Lăcătuș RETROGRADAT din funcția de Director tehnic al CSA și trimis pe bancă în locul lui Ion Ion

de | iunie 14, 2018

Directorul tehnic al secției de fotbal CSA, Marius Lăcătuș, a fost demis și trimis la munca de jos.

În 14 decembrie 2016, Marius Lăcătuș era numit cu surle și trâmbițe Șef peste tot fotbalul de la CSA, și însărcinat să organizeze și să pună pe picioare fotbalul Armatei! Principalul obiectiv: promovarea sportivă în Liga a 3-a. FAIL!

Chiar dacă nu o spune direct, în fapt, azi, CSA l-a demis pe Marius Lăcătuș din funcția de director-tehnic al secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) și l-a pus în locul lui Ion Ion, fostul subordonat al Fiarei.
Ion Ion a fost adus de Marius Lăcătuș în 2017 și pus pe banca tehnică a echipei de seniori.

De fapt, Ion Ion a fost omul de paie și acarul Păun, pentru că tot Lăcătuș tăia și spânzura la echipă, peste antrenor.

Comunicat CSA

„În urma analizei activității sportive a secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București ca urmare a încheierii sezonului competițional 2017-2018, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:

– demiterea domnului antrenor Ion ION din funcția de antrenor principal al echipei de seniori;

– retrogradarea domnului Vasile AELENEI la o grupă de juniori din cadrul Centrului de copii și juniori;

– numirea la echipa de seniori ca antrenori a domnilor:  Marius LĂCĂTUȘ, Ștefan IOVAN și Gheorghe NIŢU.

Obiectivul primei echipe a clubului este promovarea în Liga a III-a.

De asemenea, domnul Adrian BUMBESCU a fost numit în funcția de șef al Centrului de copii și juniori și va avea ca obiectiv restructurarea activității centrului și implementarea liniei metodice de pregătire a echipei de seniori grupelor 2000-2003.”

X Ray

18 comentarii la „Lăcătuș RETROGRADAT din funcția de Director tehnic al CSA și trimis pe bancă în locul lui Ion Ion

    1. quark

      @PanaitCatalin daca te deranjeaza, pune-l pe nen’tu talpan sa mai deschida un proces contra AMFB, pentru ca asta scrie pe site-ul FRF-AJF.RO
      Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti

      Clasament – Liga 4
      # Nume echipa M V E I G P A
      1 AS Academia Rapid 28 25 2 1 154-12 77p +35
      2 CSA Steaua 28 23 4 1 154-9 73p +31

      13
      4
  1. vasglo

    “În urma analizei activității sportive a secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București ca urmare a încheierii sezonului competițional 2017-2018, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:…”

    Prin urmare, in anul de gratie 2018, deci dupa 27 de ani de capitalism (sic), numele „Steaua” a redevenit o „sectie” a unei cazarme militare! Sudistii si haterii stie?! 🙂

    P.S. – oare asa de jos a ajuns Lacatus, antrenor in Liga a 4-a?!…..Vivat, Mariana! 🙂

    11
    4
  2. xray Autor articol

    @PanaitCatalin

    Ai orbul găinii??? Se vedea și în articol.
    https://realitateasportiva.net/wp-content/uploads/2018/04/MSZoYXNoPWM2OTYwZmY5YzY2ODg0ZmE3ODlkN2ZiNmZlNTY4NGEz.thumb_.jpg

    Ia vezi și pe aici ce scrie pe tricoul lui Lăcătuș &Co. și nu-ți mai lansa în pustiu și provocator propaganda liberă!

