Numai ca, dupa parerea mea, instanta si-a cam dat seama ca aceasta cerere e facuta la disperare si a lasat avocatilor fcsb si posibilitatea de a explica la o adica de ce nu au originalele . Cred, asa cum am mai scris, ca documentele in cauza sunt documente interne ale armatei emise in procesul desprinderii sectiei de fotbal de la CSA Steaua si pe care Talpan se face ca nu le cunoaste…

    1. kla2005

      @vasglo pana acum ati avut cea mai logica explicatie cu privire la inscrisurile alea.
      degeaba ne dam cu parerea daca nu stim care sunt inscrisurile.
      cel mai probabil aveti dvs dreptate ca sunt copii ale documentelor emise de Ministerul Apararii.
      Probabil avocatii vor depune in situatia asta o hartie prin care detaliaza de ce nu au ei originalele, ci doar copii „conform cu originalul”, vor aduce declaratia celui care a stampilat/semnat conformitatea documentelor respective sau chiar va fi adus ca martor, persoana respectiva fiind cea care si-a asumat conformitatea copiilor cu originalele.
      Daca nu sunt documente ale MApN, atunci e si mai simplu, avocatii vor aduce actele de la organismele/institutiile respective in original sau copii certificate la notar ale respectivelor documente (daca nu se pot aduce originalele din diferite motive)

      Ce nu inteleg eu, inca, e de ce nu este adus martorul tranzactiei extrajudiciare, si anume NOTARUL PUBLIC in fata caruia s-a facut tranzactia dintre Asociatie si firma Asociatiei SC FC Steaua Bucuresti SA.
      Notarul fiind garantul legalitatii tranzactiei respective!!!
      Si atunci nu mai e nevoie de absolut nimic…sau cel putin asa cred eu.
      Nu stiu dovada mai puternica in fata instantelor decat contracte/acte/tranzactii/etc. legalizate de un notar public!!!

      3
      1
  31. killertits

    Ce sa faca si ei, cort ca tiganii…sau ma rog, ca apvistii.
    In afara faptului ca nu era nici dracu pe acolo, am trecut azi prin zona parcului Carol si de curiozitate am intrat, era un soldat in afara cortului si l-am intrebat : Nu va suparati, dar ce paziti aici ? – Niste cupe, asa am primit ordin.

    Pana acum le-au tinut aruncate in niste magazii insalubre pe la stadion ( dupa ce a plecat jijel de acolo ) si aveau prafu de 10 degete pe ele…stiti cu totii ca au fost niste articole prin presa fix legat de asta; si acum s-au gasit sa le expuna in parc…Ar fi fost mai potrivit sa le expuna la Muzeul Militar, daca tot tin atata la ele.

    Cu siguranta se vor intoarce inapoi in cine stie ce camera cu igrasie de prin UM nustiu care de prin Ghencea..

    2
    1

Lasă un răspuns