Steaua ia cu o mână și dă cu două!

de | iunie 18, 2017

Becali a anunțat că Boldrin va pleca la Kayserispor, formație antrenată de Șumudică. Steuaua va urma să încaseze 1,5 milioane de € pentru fotbalistul pe care a plătit doar 300.000 de €.

„Am rezolvat-o şi cu Boldrin. Nu mai pleacă la greci. M-am înţeles cu turcii lui Şumudică. Vin să semnăm actele. Voi lua 1,5 milioane de € pe el”, ar fi declarat Becali pentru Fanatik. Și Pintilii este în discuție pentru un transfer….

Ok, nu a rupt Boldrin gura târgului, dar a fost golgheterul Stelei. Oricum, „Ricky” a fost peste evoluția lui De Amorim, venit pentru 900.000 de €. Da, cu 1,5 milioane €, Steaua ar mai scoate din paguba cu Tade și Muniru, aduși de la CFR cu câte 500.000 de € și apoi lăsați să plece liberi, dar apar alte riscuri de pierderi mult mai mari.

Se pare că Steaua repetă greșeala din ultimele două sezoane. „Dă afară” înainte de a aduce ceva în loc, măcar la nivelul celor plecați! Muniru a fost al 4-lea jucător care pleacă după Robert Vâlceanu (Astra), Wilfried Moke (liber de contract) și Gabriel Tamaș (Hapoel Haifa). Nu îl regret pe Muniru, dar Moke trebuia ținut (în lipsă de altceva). Cu Moke și Tamaș, Steaua a avut, totuși, cea mai bună defensivă din Liga 1. Bălașa și Larie nu sunt valoric peste cei doi. Cel puțin nu au arătat asta pâňă acum!

Slăbirea în defensivă va fi evidentă. După ce s-a lăsat doar în doi doar fundași centrali, Bălașa și Larie, ambii nesiguri și de partea dreaptă, acum Steaua va rămâne și fără închizători pentru că Pintilii și Boldrin au oferte să plece și Becali este dispus să-i lase visând la crudul Nedelcu de pe gard și la tataie Teixeira. Ovidiu Popescu, e cam varză la închidere. Până și Muniru era mai eficient la a anihila construcția adversarului în terenul Stelei decât noul “Lampard”.

Mai mult, Steaua se plânge după jucători U21 dar îl dă pe gratis pe Vâlceanu la Astra, de unde ia toți “bunicii”….

Să sperăm că nu-i va lăsa lui Dică un lot vraiște! Altfel intrăm în „deja vu” și Steaua nu mai pupă grupele UEFA nici în sezonul ăsta, ca în 2015-2016.

Roș-albaștrii au efectuat azi un nou antrenament în primul stagiu de pregătire al verii. Nicolae Dică a urmărit din tribune ședința de pregătire a elveilor săi în Slovacia. Preparatorul fizic și secunzii fostului decar au condus ședința de pregătire, în timp ce Dică și-a studiat atent, de la distanță, jucătorii, alături de Marius Ianuli. În tribune s-au aflat și doi fani ai vicecampioanie României, îmbrăcați în echipamentul favoriților.

Video de la antrenamentul de duminică

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/SteauaRosAlbastra1947/videos/1822632914418867/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

X Ray

Image result for baza sportiva fcsb steaua berceni 2017

5 comentarii la „Steaua ia cu o mână și dă cu două!

  1. sikander

    S-ar putea ca toate plecarile astea sa fie si in urma discutiilor purtate intre dica si jiji, primul exprimandu-si ideile despre asezarea in teren pe care o gandeste, iar al doilea prinzand ocazia sa mai faca bani. Dar nu cred 🙂 Nu se mai aude nimic de vreun fundas central in plus…

  2. kla2005

    Din pacate la Steaua e greu sa te impui. A facut foarte multe lucruri bune Boldrin, insa si multe erori. Eu unul nu l-as fi dat. Biznisu’i biznis. N-ai ce sa-i faci…
    Eu De Amorim as fi scapat…

    M-a impresionat (daca e adevarat) faptul ca Pintilii a declarat ca el vrea sa se retraga de la Steaua si nu mai pleaca.

    Mai e nevoie de inca DOI fundasi centrali. Ce faci daca se accidenteaza unul. Sezonul e lung, cu Steaua isi rup toti oasele, cu altii baga rezervele…trebuie sa ai solutii. Atacul iti castiga meciul, apararea iti castiga campionatul!

  3. mikegr

    Boldrin nu a jucat pe postul lui de mijlocas central ci a fost folosit in spatele varfului fiindca nu a avut cine sa joace acolo…la fel cum sezonul asta o sa jucam cu momcilovic fundas central…
    Vai de ea de echipa…in momentul de fata ar fi nevoie de minim 4 titulari..ceva de gen:

    Nita
    x1 (Balasa,Pleasca) x2(Balasa) x3(Larie) Morais(Momcilovic sau invers)
    Pintilii Boldrin (din pacate il vinde ciobanu)
    Jakolis(Enache de forma) Budescu(Tanase,Man) x4(Tanase.De Amorim sa zboare)
    Alibec (Gnohere)

Lasă un răspuns