home
10-10-09

Reactii Fosti Jucatori Steaua vizavi de situatia actuala de la club.

Ingrijorat de declaratia halucinanta data de creditorul Stelei, ieri 09 Oct 2009 fcsteaua.ro a incercat sa obtina cateva cuvinte macar, din partea unora din fostii jucatori reprezentativi ai Stelei.

Intrebarea a fost simpla: Cum comentati situatia fara iesire in care a ajuns Steaua datorita conflictului dintre creditor si suporterii Stelei?

Gabi Balint

A specificat de la bun inceput ca si-a spus punctul de vedere, ieri in timpul interventiei la GSPTV. Ne-a rugat sa avem rabdare, va trimite o scrisoare publica in care va specifica exact pozitia domniei sale vizavi de atitudinea dictatoriala a europarlamentarului din pipera.

A tinut sa ne aminteasca un lucru simplu: nici un dictator, nimeni nu a reusit sa sfideze masele fara a fi inlaturat pana la urma. Ceea ce se intampla la Steaua acum nu este normal!

Tudorel Stoica
Mi-a spus ca nu poate sa vorbeasca acum datorita faptului ca era plecat in strainatate.A promis ca va discuta cu noi la intoarcerea in tara, mai precis saptamana viitoare. Nu a refuzat dialogul.

Anghel Iordanescu Elegant discurs de politician. Ne-a cerut sa facem un manifest video, o prezentare a cine se afla la carma AISS, specificand ca o asemenea discutie nu se poate purta prin telefon. Am convenit ca AISS va trimite unul sau mai multi reprezentanti care sa discute cu domnia sa. Legitimati.Nici nu a promis ca ne va primi nici ca nu ne va primi. Va raspunde cand ne vom infiinta la biroul domniei sale. Politica mi se pare o chestie care raspunde cu eleganta nespecifica marlaniei din Romania. Politica domnului Iordanescu, se intelege

Lita Dumitru Extrem de bine dispus ca l-am sunat, fostul capitan al Stelei a inceput obisnuita-i tirada cu atacuri la adresa juniorilor Stelei, si a viitorului ei:" I-am urmarit la meciurile din divizia a II-a si Becali vorbeste aiurea cand spune ca va castiga campionate si cupe europene cu ei. Unii au talent, dar nu ai nici o certitudine ca se vor dezvolta in jucatori care sa se bata de la egal la egal cu jucatorii din Europa"

Si-a spus oful despre Sandu si Dragomir, care in acceptiunea domniei sale, i-au barat drumul spre antrenorat in prima divizie. A reaminitit ca dansul nu s-a bucurat de gloria financiara a lui Hagi sau Olaroiu, care si-au permis sa isi cumpere cu bani multi, locuri la cursurile pentru "licenta pro".

A tinut sa aminteasca un lucru important pentru Steaua moderna: " De la Olaroiu incoace, Steaua si-a pierdut jocul ofensiv,, si-a pierdut identitatea in joc."

Cat despre Steaua din ziua de azi, Lita Dumitru a declarat ca in momentul de fata situatia este anormala, este inutil sa discutam despre tactica atata timp cat patronul intervine la echipa si da afara antrenorii atat de des. Stoichita nu e stelist, asa cum a mai declarat-o si la alte televiziuni, si nici nu e asa mare antrenor, cu tot cu titlul castigat cu Steaua. Citez: "La Steaua sau Dinamo nu e mare lucru sa castigi un titlu, trebuie sa fii un antrenor slab sa nu poti castiga titlul la echipele mari"

Nu a ratat trimiterea sagetilor catre toti patronii din Romania care schimba prea des antrenorii, care nu respecta munca lor, si care "cumpara titluri"/ Mi-a spus ca a fost prezent la o discutie la care Borcea ii reprosa lui Andone ca i-a cumparat titlul. Nu l-a iertat nici pe Gigi si a zis ca trebuia sa fim suspendati dupa faza cu valiza. Se intreba retoric de ce dureaza asa de mult solutionarea cazului valizei.

