home
23-10-09

Adevaratul "motiv" e-n loja

Nu are rost sa incercati a cauta motive si scuze pentru infrangerea de aseara, domnule Stoichita. In realitate aceste motive le-ati avut in minte pe tot parcursul mandatului dumneavoastra. Le-ati omis doar in clipa in care italianul a fost demis si ati declarat cu emfaza “Bergodi stia ce lot are si in ce se baga”. Mai mult, la doua posturi de televiziune ati intrat in direct si ati adresat frumos si retoric urmatoarea intrebare “Voua v-a placut Steaua cum a jucat in acest sezon?”. De parca aceasta grupare ar fi fost miezul din caciula in ultimii ani si acum un macaronar mediocru ar fi venit si ar fi daramat totul.

Abordarea dumneavoastra nu a fost noua, Dorinel Munteanu a brevetat-o primul promitand o schimbare radicala in joc dupa fotbalul secetos marca Lacatus, schema ce a tinut doar la primul meci, unde Dinamo a fost dominata in groapa fara drept de apel timp de 85 de minute. Mai departe? Mai departe Steaua a redevenit acea echipa becaliana lipsita de consistenta si spirit, cu un joc croit fix pe mentalitatea maimutei instigatoare la violenta si executii publice. Ceea ce a omis Dorinel si ceea ce si dumneavoastra omiteti sa luati in calcul, era influenta malefica a camatarului in viata echipei de fotbal si absenta unui sistem de management care sa vizeze DOAR performanta. Iar efectele s-au vazut si se vor vedea inca zece ani de acum inainte daca acest om nu va lasa aceasta grupare sportiva.

Nu este vina dumneavoastra directa domnule Stoichita pentru aceasta prabusire a Stelei dar va faceti vinovat ca ati acceptat sa lucrati pentru cel care i-a distrus spiritul. Dumneavoastra care ne-ati povestit despre modul in care Sfinxul v-a scolit, sugerand frumos superioritatea mentalitatii steliste in comparatie cu diletantismul concurentilor, ati venit sa lucrati pentru un megaloman bantuit de o „intunecime intelectuala” asa cum il numea Boloni, ati imbracat aceeasi manta rusinoasa pe care a ridicat-o si Fiara si ati garantat pentru un sistem in colaps.

Acum vin eu si va intreb domnule Stoichita: Dumneavoastra v-a placut cum a jucat aceasta echipa in ultimii trei ani? Ce parere aveti de prima infrangere din istoria de peste 60 de ani a gruparii ros albastre in fata unei echipe de Turcia, tocmai in timpul mandatului dumneavoastra? Dar ce parere aveti de faptul ca in era Becali, echipa de fotbal Steaua nu a facut 20 meciuri MARI puse la gramada in toti acesti ani?

Nu are rost sa subliniati subtil faptul ca Steaua nu mai are valori in echipa. Au mai spus-o Hagi si Bergodi, aproape au implorat prin intermediul mediei pentru transferuri. Cum poti sa faci performanta daca jucatorii exponentiali sunt vanduti, daca celor ramasi li se micsoreaza salariile sau sunt santajati ca sa renunte la sume negociate si semnate in contracte?

Cum sa ai pretentia ca Steaua sa castige tot, odata ce locul doi in campionat a devenit un unic scop pentru obtinerea banilor proveniti din Champions League? Cum sa iti propui sa castigi Europa League dupa ce tocmai ai ocupat locul 6 in propriul campionat? Cum poti sa speri ca Steaua va redeveni o echipa mare odata ce omul care isi trage bani frumosi de pe spatele acesteia, defileaza cu fularul rivalei de moarte la gat, injosindu-se si injosind Steaua, pentru a le face pe plac rivalilor?

Ce viitor are aceasta echipa cu seful dumneavoastra care angajeaza batausi pentru a reduce la tacere suporterii disperati de starea de fapt? Cum poti sa fii atat de ignorant si sa dai vina pe proprii suporteri pentru un fotbal batranesc, fara viteza, spectacol si goluri in timp ce o echipa comunala din Romania (imi cer scuze pentru locuitorii metropolei Urziceni) presteaza un fotbal onorabil in Champions League jucand orice meci in deplasare si fara a beneficia de suportul a 25.000 de romani cum au avut ros albastrii pe Santiago Bernabeu?

Zero fotbal = zero goluri. Suna atipic in cazul Stelei pe care o ati cunoscut-o candva, nu?

La urma urmei ati stiut tot timpul „unde va bagati”, nu-i asa domnule Stoichita?



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"




Catalin Asavoaei







https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/