    1) https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTAxdHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMTgl/MkYwNCUyRjA1JTJGODk5Mzg2Xzg5OTM4/Nl9MYWNhdHVzLUNTQS5qcGcmdz0xMDYw/Jmg9NjM2JnpjPTEmaGFzaD0yNWFiYjIw/MDhiZjkwYjVkOTYxZTg5ZmE5NjU2NDg0Ng==.thumb.jpg

    2)
    https://assets.sport.ro/assets/sport/2018/04/24/image_galleries/657152/lacatus-a-cedat-s-a-injurat-cu-un-suporter-in-fata-camerelor-tv-stai-acasa-ca-te-cauta-moartea-video_5.png

    3)
    https://mediartv1.freenode.ro/image/201806/w620/marius_lacatus_24184100.jpg

    4)
    https://sptfm.ro/wp-content/uploads/2018/06/ion-ion-marius-lacatus-csa-steaua-300×200.jpg

    … etc.

    Și la jucători
    http://tb.ziareromania.ro/Steaua-a-transferat-un-fost-jucator-de-la-Viitorul-lui-Hagi/e370354c0de68e5e54/240/0/1/70/Steaua-a-transferat-un-fost-jucator-de-la-Viitorul-lui-Hagi.jpg

    Uite și la idolul tău Talpan!
    https://images.gsp.ro/usr/thumbs/thumb_924_x_600/2018/06/12/910466-blog-1-930×524.jpg?optimal

    12
    5
  3. micodo

    Este incredibil cata importanta acordati unei schimbari de antrenori la o echipa de liga 4 pe care voi nu o recunoasteti!
    Inteleg sa faci articole prin care sa demonstrezi ca Steaua e fcsb si, in in liga 4, e o clona!
    Inteleg sa-l ataci cu orice ocazie pe Talpan, dusmanul nr 1 pentru fcsb!
    Dar sa-ti acorzi articole prin care sa ironizezi schimbarea de antrenori la Steaua cand pe fcsb o asteapta meciuri de cupe europene, 27, victorii cu dinamo, asta e de neconceput!
    Cum ma? chiar asa sa va sperie Steaua din liga 4? Nici acum nu sunteti linistiti, desi nu am promovat?
    La inceput de 2017 ati zis ca nici nu terminam campionatul….apoi v-ati amagit ca suntem 200 de drogati,….usor ati acceptat ca suntem vreo 500 de huligani, apoi ati zis ca suntem doar 5 mii si ati sfarsit sa afirmati ca in groapa au ramas din 5000 doar 600 de derbedei! Ne-ati cantat prohodul, ne-ati ingropat si imbalsamat daca nu promovam! Uraaa! De ce nu sarbatoriti?

    De ce nu va bucurati de liga 1, de cupe europene, de dinamo in playoff and shit?
    Cu ce va speriem noi, niste amarati din liga 4?

    PS. Mue antrenorului Lacatus! Mue omului Talpan (un clovn)! Traiasca simbolul Lacatus, Traiasca lupta regulamentara a lui Talpan!
    PS. Sunt curios ce argumente mai aduceti impotriva mea dupa ce am admis sa-i muiesc pe cei doi in anumite conjucturi care le dovedesc incompetenta!
    PS 2. Mue SL la anumite articole!

    8
    13
  4. quark

    @micodo este chiar atat de important pentru tine sa-ti pierzi timpul citind si scriind pe-aici ? sau inca nu ai depasit riscul de confuzie ? nu e mai constructiv sa stai in barca ta de 8+1 unde vasliti toti in aceeasi directie ?

    10
    2
    1. micodo

      Invoca Adrian ca, de fapt, fotbalul in mintea noastra s-ar reduce la cantece si atmosfera facuta!
      Gresit, la fel de gresit cum e sa crezi ca fotbalul se reduce la analize fotbalistice si comentarii pe net!
      Exista o vorba care spune ca microbistii sunt niste cretini irecuperabili.
      Tind sa-i dau dreptate! Sa stai sa comentezi faze, arbitri, echipe, rivali si antrenori e idiotenia si pierderea suprema in viata! Cretinism in stare pura!
      De fapt, fotbalul, privit de un suporter, ar trebui sa se reduca la un singur lucru: bucuria de a fi cu ai tai, de a glumi, de a canta, de a bea o bere sau 10, de a te apara si de a-ti afisa mandria in fatza rivalului. Nu e nimic despre scor, si performante, despre mistouri catre rivalii de scara de bloc sau de serviciu si comentarii online sau real life!
      Performantele echipei sunt lucruri pe care nu le poti controla, care te comsuma si care iti irosesc viata!
      Noi, peluzarii, am ales sa traim, sa ne bucuram, sa rezonam, sa ne asumam si sa simtim adrenalina meciurilor live, a deplasarilor si a intalnirilor cu rivalii, interni sau externi!

