home
16-10-09

CSA Steaua Turabo - Dinamo Bucuresti 79-88

Etapa a cincea a campionatului national de baschet a inceput in forta, cu ceea ce era pana acum cativa ani derbyul ligii, meciul dintre eternele rivale, Steaua si Dinamo. Impreuna, cele doua echipe au 43 de trofee, fiind cele mai titrate din Romania (22 titluri pentru Dinamo, 21 pentru Steaua). Meciul a avut loc in Sala Regimentului de Garda Mihai Viteazul.

Dinamo a inceput bine, reusind sa termine primul sfert in avantaj, 27-14. Steaua a revenit puternic in al doilea sfert, castigandu-l cu 29 la 21. Cele doua echipe au intrat la pauza mare cu scorul de 43 la 48. Sfertul trei a fost dominat iar de catre dinamovisti(17-12), ultimul sfert fiind cel mai spectaculos si terminandu-se cu scorul de 24 la 23 pentru "Militari".

Ron Timus a fost din nou cel mai bun marcator si cel mai bun om al Stelistilor. Americanul a reusit 24 de puncte, 5 recuperari, 2 interceptii si o pasa decisiva, reusind, insa, doar 3 din cele 6 aruncari libere.

Virgil Stanescu a fost al doilea cel mai bun om al Stelistilor. Desi nu a inceput ca titular, Stanescu a reusit 19 puncte. Din pacate, acesta a fost ultimul meci al lui Virgil la Steaua. El se va deplasa luni la noua sa echipa, Banca Tercas Teramo, in Italia. Virgil Stanescu a jucat pentru Steaua 5 meciuri in Divizia A, doua in Cupa Romaniei si unul in Liga Balcanica.

Steaua a pierdut derbyul cu Dinamo si, dupa 5 etape, se afla pe locul 14.


Adrian


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3