home
28-10-09

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti / Cupa Romaniei

Steaua va incepe acest meci in urmatoare formula: Tatarusanu - Tudose, Baciu, Rada - Szekely, Plesan, Ov. Petre (Bicfalvi) , Ochirosii - Dayro, Bibiskov, Surdu

Mihai Onicas: "Vrem sa fim precauti si sa nu ajungem astazi la loviturile de la 11 metri. Eu sper sa reusim sa decidem meciul in primele 90 de minute. Avem de luat o revansa, pentru ca am pierdut doua puncte mari in campionat cu Gloria.
In plus, orice meci care sta in calea obiectivului nostru este important.I n finala, vreau sa intalnim Dinamo. Trebuie sa ne luam revansa pentru ca ei au castigat nemeritat in Ghencea"


Razvan Ochirosii: "In Europa League nu avem sanse foarte mari, dar in campionat si in Cupa avem ocazia de a ne impune. Daca vom trece de Bistrita vom fi foarte aproape de a reusi o performanta importanta. E un meci important si pentru mine, pentru ca am sansa sa arat ce pot.
Speram sa invingem si sa mergem mai departe. Vrem sa facem un meci bun. Toate meciurile din Cupa sint dificile, dar noi putem sa ajungem in finala. Acolo nu conteaza cu cine jucam. Au ramas numai echipe puternice si nu va fi deloc usor"


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3