home
20-10-09

Becali a interzis pe Ghencea pensionarii si politistii (EvZ)

Ordinul patronului stelist de a se anula abonamentele la peluze a creat haos în Ghencea.

Lupta „antihuliganism” pornită de Gigi Becali împotriva contestatarilor săi s-a transformat într-un abuz în masă. Faptul că toţi deţinătorii de abonamente la peluză au fost declaraţi, de-a valma, persoane interzise, arată că şefii din Ghencea au luat această măsură fără să deţină vreo dovadă în acest sens, deşi s-au bătut cu pumnii în piept că „drogaţii” au fost atent selecţionaţi în urma analizării probelor video. Steaua a îndepărtat astfel câteva mii de fani care, de-a lungul anilor, au contribuit la bugetul clubului cu sume importante şi nu toţi vin pe stadion să-l conteste sau să înjure.

Oricum, dreptul de a interzice accesul persoanelor pe stadion aparţine exclusiv jandarmeriei şi poliţiei.

Ion Preotu, în vârstă de 58 de ani, pensionat pe caz de boală, a mers ieri la ghişeele stadionului ca să-şi cumpere un bilet pentru meciul din Liga Europa cu Fenerbahce Istanbul (jocul se va dis puta joi seară, de la ora 20, în direct la Pro TV). Suporterul a avut surpriza să afle, cu surprindere, că este „persona non grata” şi nu mai are ce căuta la meciurile Stelei!

Merg de peste 30 de ani la meciurile echipei. N-am făcut nimic rău, dar acum mă alătur protestatarilor. Am mers la preşedintele Argăseală să fac o contestaţie, dar secretara mi-a spus că vom primi un răspuns în câteva zile. Păi, în câteva zile este meciul. Eu când îmi mai iau biletul? Gigi a spus că pensionarii vor primi abonamente gratuite. Uite că nici cu bani nu am dreptul să-mi cumpăr un tichet. Au mai fost şi alte persoane care au depus contestaţii. Printre aceştia era şi un angajat al Ministerului de Interne. Am ajuns de râsul lumii. Gigi interzice şi poliţiştii pe stadion!, ne-a declarat ieri Ion Preotu.

„Am nişte soluţii secrete”

Cazul lui Ion Preotu nu este singular.

În situaţia dânsului mai sunt peste o sută de persoane, care m-au sunat numai astăzi (n.r. - ieri). Numai asta am făcut toată ziua. Nu ştiu pe ce bază s-au anulat abonamentele. Mi s-a spus să le transmit oamenilor să facă o cerere către preşedintele Argăseală în care să întrebe pe ce bază s-au luat aceste decizii şi probabil mâine (n.r. - azi) vor primi un răspuns, ne-a relatat Monica Chiriţă, secretara clubului.

Gigi Becali n-a părut interesat de umilinţele provocate fanilor. „Vor exista reglementări şi pentru astfel de cazuri, dar nu vi le pot spune acum. Am nişte soluţii secrete”, ne-a declarat patronul stelist.

Evenimentul Zilei


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3