home
21-10-09

Steaua Bucuresti - Fenerbahce Istanbul

Joi, 22 octombrie, Steaua va intalni acasa puternica echipa din Istanbul, Fenerbahce. O victorie cu turcii i-ar readuce pe elevii lui Stoichita in lupta pentru primavara Europa League.

Desi a pierdut primul meci de acasa, cu Twente, si au castigat la limita, in deplasre, cu Sheriff(1-0), "Canarii galbeni" raman cea mai puternica echipa din grupa H a Europa League. In componenta clubului infiinat in 1907 se gasesc jucatori foarte puternici, internationali brazilieni(Alex, Roberto Carlos, Andre Santos), uruguaieni(Lugano), campioni europeni(spaniolul Guiza), precum si multi internationali turci(Kazim, Semih, Volkan, Emre,etc.).

In lotul echipei antrenate de Cristoph Daum se regaseste si fundasul brazilian, Bilica, fost jucator al lui "U" Cluj, echipa cu care a jucat in Liga 1 in urma cu doua sezoane. Pentru cei care nu si-l mai amintesc, Bilica e fundasul care, in ultima etapa, a provocat penaltyul din care CFR-ul a iesit campioana. Corectitudinea acelui meci si a fundasului Bilica au fost si inca sunt puse sub semnul intrebarii.

Fenerbahce joaca meciurile de acasa pe stadionul Sukru Saracoglu, un stadion cu o capacitate de 56579 locuri si care e plin meci de meci. Pe langa bugetul comparabil cu cele ale puternicelor echipe vestice, Fenerbahce are si un palmares foarte bogat. Canarii au castigat de 17 ori Superliga Turca, terminand de 16 ori pe locul 2. Mai au in palmares 4 Cupe ale Turciei, 8 Supercupe, 3 Campionate Turcesti(1933, 1935, 1944), 6 Ligi Nationale(1936–37, 1939–40, 1942–43, 1944–45, 1945–46, 1949–50), 8 Cupe ale Cancelarului, 12 Cupe TSYD, au castigat de 16 ori Liga de Fotbal a Istanbulului, de 4 ori scutul Istanbulului, de 2 ori cupa Ataturk, de 4 ori cupa Flotei si cate o data cupa Istanbulului si cupa Spor-Toto. In sezonul 2007-2008, Fenerbahce a reusit sa ajunga in sferturile de finala ale Champions League, fiind eliminati de Chelsea.

Steaua si Fenerbahce s-au mai intalnit o singura data, in sezonul 1997-1998 al cupei UEFA. Atunci, in Prima Runda a Turului 3, Steaua a iesit invingatorare, reusind sa se califice mai departe dupa un 0-0 la Bucuresti si o victorie cu 2-1 la Istanbul. Pentru Stelisti au marcat Militaru si Ciocoiu.

Daca, pentru "Canari", fanii sunt sfinti si sunt tratati cu cel mai mare respect, nu acelasi lucru se poate spune si despre Steaua. Ca orice club de fite, echipa creditata de Gigi Becali isi rezerva dreptul de a-si selecta clientel. Astfel, intr-un mod abuziv si cat se poate de josnic, multor suporteri stelisti adevarati le-a fost interzis accesul la meci. Si asta doar pentru ca creditorul, Gigi Becali, nu doreste sa mai fie injurat, nevrand sa accepte nici chiar acum, in ceasul al nouazecisinoualea, faptul ca el e vinovat pentru situatia actuala a Stelei. De incercari din partea dumnealui de a indrepta lucrurile(atat in ceea ce priveste Steaua cat si suporterii) nici nu poate fi vorba.

Stoichita nu are probleme noi de lot. Ovidiu Petre si Tanase sunt accidentati iar Emeghara revine dupa accidentare.
Echipa probabila:

Zapata - Golanski, Ghionea, Rada, Marin - Szekely, Bicfalvi, Toja, Nicolita - Kapetanos, Surdu

Meciul va avea loc maine, de la ora 20.00 si va fi transmis in direct, pe ProTv.

Adrian


https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/

STEAUA
Joi, 22 octombrie
ora 20:00 ProTVhttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/