home
12-10-09

Pele e cu noi!

L-am sunat pe domnul Balint in numele tuturor suporterilor Stelei cu bun simt in primul rand.Ca reprezentant AISS i-am multumit din suflet ca a luat pozitie contra arhanghelului de urda si aberatiilor sale.

I-am explicat sincer, ca nu e vorba de dorinta noastra de a isca un razboi " mediatic". E vorba de faptul ca suntem incantati ca cei care apara Steaua, sunt cei care ar trebui sa o apere. Chiar de atacuri din interior!

Mi-a spus ca a avut intotdeauna pozitie, chiar daca uneori se intreaba daca nu e prea mult. A fost lovit sub centura, marca inregistrata "gigi". E dezamagit ca vede terfelita gloria Stelei, ca a aparut becali cu declaratii in care il acuza pe marele Alecsandrescu ca a luat spaga. In primul rand e josnic sa ataci un om care nu mai este printre noi, si in al doilea rand, Ion Alecsandrescu este o legenda, prin munca lui alaturi de Ienei , Iordanescu si toti cei care au contribuit la maretia Stelei. Ataca Steaua prin asemenea declaratii.

L-am asigurat in numele AISS, chiar daca nu are decat valoare sentimentala, ca pentru noi, ei sunt adevaratii eroi ai Stelei. Munca si valoarea lor au contribuit decisiv la creerea acestui brand urias numit Steaua. Fara munca lor Steaua nu era ce este acum si ciobanul nu era propulsat spre o asemenea notorietate pe spatele Stelei. Are tot dreptul sa vorbeasca, prin prisma acestor adevaruri.

Mi-a marturisit ca este constient ca prin declaaratiile date dauneaza pe moment echipei, si nu a vrut nici un moment sa starneasca un "razboi" in presa! Dar s-a incalcat orice limita in mod simstematic.

Am replicat ca in momentul de fata, ne este foarte greu, singurele legaturi cu spiritul Stelei sunt imagini cu Stoica, Boloni, Iordanescu, Majearu, Hagi, Lacatus, dansul si meciurile lor de referinta. Cu ce sa ne identificam mereu? cu scandaluri si declaratii grosolane?

In final l-am rugat sa devina membru onorific AISS. A spus ca se simte onorat de propunere si ca toti fostii jucatori ai Stelei, care au contribuit la fabricarea legendei Steaua ar trebui sa fie membrii onorifici a Asociatiei Suporterilor, pentru a o legatura cat mai stransa intre suporteri si familia Stelei.

I-am multumit inca odata, cu groaza ca deranjul abia incepe...un refresh pe gsp.ro...si iadul se dezlantuie: Alecsandrescu e un spagar! Sfinte...pot rivalii sa ne faca mai mult rau vreodata?

Raspunsul il stiti cu totii!!

armanovici


nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Poli Iasi

STEAUA
Duminica, 18 octombrie
ora 20:00
Antena 1 LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
  • Program Liga 1 2009/2010
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Tricouri Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Video Imagini » sectiunea video
https://fcsteaua.ro:/