[UPDATE -3] Echipa etapei a 10-a! Transferurile lui Becali în gura presei

de | octombrie 3, 2018

Becali despre echipă și evaluarea lui Dică

VIDEO

Echipa etapei

Stan, Moruțan, Gnohere și Tănase sunt steliștii din cei 11 jucători desemnați de LPF în ”echipa etapei” a 10-a. Nicolae Dică a fost ales antrenorul etapei.


Andrei Ivan

Bombă sau fumigenă? Gigi Becali a dezvăluit în această dimineață la Ora Exacta în Sport, Pro X, că a discutat cu rușii de la Krasnodar, dar și cu Andrei Ivan, căruia i-a propus același salariu pe care il încasează în prezent.

Related image

„Ieri am făcut o ofertă de 1.8 milioane pentru un atacant român, plus 26.000 euro salariu! Nu va zic cine e! El atât ia acum, fix 26.000 euro. Și i-am zis că ii dau tot atât. E un atacant din afară. E unul dintre Ivan sau Pușcaș, da! Dar nu va zic mai mult, gata!

Bine, hai ca oricum îl găsiți, Ivan este! Mi-a plăcut tot timpul de el!

Krasnodarul vrea 1.8 milioane pe el. Mi-a zis ca dacă Rapid Viena nu da 900.000 euro la iarnă, cade toată înțelegerea. Atunci o să plătesc eu banii și îl iau.

Când era el la Craiova, am oferit 3.5 milioane pe 4 jucători. Era pachet, era și Bancu acolo.

Ivan e fotbalist, de-aia il iau, ca e fotbalist. Joacă și atacant, joacă și al doilea vârf, joaca și în stânga”, a spus Gigi Becali la PRO X.


Transferurile lui Becali în gura presei

VIDEO. Transferurile lui Becali în gura presei

Dorinel Munteanu, antrenorul Chiajnei, a vorbit și el despre interesul pe care Gigi Becali îl are pentru Diogo Salomao, mijlocașul portughez al lui Dinamo.

Fostul campion cu Dinamo și cu Steaua este de părere că Becali încearcă să profite de problemele câinilor și a făcut oferta pentru Dan Nistor. De asemenea, Dorinel îl laudă pe Salomao.

„Cred că Becali speculează slăbiciunile din conducerea lui Dinamo. E doar o destabilizare. Nu cred că are intenții serioase”, a declarat Dorinel Munteanu.


Bizonul number one!

VIDEO. Gestul superb al Bizonului după golul cu Hermannstadt și ”replica” financiară dată de Becali celui mai prolific stelist din Steaua lui Dică.

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că i-a prelungit contractul atacantului Harlem Gnohere (30 de ani) și i-a mărit acestuia salariul cu 5.000 de euro pentru a-l motiva. „I-am mărit salariul lui Gnohere de la 15 la 20.000 de euro și i-am prelungit contractul pe încă un an. Chiar dacă primește 5 milioane de euro salariu de la echipa lui Rednic (n.r. Al-Faisaly), nu se duce acolo! Oricum nu-l dau pe Gnohere la Rednic”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.


Căpitanul roș-albaștrilor U19, Daniel Toma

VIDEO. Căpitanul roș-albaștrilor U19, Daniel Toma, după bătuta cu 4-1 administrată juniorilor de la CSA în fața ălora ”adevărați” cu sânge ros-talpan în ei, care îi jigneau strigându-le ”țăranii” și ”sclavii lui Becali”.

X Ray

5 comentarii la „[UPDATE -3] Echipa etapei a 10-a! Transferurile lui Becali în gura presei

  1. keyser-soze

    Gnohere si Morutan mi se par cei mai in forma jucatori stelisti. Morutan face cel putin doua faze periculoase pe meci desi intra mai mereu in repriza a doua. Gnohere participa mai mult la combinatii. Recupereaza, centreaza, paseaza, suteaza. Mi se pare mult mai matur in joc si mai altruist.

    6
    1
  2. vasglo

    @keyser-soze

    Gnohere mai si…fenteaza-dribleaza! Vezi faza golului de 2-1 pentru noi din ultimul meci, atunci cand l-a trimis dupa seminte pe fundasul sibian, si-a pus-o pe dreptul si a dat un „covrig” pe langa portar! 🙂

Lasă un răspuns