I-am explicat scurt, ce dorim si de ce contestam cu atata patos conducerea: Nu e vorba doar de rezultate, orice echipa are sincopele ei. Suntem satui de amatorism, pupincurism, sclavagism, suntem satui sa vedem Steaua cum isi pierde identitatea, spiritul de lupta pentru care eram faimosi, vitezisti.

Mi-a spus ca se bucura ca ne gandim la el si ca va lua pozitie daca stie ca il sustinem.

Ca dovada i-am cerut ca maine la Recursul Etapei sa spuna motivele pentru care AISS, care reprezinta suporteri de toate categoriile, nu doar din peluza si galerie, care au o identitate aparte, contesta din rasputeri conducerea Stelei si nu va renunta indiferent de piedicile care ii vor fi puse!

Deasemenea l-am rugat sa ceara in emisiune ca noi sa fim sunati si sa ne spunem punctul de vedere.

Ramane de vazut cat de vehement va fi. Cu toate bilele negre, mi s-a parut o persoana care spune lucrurilor mult mai pe nume decat altii mai "moderati".

Ilie Dumitrescu Din pacate nu mi-a putut raspunde la telefon. Era probabil ocupat sau plecat din tara. Sunt convins ca voi obtine o scurta declaratie de la dansul cat de curand, mai ales ca domnia sa a fost prezenta la aniversarea a 60 de ani de la infiintarea Stelei.

Concluzia? Ca si orice lucru in aceasta tara, si urnirea gloriilor se face greu, incet si sacadat.

Insa senzatia mea e ca incep sa se miste. Sa speram ca vom urnii bulgarele.

Ca sa daramam monstrul!

Greutatea atarna pe umarul nostru.

armanovici


 
27 ani de la 12-10-1982

Ziua de nastere a lui Pawel Golanski

Pawel Golanski a venit la Steaua in vara 2007 de la Korona Kielce.
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Poli Iasi

STEAUA
Sambata, 17 octombrie
ora 20:30
https://fcsteaua.ro:/ LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

    Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/ vinde steaua https://fcsteaua.ro:/ vinde steaua https://fcsteaua.ro:/ vinde steaua https://fcsteaua.ro:/ vinde steaua https://fcsteaua.ro:/ vinde steaua https://fcsteaua.ro:/ vinde steaua https://fcsteaua.ro:/ vinde steaua https://fcsteaua.ro:/ Huliganism in forma pura https://fcsteaua.ro:/ UCL Trophy Tour2 https://fcsteaua.ro:/ UCL Trophy Tour1 https://fcsteaua.ro:/ Meci 4 https://fcsteaua.ro:/ Meci 3 https://fcsteaua.ro:/ Meci 2 https://fcsteaua.ro:/ Meci 1 https://fcsteaua.ro:/ Antrenament 2 https://fcsteaua.ro:/ Antrenament 1 https://fcsteaua.ro:/ eu https://fcsteaua.ro:/ eu https://fcsteaua.ro:/ AFARA CIOBANE https://fcsteaua.ro:/ PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ dupa meci https://fcsteaua.ro:/ :) https://fcsteaua.ro:/ gigi contestat dupa meci https://fcsteaua.ro:/ contestat dupa meci https://fcsteaua.ro:/ the Anfiend- Kop against Becali https://fcsteaua.ro:/ STEAUA STIROM - Rapid 10 - 3 poza 12 https://fcsteaua.ro:/ STEAUA STIROM - Rapid 10 - 3 poza 11 https://fcsteaua.ro:/ STEAUA STIROM - Rapid 10 - 3 poza 10 https://fcsteaua.ro:/ STEAUA STIROM - Rapid 10 - 3 poza 9 https://fcsteaua.ro:/ STEAUA STIROM - Rapid 10 - 3 poza 8
    https://fcsteaua.ro:/