home
27-10-09

Radicali

Meciurile Stelei au şarm doar fără spectatori?! Sau e invers. N-au nicio valoare jucate cu public?! Până atunci, singurul interes pe care aceste jocuri îl pot genera e prin absenţă: cei care nu vin se gândesc că poate au pierdut ceva. Dacă nu fotbalistic, măcar la nivel de cafteală, de injurii, de incertitudine. Moda e să-l înjuri pe patron. Dacă o faci, eşti în normalitate. Dacă n-o faci, nu eşti stelist. Ce eşti, eşti comunist?!

Mă miră un singur lucru în clipa asta. De ce suporterii Stelei acceptă ca meciurile de campionat ale echipei lor să se joace cu porţile închise? Când dreptatea, în instanţă, ar fi de partea lor. Din punct de vedere juridic, nu există un fundament prin care spectatorii posesori de abonamente să fie ţinuţi departe de stadion fără să fi comis nicio agresiune. Fanii Stelei ar putea într-o zi recurge la măsuri radicale. De exemplu, pot forţa intrarea pe teren la meciurile prevăzute a se juca fără ei. În acest caz, Liga ar fi obligată să anuleze partida şi să-i dea meci pierdut Stelei, deci implicit patronului. Cine ar suferi cel mai mult? Repetată de câteva ori, situaţia ar conduce inevitabil la o schimbare: ori se cară ciobanul, ori se rupe definitiv şandramaua. Revolta e întotdeauna pozitivă. Cine ştie, poate ne alegem şi noi cu alţi oameni în funcţiile cheie ale fotbalului românesc!

Articol scris de o mizerie care in trecut si prezent a terfelit numele Stelei

Are totusi o parere pertinenta si cum suntem "echidistanti publicam tot ce este obiectiv.

Insa nu putem trece peste magariile facute de-a lungul timpul si din acest motiv nu vom preciza nici sursa si nici autorul articolului


Alte comentarii pertinente de pe marginea acestui articol:


Vlad:

Ohohoho, nu e instigare la violenta baieti!! E dreptul abonatilor sa intre pe stadion, si este ilegal sa fie opriti, asa cum au recunoscut si Argaseala si Becali. Ei spera sa taraganeze treburile in instanta vreo 3,4 ani. Dar daca ne-am strange toti 2000 de oameni si am sari gardul toti odata ce ne-ar putea face??? Jandarmii nu ar avea voie sa ne opreasca, ba chiar mai mult, daca bodyguarzii lui Gigi ar indrazni sa ne loveasca, sau sa incerce sa ne opreasca, jandarmeria ar fi obligata sa ne apere drepturile, sa ne sprijine!!! Asta ar fi normalitatea! Evident, nu s-ar intampla niciodata asa ceva, pentru ca jandarmeria apara drepturile minoritatii reprezentate de patroni, nu majoritatea suporterilor. Dl. Banciu nu a zis sa mergem sa devastam stadionul sau oficiala, doar sa intram pe stadion, in conformitate cu banii pe care i-am dat, cu contractele semnate si cu drepturile noastre.

Sunt ultimul om care sa te iubeasca - nu-mi place frustrarea ta fata de istoria marilor echipe, nu-mi place nici negativismul stupid si ravansardismul asta la tau ardelenesc - numa’ ca acuma trebuie sa te felicit, pt. ca vad ca ai scos la iveala o noua specie de forumist: juristul argaselist! De unde naiba au aparut alde @nea vali@ astia cu plangerile penale si cu printat articole si alte tampenii? Inginerul de suflete al lui Stalin, alde Marian Iancu ai forumurilor, asta se pare ca nu lipseste de nicaieri - una peste alta, stimati juristi de balta, lasati-o pe aia cu plangerile penale si cu amenzile de la UEFA, nu de alta, dar macar judecatorii au terminat facultatea de drept, nu ingineria arbitrajului de tusa…


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3