Bine ai venit, Mihai Roman!

de | august 20, 2018

Comunicat oficial

„FCSB anunta transferul mijlocasului Mihai Roman, de la FC Botosani. Jucatorul in varsta de 33 de ani a semnat un contract valabil doua sezoane si va imbraca tricoul cu numarul 28.

Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Mihai Roman este un jucator nascut pe 16 octombrie 1984, la Suceava. Acesta a inceput fotbalul la echipa locala Cetatea Suceava, fiind transferat in 2007 de FC Brasov. Dupa trei ani la echipa de sub Tampa, a fost transferat de Rapid, pentru care a evoluat pana in 2013, cand a fost legitimat de FC Toulouse, din postura de jucator liber de contract. In iulie 2016 a semnat cu FC Botosani, pentru care a inscris 16 goluri in 70 de partide. La nivelul echipei nationale, Mihai a adunat 10 partide oficiale intre 2009 si 2012.

Mai jos puteti citi o declaratie exclusiva oferita de Mihai pentru http://www.fcsb.ro dupa semnarea contractului:

“Sunt fericit ca am ajuns la cel mai mare club din Romania. Sper din tot sufletul sa ajut echipa sa isi indeplineasca obiectivele. Cel mai important este sa fiu sanatos si sa reusesc sa rasplatesc increderea acordata” – MIHAI ROMAN”


Roș-albaștrii au pregătit lotul cu care vor ataca dubla cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, iar din acesta face parte și Mihai Roman (33 de ani). Fostul căpitan al celor de la FC Botoșani a semnat un contract valabil doi ani și a intrat imediat în programul de pregătire impus de către Nicolae Dică.

Transferul lui Roman la Steaua vine la puțin timp după ce roș-albaștrii l-au legitimat și pe Alexandru Stan (29 de ani), fundaș stânga, care a și debutat în victoria cu Sepsi, scor 2-0. Steaua avea de primit suma de 400.000 de euro de la FC Botoșani, pentru transferul lui Golofca, însă a renunțat la această sumă și l-a luat în schimb pe Mihai Roman.

Cifre Mihai Roman, 33 de ani:
450.000 de euro e cota la transfermarkt
4 meciuri și 3 pase decisive în acest sezon
70 de meciuri a jucat la FC Botoșani
16 goluri și 18 pase decisive date pentru FC Botoșani
Cetate Suceava, FC Brașov, Rapid, Toulouse și FC Botoșani sunt formațiile pentru care a evoluat Mihai Roman

Ce transferuri vor urma?

Gigi Becali a explicat cum s-a ajuns la aceste soluții și a anunțat că a încheiat campania de achiziții. ”Ce transferuri să mai fac? Eu am echipă de căpitani. Pintilii a fost căpitan la Pandurii, Benzar a fost căpitan la Hagi. Bălașa a fost și el căpitan. Roman a fost căpitan la Botoșani. Am luat toți căpitanii din Liga 1!”

„Speechless” și „no comments”!

X Ray

3 comentarii la „Bine ai venit, Mihai Roman!

Lasă un răspuns