      Voi nu aveti cum sa traiti astea dintr-un singur motiv: nu aveti pe nimeni langa voi! nu va cunoasteti, nu aveti cu cine suferi si nu aveti cu cine impartasi bucuria sau durerea in tribuna! Bine, sunt sigur ca sunt multi care nici nu-si doresc asta! Nimic impotriva. Fiecare isi gaseste bucuria in viata lui, asa cum crede!
      Dar si sa-ti consumi viata stand sa comentezi faze, gazete, rivali si arbitri mi se pare inutilitatea absoluta – mai inutil decat viata pe o insula pustie!

      @quark. Ai dreptate! stau sa-mi pierd vremea pe aici! Gici ce? nu am postat niciodata pe grupurile CSA Steaua! Eu postez in peluza cu sutele de tovarasi!

      Si pentru ca nu-mi pot da dezactivare la cont, daca xray nu-mi sterge contul, o sa-l fut in gura pana ma va bloca!

      5
      10
      1. keyser-soze

        :)))) Adica nu iti poti dezactiva contul dar nici nu te poti abtine sa nu intri pe aici???
        Bine ca i-ai muit pe toti, gata, esti de-al nostru. Echipa aia de amatori nu este Steaua. Steaua nu joaca cu AFC Asfalt si cu Benfica Nova Generacao. Nu inteleg de ce iti pierzi timpul pe aici, doar pentru ca nu iti poti dezactiva contul??? :))))))))))))))))))
        Mai era unul pe aici, unul de-al nostru, care il implora pe Xray sa-i dezactiveze contul ca sa nu mai intre pe aici. Nu inteleg de ce este asa de greu sa nu mai intri pe fcsteaua.ro chiar daca mai ai inca cont.

  5. killertits

    Cu ultima fraza ai dat cu mucii in fasole, dupa cum se spune….

    I-auzi la ei ca nu ne cunoastem, ca nu traim…ba ai dracu numa la voi se intampla dinastea, fututi mortii matii de ratat, cine pizda matii esti ma cacat pansat de iti permiti sa dai verdicte despre altii fara sa ii cunosti ? NU ai tu zile de viata cate meciuri au eu si multi prieteni in peluze (pe Ghencea sau pe NA ), nu mai vorbi aiurea sa te afli in treaba cacat cu ochi.

    11
    2
  6. adrian0808

    Mai micodo …. e grav … tu de fapt sustii o sectie de fotbal …
    Majoritatea oamenilor au prieteni si tovarasi in orice domeniu , la munca, la bloc , au familii , colegi etc …
    Fotbalul si echipa ce o sustinem este doar o parte din viata , ceea ce ne permite sa traim si in afara stadionului .

    Admitem ca sunt unii care au descoperit prietenia si socializarea numai cand se aduna pe strazi in parcari sau la stadioane… Poate reusesc sa descopere si celelalte laturi ale vietii , ar fi benefic .

    8
    2
  7. decebal22

    @micodo „Eu postez in peluza cu sutele de tovarasi!” -no coment!!
    Comunismul e in floare pe tatuca Talpan il slujim la picioare de Steaua nici in p…a nu ne doare.Asta sunteti bai micodo toti astia de pe steaua labera si din peluza sud niste trepadusi tradatori imbatati de aerul comunismului.

    7
    1

Lasă un răspuns