home
18-10-09

Steaua II - Dunarea Giurgiu 0-0

Astazi, Steaua II a intalnit pe Dunarea Giurigiu intr-un meci contand pentru etapa a zecea a Ligii 2. Avand in vedere pozitiile din clasament ocupate de cele doua echipe si diferenta de doar 2 puncte dintre ele, meciul s-a anuntat a fi unul pe viata si pe moarte. Dar vremea grea si terenul rau au facut ca cele doua echipe sa nu incalzeasca cu nimic publicul venit pe terenul 5 din complexul Ghencea.

33.Lungu(cpt.) - 2.Mustata, 5.Ninu, 6.Iacob, 4.Mihai - 20.Adam, 8.Lazar, 15.Muzac, 7.Vaduva - 10.Simion, 9.Bitfoi

Dunarea a venit in capitala si cu catel si cu purcel si, impinsi de la spate de sustinatori, a avut prima ocazie in minutul 10. Prima ocazie a gazdelor a venit in minutul 17, atunci cand Simion a trecut de apararea giurgiuvean si a pasat in lateral, Bitfoi neajungand insa la minge. In minutul 25, Alex Iacob a fost inlocuit cu Bejan(nr.28). Tanarul fundas venit de la Corvinul a fost lovit la genunchi de catre colegul sau, Apostol Muzac, la o faza in care cei doi au incercat sa deposedeze un aadversar.

Treptat, meciul a scazut in intensitate, ocaziile devenind din ce in ce mai rare. In minutul 41, Ivasca a executat bine o lovitura liber, fara probleme pentru Lungu. Finalul de repriza a apartinut stelistilor mici care au mai avut o ocazie mare prin Simion, scapat singur cu portarul.

Cea mai mare ocazie a meciului a apartinut stelistilor. In repriza a doua, Abuzatoaie, intrat in locul lui Adam, a scapat singur cu portarul Dragnea, insa scarita sa nu a gasit spatiul portii. Pana in minutul 90 nu s-a mai intamplat nimic notabil. Impinsi de la spate de galeria venita din Giurgiu, Dunarea are sansa de a transa meciul insa Buca, aflat intr-o pozitie favorabil, reia peste poarta, meciul incheiandu-se cu scorul de 0-0.

La Steaua II si-a facut debutul in Liga 2 si tanarul Pazon. Acesta l-a inlocuit pe Vaduva, in minutul 90. Suporterii stelisti au infruntat si ei frigul si au sustinut echipa satelit, la meci fiind prezent un banner cu numarul 7.

Steaua II a resimtit lipsa lui Plesan, Dayro si Filip, fara ei, echipa alergand in gol. Au fost pierdute 2 puncte importante insa nu trebuie uitat faptul ca obiectivul echipei e creearea de fotbalisti puternici, nu promovarea.


Daniel-Ionut



Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3