home
09-10-09

Dictatorul a fugit! Hai sa-l prindem la Targoviste!

Asadar, s-a intamplat! Incoltit din toate partile, dictatorul a cedat! A rabufnit, incoerent, disperat, anuntand masuri din cele mai populiste si, imediat, represalii dure la adresa acelei "maini de derbedei subvertionisti, drogati, care se opun prosperitatii eterne si care, evident, sunt condusi de agenturili straine invidioase pe succesul sistemului".

Intr-un discurs furibund si plin de patima, a promis abonamente de un leu asa cum se promiteau odinioara sute de lei in plus la chenzina, a anuntat succese fantastice in viitorul apropiat tot asa cum se anuntau in trecut planurile cincinale si similitudinile intre cei doi, de care s-a abuzat pur si simplu in ultimele zile, pot continua pana unde vreti voi.

In fine, nu asta e lucrul important. Ceea ce conteaza este ca suntem foarte aproape! Dictatorul a venit, a promis, a amenintat, a aratat bunavointa i-a atacat pe cei care au indraznit sa puna la indoiala autoritatea sa si a asteptat. A asteptat valuri de oameni cu pancarte pe care este desenat chipul conducatorului mult iubit, a asteptat ca militarii din subordine sa scrie la gazeta despre succesul fulminant, a asteptat... degeaba! Oamenii au aruncat pancartele si l-au injurat. L-a inceput printre dinti, apoi din ce in ce mai tare. Activistii png infiltrati in multime au incercat in zadar sa potoleasca valul de ura, sa dea tonul la ode adresate mult-stimatului.

Ba chiar si militarii carora le-a cerut personal sprijinul in lupta cu elementele destabilizatoare si huliganice l-au luat, cel mult, in ras iar o parte dintre ei au iscat chiar o mica revolta.

Momente de cumpana adanca pentru cel ce stapanea odata Piata Universitatii si al carui Maybach devenise obiectiv turistic... "Ce-au astia cu mine? Le-am dat, le-am promis, i-am vrajit, am hahait, am facut chiar si arogante... ce naiba mai vor zdrentele astea?"

N-a mai trecut niciodata prin asa ceva, ochii i s-au bulbucat, cuvintele ii ies pe gura toate, gramada, tremura spasmodic si nu ii vine sa creada... Subconstientul animalic, instinctul de prezervare pune stapanire pe el in timp ce ingana, abia inteligibil, sa i se aduca elicopterul construit in Germania de Daimler. A fugit!

Una din cele mai imortante reguli ale razboiului este obligativitatea invatarii din greselile facute in trecut. Trebuie sa-ti cunosti istoria, sa realizezi ce au gresit altii atunci cand au fost pusi in situatia ta si sa nu repeti erorile lor. O alta la fel de importanta spune ca trebuie sa-ti cunosti dusmanul si sa-l iei in serios pana in clipa victoriei. Din fericire pentru noi, mult-iubitul nu a facut niciunul din aceste lucruri.

Acum insa e momentul nostru. Acum si nu alta data! Dictatorul a fugit, s-a urcat in elicopter si dus a fost. Datoria noastra este sa mergem la Targoviste si sa-l facem plecat din fruntea Stelei odata pentru totdeauna. Nu avem voie sa-i dam ragazul unei regrupari, unei regandiri a strategiei, nimic! Trebuie lovit puternic si decisiv!

In ultimele luni, ani chiar, ati tot vazut aici sau aiurea ce a facut conducatorul in Ghencea. Ba chiar ati simtit pe pielea voastra. In mod logic v-ati format o parere, fie ea pro sau contra. Ati discutat, ati ironizat, ati injurat. Gata cu vorba! A venit momentul in care suntem obligati sa actionam!

Cancerul trebuie extirpat, dictatorul trebuie... (aici va las pe voi)

Marius








Baschet: STEAUA TURABO - ELBA Timisoara - Padrese

Baschet: STEAUA TURABO - ELBA Timisoara - Padrese

Baschet: STEAUA TURABO - ELBA Timisoara - Padrese

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Poli Iasi

STEAUA
Sambata, 17 octombrie
ora 20:30
https://fcsteaua.ro:/ LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/ PleacaGigi https://fcsteaua.ro:/ PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ CIOBANE VINDE STEAUA https://fcsteaua.ro:/ BECALI PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ Anti cioban la el la palat 2 https://fcsteaua.ro:/ Anti cioban la el la palat https://fcsteaua.ro:/ OAIE jegoasa ce esri.....urmeaza alte mesaje.... https://fcsteaua.ro:/ Seara, ziua, oricand....OAIE PSIHOPATA, lasa Steaua si PLEACA https://fcsteaua.ro:/ Seara, ziua, oricand....OAIE PSIHOPATA, lasa Steaua si PLEACA https://fcsteaua.ro:/ Seara, ziua, oricand....OAIE PSIHOPATA, lasa Steaua si PLEACA https://fcsteaua.ro:/ javra contestata la brasov, la un antrenament al echipei https://fcsteaua.ro:/ BeerSheva2_Israel https://fcsteaua.ro:/ BeerSheva_Israel https://fcsteaua.ro:/ becali pleaca din Ghencea https://fcsteaua.ro:/ becali pleaca din Ghencea https://fcsteaua.ro:/ becali pleaca din Ghencea https://fcsteaua.ro:/ space boxes Steaua https://fcsteaua.ro:/ BadUlt*ras https://fcsteaua.ro:/ Ciobane, pleaca din Ghencea Toronto https://fcsteaua.ro:/ becali contestat si in licee https://fcsteaua.ro:/ 5 https://fcsteaua.ro:/ 4 https://fcsteaua.ro:/ 3 https://fcsteaua.ro:/ 2 https://fcsteaua.ro:/ 1 https://fcsteaua.ro:/ ... https://fcsteaua.ro:/ ... https://fcsteaua.ro:/ antibecali
    https://fcsteaua.ro:/