home
21-10-09

Eu votez PNG!

Vreau sa ma inscriu pe listele PNG... Nu, nu partidul ala, nu ma intereseaza politica deloc. Vreau sa ma inscriu pe listele Persona Non-Grata. Daca unii sunt tristi ca sunt interzisi, eu sunt trist ca nu sunt interzis. Simt ca nu mi-am facut datoria fata de echipa. A fi inscris pe listele conducerii ingrate care a intors armele impotriva suporterilor proprii este o mandrie. E ca si cum ai avea certificat de revolutionar. E chiar mai bine, pentru ca nu exista asociatii oculte care se bat pentru certificatele alea ci insusi dictatorul ti le ofera. Asta chiar inseamna ceva. Maine, voi face tot posibilul ca sa fiu si eu trecut pe listele alea... asta nu inseamna ca voi omori arbitrul sau ca voi arunca cu banane, piersici sau prune pe teren. Imi voi exprima parerea obscena despre modul in care este condus clubul, despre situatia ingrata in care am ajuns, despre priceperea de care da dovada ciobanul suprem.

Am facultate, am serviciu, am mai multi neuroni activi si legati decat tot neamul tau de la oaie incoace, Gigi! Dar aleg sa te injur, pentru ca doar asta intelegi. Si voi, cei din presa, deontologilor, sunteti creatorii malefici ai lui Gigistein. Acum, cand toti ne revoltam voi inca ii puneti microfoane sub nas si intrebari servite precum la antrenamentul de tennis. Voi il gadilati la emisiuni TV cu toate ca 16000 de oameni au spus pe un site ca nu mai vor sa-i vada numele acolo. Sper ca ciobanul sa aiba o mare surpriza maine. Se asteapta ca protestul sa fie domolit de unguentul expirat servit de bravii lui soldati la Iasi si de plasturele interdictiilor. Eu cred ca rana noastra e prea adanca si nu poate fi vindecata asa usor. Trebuie sa fim ca hidra mitologica, cand ne sunt taiate 2000 de capete sa creasca altele in loc... Nu e Gigi Hercule, stati calmi. Hercule nu facea dragoste cu oile. Suntem, poate, 10.000 de stelisti militanti si trebuie sa demonstram asta!

Nu ma intereseaza politica, pentru simplul fapt ca nu am nicio speranta pentru tara asta. Vorba cantecului: "slabe sperante sa ne reabilitam". Dar voi, cei de sus, cei din numitele "structuri", care stiu ca monitorizati site-ul si il tineti in brate pe oier doar ca sa manevrati capitalul lui electoral-babesc: Intelegeti odata ca pentru multi dintre noi singurele bucurii pe care le avem sunt o bauta cu prietenii, un meci de fotbal, un strigat de disperare pe stadion, care sa ne amageasca si sa ne faca sa credem ca suntem parte din ceva mai mare decat noi. Ma complac in asta, nu vreau altceva... nu vreau sa ajung presedinte, nu vreau sa iasa ala cu care tin eu, vreau doar sa fiu lasat sa ma bucur, in tristetea mea, de o echipa de fotbal care nu inseamna pac-pac-3luni-6luni-interzis-interzis!

Cat despre senzatia de neputinta care ne incearca pe toti... Ciobane, eu nu-ti doresc moartea, dar o sa ies in Piata Universitatii daca o sa se intample. Suntem multi cu frica, poate prosteasca, de Dumnezeu si stim ca nu e bine sa doresti raul altuia, mai ales unuia care nu are discernamant ca tine dar fii sigur ca dupa tine o sa curga rauri de sampanie, o sa raguseasca zeci de mii de gaturi si o sa se danseze pana dimineata! Nu in ultimul rand, doresc sa dedic acest minunat articol izvorat din ura imaculata celor de pe langa club, din club, de sub club care se vand, se prostitueaza, se penibilizeaza din ce in ce mai tare: O sa vina si randul vostru, tradatorilor... nu veti fi uitati dar nici nu veti fi amintiti vreodata!

Liber traiesc, liber sa spun ce gandesc!


Un baiat din peluza


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3