home
11-10-09

Becali contestat la Brasov

Steaua Bucuresti a poposit cateva zile intr-un mic cantonament de miercuri pana duminica. Echipa a sosit in Brasov miercuri seara, la Hotel Belvedere, iar Sambata a desfasurat un antrenament deschis presei si publicului pe stadionul Forex din Brasov incepand cu ora 17.

La antrenament au venit mai multi suporteri, pardon, cum ii numeste Becali, „Huligani”, care, in mod pasnic, au scandat impotriva lui. Numele lui Lacatus a fost strigat timp de cateva minute, ceea ce l-a enervat si iritat pe noul antrenor Mihai Stichita. Pe toata perioada antrenamentului, suporterii au fost cat se poate de linistiti, dar scandarile impotriva creditorului nu au incetat.Acest protest va continua,deoarece nu exista decat o singura solutie pentru ca noi, suporterii, sa incetam cu aceste scandari. Solutia este ca acest personaj din conducerea clubului sa plece si sa vanda Clubul de fotbal Steaua Bucuresti.

In ziua de dumnica la ora 11.00, Steaua Bucuresti a sustinut un meci amical cu FC.Snagov, unde Steaua a castigat cu scorul de 3-0, golurile au fost marcate de Dayro Moreno '43, Toja '54 si Rada '75.

Suporterii (sau, cum ne mai zice Becali, „Huliganii”), s-au prezentat la meci intr-un numar destul de mare, unde au inceput din nou scandarile anti Becali, Argaseala si mitica Dragomir.

„Huliganii” au afisat si cateva bannere adresate creditorului. "Huliganism in forma pura: cand ziaristi tu injurai, cand oameni tu sechestrai, cand bodyguarzii peste noi ii trimiteai!" ; "Rest In Peace ASA. N 1947 D 2003", adica in traducere libera: "Odihneste-te in pace Asociatia Sportiva Armata. Nascuta 1947 Decedat 2003", au fost mesajele transmise de fani.

In concluzie, AISS anunta ca protestele suporterilor din TOT STADIONUL vor continua pana la capat, adica pana cand George Becali va accepta sa vanda Steaua si sa ne lase sa ne vedem de fotbalul si echipa noastra! In masura in care clubul Steaua va initia actiuni care vor ingradi intrarea suporterilor in stadion, AISS va fi gata sa ii sprijine pe suporteri, din punct de vedere juridic, pentru a contesta aceste masuri abuzive.

In acest sens, ii rugam pe toti cei care tin la aceasta echipa, sa nu se lase pacaliti de strategia lui George Becali, de a arunca MEREU VINA PE ALTII si sa observe ca de cand s-a implicat la club, acesta a adus NUMAI HAOS SI MEDIOCRITATE, schimband in mod iresponsabil zeci de jucatori si antrenori , situatia actuala fiind una din cele mai rusinoase din cei 62 de ani de existenta ai clubului.


Stelistii din Brasov



Volei: CSA Steaua - U Cluj - Padrese

Volei: CSA Steaua - U Cluj - Padrese

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3